Hirdetés
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- EAFC 25
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Elkészült a segédletem végleges változata.
Letölthető innen, majd fenn lesz az új oldalon is, meg lesz pdf verzió is.
A videók mappa üres, azok külön itt vannak (lesznek fél óra múlva, mert még csak most tölti felé a gép).
A segédletet lehet olvasni meg minden, véglegesnek tekintem, persze a szezon során lesznek frissítések, de a lényeg megvan benne.Ha valami nem világos benne, lehet kérdezni, illetve telemetriát is várok továbbra is. Telemetria beüzemelés is le van írva benne, meg Controller.ini-ből olyan dolgok amiket a menüből nem lehet állítani, komplett setup leírás ausztráliához kész setupokkal!
Jó szórakozást![ Szerkesztve ]
-
-
zodo
nagyúr
válasz Szabesz #11796 üzenetére
Lehet, hogy nincs importálás, de ti sem mondtátok ezelőtt amikor kértem és kaptam a proff-tól a monzai kvalifikációs setup-ját.
Úgy gondoltam, hogy bemásolom valamelyik játék könyvtár alá a letöltött .SWM fájlt ahogy JColee is javasolta és a Garázs menüpont vagy képernyő alatt (ahol menteni tudom a beállításaimat) Betöltőm (Importálom) a "proff" profilt vagy épp egy másikat.Akkor teljesen homályba vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
ugye fsone-ban is 3 kör van hogy letöltsük az áthajtásos vagy stopandgo büntit?
-
proof88
addikt
egyébként Kiss Pál Tamás a hétvégén növelte előnyét a pontversenyben a Formula Rönóban, szóval remélem valamikor jön F1-be is
-
zodo
nagyúr
válasz Frenky89 #11786 üzenetére
Opera 10.60
Ezt, te le tudod tölteni? -
proof88
addikt
hmm, nem tudom melyik oldalra gondolsz, ez most a jelenlegi oldalunk még pár napig
max flash van rajta, java nincs -
zodo
nagyúr
-
proof88
addikt
ez ugye fsone2008 a képek alapján ...
Monzához ezt tudom adni: MonzaQual3
Legjobb időm vele 1:21.396 (2x-es benzin fogyival és gumi kopással), gondolom ezt szuper lággyal értem el. Max. sebesség 348 km/h. Az iszonyatosan lassú sikánokban, mint ami pl a célegyenes végén is van, az a leglassabb, használj nyugodtan 1-es fokozatot ha 2-esben kényelmetlen kanyarodni ott. Bár lehet a 2-es fokozat is úgy van hangolva hogy jó legyen oda, de nem emlékszem már!
Legjobb szektoraim: 27.199, 28.170, 26.027 - kombinálva: 1:21.392 -
zodo
nagyúr
válasz JColee #11776 üzenetére
Jah, igaz csak a teszt erejéig kapcsoltam be.
Így is egész stabilnak éreztem, de még nem állítgattam az auto beállításait.Előbbiekben rosszul tettem fel a kérésem, nem a kormányhoz kérnék setup-ot, hanem az auto-hoz olyan játékostól aki kormánnyal, ne adj isten force ex-el megy.
Szóval aki megosztaná velem a beállításait, azt szívesen venném. -
Szabesz
őstag
Leggyorsabb megfutott kört nem tudok most hirtelen, az időmérőn ezek az eredmények születtek: 1,2. Ill a versenyen megfutott leggyorsabb kör azt hiszem Frenkyé volt.
Nekem olyan kormányom van, de nincsen semmiféle setup, érzésre be van állítva a ff, és ennyi (valamint 1% holtjáték a kormányhoz, és 5% a gázpedálhoz); ezeket mind rFactorban kell belőni.
Ugye nem ilyen nézetből vezetsz?[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Ma ismét feltettem a játékot, mert múlt hét elején vásároltam meg az első kormányomat, gondoltam kipróbálom újra, mert ezt megelőzően igen rossz véleménnyel voltam az irányíthatóságról.
Szóval a 2009-es pályák közül az Olasz, Monzai pályán kezdtem 10 körre való benyával az egyik Ferarrival, úgy, hogy a lenti képen látható segítségeket állítottam be ill. a kocsi paramétereihez egyáltalán nem nyúltam.
Ezek a "megengedett" segítségek, ha jól tudom.
Aztán egy pár kör bénázás következett, de egész jónak véltem a vége felé, mármint az irányíthatóságot a bill-hez vagy a kontrollerhez képest.
Néhány kép a köridejeimről.
Nem emlékszem, hogy akkoriban mennyi volt nektek a bajnokság ideje alatt ezen a pályán, ezért megkérdezem, hogy az enyémek hova tartóznak?
Továbbá, ha valakinek Logitech Force Ex kormánya lenne és átküldené nekem az erre vagy akár másik pályára vonatkozó setupját azt megköszönném.
Továbbá az is kellene, hogy azzal mit kell tennem, hogy használatba tudjam venni. -
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #11768 üzenetére
én csak 1 telemetriát kérek egy tisztességes gyors körödről ausztrálban vagy feltöltöd valahova, vagy a mail címemre elküldöd (msnen most nem tudok fenn lenni bocsi). A mail címem ugyanaz mint az msn címem, adatlapomon is rajta van.
-
cila1
aktív tag
válasz Iron Funeral #11768 üzenetére
Küldjél már helyettem is eggyet!
Én 1.20-as időt kérek Ausztrálba ha lehet. -
proof88
addikt
válasz Farkas23 #11763 üzenetére
fogalmam sincs, mindegy akkor lehet nem fontos
Ákoska: most tényleg egy működő és mindig elérhető tárhely lesz elvileg
rESET: nem, nem azok lesznek az esősek ahol jó volt a toro, nehogy azt hidd hogy így próbálom az előnyötöket elvenni egyrészt az nem etikus dolog, másrészt nem lesz már szükségem ilyen eszközökre, most már alapból nem lesz előnyötök úgyhogy nem, nem Spa lesz esős, nem is Szingapúr, meg nem tudom még hol volt kiemelkedően jó a Toro.Amúgy aki 25-ös vagy annál rosszabb időt megy Melbourne-ben, az legyen szíves küldjön telemetriát, mert eddig Szabesz sem tudott 25.7-nél jobbat menni, most meg hirtelen sokkal jobbat ment, igaz az okát egyelőre nem tudjuk. De átküldte és most legalább sokkal jobbat megy.
-
Iron Funeral
őstag
válasz Iron Funeral #11762 üzenetére
Esetleg Monaco
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
nagyúr
válasz Szabesz #11755 üzenetére
ez nem ilyen vicces amugy.
van vicces is... pill és mutatom
pl.:[link]
...vakság,meg a seggberugás ugyanazmérés labor,nem szerver és tárhely.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz proof88 #11753 üzenetére
egy dolog,hogy nincs még esős verzió a pályából.
attól még van neki nevea régi tárhelyre már nem akarok semmit felrakni, az újra akarok, arra meg várunk...
...mennyivel jobban hangzik ez igy.egyébként ez a szerver meg tárhely f@szság,nem fér bele az én fejembe.
vmi vagy müködjön vagy ne.
vannak normális értelmes tárhelyek szerverek amiket lehet használni.
már többször is irtam,hogy ez igy nem jó.
mindig van vmi probléma.
erre megoldást kell találni.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
proof88
addikt
válasz akoska07 #11752 üzenetére
a szavazás arról szólt hogy hány legyen, ezt megszavaztátok, a pályák pedig sorsolással kerültek ki ... pontosabban kerültek volna ki, de inkább manuálisan választottuk ki a 2 pályát nyugi még időben meglesz, de egyelőre még nincs meg az esős verzió se abból a 2 pályából
a régi tárhelyre már nem akarok semmit felrakni, az újra akarok, arra meg várunk... 1-2 dolog már készen van, pl versenynaptár, de már tényleg csak kicsit kell várni
-
nagyúr
válasz proof88 #11751 üzenetére
Már megvan, hogy hol lesznek esős futamok. Ez legyen meglepetés, amíg nincs meg az oldal
végülis ráér majd az esős futamok után 2-3 héttel is megtudni,hogy hol lesz
semmi jelentősége.ez akkora nagy titok ? (biztosan nem az,mert ti már tudjátok. )
titokra nem szavazokhonlap karbantartók ne legyenek lusták.
az más,ha konkrét dolgokra hivatkozva nem tudnak bizonyos dolgokat frissiteni.
a lustaság nem mentség
kicsit komolytalan...Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #11750 üzenetére
Melbourne
igen tudom ha lenne oldal akkor lehetne tudni hogy mi lesz, de amíg nincs tárhely addig nincs oldal ha valami nagy gebasz lenne, akkor majd máshogy oldjuk meg a nevezést, hogy ne a futam előtt 1 nappal kelljen nevezni eredeti terv szerint már aug elejétől lehetne nevezni, na mindegy, tudjátok nehezen indulnak be a dolgokja amúgy lezártnak tekintjük már az esős futamos szavazást, azaz 1-nél több esős futam lesz a szezonban. Már megvan, hogy hol lesznek esős futamok. Ez legyen meglepetés, amíg nincs meg az oldal, addig annyit árulok el, hogy szám szerint 2 futam lesz esős.
A szabályzat is megvan már módosítva, csak ugye amíg nincs oldal ... ja és igen az eredeti oldalra lusta vagyok feltolni.
A jövő héten lesz letölthető a végleges trackpack, csak azt addig nem tudom felrakni amíg nem tesztelek valamit a szerveren ... Ugyanígy a segédletem is jövő héten lesz letölthető, már nem fog semmi hiányozni belőle, amit akartam bele, az lesz benne jövő héten, annyi a hiányossága, hogy Monaco, Spa, Hungaroring segédlet még nem lesz benne, erre majd később visszatérek, egyelőre elégedjetek meg az ausztrál segédlettel. A lényege úgyis az ha megértitek hogy mivel mit lehet állítani a setupban.
Egyébként fun meg mindenféle gyakfutamokat tarthattok hogy legalább az SC-t teszteljétek, mert most be van kapcsolva az SC. Megbeszélitek itt a topikban, hogy mikor kinek jó, pl ma este 8kor vagy 9kor mindenki legyen a szerveren aki akarja tolni, aztán ennyi. Következő edzésre ti is át tudjátok rakni, csak szavaztatni kell azt kész.
hmmm még volt valami fontosabb közölni valóm, csak most nem ugrik be ... Farkas mi volt az?
-
cila1
aktív tag
Szeptember 5.-én már a szezon nyitó verseny lesz?
-
cila1
aktív tag
Kiváncsi lennék arra,hogy 2 hét mulva hányan leszünk?
[ Szerkesztve ]
-
Szabesz
őstag
-
cila1
aktív tag
Tag lettem.
Innentől kezdve a magázzatok .Én persze továbra is tegezlek titeket.
Na jó .Macy te tegezhetsz mert úgy is egy 20-sal idősebb vagy töllem. -
proof88
addikt
válasz Sgt.Randall #11736 üzenetére
igen onnan van a 2. mondat pedig a Call of Pripyatból
-
Sgt.Randall
aktív tag
Proof,muszáj megkérdeznem ami az aláírásban van (We have a huge responsibility to protect the world from the expanding Zone. Join Duty!) mintha a S.T.A.L.K.E.R. SoC-ba hallotam volna
-
Szabesz
őstag
-
cila1
aktív tag
Mindenki nyaral?
-
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #11727 üzenetére
-
Stirlitz
senior tag
válasz Iron Funeral #11727 üzenetére
Itt még jobb
-
Iron Funeral
őstag
WTF? Ezt látta már valaki?
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Stirlitz
senior tag
válasz proof88 #11721 üzenetére
A problémádra a válasz: az ikszpé hardverkezelése. Mivel ettől az op. rendszertől a printerport kezelése is megváltozott. Magyarán nem kezeli a printerportra rádugott eszközöket. Ehhez van egy ügyes kis segédprogram, port95nt a neve. Ezt kell telepítened, és akkor már xp is alatt is tudsz nyomtatni esetleg szkennelni ha van még ilyen matuzsálem cuccod. A programra googliz rá. Sok sikert! (igazából nem is program, hanem egy spéci driver)
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #11722 üzenetére
jah, az nekem akkor van mikor felkészülök rá hogy jól kihúzom balra a kocsit hogy minél kedvezőbb helyzetből ránthassak rá, aztán a végén annyira kihúzom hogy már a füvön van a kocsi, onnantól kezdve meg lesz ami lesz
-
proof88
addikt
áhh nem találok megoldást sehol egy problémára ezért felteszem itt is a kérdést, Stirlitz Te meg láttam nyomtató szakértő vagy szóval lehet tudsz segíteni
Nyomtatós topikban hsz. "Ezt a dokumentumot nem lehetett nyomtatni" hibaüzenet, nem tudok mit kezdeni vele. -
proof88
addikt
Elég sok embernek problémája adódik FS09-ben a fékezéssel, instabil az autó, stb. Mint azt elmondtam, én jobb fékezést értem el úgy, hogy a szokásosnál nagyobb fék hűtőket használok, ausztrálban 6-oson van, így nem megy 1000 fok fölé. De igazából nem ez a kulcsa a jó fékezésnek. Nagyon fontos, hogy egyenes vonalban fékezzünk, mert ebben a modban egy kissé íves fékezés már nagyban megnehezíti a dolgunkat. Nekem az hozott sokat a fékezésen, hogy a szokásosnál gyorsabban váltogatok vissza. Tehát gyorsan kattintgatom a visszaváltás fület a kormányon. És persze határozott fékpedál nyomás. Volt aki azt mondta, hogy a gyors visszaváltogatásnál kitör az autó háta. Erre két dolgot tudok mondani: 1.: ismét: egyenes vonalon fékezés, 2.: a fékerő eloszlást módosítsuk úgy, hogy elöl sokkal nagyobb legyen a fékerő, pl. én 54:46-ot használtam, de áttértem 59:41-re (!!!), pedig FS08-ban ez már kényelmetlen lett volna nekem, de ebben a modban nem az. Nekem az is gondot jelentett, hogy amikor a féktáv végén vagyok és engedem fel a fékpedált, olyan mintha elindulna előre az autó és így nem tudok mindig úgy rákanyarodni az ívre, ahogy tervezem. Vegyünk egy lassú kanyart, pl. 7-esben érünk oda és 2-esig kell visszaváltogatni féktávon hogy bevehessük a kanyart. Régebben úgy csináltam, hogy féktávon fékezés és felengedtem a féket és rárántottam a kormányt a kanyarra. De most máshogy csinálom, elkerülve a "felengedem a féket és megindul az autó"-gondot: féktávon fékezek és amikor kb jó a sebesség rárántom a kanyarra a kormányt és eközben engedem fel a féket. Tehát kicsit később engedem fel a féket, a rárántás közben. Ez is segített nekem. Nagyon fontos még, hogy a motorféket is állítsuk, minél kisebb az érték, annál erősebb a motorfék. Ha valakinek nagyon kitört a hátulja, az növelje a motorféket, mert akkor fékezi kevésbé a hátsó kerekeket. De nekem 1-esen a kényelmesebb, mint 3-ason. Igazság szerint mást nem nagyon tudok hozzáfűzni a dologhoz.
Az 1. kanyart ausztrálban próbálja mindenki úgy bevenni, hogy a 100-as tábla előtt kezd el fékezni, gyors visszaváltogatások és hamar lehet rárántani a kormányt a kanyarra, lehetőleg úgy, hogy a belső (jobb oldali) kerékvetőket eltaláljuk, kb átugorjunk rajtuk, hogy minél nagyobb sebességet őrizzünk meg a kijáraton a hosszú egyenes szakaszhoz. Sőt a többi kanyarhoz is azt javaslom, hogy a kijárat legyen minél jobb, mert a kanyarok után sok az egyenes szakasz, ha a kijáratokon jók vagyunk, az egyenes szakaszokon is jók leszünk, persze ennek feltétele hogy a bejáratot se rontsuk el, de nem mindig, szóval a kijárat előnyére mehet a bejárat elrontása.
És használjátok a kormányt! A kormány azért van hogy tekerjük, mert úgy kanyarodik az autó. Érdekes hangzik hogy ezt így leírom, de le kell írnom, mert magamon is észrevettem már tavaly, hogy nem mindig forgattam el eléggé a kormányt, mert lusta voltam vagy úgy gondoltam hogy arra a kanyarra az a forgatás kell, pedig nagyobb forgatás előnyt hozhat... pl. láttam olyat, aki ausztrálban az 5-ös kanyart még TC-vel sem veszi teli gázzal! Pedig az én setupomat használta! Én TC nélkül teli gázzal veszem azt a kanyart, az a lényeg, hogy a bejárat jó legyen és forgatni kell a kormányt, tisztességesen rá kell forgatni az ívre! Nem kell félni, ha egyszer nem sikerül mert túl széles a kijárat, majd legközelebb fog, csak jó szűk legyen a bejárat! -
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #11716 üzenetére
egy rakás fos meg a fizika is fura, olyan mintha nem is rfactor lenne hanem írtak egy progit amiben síkon megy előre a kocsi ... de lehet rosszul látom
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
válasz proof88 #11711 üzenetére
Fentebb már vázoltam, hogy mik az elképzeléseim, de azért +1x:
xx:xx - 19:30 gyülekező
19:30 - 20:00 időmérő
20:00 - 20:05 warmup
20:05 - xx:xx verseny, ami kb 1 órásTehát, ha nem akartok csak 15 percet gyülekezni a régi 30 helyett (19:15 - 19:30 vs. 19:15 - 19:45), akkor jó.
Egyébként csak annyit szeretnék, hogy ne nyúljon az éjszakába a futam.
-
Frenky89
addikt
válasz Iron Funeral #11708 üzenetére
-
proof88
addikt
safty car... bocs hogy mindig a helyesíráson lovaglok, dehát deja vu
-
proof88
addikt
Farkas, nem is tudtam, hogy FSone-éknál dolgozol te is! (hol a hiba?)
-
Stirlitz
senior tag
válasz Szabesz #11702 üzenetére
Én nem ezt a progit használom, hanem a freetrack nevűt. Jó minőségű webcam alapfeltétel. És kicsit szokni kell az érzést, de hasznos dolog. Nekem sokat segitett. Meg a 4led amit, egy horgász fejlámpából szereltem ki, rendesen érzékeny lett tőle a cucc. Csak úgy néz ki az ember tőle, mint egy ufo
Na, ha már így szoba került a dolog, akkor pár tapasztalat, ne keljen kísérleteznetek. A 3ledes megoldás bőven elég. És abból is az a forma, amit a srác mutat is. Illetve 2 forma. A fejhallgatóra oldalt szerelt, illetve a napellenzőre rakott. Mindkettő tökéletes. A srác a TrackIR rendszert használja, ez az eredeti, és drága. A Freetrack az ingyenes De higgyétek el, van olyan jó az is. Anyagköltséget meglehet úszni, 1000ft-bol a webkamerán kívül. Egy okosan választott horgász fejlámpából, megvan az elemtartó, a ki/be kapcsoló gomb, és a ledek is. Kell még némi erősebb drót, kis kézügyesség, és kész is. Jó szórakozást!
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz Szabesz #11702 üzenetére
na most már nagyon kezd elegem lenni a véletlen egybeesésekből ... pl itt van ez a dolog, hogy nem volt meg az a monaco a gépeden ami a szerveren, én meg felmentem és nekem nem töltötte be a pályát és egy csomó ideig szerencsétlenkedtem, mire kiderült, hogy spectator mód be volt kapcsolva nálam
ugyanez van a nettel is! Nem én voltam a hibás!!! igazából az utóbbi 2 napban nem értem rá foglalkozni a problémával, mégis egyre jobb lett a net magától. többek között ezért sem érdekelt annyira hogy foglalkozzak vele... és hihetetlen, hogy akkor romlott el, amikor a kábeleket csesztettem... eszembe jutott ugyanis, hogy van a PH!-n Chello-s topik! És lám, csütörtökön elég sok embernek elment a nete! Ma már nincs packet lossom, tegnap sem volt, ez megnyugtató. Hát a ping olyan amilyen, van amikor nagyon durván, van amikor kevésbé jó. Péntek este tűnt fel egyébként, hogy ahhoz képest, hogy packet loss meg minden, a jó minőségű video streameket akadás nélkül tudom nézni, és quake live-ban sem volt gondom. Na akkor már megjavult magától. Azóta meg halogatom a dolgot, de ma kiderült hogy nincs dolgom a kábelekkel, jól van elvileg minden, nem vagyok láma fos, a szolgáltatónál volt valami vagy máshol, de nem nálam.
De felháborító dolognak tartom, hogy ilyen megtörténhet, pl ha vb-futam lenne! Én olyan ember vagyok, aki a beadandó feladatokat utolsó utáni pillanatra készíti el, na most ha éjfélig pl be kell küldeni egyetemre valamit, és elmegy a net, az szívás, erre az esetre találtam ki a mobil net használatát, amit csak akkor használnék, ha a kábeles netem elmenne, akkor ilyen pár perces netezésre jó lenne, a fontos dolgokat elintézni. De az a baj, hogy mobil nettel sem indulhatnék a vb-futamon.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest