Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkas23
aktív tag
Este 19:00-tól gyakorló futam lesz, ha tudtok gyertek minél többen!
19:30-tol időmérő.
Utána rajtgyakok, majd leviszük a futamot! -
Szabesz
őstag
válasz proof88 #13097 üzenetére
Véletlenül lekapcsolták a szervereket, de vissza csak admin oldalról lehetett, amit én nem értem el Ez kacifántosan meg lett oldva, de hiába a restart, továbbra sem látta a szervert senki. Írt az új admin az ex-TH adminnak, nem jött válasz míg fen volt msnen, de úgy tűnik tekert egyet a szerveren.
¯\_(ツ)_/¯
-
proof88
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #13096 üzenetére
egyszer s mindenkorra tanuljátok már meg hogyan kell pályát váltani már 5 milliószor leírtam és a weblapon és le van írva több helyen is, hogy ezt kell beírni chatbe:
/callvote event <pályanév>
ahol <pályanév>-hez a megfelelőt kell beírni ebből a listábóltehát most jelenleg Bahreinhez ezt kell beírni:
/callvote event 09/03 Bahrain GPKell a per jel, attól fogja parancsnak értelmezni.
Ha a listában lévő pályák között egyértelmű a név már néhány karaktertől, akkor nem muszáj teljes hosszában kiírni a pálya nevét. Ez azt jelenti, pl. Bahrein esetében, hogy elég ennyit beírni:
/callvote event 09/03Remélem most már utoljára írtam le hogy kell csinálni.
szerk.:
most már én is látom a szervert!Szabesz Te vagy a legközelebbi ember a régi-új üzemeltetőkhöz, tudsz valamit hogy mi történt?
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ha megy akkor gyakfutamra jövök (+1)
Valaki majd legyen szíves jöjjön mert Australian Gp van .. Thanx
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
cila1
aktív tag
Szerver elérhető.
-
ervin33
tag
totalhosting: elérhetö
server: elérhetöupc fiber power 30/3
-
Farkas23
aktív tag
Totalhosting :/Elérhető/
Szerver /Nem elérhető/
Szolgáltató UPC /Fiber Power/Aki esetleg szeretne gyakorolni,az megteheti addig nálam
IP: 80.99.60.171
Jelszó: genius
Ha kell megadom az admin jelszót is, hogy tudjatok versenyhétvégét ujra inditani.
admin: genius
Nálam teszt lehetőségből csak 1 van, ugy hogy ha lejárt inditsátok ujra a versenyhétvégét. -
Stirlitz
senior tag
totalhosting nem elérhető
szerver nem elérhetőszolgáltató: CatTV Tarr Kft
[ Szerkesztve ]
-
-
proof88
addikt
Amikor ma otthon voltam délelőtt, és láttam hogy Frenky írt ide, akkor megnéztem, és én sem láttam a szervert és ip alapján sem értem el, de a totalhosting oldala bejött, még be is jelentkeztem megnézni mi van, de le voltak tiltva a szerver start stop gombok. Megnéztem a weblapunkon a LiveTiming-ot és ott azt írta ki, hogy No Track. Otthon ugye UPC-től van Fiber Power 30-am.
Most itt vagyok a barátnőmnél, itt szintén UPC van, ha minden igaz szintén Fiber Power 30, nem látom a szervert. Totalhostingot látom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Szabesz #13082 üzenetére
Sorry! We could not find www.totalhosting.hu
3 féle böngészővel próbáltam megnyitni.
nem tudom számit-e,szolgáltató: Virgin Media UK
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Szabesz
őstag
válasz Szabesz #13079 üzenetére
Akkor kérnék mindenkit, hogy míg a Totalhosting szerver admin reagál, kis statisztikát csináljunk:
totalhosting.hu: elérhető/nem elérhető
Szerver: elérhető/nem elérhető
Szolgáltató:[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
nagyúr
Abszolut elérhető a szerver.
én most is fel tudtam menni.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Frenky89
addikt
Szervernek annyi, vagy csak én nem látom?
-
Stirlitz
senior tag
Most akkor megvehettem a 4850et az alapfeszen járó phenom II. mellé? Úgy tudom, a 400w-os chieftec tápom delta beles, de, hogy ez most pontosan mit jelent, azt nem tudom. Illetve nem emlékszem már, amikor vettem akkor jónak számított, most is stabilok a feszek, eddig elégedett voltam a táp-al, csak a ventijét cseréltem le egy csendesebb darabra. Légszállítás ua, mint az eredetinek!
-
proof88
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #13066 üzenetére
-
HartgeH3-2.8
addikt
Transformers
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
cila1
aktív tag
1.26 az ugye csak vicc?
-
proof88
addikt
válasz JColee #13060 üzenetére
CX400-at nem szoktam hallani és az is ráhagyással van. A Suberb 460-at hallottam.
A kondiknál is van különbség, hogy mekkora hőmérsékletet viselnek el, attól is függ hogyan szabályozzák be a ventit. Lehet azért is hallod a ventit, mert az egyik kondi miatt biztonságosabb venti vezérlést lőttek be. Nem mindegyik 400-as táp lesz hangos ugyanazon terhelés alatt és a tovább leszabályzott venti sem feltétlenül jelenti a táp rövidebb élettartamát, lehet hogy csak olyan cuccok vannak benne amik jobban elviselik a meleget. Ettől függetlenül a HX520-nál ismert, hogy a leszabályzott ventije káros lehet az élettartamára, de ez nem minden tápnál van így és nem is biztos, hogy mindenki belefut. -
proof88
addikt
válasz JColee #13057 üzenetére
Akkor végeredményben nem is azzal van gondod ahogy mondtam, hanem hogy leszóltam a VX550-ed. De én nem a hangra gondoltam, azt inkább máshol említettem. Valamit olvastam anno VX550-nel kapcsolatban ... köszi a hatásfokos linket, így legalább az kizárható. Nem tudom már mi volt. Egyébként VX550 nem sok egy kicsit a 4870 & E8400 kombóhoz?
-
JColee
őstag
válasz proof88 #13056 üzenetére
Én sem tartom fejben, nem is azzal van a bajom, hanem ezzel a szóval, hogy "minőségi". Lényeg, hogy a vx550 egy 4870nel és e8400al hangos (megjön a hangja), ha wttc-t játszom (lehet, hogy gridnél is hangosodott). Seasonic belsős tápok ventijét meg alulvezérlik tudomásom szerint, hogy jó halkak legyenek.
ha a gyártónak hihetünk:
hang vx450 vx550
hatásfok vx450 vx550[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz JColee #13055 üzenetére
Nem tartom fejben típusonként hogy melyik tápnak milyen bele van, melyik tápban milyen minőségű kondenzátorok vannak, meg hogy melyiknek milyen a hatásfoka, és felesleges is lenne ezeket ecsetelni ebben a topikban, de az emlékezetemben megmaradt, hogy a VX550-nek nincs olyan jó bele, mint egy HX520-nak. Ettől függetlenül ugyanúgy eldurranhat a HX520 1 év alatt, mint a VX550 5 év alatt, de az hogy nem olyan a minősége, az jelent valamit, de konkrétumot nem tudok mondani, mert ezer éve olvastam. Lehet, hogy gyengébb kondik vannak benne vagy passz. Akit érdekel, a gugli úgyis segít, meg a tápos topik. Gépre egyik sem veszélyes, ha meghal.
-
-
proof88
addikt
Így nézett ki Frenky köre egyébként ...
teleport
szerk.: mondjuk ez nem az a köre volt, de az is így nézett ki, ezt már idő előtt abbahagyta a végén
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
A következő futamon csak Frenky indulhat!
Amúgy én is láttam a körét és nem vágta le. Nem tudjuk mi okozta... -
proof88
addikt
válasz Stirlitz #13042 üzenetére
elég lesz hozzá, bár én elég érzékeny vagyok a hangokra szal ez csak az én bajom lenne ha terhelés alatt zavarna a ventije ...
én egyébként Corsair CX400-at használok a gépemben, amiben van egy radeon 4850, meg egy e7200-as proci. Ellentétben Hartge-vel , sztem a mai világban simán jó lehet 500W alatti táp is, ha az ember előre tudja, hogy nem akar csúcs gépet később sem.
Gigabyte Suberb 460W is jó táp, ajánlott, de azt cseréltem a CX400-ra, mert ez halkabb, bár kicsit drágább talán.
FSP PNF/PNR400-asok is jók és biztonságosak és olcsóak asszem, de tudnak hangoskodni és nem olyan erősek, mint mondjuk egy CX400. Tehát előfordulhat, hogy nagyobb terhelést már nem bírnak el, amit a CX400 még simán elbírna. De a géped minden bizonnyal ezek is elbírnák, csak lehet hangoskodnának kicsit.
Aki meg csúcs gépet akar, az vehet 500W-nál erősebb tápot, és akkor menni fog az X2-es kártyák vagy CF. Chifi 550W AB-A tápot nem ajánlom. Jó és biztonságos táp, de nem elég erős és tud hangoskodni. Corsair HX520 erősebb nála, moduláris és halk. Azt ajánlom, az van barátnőm gépében. A venti vezérlése necces, mert van egy pont ahol már a melegedéséhez viszonyítva vészesen alacsonyan tartja a ventijének fordulatszámát és emiatt idő előtt ki tudja nyírni magát a táp, ebből már voltak problémák. De ha tisztességes a ház, és van elöl egy beszívő venti, hátul meg egy kifújó, akkor nem lesz gond. És lehetőség szerint a kábelek se legyenek a légáramlás útjában, bár remélem aki moduláris tápot vesz az nem is hagyja szanaszét a kábeleket a gépben.
Corsair VX450 is jó táp, de drágább mint a CX400. Van HX450, ami moduláris, mondjuk azért nem adnék pénzt, akkor már inkább a HX520.
Corsairnek is van asszem 550-es tápja, VX550, na azt nem ajánlom, mert nem olyan minőségi a belseje. Helyette ott van már a TX650, az jó táp.Enermax, Cooler Master, ezek még jó tápok szoktak lenni. Enermaxnak pl van egy iszonyatosan ajánlott és minőségi tápja, ami szintén moduláris, és méltó ellenfele lehet a HX520-nak, de nem jut eszembe a konkrét neve. Modu 82+ 525W talán ...
Codegen, Trust, meg mittomén mik vannak még, ezeket ne vegyél.
Coolink-ről mostanában nem tudok semmit, de régen voltak jó és minőségi Coolink-tápok, még a PIII-as időszakban.
Egyszóval gyártón belül sem mindegy, mert a táp belseje is számít, azt meg sok gyártó kapja beszállítótól, ezért vannak gyengébb meg erősebb tápok uattól a gyártótól, ezért nem ajánlottam pl a VX550-et sem, mert tudom hogy annak nem olyan minőségi a belseje.
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
Na látod, ezért vennék inkább az előző szériából egy erősebbet, egyébként nem hinném, hogy a proci miatt megy csak mediumon, x2-ők sem voltak lassúak, és különösen igaz ez egy 6000+-osra. DX11 karit majd akkor, amikor elég erős is lesz a DX11-hez, nem csak egy felírat a dobozon.
Hartge azért értem én, hogy táp őssz teljesítménye 500w, de ebből a 12v-os ág menyit tud? Ez lenne a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
Nekem 5670-es van, igaz a procim csak egy AMD 6000+ X2. És bizony csak mediumon megy az F1 2010 1360x768-ban.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Stirlitz #13042 üzenetére
Nagy álmok nagy tervek nagy célok
Persze erősebb kari jobb még ha "kicsivel" is bár szvsz én is csak akkor cserélek ha van is értelme.Sokan már azt mondják nekem 4890 Toxic (ami nagy álmom) arra sem érdemes már inkább vegyek 5x szériából.Én azon filózok majd ha oda kerülnék(anyagilag) hogy vga csere, a gépem milyen kártyát tudna még kihajtani..
Táp: Megint csak szvsz tápra nem szabad sajnálni.Én egy 560as Chieftec-el tolom ami elméletileg elég lesz még ha kártyát váltok akkor is.Mennyi is van neked 400?!
Gondolom ha kérdeznéd ezt specifikus topicban biztosan jönnének a "ne aggódj elég lesz az hiszen ez ennyit fogyaszt meg annyit fogyaszt" emberek hozzászólásai de én személy szerint mai világban 500W alá nem mennék.Nem kell 650W meg 1000W-os atomerőmű, de 500W alá semmiképp sem mennék.Biztos ami biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #13041 üzenetére
Hát az igazság az, hogy most lenne lehetőségem kis pénz ráfizetéssel cserélni. Eladó olyat keress mint az enyém, én meg egy hangyányival erősebbet. DX11 féle vakítás egyelőre nem érdekel, majd ha már a hd67xx-es karik is olcsók lesznek, majd váltok. Csak a tápom elég lesz-e? Jelenleg bőven elég HD4670, nekem még crt monitorom van , és minden maxra állítva 1280*1024ben fsone2009 180-200fps. Rajtnál szarabb, ott leesik néha 160fps-re is. Szeretném ha rfactor2-ben is így maradna az fps szám
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Frenky89 #13040 üzenetére
Én szerintem a 4670 is elég lesz hozzá, legalábbis bízom benne hogy csak a factor2 miatt nem kell VGA-t cserélnem azért az nekem húzós volna
-
Stirlitz
senior tag
Hello!
Szerintetek egy HD4850 elég lesz Rfactor2-höz? Valaki írta, hogy dx9-es lesz a game, ebből okoskodom. Valamint egy 400w-os chieftec táp egy alapórajelen használt phenom II. 3.2 4magos proci mellett jó hozzá? Eddig konnektorból mérve, 185w volt a legnagyobb fogyasztás amit mértem hd4670el.
[ Szerkesztve ]
-
Brixx
csendes tag
Sziasztok!
Folyamatosan azt írja ki, hogy csatlakozási idő lejárt. Nem tudok gykorolni. Kitörik a pánik!Tóth Brigitta
-
nagyúr
Mikor lesz megint gyakfutam ?
a vasárnapi előtt.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz proof88 #13021 üzenetére
"arra is gondoltam hogy összedobok egy egyszerű progit amivel lehetne egyszerűbben setupot generálni" Ha ezt összedobod örök hálám üldöz majd csak el ne érjen
-
Szabesz
őstag
Csináltam egy torrentet, amiben minden szükséges benne van. Fenn van az oldalon. Aki teheti nézze meg, és a fontosabb fileokat (fsone, teamupdate) rendezze a torrentnek megfelelő helyekre, és ha valakinek kellene bármelyik, minél többen álljunk be seedelni.
¯\_(ツ)_/¯
-
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #13022 üzenetére
Újraírtuk a Force Feedback-et ami sokkal direktebb lesz, mint a RealFeel plugin esetében. Az új technológia segítségével próbáljuk a lehető legkissebbre csökkenteni az úgynevezett beviteli lag-ot. Jó hír hogy az újabb kormányok már jóval gyorsabbak lesznek mint elődjeik, így meg fognak oldódni a lag problémák.
Rengeteg visszajelzést kaptunk online bajnokságok adminjaitól a multiplayer mód fejlesztésével kapcsolatban. Valószínűleg a legnagyobb újítás ami befolyásolni fogja mind a single, mind pedig a multiplayer módot az a Dynamic Surface Technology, vagy másnéven RealRoad.
Az új technológia segítségével az aszfalt az idő múlásával egyre inkább fel fog gumizódni, akárcsak a valóságban amely egyre nagyobb, és nagyobb tapadást biztosít majd. A nagy esőzések pedig lemossák a felgumizott réteget. A vizes pályát az eső elmúltával az autók is szárítani fogják, amely azt fogja jelenti a gyakorlatban, hogy az ideális ív fel fog száradni a zivatart követően. Az összes tényező befolyásolni fogja az aktuális tapadást, ami nem előre szkriptelt, így fontos szerepet fog játszani a megfelelő vezetési stílus, így főleg az online versenyzés egy teljesen új élményt fog nyújtani a versenyzők számára.
-
proof88
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #13020 üzenetére
mondjuk már arra is gondoltam hogy összedobok egy egyszerű progit amivel lehetne egyszerűbben setupot generálni fsone-hoz ... csak nincs rá időm, de lehet hogy őszi szünetben összedobok egyet ... lennének benne csúszkák, örülnél neki
meg lehetne látni, hogy mennyi leszorítóerőt generálnak a szárnyak elöl-hátul, stb ...[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz proof88 #13019 üzenetére
Proof köszönöm az oldalra kitett videókat megtisztelő számomra
(rFactor2) "Befogja verni a Codemasters-t" igaza lesz ennek a hozzászólónak
Személy szerint nagyon várom az esőt, úgy érzem ott adott esetben olyan Sutil módjára lehet esélyünk nekünk a középmezőnynek is egy egy kimagasló eredményre.Erőt veszek és elolvasom a cikket, remélem a setupolás "könnyebb" lesz
-
proof88
addikt
válasz akoska07 #13018 üzenetére
Na megnéztem most ezt a linket, mert anno innen töltöttem le én is. Nekem jól lejött, hiba nélkül ki tudtam csomagolni, ráadásul 4-5 perc volt a letöltési idő, 3.6 Mega/mp-vel jött.
Úgyhogy én hagyom a linket, de kiegészítettem a gphungary-s linkkel, szóval 2 link van az oldalon.Más:
rFactor 2 infók -
nagyúr
válasz proof88 #13017 üzenetére
az fsone-t ne a megauploadról szedje le,ha szüksége van rá.
sztem a honlapon is ki kellene cserélni gphungary-s linkre.
ne töltse le senki feleslegesen,ami amugy is nagyon lassan jön.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
proof88
addikt
szerinted???
az oldalunkról
"Pluginek, kiegészítők rFactorhoz" rész alatt van 5 link, azt az 5-öt fel kell rakni rfactorhoz ... bár lehet már felraktad az fsone09-et nyáron, erre nem emlékszem ... -
nagyúr
válasz Iron Funeral #13012 üzenetére
proof is ugyanezt tette,ha már arra járt.
csak kicsit másképp értelmezte a boxolástAz Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Brixx
csendes tag
Sziasztok! Honnan lehet letölteni az új frissítéseket? Vagy ami kell. KÖSZII
[ Szerkesztve ]
Tóth Brigitta
-
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #13012 üzenetére
már túl voltam rajta
-
proof88
addikt
-
Kleroo
veterán
Bocsi hogy nem szóltam hogy nem jövök gyakfutamra,de baromi sűrűvé kerekedett a hétvégém,így nem is voltam gép előtt.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
nagyúr
válasz proof88 #13008 üzenetére
kva jók ezek a videók,és én emlékszem milyen kommentár volt előtte
azért az a sima önszorgalomból végrehajtott áthajtásos büntetés,az nem semmi
a másik,szegény speed-nek mit kellett átélnie[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
proof88
addikt
Ilyen dolgok történtek a mai gyakon velem:
egyik rajtgyak: volt egy kis fennakadás
másik rajtgyak: torpedózás
gyakfutam:
1. körben kizökkentettek a ritmusomból ...
itt meg spontán boxot látogattam
itt meg nem sikerült megtartani az egyensúlyt(a háttérben teamspeak beszélgetés folyt éppen, azért bocsi ha zavaró volt ... az én hangom meg nem vette fel a fraps)
[ Szerkesztve ]
-
cila1
aktív tag
nem tudom,hogy ti hogy vagytok ezzel a pályával de engem kifejezetten idegesít.Nincs egy autózható tuti ív,kisodródsz ha nem figyelsz ,rázókőre egy csomó helyen fellehet akadni,itt nem F1 autóval kellene menni hanem tevével.Szerintem arra készűlt.
-
ervin33
tag
mást is ledobott a szero? vagy csak engem egyedül
-
macy
addikt
-
nagyúr
Sajnálom,de technikai okok miatt nem fogok odaérni a mai gyakfutamra.
megaupload-ról senki ne töltse le,mert tele van crc hibával.
gphungary meg lassu mint egy ólomtetű[ Szerkesztve ]
-
Speedg
csendes tag
válasz proof88 #12989 üzenetére
Én múltkor a telemetryába szerettem volna életet verni ,mert nem akart működni.De gondoltam azokat a módokat letörlöm amiket kipróbálásra letöltöttem .Olyat is letöröltem amit már tudom hogy nem kellett volna törölnöm,de ezt addig nem tudtam míg le nem töröltem
Röviden ennyi.Nem vagyok ász,de benne vagyok a pakliban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest