Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ace100
csendes tag
Tudtok valamit a serverről?
-
HorCsa
csendes tag
válasz proof88 #15395 üzenetére
Nekem volt már ilyenem. Nem is egyszer.
Általában a külön d3d9.dll okozza, amit valamilyen plugin rak fel (tvstyle, rfdynhud, mapplugin stb...) Ilyenkor vagy vidkari meghajtó csere, vagy plugincsere.
Sajnos én sem jöttem rá pontosan mi okozza. Nekem pl fél éves rfactor döntött úgy egyszer csak, hogy nem indul el az rFDynHUD d3d9.dll-jét kivettem és elindult. Szerencsém a szerencsétlenségben, hogy így felfedeztem, hogy jött ki újabb verzió a HUDból, ami másik dll-t tartalmazott, és még többet is tud.''Az a legszebb érzés az életben, ha valakinek szüksége van ránk.'' http://www.vcrc.hu , http://www.kiccsillag.hu
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
volt már itt olyan akinek nem indult el az rfactor? Egyik új tag felrakta az fsone-t és nem indul el a játék. Nem ír ki semmit, nem is történik semmi. Persze gép újraindítás is volt már, újratelepítés, csinált egy másik rfactor telepítést és az sem indul el, ha felrakja a modunkat. Én erre nem tudok mit mondani. XP SP3 egyébként, szóval UAC vagy ilyesmi nem játszik. Kétszer kattint az ikonra és nem történik semmi. Feladatkezelőben folyamatok között nem látszik a program.
szerk.: közben rájöttem valszeg megoldódott különben nem rakott volna hotlapsba időt
[ Szerkesztve ]
-
Mastre
tag
Ismét egy újításokról szóló videó
És már csak 4-t kell aludni
(aki szerda reggel olvassa, annak csak 3-t)
(aki pedig speedezik, annak csak 1-t ) -
proof88
addikt
válasz Iron Funeral #15392 üzenetére
JColee: lol amúgy ez nekem megvan mp3-ban az a baj hogy rövid a zene, könnyen megunható
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
baby boom lesz itt, gyűlnek az érdeklődők vcrc-ből legalábbis letöltő most van rendesen. aztán meglátjuk, mennyire érdekli őket. Nehéz dolguk lesz az biztos, mert ez itt az efvan elit tim.
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz JColee #15386 üzenetére
egyébként kinézetre a mostani szuzukai pálya sztem b*szott szép. Tényleg fasza. De kurva veszélyes is szerintem igazi kihívás lesz a tavalyi verzióhoz képest, pedig sztem az sem volt könnyű.
Ugyanígy érzek Monzával is. Szingapúr sajnos fostos. Tényleg olvastam valamit anno hogy szingapúrban lesz valami bug a boxban. M1 csak grafikai bug semmi komoly. -
Zoza24
senior tag
válasz JColee #15382 üzenetére
dehogynem,majd meglátod...
első két futamon nem is voltam még,s a hátralévő összes futamon nyernem kéne ahhoz,hogy be tudjalak fogni,s ez enyhén szólva valószínűtlen,ráadásul nem is tuti,hogy mindegyiken itt tudok lenni
pl ez az olasz pálya nagyon nem fekszik,vhogy nem érzem a ritmusát...
nah Szingapúr az jöhetForza Italy!
-
proof88
addikt
Nyíregyházán eladó egy DFGT. Gondoltam szólok, hátha érdekel valakit. Hardverapróban.
-
proof88
addikt
a napokban akinek le van töltve a torrent cucc a ligához, seedeljen, mert több új tag is várható a héten ... meglepetés is lesz
-
proof88
addikt
Mennyivel jobb lenne az F1, ha rendőrautók is lennének benne. És amikor elrajtolunk, a pálya különböző helyein várnának minket ilyen traffipax állomások, és üldöző autók, és menekülni kéne a rendőrök elől, persze úgy, hogy közben egymást is kéne előzgetni meg lenne helikopter meg K9-es kutyák.
btw hétvégén Melbourne!
[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
Én is gratulálok mindenkinek!
Nagyon jó kis futam volt, addig, amíg ki nem estem, de élveztem utána is a közvetítést
Remélem legközelebb nem esek ki
És azt is remélem, hogy jönnek új emberkék, mer elég kevesen vagyunk, és egyre több olyan eset van, hogy szétszoródunk a pályán és nincs semi akció. -
proof88
addikt
válasz Mastre #15365 üzenetére
pedig nyomtam a gázt is
amúgy vannak dolgok amiket nem értek, pl ha sebességben hagyom a kocsit, akkor oké nem gurul, na de ha kinyomom a kuplungot akkor miért nem kezd gurulni? Kirakom N-be egyből elkezd gurulni. Meg azt sem értem, hogy ha álló helyzetben sebességbe rakom a kocsit, de teljesen ki van nyomva a kuplung, miért moccan be az autó? Ezt egyébként élőben is lehet látni, mielőtt elindulnának felvezető körre. Ekkorát ránt a váltó a kocsin? -
nagyúr
Grat Mindenkinek, szép verseny volt!
az időmérőn nem tudom mi történt.
abszolut nem tükrözte a teszteket.
előző este 44.1-44.2 időket tudtam menni egymás után többször.
hibákkal is meg volt a 44.4
szal nem tudom mi történt.
a 2. boxálásom után meg teli tankkal nem volt egyszerü körözgetni.
át tudom érezni Proof helyzetét a futammal kapcsolatban.
egyébként ha ott beállitom az üzemanyagot,
akkor Proof sztem biztosan nem gondolkodott volna kiálláson.
vsziü hamarabb utol értem volna.Farkas-tól bocsánatot kérek/-tem a pályán történtekért.
TS-en megbeszéltük a dolgot.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Mastre
tag
válasz proof88 #15364 üzenetére
Amúgy rájöttem, hogy valószínűleg mi volt a hiba.
Szerintem nem nyomtad a gázt. Márpedig akkor blokkol az autó. Ha nyomtad volna, akkor be tudlak tolniZsinórban 3. futamom szétvert felfüggesztéssel, zsírutolsóként... Kicsit kezd ebből elegem lenni Az a baj, hogy nem koncentrálok. Mondjuk így legalább rá tudom fogni a kocsira, és tudom rejtegetni a lassúságomat
Grat mindenkinek, szép meccsek voltak. A másik külön respekt, hogy nem törtek össze annyian, mint vártam. Pedig gyakfutamon hullott a nép rendesen
#15362:
Persze, proof, engem is direkt hátrébb raktál eggyel, hogy ne tudjalak lerajtolni[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
Jó kis futam volt.
Gratulálok mindenkinek.
Zozát ismét kiemelném,mert ez szerintem egy tipikusan kormányos pálya.Ennek ellenére alig tudtam hozzá közel maradni köridőkben(sőt... ). a közel,az 1mp-et jelent
Annak viszont örülök,hogy Jcolee nem volt már tőlem fényévekre.
Bár gondolom már letekert motorral ment,bár énis már csak 10es motorral mentem az utsó 10körben.Proof!
Visszanéztem az esetet. Szépen ki akartál ütni
De szerencsémre egy karcolás sem esett rajtam.
TS-es bocsánatkérést hallottam,elfogadvaÁkoska viszont szépen kinyírta Farkast
Ám ettől függetlenül jól,ment,alig tudtam valahogy utolérni.Bár az vigasztalt,hogy sokkal könnyebb a talicskája
Előzni nem nagyon tudtam volna egyrészt a gyorsasága miatt,másrészt a ping zavarása miatt :SCila pedig végre abszolvált egy jó kis futamot. Respect
Ráadásul vissza is adta a pozíciót,amit a rajt utáni óvatos kanyarodássommal adtam neki[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
proof88
addikt
a lyuk előttem amúgy cheat volt dehát így sem rajtoltam jót
-
Speedg
csendes tag
Hát azért egy kicsit több körre számoltam
Nem vagyok ász,de benne vagyok a pakliban
-
proof88
addikt
kész a szobák
-
proof88
addikt
mingyá lesznek azobák
-
Mastre
tag
Indulhatok a futamon, vagy sajtoljak ki magamból még 3 tizedet?
Más:
TS3-n belül csinál valaki szobákat, aki ért hozzá? Én próbálkoztam, de nem sok sikerrel...[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz akoska07 #15353 üzenetére
kijövetelnél ahogy gondolod ott nem lehet úgy kijönni hogy ne lépd át a fehér vonalat úgyhogy ahogy van hely már jöhetsz is ki, átlépheted a fehér vonalat. Igazából csak ne menj neki annak aki épp jön a kanyarban bár elvileg azok szélesebben veszik. Nem lesz baj.
Más: van egy ezresem arra hogy Farkas a nulla gyakorlásával ma megint előttem fog végezni. Baze. Még ő sírt nekem tegnap hogy nincs formában, stb. Hát fogadjunk hogy vagy kiesek vagy összetöröm de mögötte végzek
-
nagyúr
válasz proof88 #15351 üzenetére
arra azért rendesen odafigyelt,hogy biztosan eltalálja Farkast
jut eszembe...
a szerveren is érdeklődtem már.
hogyan és mikor lehet kijönni a boxutcából a pályára ?
ugy értem mire kell odafigyelni kijövetelnél,melyik vonalat nem szabad átlépni ?[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Kleroo
veterán
Én benne vagyok még 1 utolsó gyakfutamocskában.
Basszus! kemény 12en vagyunk hotlapson.
Mikor indul a tag-toborzás,ez így nagyon gáz már
pár ember nem ér rá,pár ember rajtbalesetben meghal,pár ember balesetbe kerül,és a végén 4-5 autós ,aki valahogy körbeér kaszál rengeteg pontot.Na persze az igazi probléma,hogy a verseny nem annyira jó
Induljon a toborzás. izibe
Monza pl egy elég könnyű pálya pl kínához képest. Az egy igazán ideális pálya az újoncoknakHodor. Hodor? Hodooor!
-
Mastre
tag
Ezen a pályán mennyi a 90%?
Mennyire jószívű a BT? 23 vagy 24 kör? -
Frenky89
addikt
Nem tehetek róla... a rendszerfejlesztés annál inkább.
-
proof88
addikt
Ha este 6 körül lesz elég ember a szerveren, még tarthatunk egy utolsó rajtgyakot.
-
Farkas23
aktív tag
válasz akoska07 #15340 üzenetére
Abban igazad van, h boxbol indult és nyert, de nézd meg menyivel gyorsabb nálam Férreértés elkerülése végett, nem azért irtam, h sajnáltassam magamat, csak mondtam Cilának, h nem ő lesz az utso Persze amit tudok megteszek, h minél feljebb kerüljek, de csodákra nem vagyok képes.
-
cila1
aktív tag
Én úgy érzem felkészültem a mai versenyre.Az utolsó helyre ne pályázzon senki mert az az enyém.
-
proof88
addikt
Találtam 1-2 vicces videót még, ezeket mások csinálták:
-
proof88
addikt
Ma este Spában lesz futam!
Felvezetés gyanánt itt van a tavalyi futamról néhány videó. Szerintem viccesek.
Nos, én beszélgettem kicsit a fejesekkel a BMW-nél. Azt mondták, hogy nagyon nem örülnének, ha Szabesszel a tavalyi formánkat hoznánk. Úgyhogy megállapodtunk, hogy a futamon jók leszünk, cserébe szabadedzésen hagy tapasztaljam meg egy kicsit máshogyan az orúzst. Megengedték, úgyhogy készült néhány felvétel:
először is, versenyen nem fogom összetörni a kocsit, mert így szedem össze az orúzsban
Ezek után azt gyakoroltam, hogyan lehet megreptetni a kocsit.
Először első szárny nélkül, súly hátul.
Aztán már hátsó szárnyat sem használtam.
Ezután előre toltam a súlyt, és első szárny nélkül már nem bukfencezett.
Még1 szép repülés. Szépen letettem a kocsit utána.Ezek után rájöttem, hogy a hasmagasságot is úgy kell állítani, hogy a levegő felfelé nyomja a kocsit.
Első próbálkozás
Második, cila is épp arra járt.
Harmadik.Remélem a futam balesetmentes lesz.
-
proof88
addikt
ts3
-
Kleroo
veterán
19:30ig tuti várok/várunk.
kinek van kedve jöjjön,játszunk 1etHodor. Hodor? Hodooor!
-
proof88
addikt
aki admin az menjen fel, én nem érek ár
-
nagyúr
-
Kleroo
veterán
Közérdekű kérdés:
Ma 19:00 körül egy gyakfutam?
Szerintem a legtöbben imádják ezt a király pályát,így jó lenne még kihasználni,hogy itt van a verseny.
És tán Farkas is tudna jönni.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Farkas23
aktív tag
Vagyok, csak eddig nem nagyon volt időm gyakorlásra. Fölöslegesen meg nem akartam irni
-
Speedg
csendes tag
Persze hogy jöhetsz Nem sírok ,csak elmondtam hogy átérzem Mastre helyzetét Nem értem én ezt a dolgot egyébként.Kimegyek a pályára X liter benyával,futok egy mért kört, és utána hiába fogy a benya ha bele feszülök sem tudok jobbat futni.Hogy miért van ez nem tudom Eddig csak Valenciába voltam úgy, hogy éreztem időben hogy fogy a nafta.
Nem vagyok ász,de benne vagyok a pakliban
-
nagyúr
olyan jó lesz hátul a társaság,hogy én már nem is akarok elől menni.
-
Speedg
csendes tag
válasz Mastre #15299 üzenetére
Természetesen megvárlak Sőt ha jól szerepelünk mint a török futamon, akkor sokat fogunk szerepelni a TV-ben is Lehet hogy mi nem leszünk gyorsak,viszont lassan leszünk látványosak Lehet egy kicsit kusza de már nem írom át
Azért meg ne aggódj hogy most lassabb vagy mert én is így vagyok ,Valencia sikerült jól,amivel nagyon megvoltam elégedve,de addig nekem sem akart nagyon összejönni a verseny már-már azt fontolgattam kilépek,mert nagyon bántott hogy mindig a végén kullogtam ,de ez a harmadik hely,egy kis lökést ad.Még akkor is ha nagy harcba nem került, meg csak 4 értünk célba. Neked is lesz olyan verseny vagy pálya amit kicsit jobban érzel ,és meglátod egy kicsit majd jobban érzed magad.Nem vagyok ász,de benne vagyok a pakliban
-
cila1
aktív tag
De hova tünt FARKAS HILL?
[ Szerkesztve ]
-
cila1
aktív tag
Én is tartogatok meglepetést.
Minden 100méteren a pályán elrejtettem 1 mercit.Ha netalántán felrobbantom a mocit nem fogok izgulni.Kiszállok és legfeljebb 50métert kell kocogjak a másik verdáig aztán megyek tovább. -
nagyúr
kiváncsi leszek rá.
egyébként én is hasonlókat várok tőlük.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Mastre
tag
válasz proof88 #15300 üzenetére
Logitech Momo Racing
Mondjuk az igaz, hogy már kicsit kellett vele szórakozni. Jelenleg ha jól emlékszem, akkor JColee gázpedálja és az én fékpedálom van benne, de ezek még működnek. Nagyobb gondom a kormánnyal van, illetve a ffb-vel, azt nem nagyon sikerül belőni olyanra, hogy akadálytalanul furduljon. Vagyis a finom ívekre nem nagyon tudom pontosan rátenni...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest