-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Griff55
senior tag
válasz nitro16 #81894 üzenetére
Köszi, most átgondoltam, és mivel eddig maximum ilyen 20-onezres kategória fülesem volt, akkor ez a sony féle pulse 3d is ki fogja elégíteni az igényeimet, ha vásárlásra adom a fejem. Tesztek alapján üzemidő is rendben van. Igazából csak az Rtings számain lepődtem meg, azt gondoltam többek fog kapni a termék.
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Blaze_
aktív tag
válasz nitro16 #80811 üzenetére
Szerintem hiába van benne sok spoiler, olyan rövid időre jelennek meg kontextus nélkül, hogy én semmit nem fogtam fel belőle és nem is fogok rá emlékezni amikor majd egyszer elkezdem a játékot. Aki már játszott vele az nyilván máshogy éli meg, de bennem inkább csak érdeklődést és kellemes érzéseket keltett, semmit nem tudtam meg a sztoriról (azért nyilván nem fogom hússzor megnézni és kielemezni képkockánként).
[ Szerkesztve ]
-
tretyak
aktív tag
válasz nitro16 #79023 üzenetére
Pár meccset játszottam, egyelőre nem lesz előrendelés - tetszik az új mód, csak 3-ból kétszer kilépett mellőlem a csapattársam, úgy meg kicsit nehezített pálya, pláne hogy egyedül se vagyok túl jó.
CW után a látvány nem az igazi, de szerintem ez prevgen lesz - nem néztem utána, javítsatok, ha nincs igazam. Gunplay tetszik, armor plate nélkül kicsit alacsony a TTK. -
bbuffy
senior tag
válasz nitro16 #78017 üzenetére
Nekem is a legelső van. Teljesen jó. Valóban az újak, főleg ami már más kézben van gyengébbek. Ez a régi batár fém studio pro elpusztithatatlan kb.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
opr
nagyúr
válasz nitro16 #78017 üzenetére
Vannak emberek, akik szerint több mély = jobban szól. Ez az arc is kb ioyesmi lehetett, és akkor el tudom képzelni, hogy veszít a sennheiser. Bármi más forgatókönyv nem jut eszembe, csak az, hogy a haverjának van a sennheiser, neki meg a razer, úgyhogy muszáj azt mondania, hogy jobban szól, különben fáj a mellkasa.
De amúgy jah, bakker, első felsorolásból hogy lehettem olyan ergya, hogy kihagytam a sennheisert meg a bose-t meg az akg-t, azt nem is értem.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz nitro16 #78007 üzenetére
Ebben van igazság, de azért a bt fejhallgatók közül gyakorlatilag mindet meg tudja hajtani normálisan simán a kontroller is. Nyilván nem fog tudni mindent kihozni belőle, de még úgy is ezerszer szebb hangja lesz, mint a gamer fosoknak.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Moby
veterán
válasz nitro16 #77997 üzenetére
Ok, értem, ezt csak arra írtam, hogy azokon mindig menni fog az aktuálisan felszopott/alkalmazott 3D akármi. Nincs ez másképp a mások által gyártott fülesek esetében. Vannak ilyen sokhangszórós fülesek, na azok is elég kakák szoktak lenni, de azokat eleve valamilyen sokcsatornás kimenethez kell kötözni. A helyzet az, hogy egy nyamvadt fülesben nem lehet kitalálni, hogy miként kellene a hangot előállítani. Mindenféle fáziseltolással, meg effektekkel lehet trükközni, de ennek semmi köze nem lesz sohasem a valósághoz, mert a füles nem fogja tudni, hogyan kellene hangzania a forrásnak. Azt csak a forrás tudja. De az sem tudja kiszámolni pontosan, az is inkább csak trükközik meg közelít. Nagyon durván. Akárcsak a garfikánál. A két terület teljesen azonos számításokat fed le matematikailag. Ezért is kezdték el mostanában az RT motorokat a hang számítására (is) használni. A számítások oda-vissza működnek a hullámjellemzők miatt. Tehát ahhoz, hogy normális 3D hangot állítsunk elő, ahhoz tudni kell, hogy a gép által számított, a játékos által a tévén látott világban milyen tárgyak vannak, azokon hogyan törnek/nyelődnek/módosulnak a hanghullámok. Ezt a füles teljesen nyilvánvalóan képtelen "tudni". És ha tudná is, nem "fér el" benne olyan elektronika, amivel komolyabb számítások végezhetőek. És ez még csak az a része, hogy mit kellene hallanunk, a hogyan egy újabb problémakör...
-
Mephike
őstag
válasz nitro16 #77973 üzenetére
Nekem a Steelseries előtt egy Razer fejesem volt, valahol a 30k környékéről. Az első Covid miatt otthon ültem, és értekezletre készültem. Csatlakoztam a megbeszéléshez, felvettem a fejest, hallottam egy reccsenést. Nem foglalkoztam vele, de éreztem, hogy valami nem oké. A meeting után levettem a fejemről a cuccot és akkor láttam, hogy eltört a műanyag rész a fejpánton középen. Mindezt három hónap használat után. Hangsúlyoznám, hogy minden műszaki cuccra nagyon vigyázok...
Persze ez valószínű egyedi eset volt, és szinte biztos, hogy csak az az egy fejes volt anyaghibás és lehet ha másikat emeltem volna le a polcról vásárláskor, akkor ez nem történik meg. De azért szerintem érthető, ha a köv. fejesem nem Razer lett -
ImACeltic
őstag
válasz nitro16 #67925 üzenetére
Én is erre vártam, egy nagyobb leárazásra, de közben megvettem a Mass Effect-et és a Subnautica Below Zero-t, valamint ezek mellett tolom haverokkal a BFV-öt és a Hunt-ot, na meg Fifázgatok is. Szóval lehet meg se veszem már. Abban reménykedek, hogy a 2K22-ben a játékmenet is kap egy nagyobb, nextgen upgade-et.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Raga
senior tag
válasz nitro16 #55439 üzenetére
Szia!
Legkönnyebb fokozaton mentem csak a története érdekelt lenyűgözött.
Nem platináztam ki most a végén felajánlotta csinaljam meg ami elmaradt majd annak fogok nekiUtána The Lost of US
Elkezdem kijátszani a collection címeket ami érdekel utána Retournal lesz.
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
válasz nitro16 #51902 üzenetére
Amugy nem érzitek ugy hogy az nba 2k minden évben egy free to play szintű pay to win játék csak éppenséggel alapból 25ezerért?
Minden alkalommal elveszi a kedvem a játék amikor a karrier módban a fejlődés olyan lassú hogy az már fáj de persze vehetsz pontokat amikkel felhúzhatod a karaktered, gxakorlatilag a lassú fejlődési rendszer erre kényszerít. A kártyás my teamben kb ugyanez a sok szerződés vásárlás miatt. Ha ezek normálisan működnének nekem is megérné az árát de igx...PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
chrisx1
tag
válasz nitro16 #44966 üzenetére
Igen ezekkel tisztában voltam én is, csak éppenséggel nem gondoltam, hogy a Sony nem tudja magát tartani a tervéhez ( ebben természetes a Microsoft szintén zenész ). Ezért is írtam, hogy naiv voltam, és elhittem amit ígérnek, hogy a megjelenés napján, megjelenés lesz! Mindegy majd az ősbemutatón veszek egyet!
-
veterán
válasz nitro16 #43773 üzenetére
Az elején nekem is annyit bírt, most majdnem 2 hónaposan kb a felét 2/3-át...max 6-7 óra, de ez játék függő is, ahol több a rezgés ott maximum 5-6 óra...mondjuk én soha nem várom meg,hogy teljesen lemerüljön, úgy lehet most is bírná a 8 órát,talán🙄 De 2 hónap alatt az a mínusz 2 óra akkor is sok, szerintem...
[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 869 pozitív értékeléssel***
-
Szabi®
addikt
válasz nitro16 #43345 üzenetére
"""Kratos és ott látható ahogyan térdel és súlyosan meg van sebesítve valaki által. Szóval erre is számítani lehet, valószínűleg meg is fog halni..."" Igen, sajnos ez lehet hogy be fog következni
Kár lenne érte,ennyi év után.... de én nagyon várom a folytatást, Sony biztos míves munkát ad ki ismét a kezei közül.
Szépen össze szedted egyébként[ Szerkesztve ]
-
KKaresz45
senior tag
válasz nitro16 #41694 üzenetére
Én az írtam hogy nem volt nagyobb akcióban. Az ugyanennyi az ugyanennyi, nem nagyobb
#41695 Madwe: Én is azt tervezem behúzni, csak várom a Cyberpunk refundot, abból fogom fedezni.
#41697 Haart: A 23-ig tartó akciók szerintem még ma éjfélig behúzhatók, de nekem az újak is látszanak már, csak nincs gyűjtő oldaluk még. A "Deals" alatt bejönnek.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz nitro16 #39151 üzenetére
Egyébként én annak is örülnék, ha az első része is kapna még egy kis szeretetet a fejlesztők részéről. Mert ugyan szerintem egyáltalán nem ronda vagy vállalhatatlan, de Pro-n is még választani kell, hogy mit részesítesz előnyben (felbontás / futási teljesítmény / árnyékok minősége), ami kompromisszumos, és így PS5-ön is az. Igazából ugyanaz a szitu mint a God of War esetén, vagyis egy sima patch segítségével ki lehetne maxolni.
-
MODERÁTOR
válasz nitro16 #39147 üzenetére
Nem közöltek semmi hivatalosat. A linkelt írásban is csak tippelgetik, hogy a PS5 frissítésnek ágyaz meg, de nem tudjuk biztosra. Ahogyan írják, főleg inkább reflektorfényt csinál a játéknak a videojátékos díjszezonban.
Amúgy a legvalószínűbb, hogy egy különálló PS5 változat lesz, amit a meglévő tulajok ingyenesen letölthetnek majd. A sima patch-et szerintem itt elvethetjük már, mert az lett volna a legegyszerűbb, és ami exkluzívnak ilyet akartak, az már meg is kapta.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz nitro16 #39080 üzenetére
Azért a félreértések elkerülése végett, a Digital Edition-ből nem azért vásárolnak alapból sokkal kevesebbet mert alig kell valakinek, hanem mert jóval kevesebbet gyártottak és gyártanak belőle. Emiatt még inkább hiánytermék, és tovább kell rá várni, mint a lemezesre.
-
Skynet258
veterán
válasz nitro16 #39073 üzenetére
Hát ha téged ezzel a korai rendeléssel most értesítettek akkor én nem várok sok jót; 09.17-én 11:27-kor jött a visszaigazoló mail.
Én amúgy próbálkoztam sokat, Telekom oldalát is nézegettem 2 napig amikor kikerült az a 12 darab vagy mennyi... de elengedtem már a dolgot rég, jó lesz jövőre is ezzel játszani, addig meg ott a PS4. Jó, hogy nem adtam el. -
saelin
veterán
-
F-ECT$
titán
válasz nitro16 #38808 üzenetére
Játékok esetén szinte mindig megéri várni. Pl a Days Gone "ingyenes" lett a Plusban, szóval ha épp van mivel játszani az elkövetkező 2-3 hónapban, akkor nem éri meg vásárolgatni, mert úgyis lesz még akció a jövőben is, és várhatóan olcsóbban tutdod majd megvenni a játékot.
Persze ha épp nincs mivel tolni, akkor meg kell venni, ami érdekel.
Dive ever, work never.
-
GegeWarrior
senior tag
válasz nitro16 #38808 üzenetére
Pl.: A Ghost of Tsushimát megvettem mert ahhoz van patch megy is szépen 60 Fps-el.
Ezért gyanús nekem, hogy ebből fizetős cucc lesz, nem hiszem, hogy egy ekkora játéknál ezt kihagynák. Meg az első rész is így volt, megjelent PS3-ra a generáció végén majd rá nem sokkal jött a PS4-es remastered.
De ne legyen igazam, hátha lesz ingyen ebédREKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
JanR
addikt
válasz nitro16 #38762 üzenetére
Kicsit másképp látom ezt. Oké, nem vendéglátásban dolgozom, így nincsenek borús jövőképeim.
A KSH adatai szerint márciushoz képest jelenleg több aktív állományban lévő dolgozó van. Nem, nem a munkanélküli segély fogyott el és sok ember "kiesett" a rendszerből, hanem többen dolgoznak. Ez azért van, mert akinek a munkáját annyiban érintette, hogy homeoffice-ozik, azok mindent online rendelnek. Na ezek a rendelések most ~ 500%-os túlterheltséggel működnek. A gyártók globálisan, legyen az szappan,vagy TV, vagy valamilyen alkatrész még nem tértek vissza a régi kerékvágásba a március-április leállás miatt, ezért teljes kapacitáson működnek, sőt, inkább 150%-on próbálják kielégíteni a vásárlói igényeket. Sok kontaktom van Németországban és ott is az van, hogy több nagy gyártó már 12-16 hétre vállal bármit, mert nem győzik.Na most az emberek a "beragadt" pénzeket, amiket elnyaraltak volna, most elköltik másra (köztük én is). És ez a kereslet jelenleg csak növekszik. Azok az emberek, akik pedig elvesztették az állásukat a KSH adatai szerint találnak másikat (leginkább gyárakban, futár cégeknél, kommissiózás és stb.), azok is lassan helyrejönnek és nekiállnak költeni, még több rendelés lesz. A jövő év szerintem erős év lesz, gazadsági válságot majd a politikusok csinálnak nekünk. De ez egy egyéni vélemény, próbálok optimistán hozzáállni.
[ Szerkesztve ]
-
ambushka
aktív tag
válasz nitro16 #38762 üzenetére
Már az van. Az, hogy tegyük fel februárban megengedi a kormány, hogy kinyisson minden nem fog hirtelen mindent javítani, ezt nem fogják fel sokan.
Én most mondtam fel a jelenlegi munkahelyemen egy másik pozi miatt és 4 nap alatt 152-en jelentkeztek a pozimra.
Mire ennyi ember újra munkát talál bőven egy év is el fog telni.
[ Szerkesztve ]
PSN ambushka8989
-
Szegedij85
újonc
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok