Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViktorHUN
csendes tag
Ez egyáltalán nem igaz,nem aztmondom ,hogy nincsenek benne hibák,de elég jók már a gépi fordítások is,többnyire MI segítségével készülnek kevés benne a hibás fordítás és összeségében teljesen jól használható!Pár éve még valóban igaz volt,hogy elég"magyartalan" a gépi fordítás,de mára teljesen használhatóak.Amúgymeg nem kötelező használni senkinek,ez csak egy opció annak aki szeretné.
"Az tanuljon meg angolul című" trollkodásokat inkább hagyjuk.Ezzel én lezártam,mindenki tegye azt amit szeretne,várjon esetleg éveket ha lesz egyáltalán kézi fordítás,játszon angolul,vagy tanuljonmeg angolul,vagy használja a gépit!Mindenki saját dolga,szerintem pont mindenki el tudja dönteni,hogy neki mi felel meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest