-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz danielgalaxy #244557 üzenetére
Én is agyaltam rajta, de megvárom míg bekerül accesbe
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14” M4 Space Black
-
KaitouP
nagyúr
Mondod ezt úgy, hogy a játékot fejlesztő Respawn Entertainment eddig nem adott ki a kezei közül tudtommal ilyen jellegű játékot, csak fps-t. Technikailag tény, hogy vannak problémái, de nem egyenlő a borzasztóval, vagy a 10-12 évvel ezelőtti játék jelzővel. Sztoriban pedig az elmúlt évek legjobb Star Wars produktuma, olyan, amit film formájában nem igazán sikerült a rajongók elé rakni.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
S e t h
nagyúr
Én pár óra után feladtam.
Egyszer valószínűleg befejezem, de ahhoz nagyon ki kell fogynom minden más játékból.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Mike
veterán
nem tudom ti milyen szuper irányításhoz vagytok szokva, meg én nem is vagyok nagyon tapasztalt, de nekem semmi bajom nem volt az irányítással a Jediben de a Last Guardianban sem.
Spiderman mitől jobb? Konkrétan kiakadtam tőle 10 perc alatt
60 órám van a Jediben. és amire elsőre azt mondtam ide aztán vissza nem jövök, vigán ugrálgattam végig még vagy 3x (a platinért, ami nincs meg amúgy de ez már az én szoc problémám) -
Carlos Padre
veterán
Jó, de más platformon nincs ilyen összehasonlítási alap, így megtehették.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Wesder
félisten
Gondolom nem most vetted észre hogy a AAA jàtékoknak van egy alapàra. Ràadàsul egyplatformos jàtékokhoz hasonlítod.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- ps5 slim digital 1tb eladó
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest