Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitee
aktív tag
válasz bombibmw #148094 üzenetére
Szia!
En szombaton tudtam eloszor jatszani a jatekkal.
Sima fat PS4-em van, megjelenes utan fel evvel vettem meg szoval lassan 4 eves. Egyszer sem volt takaritva, neha letorolgette baratnom, meg en ha eszembe jutott. Mar kicsit hangos volt, igy penteken meg vettem suritett levegos sprayt meg mx4 hutopasztat. Szombaton szetkaptam, kitakaritottam, ujrapasztaztam, bar meglepodtem mert alig volt benne por, a paszta az viszont mar homok volt inkabb Most teljesen jo hangja van, alig hallani.
Ma olyan 6-7 ora jatek ment le egyhuzamba, nem volt hangos egyaltalan.
A korabban emlegetett szaggatas. En eddig a 7 ora alatt talan ketto akadast lattam mikozben evezgettem a tavon. Az atvezetokrol nem beszelek, mert abban a Witcher 3 volt a katasztrofa na az durvan droppos volt... Meg a mocsáros terulet... Szoval pont konstataltam jatek kozben, hogy nagyon jol optimalizalt lett, semmi akadas, szaggatas...
Eddig nagyon jo, nem tudom hol tarthatok a sztoriban idoben, de remelem rohadt sok van meg hatra[ Szerkesztve ]
"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Hobby elektronika
- Nem menekül a Facebook-függőségi per elől a Meta
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest