Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz saelin #147997 üzenetére
Így van, a félhivatalos eszközök ugyan vezeték nélküliek, de olykor igénylik az optikái kimenetet, és egy USB portot is.
Maga a vezetéknélküli kapcsolat pedig nem közvetlen a PS4el valósul meg, hanem egy dobozzal. Maga a kapcsolat protokollja gyakran nem ismert, gyártó specifikus, már csak azért is, hogy a terméktámogatasban nehezen, vagy egyáltalán ne lehessen megkerülni a gyártót aki kiadta a headsetet.
-
bandi0000
nagyúr
válasz saelin #147997 üzenetére
dehogy működnek, leg is nem mind sztem, támogatni kell a gépnek is gondolom , a gyári sony fejesnek is usb vevője van , ugye azt is elfelejtik hogy vannak usb-s hangkarik pl, és arra simán rá lehet dugni egy 3,5 jackes adabterrel egy vez nélküli fejhallgatót ha még van ilyen
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
saelin
veterán
válasz A`rpi #147987 üzenetére
Szerintem a félreértés sokszor abból fakad hogy "wireless" és egyből mindenki a Bluetooth-os készülékekre gondol. Közben ott vannak a rádiós usb dongle fejesek is, amik biztos mind működnek a PS-el. Nem?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
prokxy
veterán
FC5-höz keresek ma-holnap este fél9-9 körülre coop társat, akivel letolnám az ARCADE trofikat és 3 questet. Kb 1-1,5 óra lenne.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szinte biztos, hogy jön PS4-re is a World of Warship.
A hónap elején kiadott videójukban néhányan kiszúrtak egy PS4 devkitet:
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
félisten
válasz Kvelstadt #147991 üzenetére
Áh időközben megtaláltam, Xboxos játék volt .
Van ez az Eyepet [link]nevű, de ez sajnos tényleg ps3 ra van .
Jó lenne , ha jönne pár kamerás cím a gépre.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
SH4D0W2011
őstag
Elvileg a Cloud Flight is kompatibilis PS4-gyel a saját USB-s vevőjén keresztül, úgyhogy biztosan van több is, ami működik.
Áttúrtam kicsit az üzeneteimet, mert egy fórumtárssal beszélgettünk valami wireless headsetről, valamiért Turtle Beach rémlett, de az Arctis 7 volt az.[ Szerkesztve ]
-
félisten
helló!
tegnap sikerült vásárolnom a Pro mellé egy VR szettet fagyikkal kamerával mindennel.
besza-behu komolyan, ezt nem gondoltam volna.Tudtok abban segíteni, hogy volt régebben valami kamerás játék, a kislányom volt érte megveszve a videók alapján.
Egy kis tigris kellett istápolni benne, meg hasonlók, Dorombolt meg játszani lehetett vele ilyesmi. Tartok tőle, hogy az Ps3 játék volt."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
pomk
őstag
válasz saelin #147972 üzenetére
Köszi!
Elnézést, de valamit nem értek. Itt mindenki azt írja, hogy a PS4 nem támogat vezeték nélküli fejhallgatót, csak a saját márkát. Ennek ellenére, rengeteg cikk van arról, hogy melyik a legjobb vezeték nélküli a Sony sajátján kívül. Most akkor támogatja, vagy nem? -
Deck
titán
Frissült megint a Gow 4. Állítható a felirat mérete! Teljesítménybeli javítások stb.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
saelin
veterán
válasz VincentVG #147970 üzenetére
Ha lehet választani én mindig inkább az unlockkolt fps-t választom. Pl most FFXIV-ben is van 4k30 mód, de a fullhd-s framerate opció sokkal jobb. Folyamatosabb tőle a kép és az irányítás is responsive-abb. Az az extra képélesség nem ér annyit mint a folyamatos élmény.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Vezeték nélküliből csak ez van: https://www.konzolvilag.hu/multi/sony-gold-wireless-stereo-headset
Nekem is ez van és egy nagyon jól hangzó, kényelmes fejhallgató. Volt Razer Krakenem és szerintem bőven egy ligában vannak, sőt, talán a Sony fejese jobb is valamivel, mert jobban zár és könnyebb. Van ebből a headsetből egy új változat is, de valamiért nem találom sehol. A dobozán egy aranyszínű NEW felirat van, valamivel drágább is.
-
VincentVG
senior tag
válasz Nayrobi #147969 üzenetére
sajna probaltam... nekem az meg rosszabb..es ez tenyleg lehet h csak az en hulyesegem, es hozzaszoktam ilyen szempontbol a "johoz" pc-n...
de az mar tuti h a 4k/30 nem az en megoldasom lesz. vegulis ez jo hir mert igy sporoltam egy csomo penzt es nem kell beruhaznom 4k tv-re... -
VincentVG
senior tag
válasz Kendek #147965 üzenetére
koszi, igen, tudom. ki kellett volna valahol probalnom, dehat kb lehetetlen pl ps4p+4k tesztelesi lehetoseget talalni.... 5-6 helyen erdeklodtem. ez van, a tobbseg valszeg erre (fps) nem annyira erzekeny.
mindenesetre lehet h holnap megy fel az aprora: ps4pro + GOW 1 ev garival 119.000...
-
-
MODERÁTOR
válasz VincentVG #147953 üzenetére
Csak szólok, hogy ezt a pár, saját stúdiós PS4 exklúzív játékot széjjel optimalizálják a konzolhoz, ezek jelentik a csúcsot. Minden más ennél csak rosszabbul fog futni. Én nem vagyok annyira érzékeny, de azért vannak játékok amik a játszhatóság határát súrolják (legutóbb a Dishonored: Death of the Outsiderrel voltam így). A GoW vagy pl. a HZD közel sem ilyen.
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
PS4 Pro vásárláson töröm a fejemet.
Van egy Acer Predator G-synces monitorom, ami 1440p-s.
A PS4 Pro megbírkózik ezzel a felbontással, vagy 1080p és 4K az ő terepe?(#147957) zzola:
Akkor marad az 1080p a monitoron, ami nem biztos, hogy túl jó, vagy egy 4K-s TV.
Köszi a választ![ Szerkesztve ]
-
Shamat
aktív tag
válasz Lackooo84 #147952 üzenetére
Oldalt a csúszkánál tört el. Küldök majd képet, ha jövő hét végén hazaértem a Balatonról, de rémálmaid lesznek, készülj fel. Egy Sennheiser PX80-at áldoztam fel érte, a fejpántját használtam merevítésnek gyorskötözőkkel. Gondolhatod, mint egy sündisznó, olyan lett. A másik oldala viszont meglepő módon még bírja repedés nélkül...
[ Szerkesztve ]
DEAD LIKE ME
-
VincentVG
senior tag
sziasztok, vettem egy ps4prot + gow-ot. megmondom oszinten performance mode es fullHD ban, engem baromira zavar a frame drop olgatas. sajnos sokkal jobban mint gondoltam. ( grafika csodaszep es biztos jo lesz a jatek is) DE szerintetek gan barmi esely h kesobbi patch-el javul es beall fix60 ra?
(nekem ez lenne a performance mode, tolem aztan lehetne kicsit gagyibb a grafika, csak legyen 60fps... tudom nem pc..)
koszi a segitseget. -
dvd24
senior tag
válasz eisento #147894 üzenetére
Én pont ma végeztem vele, a platinához csak egy trophy hiányzik nekem de ahhoz már nem volt türelmem (vannak ingame challangek - jó sok - és mindegyiket meg kéne csinálni), azon kívül meg gyakorlatilag csak le kell takarítani a térképet.
Leginkább a shadow of mordorhoz hasonlítanám, jó alap, jó ötletek, pofás megvalósítás, de valahogy mégis nagyon monoton és emiatt hamar unalmassá válik.
-
modflow
veterán
Valaki használ PS4 PRO-t Panasonic EX780E készüléken?
-
RangerFox
veterán
A spoileres hszeket töröltem. A jövőben, ha elakadnál a játékban és végképp nem tudsz továbbjutni, akkor a játék topikjában tedd fel a kérdésed.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Shamat #147940 üzenetére
Ha fáradásos törés van rajta, akkor le tudod gariztatni én is azt csináltam. Persze nem itthon, hanem angolul kell írni a US TB supportnak, fotókat csatolni a sérülésről, serialról, valamint a blokkról. Elite fülesekre 2 év gari van. RMA-ban kicserélték nekem is, csak angliába kellett küldenem a régit fülpárnák nélkül kb. 8k volt a posta euparcelen. Napra pontosan 2 hét múlva itt volt a bontatlan másik. Persze az újat rögtön el is adtam, és egyelőre vettem egy A10-et, ezt lehet csavargatni is. . Ezzel az Elite 800-zal az a baj, hogy rohadtul szűkre van méretezve (a két fülre illeszkedő részt alig lehet széthúzni egymástól), egy nagyobb fejen mint az enyém is már feszül, azért törik. Hangzásban és használhatóságban semmi baj nem volt vele.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
seniman
veterán
Ez most komoly,hogy több tízezres headsetekről beszélünk,amik egy kalap sz**t sem érnek? 1800forintos teszkóban vásárolt Philips fejhallgatóm van,cirka öt-hat éves,azon kívül semmi baja,hogy a szivacspárnákról lemállott a bőr utánzat. Nem raj,nem májer,de a célnak megfelel.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Shamat
aktív tag
válasz Lackooo84 #147935 üzenetére
Már vagy egy éve, de vagy két hónapig bírta, majd a pántja megadta magát. Megtákoltam, szóval még most is működik. Minden cuccomra vigyázok, fejem sem óriási. Van egy Denon fejesem is, ő már vagy három éves, hibátlan állapotban van mai napig. Ezekkel a TB fejesek olyanok mint a ropi. Biztos ki lehet fogni, de elég sok helyen olvasni a neten széttörő példányokról.
[ Szerkesztve ]
DEAD LIKE ME
-
Talala
senior tag
Valaki tudna segíteni, hogy hol lehet megnézni meddig aktív a plus előfizetés? Sebő nem tálalom, felteve6ha mutatja egyáltalán valahol
-
Darksiders84
aktív tag
Köszi mindenkinek közben már rájöttem csak már kicsit sok volt egyhuzamban.
-
Elims
veterán
Sziasztok!
A magyar store-ban vásárolt god of war-ban van spanyol nyelv?
-
Shamat
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #147932 üzenetére
Sajnos szinte mindenkinek törik előbb utóbb.
Az én Elite 800-am is megnyekkent. Találóbb lett volna TörtEL Beach-nek nevezni őket...DEAD LIKE ME
-
Nayrobi
őstag
válasz FIREBLADE78 #147932 üzenetére
Hamarosan jön az új Sony PlayStation Gold Wireless Headset, nézz utána, jónak tűnik.
-
FIREBLADE78
addikt
Tudtok ajánlani wireless fülest? Tur. Beach egyik szára eltört,de nem tudom hogyan ill tölteni is alig tudom mert egy tüske letört. Eddig csalódás ez a füles,pedig jó árban volt. Hangzás is fasza.
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
válasz Darksiders84 #147923 üzenetére
Amikor lő akkor sebezhető a mellén és kipotyognak belőle dolgok amiket hozzá tudsz vágni ha gyors vagy PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
KaitouP
nagyúr
válasz Darksiders84 #147923 üzenetére
Gyerekek... PLS: ---> God of War topik <---
[ Szerkesztve ]
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
30z.Samu
félisten
Légyszi használjátok a Spoiler gombot.
Sic Parvis Magna
-
wolf13
őstag
Aki végig vitte a gowot , attól kérdezném. Ha végeztem a sztorival vissza lehet térni korábbi helyekre?
Vagy teljesen vége csak new game van ? -
gianni85
veterán
válasz danielgalaxy #147905 üzenetére
Anno végigtoltam, de végig azt éreztem, hogy sokkal jobb lett volna a játék, ha kihagyják a tps elemeket és egy darálós autós játéknak adják ki.
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy most hogy jött ki frissítés a PS4 Pro-ra azóta ha játszom az otthoni hálózat nem működik.
A Ps kábelen csatlakozik a routerre, de ha játszom a God Of War-ral akkor wifi hálózat nem megy.Nem találtam rá beállítást, lehet hogy a szolgáltató szarakodik, de egész nap ez volt és ha ki volt kapcsolva a Ps akkor nem volt gond a hálózattal.
Eddig ilyen probléma nem volt csak most hogy reggel jött a rendszerfrissítés.Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Köszi
-
MODERÁTOR
válasz TazLeacher #147919 üzenetére
Általában a TV-k alapból levágják a képet, szóval lehet, hogy ezért nem tűnt fel a fekete keret. De érdemes csekkolni, és ha úgy van akkor korrigálni.
-
pomk
őstag
válasz saelin #147878 üzenetére
Értem, köszi! Mielőtt megvettem a mostani vezetékest, már akkor is nézegettem a Sony fejhallgatóját, de nem sok jót olvastam róla.
A wirelessek közül, amit írtál tudsz ajánlani valamit? Ahogy írtam korábban, az iPad nem releváns, inkább PS4-el használnám. Wirelessek közül PS4-hez ebben az árkategóriában melyik az ajánlott vétel?#147886 A`rpi
Köszi![ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz Scholes9 #147902 üzenetére
A jatek elejen en is ezt ereztem amig ismerkedtunk majd a koogast kovetoen az arcomba nyomta a kozepso ujjat es azt mondla lets rock
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Zlcsi
senior tag
válasz Zlcsi #147906 üzenetére
ha jól gondolom, akkor a hdr-hez nincs más megoldás, csak ha kikötöm a vr-t és egyenest a tv-vel kötöm össze
na ez elég nehézkes nekem, mert el van dugva minden a tv mögött és egy kis lukon kell kotorásznom, ha veszek hdmi toldó kábelt aminek az egyik vége a tv-be van dugva a másik alapból szabadon van (a toldós rész), és csak akkor dugom oda a ps-t amikor ki akarom próbálni a hdr-t, az jó lehet?
Ha igen milyet vegyek, mert gondolom kínai gagyi nem biztos hogy jó -
danielgalaxy
aktív tag
válasz eisento #147894 üzenetére
Én tegnap fejeztem be a Mad Maxet, jó kis játék, a konvojos részek nagyon el vannak találva, de a töménytelen ugyanolyan camp meg looting kicsit unalmas egy idő után. Ezen kívül, ha Max kiszáll a kocsiból, olyan, mintha egy rongybabát irányítanál, aki max 20 centit képes ugrani, a kamera hozzá meg néha idegesítően lomha. Agyfaszt kapsz tőle, de végigtolod típusú játék, néhol egész szórakoztató. Platinával nem kell foglalkozni.
-
Scholes9
nagyúr
válasz 30z.Samu #147891 üzenetére
Nem igazán tudom megmondani Láthatatlan falak pl eléggé zavartak. Kicsit többet vártam a harcoktól is De lehet, hogy csak nem kellett volna annyi videót nézni megjelenés előtt És ugye csak 1 órát játszottam eddig Bár lehet az is, hogy a Zelda tette nagyon magasra a lécet
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- ASUS ROG Ally
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest