Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
.LnB
titán
Már nem is emlékszem rá mikor éreztem ilyet egy játékkal kapcsolatban mint most az Uncharted 4-gyel. De folyamatosan az jár az eszemben, hogy "ezt nem hiszem el"..
A látvány, a gameplay, a storytelling, a hangok.. a minden!
Még csak most de már most érzem, hogy ez valami k*rva különleges egy "utazás" lesz. Elképesztő.jöttem ki Sam-mel a börtönből, [ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
WaterWave
veterán
válasz sting2 #149991 üzenetére
Hát a gow végigjátszása után ez a video nekem nagyon fapados... de lehet eljátszottam a szememet is
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Rick3D
senior tag
Ebayen nézegetek játékokat bejelöltem a PAL és region free kategóriákat , ha ezen belül vásárolok akkor nem érhet meglepetés elméletileg ugye ?
-
S@c@
őstag
En meg javaslom akinek hangos a gépe vegye le a tetejét nyugodtan. Garancia vesztessel nem jar es halkabb lesz.
-
zzola
titán
válasz pulyka jocó #149988 üzenetére
És akinek day1 hangos, azoknak mind poros? LOL
-
pulyka jocó
senior tag
Akinek esetleg hangosabb a gépe a kelleténél bátran tudom javasolni legalább a portalanítást!
Több mint egy éve van nálam a gép, használtan vettem de soha nem volt felnyitva (mai napig)
És hát, meg is látszódott rajta
1116-os fat gép amúgy, akinek ilyen van/volt szerintem tudja mit jelent a ,,jet Sound"
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=698received_1995139074072.jpeg
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=676received_1995138430738.jpeg
(Sorry, valamiért nem tudok képet feltölteni )[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
válasz #20844032 #149986 üzenetére
120 Hz-el etethetőek a TV-k (HDMI 2.0-ával is). Persze amelyik tudja. Van amelyik hivatalosan támogatja, van ami nincsen dokumentálva, de tudja.
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
törölt tag
fix30 fps-es játékban működik (persze artifactolnak ezek valamennyire), de olyan inputlag lesz tőle érthetően, mint a pokol. Sétaszimulátorokhoz, lassú játékokhoz használható.
/ez nem csak az lg-re igaz, bármilyen mozgásinterpolációnál ez van
FollowTheORI: ezt a 120 meg 60Hz-et nem is értem. 120Hz-el a tévék nem is igen etethetőek még (ahhoz hdmi 2.1 kell), 60-hoz meg totál felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szerintem nem, mivel a képtöbbszörözéshez 120 Hz kéne azt meg nem tudja 4K-ban a konzol/TV leadni... A 60-at felezni meg necces szerintem... szóval inkább ártana, mint használna.
De ettől független próbáljátok ki.Konzoloknál/játékoknál nem nagyon szokták ezeket forszírozni, ki van kapcsolva minden... már ha eleve engedi a tévé bekapcsolni játék/pc módban... mert lehet nem is engedi.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
.LnB
titán
Az LG tv-k TrueMotion technológiája ér valamit a játékok alatt? Működik egyáltalán? Havernak van LG OLED tv-je, és próbálom rádumálni hogy adja el a gagyiboxát és vegyen egy PRO-t.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
sting2
addikt
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
seniman
veterán
válasz prokxy #149979 üzenetére
A normális fóliák 150-200 celsius környékén hólyagosodnak fel.Ha a slim ezt eléri,nem a skin miatt fogok aggódni. Kellemes kézmeleg volt eddig maximum,több óra HZD után.Érdekes módon a feneke melegebb,bár az enyém gumibakokon ül,mert az ODD ocsmány módon rezonált.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
WaterWave
veterán
Nekem SW Battlefront 2 gépem van, arra is azt mondták ronda, pedig igen szép... Az hogy lakkozottak ezen gépek felülete nem értem miért gond, hisz sima szemüvegtörlő ruhával áttörlöd nem karcolja meg, hurcolászni meg nem fogja az ember... Konkrétan belekötni a semmibe.
GOW bunddle már más, mert akinek a fekete gép tetszik annak már eleve nem jön be, hisz fekete nincs benne, és a motívumoktól giccsesnek hat. De ahogy látom már ebből is eladtak jó pár tízezret.. Van akinek tetszik van akinek nem.. Ennyi• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
CsonkaImo
addikt
válasz sultansmith #149970 üzenetére
Inkább a gyűjtőknek készülnek. Drágábban csak akkor tudod eladni, ha valaki épp ilyen konzolt keres. Mezei felhasználó nem fog többet fizetni érte, mert nem hatja meg az egyedi külső. Inkább vesz sima fekete vagy fehér gépet olcsóbban.
-
seniman
veterán
válasz sultansmith #149970 üzenetére
Talán bontatlanul. Az Anniversary modell elég jól tartja az árát,a többiért én nem adnék számottevően sokkal több pénzt.A GoW kivitel meg szerintem még randa is,de ezt az első sajtófotóknál elég egybehangzóan kijelentettük páran.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
hitchins
őstag
Sracok
Az mitol lehet hogy nem tudtam belepni a psn-re. Uj jelszot kellett kernem.
? -
sultansmith
senior tag
Egyébként van értelme ezeket a limited edition cuccokat venni? (most pl. a GoW PS4 pro).
Később drágábban lehet ezeket eladni mint a sima társaikat?
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
Carlos Padre
veterán
válasz WhiteWalker #149941 üzenetére
Ez már csak azért is érdekes, mert van benne enemy lock on
Ha megcsinálod a tutorialt rendesen akkor nagyon is jó, pörgős harcrendszere van. Szerintem.Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Carlos Padre
veterán
válasz WhiteWalker #149912 üzenetére
Én csak horgászással eltöltöttem annyit
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
RangerFox
veterán
válasz szzoo #149963 üzenetére
Tavaly március végén vettem a Konzolvilágban a Slimemet, akkor is lehetett valami akció, mert 65k van írva a számlára. De a mostaninál voltak kedvezőbb árú gépek nem akciós időszakban is. Szerintem az alapgépek árának fent tartása arra jó a boltoknak, hogy a vevő inkább a Bundle-ket vegye. Na akkor mondjuk lehetett azt állítani, hogy kétszer annyiba kerül egy Pro, mint egy Slim, és akkor tényleg meg kellett fontolni, hogy megéri-e azt a kétszeres felárat. Most, mivel kb. 30k van köztük, már sokkal egyszerűbb a döntés.
[ Szerkesztve ]
-
-
szzoo
tag
válasz danielgalaxy #149952 üzenetére
Az árakat átnézve a PRO-k alapára egy forinttal sem drágább, mint tavaly ilyenkor (2018 augusztusban vettem). Nagyon tartják az alapárukat. Akció és bundle meg rendszeresen van, csak ki kell fogni egyet.
(#149959) Xaels
Tavaly E3 ideje alatt volt az 500Gb-os Slim 65k. Mondták, hogy "rendkívüli" ár és karácsonykor sem lesz ilyen olcsó. Szerintem nem is volt.[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
Ha esetleg kapna valaki H1Z1 béta kulcsot, és jönne neki még pluszban is, gondolhatna majd rám.
-
válasz RangerFox #149958 üzenetére
Az egy rendkívüli akció volt akkor és nem tartott sokáig. Nekem egyébként a bolti 105k-s Pro sem rémlik pedig idén eléggé követtem a Pro-t az upgrade miatt.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
RangerFox
veterán
1 éve a Slimek is 65k-ba kerültek (én is annyiért vettem), most meg 80+-ba kerül még az 500-as is.
-
nagyúr
Újra kelendő lett a cucc az exkluzívok miatt, így nem kell agyon akciózni most.
Majd ha megint lecsillapodik a kereslet, lesz olcsóbb megint.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
saelin
veterán
válasz bombibmw #149955 üzenetére
Egyszerűen csak bénák és nem tudják hogy valják be. Ahogy fentebb is írtak rájuk kell csörögi és megmondani nekik, hogy ha megrendelted akkor igen is küldjék ki, különben mész a fogyi védelemhez.
Az ilyen esetek nagyrészt emberi mulasztás miatt alakulnak ki és a cégen belüli rossz kommunikáció miatt.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
bombibmw
veterán
-
szasanyi
félisten
válasz bombibmw #149950 üzenetére
A linkelt gépcsomag volt akcióban a GoW játékkal. Nem elírás, hanem akció volt amit vissza is igazoltak ezzel nem lenne gond. A gond az, hogy volt már egy mail váltásunk, amiben azt írték elfogyott de az előző hét péntekig várhatóan beérkezik hozzájuk. A mai - no, már hétfő akkor mi a csöcs van - kérdésemre már azt sem tudták mikor fog érkezni (és ahogy írták is előttem, ott a készletinfó alatt a gépcsomag és GoW is van ) És fúúú de őszintén sajnálják és ahogy megérkezik - bár arról fogalmuk sincs az mikor lesz - küldik is! Az imént írtam nekik újabb mailt, hogy ez nevetséges és 2 hét után teljesen elfogadhatatlan ez a válasz.
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz bombibmw #149950 üzenetére
Ha már leadta a rendelést rá, és jött is róla visszaigazolás, akkor úgy tudom, oda kell, hogy adják, akár elírás, akár nem. Érdemes telefonon zaklatni őket, hogy ha van nekik raktáron, miért nem küldik, mert te ugyan nem fogsz elállni a vásárlástól. Amúgy fura, hogy felmentek a Pro árak. Február elején még sok helyen 105 meg 109 volt játék nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz szasanyi #149942 üzenetére
Nálam is ez a helyzet. bár én 25.-én rendeltem és direkt kértem, hogy később szállítsák ki. Nálam ezt már eljátszották egyszer Guitar Hero-val, 3-4 napig várakoztattak, üzletben azt mondták, hogy bármelyik napi szállítmánnyal ott lehet, végül visszamondtam, ha most is ez lesz az a 2. sárgalap, mennek feketelistára (pár éve még egy xbox 360-at rendeltem tőlük, azt végül megkaptam, de ott is lehetett valami, mert nem szép emlék talán nem tetszett az eladó viselkedése)
bombibmw 29-ig járt a GofW több ps csomaghoz is ez Sony akció volt, 1-2 helyen járt a BF2 limitálthoz is, ezeken a helyeken csökkentették a csomag árát is 130k környékére + én dumáltam egy eladóval is mivel későbbi kiszállítást kértem, szóval nem, ez nem elárazás volt.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
szasanyi
félisten
válasz kriszpontaz #149943 üzenetére
Na, ez az! Ez akcióban volt 130k-t amit megrendeltem és vissza is igazolták. Látom, hogy máshol is van hasonló csak nem ennyiért pontosabban GoW nélkül. Én ennél többet nem akarok kifizetni érte. Bár a lényeg az, hogy ha már visszaigazolták a megerősített rendelést akkor miért nem történt semmi 2 hét alatt.
Kendek: nem teljes az, mert ez a csomag lett akcióban kiegészítve a GoW-val. Még azt is elfogadom, hogy így alakult és kész. No, de 2 hét után nemhogy gépcsomag nincs de még pontosított infó sem... szvsz ez a nevetséges.
-
wierra
senior tag
válasz kriszpontaz #149946 üzenetére
Tőlem meg is kapták a "megfelelő" értékelést.
Nem szeretem, ha hülyére vesznek.GoW "Give Me A Challenge" elég bitang nehézségű számomra. Ti milyen fokozatban mazóztok?
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
kriszpontaz
veterán
válasz wierra #149945 üzenetére
Ez is igaz. Én is zaklattam őket, mert Black Friday alatt vettem (mint kiderült tök feleslegesen, mert nem volt olcsóbb mint később). Én pl. a készlethiány miatt egy GT Sport csomagot kaptam, amiből a lemezes játék el lett távolítva. Majd később beszerzem hogy teljes legyen a csomag . A raktárkészlet nincs összhangban a ténylegessel, ez igaz.
-
wierra
senior tag
válasz kriszpontaz #149943 üzenetére
Náluk is ment a himihumizás. Ahhoz képest, hogy a webshopjukban "raktáron" státuszban van a termék, 1 hetet vártam az átvételre. Fehér PS4Pro + GoW-ot rendeltem, majd egy hét múlva rákérdeztem, hogy van-e feketébe ebben a bundle-ben. Volt, így félrerakattam és így sikerült megkaparintanom. Szóval érdemes őket telefonon is zaklatni a valós raktárkészletről.
Kendek
Velük is beszéltem, azt mondta a vonal másik vége, hogy a gyártó csak úgy tud konzolt szállítani, hogy a PS4 Pro SW BF2 edition mellé hozzácsapnak még egy GoW-t is.[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
MODERÁTOR
-
kriszpontaz
veterán
válasz szasanyi #149942 üzenetére
Nem tudom mennyiért rendelted, de érdemes megnézni a konzolokszervize.hu-t is.
Nekem innen van a gépem, igaz még tavalyról. -
szasanyi
félisten
Rendelt vki rajtam kívül PlayStation 4 Pro 1TB + Star Wars Battlefront II (Limitált kiadás) + God Of War csomagot a konzolvilágtól? 04-24-én adtam le a rendelést, de ma még mindig csak annyit mondtak meg van rendelve és nem tudják mikor érkezik... Azon gondolkodom, hogy érdemes-e tovább várnom vagy komolytalan az egész és hagyni a fenébe.
Esetleg láttatok-e vhol hasonló, jó áru PRO ajánlatot?
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Elhiszem hogy "véded" mert neked tetszik.
De szerintem a harcok is bénán és sutan vannak megoldva, mondjuk egy Witcherhez képest.
Azt se lehet tudni ki üt kit, átláthatatlan az egész harc, és még tudnám sorolni a negatív dolgokat amit 10 óra játék után nem tudtam hova tenni.
Lehet bennem van a hiba, de mint írtam nekem nagy csalódás a játék. -
szzoo
tag
válasz #20844032 #149933 üzenetére
A PS Now szerintem Magyarországon sosem volt elérhető. Így az app sem jelent meg.
Bravia tévéknél a kontroller támogatás elvileg megmaradt, Androidos játékoknál használható. A 2016-os (XD) és régebbi modelleknél a v2-es kontrollerek nem működnek vezeték nélkül, csak a régiek. 2017-es és újabb tévéknél nem tudom van-e már újabb Bluetooth szabvány és ezzel v2-es kontroller támogatás...
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz lazioforever #149814 üzenetére
Az Emperor's Tomb-ot nem feltétlenül nevezném kalandjátéknak, de anno nekem is tetszett, sőt, az Infernal Machine-t is vegigvittem, és szerintem király volt. Hajjjaj... jó kis Indy játékok....
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gyapjasmaki #149920 üzenetére
Ha mar feljott a PS Now tema, ez meg mindig aktualis
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Egyébként ha jól tudom Sony Braviakban is benne van a kliens.Az pl nemtudom mit fogad el, mert a tévék ált elfogadnak akármilyen BT-s kontrollert./szerk: upsz, most olvasom, hogy '17-ben kinyírta a tévékből a sony. Ami még döbbenetesebb, hogy a Vita-ból is. Röhej...
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz #20844032 #149931 üzenetére
Jó, hát PC-re gondoltam. De igazad van mert amit linkeltem ott írja is, hogy "Some third party controllers with XInput" Csak azt a sort én benéztem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem, pécén bármilyen XInput kontrollerel működik. Én használtam xbox kontrollerrel is. Mondjuk ott a szopó, ha valami ds specifikus dolog kell a játéknak(mondjuk gyro, vagy tapipad). PS4-en csak DS4-el működik valóban, de ennek az a prózai oka, hogy a gép nem fogad el mást.
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
válasz penge111 #149925 üzenetére
Nioh
@vonSux
En most igy masodjara komoly onkorlatozasokkal jatszom. Farmolas szinte semmi, no LW ...etc. es ugymond brutal alacsony szinten de mivel ugye mar a wotn-n jarok itt ugyis hull az amrita mint a szel ugyhogy megy felfele rendesen.Egyebkent rengeteg idot el lehet sok dologgal tolteni. Peldaul megprobaltam bekerulni az elso 10-be a Todo klannal mondanom se kell nem jott ossze. De ahogy latom mostmar nincsenek csalok es meg ossze is johetne de most a wotn-t akarom ugymond "normal"-ban vegigjatszani az Abyss-t meg majd meglatom ,hogy lesz ido.
-
.LnB
titán
válasz gyapjasmaki #149920 üzenetére
Hivatalosan csak azokkal működik.
De máshol azt írják, hogy Xbox One kontrollerrel is működik.Na akkor (#149931) Moby válasza alapján megy mással is.[ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
válasz sp8787 #149924 üzenetére
Nem farmoltam a dlc-hez, cserébe bőven alulszintezve öltem meg az első bosst (Date Shigezane). Igaz előtte kb hetvenszer próbálkoztam, még most is emlékszem a támadásainak szándékára is És nem kezdtem újra a játékot új szinteken, mert nekem ez úgy sem szórakoztató, hogy megnyílik sok új elérhető cucc.
Abszolút értem, hogy nem talàltál más, hasonló kaliberű játékot. Egyelőre én sem...a Nioh, a Bloodborne mellett a top kedvencek ebben a konzolszériában.[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
válasz vonSux #149915 üzenetére
Hogy tudtal 80-bal megallni?
Ha a jatek sajat nyilvantartasa nem hazudik en 1300+ vegeztem es ebben volt meg cca 70+ ora Abyss.
Mondjuk en tenylegesen nem is jatszottam mast nagyon sokaig.Most meg nincs mivel jatszani (ertsd van egy halom jatekom rakasra Nier,DAI,TLOU,UC...etc. de vagy el se kezdtem vagy dogunalmas volt es szinte insta-del) ugyhogy replay, hatha kihuzom a DS remastered-ig vhogy.
-
penge111
addikt
Nekem még messze van az FF XV vétele, mert odahaza az íróasztalomon pihennek ezek, amik csak az FF univerzumát érintik: FFX HD, FF XII Zodiac Age, World of Final Fantasy. Mire ezeket kipörgetem talán még GOTY is megjelenik belőle!
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
gyapjasmaki
újonc
Sziasztok!
Gondoltam kipróbálom a Playstation Now-t PC-n, de Dualshock3 vagy 4 kontrollert kér. Másmilyen kontrollert is elfogad? és ha igen akkor milyent? Vagy milyen megoldás van erre?
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz Sordoran #149891 üzenetére
Örülök hogy netes rendelés esetén is minden rendben volt.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
.LnB
titán
válasz vonSux #149917 üzenetére
Maga a sztori vége nem más. Az oda vezető út viszont eléggé. Van plusz cutscene, plusz boss-ok. Az Ignis DLC-ben meg van alternatív ending is.
-
.LnB
titán
válasz vonSux #149915 üzenetére
Sajnos a Royal Edition azért is ajánlott mert az alap sztori is kicsit át van alakítva. Bővítve van a játék vége az alap verzióhoz képest. Ráadásul a három karakter DLC is ad kicsit a sztorihoz. Ezek közül az egyik, Ignis DLC-je nagyon sokat!
Én Pc-n toltam végig, ott szerencsére alapból ez a Royal Edition jelent meg (más néven).
És a Royal edition-ben van Armiger Unleashed. Az kicsit megdobja a harcokat.
[ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
válasz penge111 #149905 üzenetére
Nekem az van, lemezen valami nyolc ezer forintért már hozzá lehet jutni. Állítólag tényleg ezzel a kiadással teljes a játék, de részemről végig viszem a főküldit és pár mellék sztorit, és elég is lesz Tetszik de annyira nem húzott be, mint pl az említett Nioh, amibe belepottyant kb nyolcvan óra játékidő. És ennyi simán beletehető a FFXV-be is ha kimaxolod a képességeidet, minden dungeont kipucolsz stb, stb...de ez maradjon az ultra FF hívek privilégiuma.
.LnB: persze, azért lehet tekerni a harcon ha pl a potikat ügyesen pakolod, vagy tényleg figyelsz a konkrét buffok hatásaira. De összességében én nem érzem egy kifinomult mechanikának, inkább tele van pakolva sok mindennel, aminek jó része valójában nem lényeges. Ezzel együtt én élvezem amikor darálóba tesszük az ellent
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz WhiteWalker #149912 üzenetére
"Gagyi, üres az egész így."
Én megértem, hogy különbözik a véleményünk. De ez a játék minden, csak nem gagyi meg üres.
-
Tavares
tag
Sziasztok!
Kapott már valaki e-mailben BETA meghívót H1Z1-hez? Vagy tudja valaki mikortól lehet rá számítani (mai nap)?
-
-
törölt tag
válasz Zoleee83 #149908 üzenetére
Személyesen ebből neked nem szántam semmit, de ezt a kefét felesleges rágni, mert ez a hajó elment. Valahol végégrvényesen a kriptobányászat tette be a kiskaput. Annyi konzolt semmi nem addot el, mint ez. Előtte sem volt értelme az árakat összemércsikélni, azóta pláne nincs. Soha nem volt olcsóbb a pécé, és már valszeg soha nem lesz az. De ez most itt nem erről szólt. Ez a pécé optimalizációról szólt. Ami nincs.Mert nem is lehet. De konzol is sokszor nincs, pedig ott lehetne. És ez már nem a platformokról szól.
Mondjuk lassan annyi exkluzív jön ps4-re, hogy csak azokkal is bőven el lehet lenni, szal ma annyira nem is nehéz ezt megkerülni/ha jól emlékszem Te írtál nekem. Ha nem akarsz velem dumálni, miért teszed mégis?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz #95558144 #149907 üzenetére
Mondjuk most? [link]
Nekem 101 órám van benne. DLC-kel együtt, a játékban is "szinte" mindent megcsináltam. Comrades (multi) DLC lenne hátra, meg pár Menace dungeon.
Szóval 100+ óra gameplay 10ezerért ajándék.
(#149910) consono Nem baj az. Én láttam 5x vagy 6x a filmet.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz #20844032 #149904 üzenetére
Hálás lennék érte ha visszavennél, azt hiszem nem így válaszoltam neked!
Sokadik személyeskedő hozzászólásod, innentől megkérlek hogy ne reagálj egyetlen hozzászólásomra sem , csak görgess tovább.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
.LnB
titán
válasz consono #149902 üzenetére
Nézd meg mindenképp, utána pedig ajánlom a Brotherhood anime-t is. Az is előzmény, és segít a teljes kép megértésében. (Megtalálható magyar felirattal is ha úgy jobb neked)
(#149903) vonSux A harcrendszer rendes használatára én csak a Menace dungeon-okban éreztem rá. Addig simán végig lehet "pötyögni" a játékot. Viszont egy Menace dungeon-ben fontos azért az odafigyelés.
-
törölt tag
válasz Zoleee83 #149901 üzenetére
Nem erről volt szó, összevissza hülyeségeket persze lehet irogatni, de az optimalizációtól 3 poszt alatt jutottunk el a mennyibekerül kérdésig. Gratulálok!
Árban agyonver mindent a konzol, mióta létezik. Bárkiben felmerültek egyáltalán ilyen kérdések? Ha igen, annak ott az elme, gyógy, és intézet![ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
válasz #95558144 #149896 üzenetére
Nekem a FFXV az első rész a sorozatból, éppen javában benne vagyok. A grafikája open world játékhoz képest szép (nem HZD szint, de nem vall szégyent), technikailag nem vészes de vannak hibák: a frame rate helyenként nagyon beesik, még a magasabb fps módban is (ez utóbbin kb fölösleges is játszani, mert csak elvesz a felbontásból, de annyit meg nem ad hozzá. Ez a mód pl a Niohban nagyságrendekkel jobban sikerült). Van pár visszatérő, az irányítást érintő bug (együtt lehet élni velük). A főküldik és a rengeteg(!) mellék küldi szórakoztató. Néha konkrétan felröhögtem, a főhőst kísérő karakterek reakcióin. A harcrendszer elsőre bonyolultnak tűnik, de valójában nagyon egyszerű. Összességében messze nem tökèletes alkotás, de szerethető, van pár jó játékmechanika benne. Van előzmény film meg animék, Itt találsz több infót ezekről is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest