Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz seniman #150795 üzenetére
De ugye azt vágod, hogy az, hogy egy játékban GT3RS-t irányítasz, annak semmi, de semmi köze az igazi vezetési élményéhez? Nulla sebességérzet, nulla motorhang, nulla gyorsulási/nehézségi erő stb. Sőt, a vezetéshez sincs semmi köze.
Komolyan mondom, egy ötéves óvodás is egyből megérti, itt meg magyarázgatni kell.
Nekem semmi bajom azzal, ha valaki szereti az ilyen játékokat, de ne ideologizáljuk már meg, hogy az mekkora racing élmény, mert NEM AZ!
[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
válasz bandi0000 #150741 üzenetére
A legtöbb hazai versenypályán is gyakran vannak nyílt napok. Felviheted a 10 éves autódat és kitaposhatod a belét, vagy csak simán végigautózhatod a pályát, ahogy tetszik. Arra mérget veszek, hogy a daily driverrel is nagyobb élmény körbetekerni a ringen, mint a fotelből kétszázzal bevenni a kanyart pl. egy Lamboval.
Senki se beszélt arról, hogy közúton kell őrültködni.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
prokxy
veterán
válasz seniman #150795 üzenetére
Szerintem ő másra gondolhatott, csak nem fejtette ki.
Ha van egy tesztvezetés, subaru sti pl, ami nem egy elérhetetlen kategória egy zondához képest akár, mondjuk azt vezetni akkor is jobb, mint egy szobában a kontrollerrel bohóckodni, DE a monitor/TV előtt ülve is lehet igazán jó az élmény, sőt, vannak mindenféle gamer székek, rárögzíthető G29-cel, váltóval, mindennel - húh de örülnék én is egy ilyen cuccnak.Tök fölös összehasonlítani a kettőt, mert pl. más egy BF-et játszani meg más elmenni lőgyakorlatra, háborúba.
Élmény mindkettő, csak más. Pl. egyikben van kockázat, másikban nincs. GT-ben falhozvágod a verdát, akkor mi lesz? Nyomsz egy respawn-t, élőben pedig, hááát, drága lesz.[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
seniman
veterán
válasz #95558144 #150742 üzenetére
Ha neked a garázsban lapul legalább tíz GT3RS,Enzo,vagy Zonda kaliberű autód,a telek végében meg egy privát Laguna Seca,akkor azt mondom volt értelme a hozzászólásodnak.Minden más esetben eszméletlen nagy ökörség.Persze van akinek az örömautózás ott kezdődik hogy a "szénnécsippelt,szmókensármos" tdi-vel végigmérgezi a körutat lámpától-lámpáig.
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Madwe
nagyúr
válasz freeknight #150790 üzenetére
Mondjuk 1tbnál mindegy, mert kb mind 9.5mmes de azért érdemes tudni, h vannak 12mm magasak is, azok nem jók. Bár az inkább az 1.5, 2tbnál jellemző.
-
.LnB
titán
válasz freeknight #150790 üzenetére
Köszi. Egy hónap alatt sikerült úgy belaknom, hogy elgondolkodtam egy nagyobbra váltáson. Még nem tuti, nincs tele, csak gyanúsan fogy a hely.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz callmeakos #150788 üzenetére
Nem vettem meg. Gondoltam az NHL elég. De persze lehet online nyomni (PS+ -szal).
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
callmeakos
veterán
Jól van srácok, nem kell leharapni a fejem, nem azt jelentettem ki hogy unalmas a játék, pláne 3 óra játék után, azt mondtam hogy abban a 3 órában untam magam, de csak mert nem próbáltam ki minden módot. De csak mert nem találtam kihívást magamnak azokban a módokban.
És nekem sem kell a szomszédba mennem ilyesmiért, mert pár éve szezonokat töltöttem el rFactor F1 ligákban ahol hetente ment a versenyek, szombaton időmérő, vasárnap verseny, hétköznap meg szabadedzés, és az idő alatt buzerálni minden egyes beállítást.(#150737) .LnB
Remélem Maddent tolod
Lehet azt onlány, másokkal?All→M8
-
.LnB
titán
Ha esetleg HDD-t szeretnék cserélni a slim-emben, akkor bármelyik 2,5" (7200)-es winyó jó? Vagy van ajánlott típus? Lehet, hogy fog kelleni egy 1TB-os.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz lostprophet #150784 üzenetére
Bár még nem tapasztalatból írom, de én is nemrég vettem meg az első Yakuza játékomat és olvasgattam utána. Kapcsolódik a sztori nagyon. Viszont PS4-re csak három jelent meg. A sztori szempontjából így követik egymást a megjelent részek. Zero -> Kiwami -> 6. A Zero a sorozat legeleje, a Kiwami azt folytatja, a 6 meg a legvége. Ajánlott végigjátszás elvileg Kiwami, Zero, 6. De ha a Zero-val kezdesz az se baj szerintem. Én a Kiwami-t vettem meg mert az olcsó volt, és ismerkedni a szériával nekem tökéletes.
Tesztek alapján a Zero a legjobb. És most néztem, hogy már nem akciós a Kiwami.[ Szerkesztve ]
-
lostprophet
aktív tag
Sziasztok!
Mivel vettem egy PS4-et, belevetném magam a Yakuza sorozatba. Aki esetleg már játszott vele, mennyire érdemes sorban játszani a PS4-et változatokat, nagyon kapcsolódnak a történetek egymáshoz?
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
RangerFox
veterán
válasz prokxy #150775 üzenetére
Szerintem megéri, hosszabb, tartalmasabb az első részénél. Nem jobb, csak hogy is mondjam... nagyobb. A dlc-k hangulatosak, a sztorija ha nem is érdekfeszítő, de megalapozza a következő rész eseményeit, Lara karakteréért pedig aggódsz. Ajánlott Hardon játszani, amúgy nem annyira fog kihívást nyújtani, de amúgy nagyon fun gameplay elemek vannak benne. Simán megéri, én nagyon élveztem, a Shadow of the Tomb Raider pedig előrendelve részemről.
-
-
nagyúr
válasz prokxy #150771 üzenetére
Nos a demóban nekem volt még türelmem párszor nekiesni... talán 7x kellett hogy minden befejezés meglegyen.
De tényleg a 3-4. után már kicsit unalmas és zavaró ez a formátum...Amúgy énis úgy érzem, hogy azért ehhez extra türelem kell majd hogy ennyiszer nekiess... az alap játékosok kb jah 2-3x max aztán hagyják majd a picsbe szerintem is.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Bogyi007
veterán
-
Gery9112
őstag
válasz prokxy #150775 üzenetére
A 2013-as tetszett, kíváncsi vagyok rá már én is csak előtte a GOW-ot mindenképp le akarom tudni, pár nap múlva meglesz. Amint elkezdem írok neked, hogy szerintem milyen.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
törölt tag
Nem kell végigvizsgálni mindent egyrészt, másrészt az a körülbelül 5-6 dolog, amit vizsgálhatsz, semeddig nem tart.
A demónak 7 befejezése van, érdemi különbség gyakorlatilag annyi csak, hogy a kiscsaj él-e hal-e. A többi csak resztli.
Nekem a Heavy Rain az egyik kedvencem, ennek ellenére nem érzem, hogy ezt mindenképp meg kellene venni, jó lesz az majd a summer sale-ben 50%-on.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Gery9112 #150773 üzenetére
Nekem a Rise of the Tomb Raider kimaradt, végig kéne tolni, mesélj, van olyan jó, mint az első? Grafban volt előrelépés?
Azt tudom, h sok a gyűjthető cucc, ami nem érdekel annyira, nem akarom azt platizni, csak a sztori jó és megéri, akkor beszerezném a játékot.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Gery9112
őstag
Szintén. Első alkalommal barátnőmmel vittem végig mert hát...ő nem túl diplomatikus, kiment elküldte a srácot a francba és leugrott a kiscsajjal a tetőről.
Második nekifutásra meg úgy voltam vele, hogy próbáljuk meg "agresszív véleménycsere nélkül" és megmentettem a kiscsajt.De egyetértek, ez a játék nekem is jó lesz majd később. Most úgyis itt van a Rise of the Tomb Raider, GoW plati, Rayman, AC Brotherhood/Revelations. Mire ezekkel végzek lesz már jóárasított Detroit.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Gery9112
őstag
válasz szzoo #150770 üzenetére
Jó kérdés majd megjelenéskor okosabbak leszünk. De! szerintem a cselekménytől fog függni mert mindhárom szereplő különböző háttérrel rendelkezik.
Legalábbis remélem, hogy ez válasz volt a kérdésedre.
-
prokxy
veterán
válasz Gery9112 #150767 üzenetére
Ti hogy voltatok a demo-val? Párommal 2x álltunk neki, vittük végig, 3. alkalomra már nem volt erőnk hozzá, újra meg újra megvizsgálni mindent, stb...emiatt sem lesz előrendelős, majd lemezen másodkézből.
(#150768) Deck: köszi, minden vágyam volt , de sztem nem a Black Flag lesz, hanem a Spiderman, a többi válasz pipa!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
SoundBox
aktív tag
Szép napot mindenkinek. Megtudnátok mondani mi a külömbség a két típus között? CUH-7016 és CUH-7116B Illetve ha elszeretném adni a PS-t van olyan lehetőség hogy alaphelyzetbe állítani, hogy törlődjön róla minden? Válaszotokat előre is köszönöm
-
-
prokxy
veterán
válasz John_Deere #150765 üzenetére
Pedig hol vannak még, h a hangos-e a pro, megéri-e váltani slim-ről, állítva lesz vmi baja, mi lesz a köv havi ps+ban kérdések?
-
John_Deere
tag
Hát gyerekek, rég nevettem visítva ennyit kommenteken mint negatív mint pozitív értelemben is.
-
prokxy
veterán
Kis ON is legyen:
A Detroit karakterenként 10 óra játékidő egyszeri végigjátszásra vagy mind3 karakterre együtt?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz #95558144 #150739 üzenetére
Fura meglátás.Senki sem azért játszik autóverseny játékkal, mert jobb lenne, mint a valódi vezetés.Azért játszunk vele, mint kb minden játékkal: beleképzeljük magunkat a virtuális világba és még élvezzük is közben, tudva azt, hogy sosem leszünk Pókember vagy profi F1 versenyző.Ez egy szórakozási forma.Gondoltam ezzel tisztában vagy, hiszen te is játszol.
-
törölt tag
válasz #95558144 #150747 üzenetére
Nem tudom milyen kocsid van, de nem hinném hogy bármilyen szinten megközelít egy GT kategóriás versenygépet.
Élményautózás alkalmával meg nyilván nem fogod határon küldeni, mert itt senki sem profi autóversenyző és két körön belül falba állna szerintem. Plusz ilyenkor nyilván nincsenek ellenfelek akikkel csatázni lehetne.
Persze be lehet szállni mondjuk a Blancpain GT sorozatba, csak egy GT3-as kocsi kell hozzá meg egy valag pénz. Saját F1 csapatod is lehet ahol 10 percenként leköröznek, olyan 150 millió font évente és 3-4 évig biztos nem termel nyereséget. Van is itt a szobám sarkában jó 7 milliárd font, megyek is jövő héten Monacóba megjáratni a vasat
(#150750) Urizen: Miért készült volna kontrollerrel? Mondok valami nagy újdonságot: léteznek baromi jó kormányok konzolhoz és PC-hez is. Sőt, versenyülések is. Wow, welcome to 2018 mate!
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz #95558144 #150747 üzenetére
Michelisz Norbi szerinted mit válaszolna erre? (Én Assetto-ztam együtt Norbival. Élete első WTCC Nordschleife futamára készült, Assetto-ban online.)
Jann Mardenborough? Jordan Tresson? Romain Sarazin? Gaëtan Paletou?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz #95558144 #150739 üzenetére
Van neked egy sajátos gondolkodás módod. (Ami lehet, hogy egy hasonlóan sajátos alternatív univerzumban helytálló is lenne.)
-
mcwolf79
veterán
válasz #95558144 #150742 üzenetére
???
Ezt most hogy gondoltad???
Már csak azért is, mert ha az ember el is tud jutni ilyen tesztvezetésre, azért irdatlan pénzeket kérnek el. 1-2 hónapja volt a közelben ilyen tesztvezetés, ahol (már nem emlékszem milyen) valamilyen sportgépet lehetett kipróbálni. 30 percért valami 45000 Ft-ot kértek el. És még csak nem is pályán, ahol az ember meg tudná küldeni.
Szóval ennyit az elérhető sportautó élményről.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
FIREBLADE78
addikt
ps wireless füles 2.0 meddig bírja nálatok egy töltéssel? Az eltört turtlebícsem 10 óra felett volt simán.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
törölt tag
válasz callmeakos #150730 üzenetére
Szerintem az összes autós játék unalmas. Nem is értem, ha autót akarok vezetni, beülök az autóba, és vezetek. A kettőnek élményben az ég világon semmi köze egymáshoz. Kb olyan ez, mint ebéded főzni a Lunch Sim 2.0-val
-
Talala
senior tag
-
.LnB
titán
Jót mosolyogtam most ezen. De nem rosszindulatból. Jobban utána kellett volna nézni cimbora.
Én is pénteken vettem. De rengeteget olvastam utána, néztem videókat.. És kb. az utolsó pillanatig nem tudtam eldönteni, hogy valóban kell e nekem ez a játék. PC-re megvan kb. az összes szimulátor(osabb) jellegű autós játék. (Assetto-ba köröztem én Michelisz Norbival is a Nordschleife-n, persze nem voltam neki ellenfél) Sose voltam jó szimulátoros. Inkább ilyen casual szintű player. Aztán ahogy nézegettem a játékot, láttam, hogy hát kicsit kevés a pálya meg a kocsi, kicsit szegényes az offline mód. És igazából talán ProEvoFan lelkesedése miatt adtam neki esélyt. Mert úgy gondolom, ha az online része jó, az nagy pozitívum egy ilyen játék esetén. Azt meg nem igazán lehet írott tesztekből és videókból lemérni, hogy az milyen.
Persze konklúzió, és végítélet még nincs részemről. Hétvégén két napot játszottam eddig csak vele, végigcsináltam a Driving School-t, és a Mission Challange-ek egy részét. Utóbbi szerintem erősen ajánlott is. Úgy látom az jól felkészít az online versenyekre. És közben lehet autókat is szerezni.Azt írod, hogy unalmas. Minden szimulátor jellegű autós játék unalmas offline. A FH3 nem unalmas, de az nem is szimulátor. Ezek a játékok a versenyzésről szólnak, az egymás elleni versenyzésről. De ha nyomsz egy Mission Challange endurance futamot, ott azért megvillant ezt azt a játék. A fasza bokszkiállást, a frankó gumi és üzemanyag kezelést, a szélárnyékozást. Látszik ezen azért, hogy nem kispályás játék.
Hétvégén bele-bele néztem a GT World Tour versenyeibe. És ott azért megvillant az online rész minősége. Szóval én optimista vagyok. Csak adok még magamnak időt, és gyakorlok, mielőtt online kipróbálom magam.
Ami nagyon tetszik az a HUD. Ennyire tökéletes, és informatív HUD-ot én még nem láttam autós játékban.
Egyébként én sem döntöttem még, hogy meddig tartom meg a játékot. Még bármi lehet, de én azt kaptam amire előzetesen számítottam.
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz Talala #150732 üzenetére
Hello, hivatalos oldal szerint még MAC-en se megy a surround, csak PC-n. Alapvetően csak azokból a headsetekből fogsz tudni "sokpontegyet" kicsikarni PS4-en amiket optikán keresztül tudsz csatlakoztatni. Meg van pár vezeték nélküli a Turtlebeach kínálatában, meg a hivatalos Sony headsetek (Platinum, Gold??)
-
Deck
titán
GoW 4: Másnak is túl könnyű volt a játék? Normálon játszottam végig de már bánom. Mondták többen, hogy az is kihívás de nem volt az. Na majd ha újrajátszom tuti a nehezebbet választom.
Black Flag: Multis trófeákat meglehet még szerezni? Csak azok hiányoznak.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Nayrobi
őstag
Ahogy már írta más is feltettem, ha online akarsz játszani, akkor ne a lobbyba menj, hanem a sport módot válaszd ki, ott folyik az igazi versenyzés, a lobbykban csak a funrace meg az ökörködés megy.
-
Talala
senior tag
Valaki használ steelseries arctis 5-öt ps4-el? Működik rendesen vele. Értem ez alatt a 7.1-et pl és nem csak sztereóba szól.
-
ProEvoFan
nagyúr
A GTS fullosan vegytiszta online versenyzés.A lobbyban szerintem csak haverokkal vagy magyar szobába menjél játszani.
A GT League semmivel sem butább, mint a többi autós játék gépi ellenfelei.De ez itt
csak töltelék...
Nézzzél be a napi online A,B,C versenyekbe.Itt van a játék lényege.Időmérő, majd futam más emberi játékosok ellen.Ha bátor vagy, akkor mehetsz hivatalos FIA futamokat este 18 órától.Nos, ha ez nem szippant be (mármint az emberek elleni versenyzés bája, annak minden földi jóságával és nem földi jóságával) akkor a GTS nem a te játékod.Akkor keresni kell olyan hagyományos autós gamét, ahol unalmasan körözhetsz a buta gépi ellenfelek ellen...
Nézd, mióta GTSel játszok, elképzelni nem tudom már az autós játékot olyan komoly online felület nélkül, mint ami a GTSben van.(kivéve rally, mert ott idő ellen küzdesz) Ebben a játékban az erősebb driver rangú ellenfelek ellen örülök egy hatodik helyezésnek is, mint egy kisgyerek.Hülye vagy?Hatodiknak?Kérdezheted.Igen, annak, mert emberek ellen harcolok. -
callmeakos
veterán
Hát nem tudom mit mondjak erre a GT-re.
Beletettem most olyan 3 órát, keresem a szavakat, mit is tudnék mondani, de talán a legjobb szó az unalmas. Lehet velem van a baj, lehet hogy ez később jobb lesz, de nem találok kihívást magamnak. A Carrier mód kuka, autósiskolázni biztos nem kontrollerrel fogok, a bajnokság része érdekes lehet, de az AI olyan buta mint a segg, az online mód meg hááááát.... érdekes. normális az, hogy nem látok lobbykat amikben 3 vagy négy embernél több van? És a legtöbb az vagy Just for Fun, vagy ökörködünk a Nürburgring közepén. Na jó, kifogtam egyet, de ott is az volt. hogy a GT-R-em volt kvázi a leggyengébb mert rajtam kívül csak prototípusok vagy GT autók voltak. Ritka az hogy egy autós játék 3 óra után sem fog meg, de itt ez a helyzetAll→M8
-
bombibmw
veterán
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #150716 üzenetére
Nekem van a szekrény tetején egy DFGP-m. Jó kis kormány, bár nem mai darab. De macera betenni a szoba közepére a tv elé. Monitorra meg nem megyek vissza ezért.
Más téma : Uncahrted 4 Chapter 16-nál tartok. Ez a játék tényleg felmossa velem a padlót. Ha nem lennék férfi, sínek a gyönyörűségtől.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz oriic #150684 üzenetére
Hát ez így... Jó, mindegy, nem mondok inkább semmit, majd a holnapi gameplay eldönti, hogy tetszik -e vagy sem.
(#150724) Sordoran
Ember, nagyon király dolgot említettél GTS -el kapcsolatban. MOTION CONTROL! KÖSZI!
Utánanéztem, sokan azt mondják, jóval jobb időt mennek így, mint analóg karral - erre rá is nézek most.[ Szerkesztve ]
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
Sordoran
addikt
válasz #42308056 #150721 üzenetére
Autós játékot évek óta csak mobilon tolok: a Real Racing 3-at, így nekem hamar kézre állt a kontroller döntögetésével való kormányzás. Biztos kis gyakorlással belejöttem volna az analóg karral való irányításba is, de ezt biztosabbnak éreztem, és lazán megy vele.
Látszik mennyire nem néztem utáni a DS4-nek vásárlás előtt, nekem ez is meglepetés volt, meg a kis hangszóró is benne. Pár éve van Xbox one konrtollerem pc-hez, na de az ilyeneket nem tud, pedig egy árban vannak.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
bandi0000
nagyúr
Fúhh gyerekek nem tudom eddig hogy maradhatott ki nekem a beyond two souls de nagyon jó játék, szinte többet váltott ki belőlem mint a Hellblade, pedig az se kutya, nem vagyok annyira sztori orientált de ezek durván jók, UC szériát is játszottam, azokat is sokan istenítik, tetszik tetszik elmászkálok benne, de annyira nem hatott meg mint ez, lehet a csekély angol tudásom miatt, vagy nem tudom de ez a játék durva, remélem egyszer lesz folytatása
Xbox One: bandymnc
-
freeknight
őstag
Kivittem ma második ps exkluzív játékom, a Horizon Zero Dawn-t
Elképesztő kaland volt. Bár nehezen indult be, de minden pillanatát élveztem.
Nem platináztam, és nem is tervezem - nem vagyok nagy achievement hunter - de így is beleszaladt vagy 40 óra. Kb minden mellékküldit megcsináltam, és 3 virágon kívül mindent begyűjtöttem.Most még korai lenne belekezdeni a God of War-ba, azt még halogatom kicsit. Előtte 1-2 rövidebb játékot viszek ki, mondjuk a Wolfi 2-t. Behúztam a Mafia 3-at is, az is jó lesz kis felüdülésnek.
Ma kipróbáltam az új Deus Exet, azt egy régebbi akcióban szereztem. Talán nem kellett volna egyből elindítani a HZD után . Vérlázítóan rossz a grafika, és még akad is. A világ is nagyon üres, és unalmas HZD után.
Lehet az lenne a legjobb, ha tartanék 1 hét szünetet, mielőtt belekezdenék valami másba.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz 3L1T3 #150718 üzenetére
Abból a 700ból mindegyikkel mész versenyezni?Abból a 700ból kivan dolgozva minden autó úgy,mint a GTSben bármelyik?A régebbi GT játékoknál sem mentem mindegyik autóval.Hála isten nincs benne sok felesleges autó, mint a korábbi részekben.így is talán 10 autót használok rendszeresen...
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz callmeakos #150711 üzenetére
Vezetési (DR) és a sportszerűségi (SR) sofőri mutatványaid rangsorolva lesznek,
E és S (A+) között.
A tudásod alapján rangsorol melléd játékosokat.A és S SR ranggal teljesen jó meccseket lehet menni.Lejjebb előfordulhatnak problémák.Az a helyzet, hogy nem nehéz lecsúszni kissebb SR rangba.Sokáig A-S között voltam, de pár hete egyszerűen nem tudok feljebb menni, mint B.[ Szerkesztve ]
-
pulffy
őstag
Sziasztok, ezek a SHAREfaktory™ témák hogy működnek? Letöltöm , sehol sem találom...
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
v!ct0y
veterán
válasz callmeakos #150711 üzenetére
Jöt vagy 100autó plusz pályák is. És ne felejts el letölteni a scapes-t se Az is 9 giga.
Vannak bőven tirpákok.[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
válasz callmeakos #150709 üzenetére
30-40 órát simán bele lehet rakni.
-
callmeakos
veterán
Megvettem ma a GT Sportot, gondoltam elvezetgetek magamba offlány, de belefutottam hogy plus nélkül kb mint egy demó
Szóval rányomtam a 14 napos trialra, megnézem magamnak mitől is döglik a légy e téren.
All→M8
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz Gery9112 #150638 üzenetére
Ez egy mostanság sokat puffogtatott közhely, amit a Horizontól kezdve a GoW-ig, mindenre ráhúznak. Baromira jó játékok ezek, sőt, Horizon egyik legnagyobb PS élmény, de utána én ugyan úgy tudom élvezni egy kisebb, kevésbé nagyívű játékot is.
Ez persze m nem kifejezetten neked szól, de ez így akkor is csak egy hangzatos lózung, aminek a fele se igaz. -
Doma88
tag
Sziasztok!
Ti tudtok üzenetet küldeni/fogadni PS4-en illetve appon? Ma akartam beszélni egyik ismerőssömmel appon keresztül de nem kapta meg amit küldtem és én se kaptam meg amit ő írt. PS4-en hallottam a értesítést de appon nem jelent meg semmi, hiába frissítettem többször is. Aztán letöröltem az appot, visszaraktam és eltűnt az összes beszélgetésem mind az appból mind PS4-ről és azóta hiába kapok értesítést, hogy üzenet jött nem jeleníti meg egyik felületen se.
-
wolf13
őstag
válasz Zolibacsi88 #150701 üzenetére
Szia.
Nem kódos , a lemez tartalmazza. Igen a következő tulaj is használhatja.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Sziasztok! A Horizon Zero Dawn Complete Edition részeként hogy kell elképzelni a Frozen Wilds kieget? Kódos? Vagy használtan sem fürdök be vele? Akár tovább tudom én is adni hogy a kieg. játszható a többi tulajnak is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- XPEnology
- Villanyszerelés
- Hobby elektronika
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest