Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz Zoleee83 #262213 üzenetére
A harmadikban ami a legjobban tetszett az a választási lehetőség.
Nem kell nagy dologra gondolni, de nekem piszkosul hiányoznak a mai játékokban a döntési lehetőségek, amelyek alternatív utakra viszik a játékost.
Kotorban, Mass effektben ment, manapság még nagyítóval kell keresni.
Itt azért volt 3-4 ending, amiért a programozóknak meg sem kellett izzadni, de ezzel viszont elérték, hogy fórumokon a játékosok elemezzék, hogy vajon mi a jó avagy rossz döntés egy adott karakter esetében.A zene, hát apám, nélküle nagyságrendekkel gyengébb produktum lett volna, veszettül élveztem a vezetést miközben a Rolling Stones bömbölt.
A dlc trió meglepően jól sikerült, három különálló sztori, a kisvárosi rasszista seriff története egy adrenalin bomba.
Az alvezéreket is kedveltem és bár kellett nekik grindelni, de cserébe jöttek a brutális fegyverek, autók és segítség az olasz maffia ellen.
Mint a maffia sorozat része nem is értelmezhető, de különálló játékként szerintem frankó.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Zoleee83 #262207 üzenetére
Ja köszi (ismét), hellyel-közzel azonos az ízlésünk, figyelem mi jön be neked.
Válaszolva egyik fenti kérdésre, nem játszottam az első rész korábbi kiadásával, ezért nálam újszerű az élmény és üt mint a IC.
Mintha egy filmet néznék, az átvezető videók döbbenetesek, a játék megjelenítése a legjobbak között van, a sztori meg, áááá, látni, játszani kell.
Múlt század eleji gta nagyon jó sztorival. Olyan dialógusok vannak benne, hogy időnként azon kapom magam, hogy az elhangzottak súlya miatt elfelejtem nyomni a next gombot.
A karakterek megjelenítése, arcjátéka annyira részletes, hogy időnként a szájukba adott néhány szó is soknak tűnik, többet fejez ki a szótlan tekintet.szerk:Mafia 4?
Jaj.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
nagyúr
-
Gery9112
őstag
válasz Zoleee83 #261444 üzenetére
Van még idő a megjelenésig. Addig a Rockstar is felébredhet és kiadhat egy Heist DLC-t a Red Dead 2-höz.
Ex. vonalon tény, hogy egy Horizon 2 vagy az új Ratchet sokat dobna az induláson.PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
.LnB
titán
-
Steve1207
veterán
válasz Zoleee83 #260331 üzenetére
Witcher kap frissítést 5-re. Nekem is megvan, de addig nem akarok már belekezdeni, mert van tartalom benne rendesen, nem 3-4 napos játék.
Amúgy én szoktam venni pár száz ft-os címeket is, tök jó szórakozást nyújtanak. Plus-os játékból, ami érdekes lehet az az Outlast, Borderlands Hs, Batman, Heavy Rain és a két utolsó CoD, a többi lényegeset végigjátszottam.
Újakból meg csak nagyon jó ajánlatokra csapnék le, de van sok így is, amiből tuti lesz leárazás és tök mindegy PS4-en vagy 5-ön játssza az ember (Tony Hawk, Kakarot, Tsubasa, Tsushima). Szóval ki tudja, lehet addig még kijön egy PS5 Slim is
[ Szerkesztve ]
.
-
F-ECT$
titán
válasz Zoleee83 #260190 üzenetére
Én már újonnan megjelenő játékot nem tervezek a PS4 Pro-n, szerencsére nagy a backlogom, így azokat fogom még letolni.
Aztán az első nagyobb akcióban tervezek valami nem első szériás, és ha lehet nagyobb SDD-s (bundle) PS5 gépet venni, az se baj, ha csak jövő BF-kor. Ekkorra legalább már lesznek olcsóbb lemezes használt játékok is.
Persze ha meghal a mostani gép, akkor előbb lesz a váltás.Dive ever, work never.
-
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #256904 üzenetére
Megjelenés napján vettem. És végigjátszás után írtam is, hogy mekkora pofátlanság, hogy borzasztó rövid a játék, de már akkor be volt jelentve, hogy lesz hozzá két DLC. (Itt írtam: [link] )
És akkor most kvázi megint elkérik érte a pénzt...„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ldave
félisten
válasz Zoleee83 #256904 üzenetére
Azzal nekem semmi bajom, ha egy évvel később jön a játékból 40 euróért egy olyan csomag, amiért én 60+t adtam ki. Ez szinte már iparági standard, erre mindenki számít és hozhat döntést, hogy megveszi-e első nap, vagy majd csak később akciósan van újracsomagolva.
A Slime draws near! Command?
-
Wesder
félisten
válasz Zoleee83 #255657 üzenetére
Vàlasztani annak kell csak aki nem tudja mindkettőt megvenni. Ezek a "system sellerek" csak arra jók hogy a keménymag megadja az alapot a konzolnak, utàna màr úgy is a fifàzók CoD-ozók jönnek mert a havernak is az van. Nyílvàn ezt így kell csinàlni, és ilyen odaàt nem nagyon lesz, mert ugye ők bem konzolban, hanem ökoszisztémàban gondolkoznak.
Ez történik egy totàlisan elbszott generàció utàn, ez lett a menekülőút.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Zoleee83 #255652 üzenetére
Na mert szerinted megtérül bàrmilyek ex címük is? Nem igazàn. Nàrmint magàból a szoftverből nem, csak a konzol+a tovàbbi vàsàrlàsok a PS Store-ban, amire azt mondhatuk hogy visszahozzàk plusszosra.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #253926 üzenetére
Ha felnőtt ember vagy, akkor elfogadod más véleményét is. Én nem térítek senkit, csak leírom a véleményemet. Évek óta látszik, hogy merre tart az Ubi, évek óta ez a véleményem. És idén ők maguk ismerték be kvázi a sok "tologatással", hogy valami baromira nincs rendben náluk. Senkinek nem mondtam, hogy ne vegyen Ubi játékot.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
30z.Samu
félisten
válasz Zoleee83 #252207 üzenetére
Egyébként most kicsit utánaszámolva nekem is megvan már a 20 év PC-zés. Azt nem mondom, hogy 20 évet elcsesztem erre, mert a mai napig érdekel és imádok PC-t bütykölni/építeni. Viszont a jelenlegi élethelyzetemben nem éri meg PC-t "komoly" szinten fenntartani. Ha csak az elmúlt két évet nézem, már ahhoz képest is elég kevés időm van játszani, arra meg bőven elég a konzol. Ha esetleg kicsit feljebb is csúszik majd a PS5 ára, akkor is meg fogja Nekem érni, mert alsó hangon 5 évig tudok vele játszani és nem fogok összerakni több száz ezerért egy gépet. Aztán persze később változhatnak a dolgok, de jelenleg így látom.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Bogyi007
veterán
válasz Zoleee83 #252026 üzenetére
HZD esetében volt ez így, egy másik slotba való mentéssel játszott...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Gery9112
őstag
válasz Zoleee83 #251572 üzenetére
A Plague Tale nagyon jó játék lett csak....nem tudom nekem a felétől nem adta
. A befejezés is nyitott lett és oké persze kíváncsi vagyok a folytatásra de nem vagyok benne biztos, hogy ez a lopakodós kraftolgatós (Last of Us szerű) gameplay elbír még egy játékot.amikor kiderült, hogy a kistesó a kiválasztott vagy micsoda és irányította a patkányokat PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
.LnB
titán
-
Jim-X
őstag
válasz Zoleee83 #250746 üzenetére
A 10/10 szerintem nem azt jelenti, hogy tokeletes. Ugyanis olyan dolgokrol alkotunk velemenyt (videojatekok) amik az ido mulasaval folyamatos fejlodesen mennek at.
Tehat pl. a Pac Man 10/10 volt a maga idejeben, de manapsag mar igen csak elavultnak szamit.
A 10/10 szamomra azt jelenti, hogy a maga idejeben a legjobb, vagy a legjobbakkal kozosen osztozik[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
hombre[EU]
veterán
válasz Zoleee83 #250670 üzenetére
Jó lesz az (egyszer ) akkora játékoknál benne van a pakliban,hogy nem jönnek ki a hibák a tesztelések alatt...csak az a "vicces",hogy a when its ready szlogent használják,az emberek pedig elfelejtik,hogy az elōzō cdpr játéknak kellett félév peccselés mire játszható állapotba került. Reméljük azért csúszik,mert most komolyan gondolják a dolgot
A God of War, na az kész volt. A lemezen rajta volt egy hibátlan (nálam 50-60óra alatt) game[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
FunPro
őstag
válasz Zoleee83 #250659 üzenetére
Én bírom a CDPR-t, de most figyelj:
Ők is egy szimpla vállalat, csak jól tudják manipulálni a vásárlóikat. Teljesen hasonló marketingstratégiát nyomatnak, mint az Elon Musk.
Mindig sikeresen meglovagolják a más vállalatokat ért negatív hullámokat, és nagyon "trendinek" sikerül látszaniuk.Néhány példa:
Valaki rárakta a játékára a denuvo-t -> Rosszul futott a játék -> Emberek fellázadtak, hogy ennek a denuvo az oka -> CDPR lehozza, hogy márpedig nálunk nincs másolásvédelem...profit
Valaki felháborodik, hogy torrentezik a portékáját -> Emberek körberöhögik -> CDPR lenyilatkozza, hogy az ő játékukat aztán bárki letöltheti...profit
Kitör a LOU2 botrány (tudjuk mi miatt) ->
...profitCDPR bejeletni, hogy minden nőnek lehet 60 centis brákesza a következő játékukban Valaki kiad egy félkész moslék játékot -> CDPR lehozza, hogy ők csak kész játékot adnak ki a kezükből...profit
Valaki kihoz kismillió értelmetlen dlc-t a játékához -> Az emberek felháborodnak, hogy 1 óráért minek fizessek 20 eurót -> CDPR kihoz két darab 10+ órás dlc-t...profit
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
S e t h
nagyúr
válasz Zoleee83 #250645 üzenetére
2019 év végén a legjobban várt játékok listáján négy vagy ötödik helyre vártam, szóval nálam nem akkora csalódás, de tényleg röhej.
El tudom képzelni mennyi embert érint ez csalódásként.
Viszont kicsit azért benyálazhatnák a végét, mert a Valhalla miatt nem akartam ps5-öt venni, de most meg már kénytelen leszek?
A Sony egy játékot sem tudott nekem mutatni, ami miatt érdemes lenne váltanom, erre most ez, mindenesetre az időzítés tökéletes.
Pláne az xbox CP bundle.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #250502 üzenetére
Áhh, ha nem írtad volna oda, azt az utolsó mondatot! Annyit akartam írni csak, hogy
"Oké, -1 billentyűzet".
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bogyi007
veterán
válasz Zoleee83 #249584 üzenetére
Azért tegnap este mi is nem az új IP-k kapcsán kaptuk fel legjobban a fejünket hanem a korábbi címek "más - más környezetbe való Copy Pase integrálásain".
De ez cseppet sem baj. Én örülök egy új Spiderman és GT résznek is, mintahogyan egy új Forza és Gears is elfog adni majd egy Series X gépet...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Wesder
félisten
válasz Zoleee83 #249250 üzenetére
Elfelejted hogy a Sony/MS hatàrozza meg a konzolja àràt, és nincs haszonkulcs meg 27% AFA. Legrosszanb esetben max az ÀFA különbözet kerül még itthon rà ami 7% körül mozog és kész. A 400€-s PS4 Pro 130-140 körül ment mindenhol. Nem nehéz kiszàmolni elég kevés a két összeg közti különbség.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
GEIL
addikt
válasz Zoleee83 #249187 üzenetére
Én nem firtatom...nekem jó így.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Steve1207
veterán
válasz Zoleee83 #249178 üzenetére
Nekem ez így nem tiszta. UC Trilogy volt free nagyon régen pluszban. Utána ingyen adták mindenkinek, azt be lehetett húzni.
UC4 viszont nem volt külön ingyenes csak a plus-ként. Ha azt behúzta valaki akkor csak plus-szal tudta.(De szívesen veszem, hogy hogy csináltad, mert akkor nem fizetek elő fölöslegesen )
[ Szerkesztve ]
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrotik routerek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG Ally
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest