Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz sutyesz96 #146792 üzenetére
Jah, a hot pursuitot szerettem, de a tuningos underground 1-2 (főleg a 2), amik nálam vitték a prímet. A most wanted-et is imádtam.
De igazából szerintem sosem volt valami nagy szám az nfs sorozat, mindig is egy tucat arcade cím volt. Amiben a régi részek jók voltak, az a hangulat. Most rendesen elkapott az érzés amíg ezt írtam, hogy de fel kellene tenni az underground 2-t
Úgyhogy szerintem semmi rossz irány nincs itt, csak ez a "nyomd a gázt egy szép kocsiban" játékmenet 2018-ban kevés már. -
senior tag
Sziasztok,
A Hireltech Szervízt már 2 hete képtelenség elérni. Mind a régi (06-70/638-4536), mind az új (06(70) 638 4528) számukon (ez utóbbi ma kicsörgött, lerakták a telefont(!!), azóta meg a szám nem kapcsolható.. ez nevetséges!).
Emailre (szerviz@hireltech.hu) szintén nem válaszolnak.Hogy lehet őket elérni?
Nincs más PS4 szervíz rajtuk kívül?[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz Carlos Padre #146782 üzenetére
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
sutyesz96
őstag
válasz freeknight #146791 üzenetére
A régi Hot Pursuit 2-be rengeteg időt beletoltam, úgyhogy lehet a Rivals-re is ráveszem magam. Ennyiért meg pláne. Csak mindig bennem volt a rettegés mióta egyik fejlesztőgárdáról a másikra száll a NFS franchise, valahogy nagyon messzire sodródott a játék. És ez zavar igazából a legjobban, hogy ezzel a vásárlásommal ugyanúgy asszisztálom az új irányt, és kijelentem a nagyvilágba én is, hogy IGEN! EZ A JÓ IRÁNY! -miközben nagyon nagyon nem így gondolom.
[ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
freeknight
őstag
válasz sutyesz96 #146788 üzenetére
Hát figyelj, én tegnap a Mirror's Edge Catalystot vettem meg 1700 ft-ért... Néha adni kell a bűnös élvezeteknek is . Ahogy 1 hete az új Deus Exért is kicsengettem 3500-at (bár ez állítólag nem annyira rossz).
Ha nem kenyérre kell, és érdekel a játék, szerintem vedd nyugodtan. -
sutyesz96
őstag
Olvastam sokat tőletek, hogy mazochista egy dolog a 2015-ös NFS-t megvenni/játszani, de mégis megkérdezem. Double discount-tal érdemes megvenni Store-ból 3236 Ft-ért?
-
törölt tag
válasz Carlos Padre #146782 üzenetére
Ez komoly? Ez azért nekem is sok
-
zzola
titán
válasz SH4D0W2011 #146781 üzenetére
Október 10-ig van -10%, utána már nem jár?
-
Djuree
félisten
válasz #42308056 #146774 üzenetére
kezd easyn azt javaslom, talán még neked is menni fog, könnyebbre úgy se tudod venni ha fejre állsz se.
...és igen, régen még a szar is jobb volt.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
ldave
félisten
válasz Djuree #146769 üzenetére
Én kifejezettem kedvelem ha egy játékban menet közben lehet állítani a nehézséget. Ritkán nyúlok hozzá, de volt olyan este amikor csak mondjuk egy hosszabb RPG-ben csak haladni szerettem volna a történetben, fáradtnak éreztem magam a komolyabb harcokhoz, így arra a pár órára átettem easy-be.
Persze, egy Souls játék teljesen más kategória, ott a játékdizájn része a fix kihívási szint, ott én se látom értelmét egy beállításnak.
A Slime draws near! Command?
-
Gery9112
őstag
válasz Carlos Padre #146766 üzenetére
Lehetne de egyrészt, amióta eladtam az XBOX 360-t nem járok abba a topicba (PS4 tulajként miért is tenném?) másrészt szerintem objektíven leírtam a tényeket.
Oriic: Ezek a képek.....nagybetűs EPIC.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Peat76
őstag
válasz 3L1T3 #146751 üzenetére
Nem bírtam ki, végig néztem, hát hogy mit műveltek a fényekkel, színekkel és a bevilágításokkal az valami lenyűgöző! Még egy hét... Remélem a Pro nem fog elfüstölni.. 😃? 🤣🤣😂😄😁😅
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Djuree
félisten
válasz oriic #146762 üzenetére
a mai puhapöcs gémereknek ez kell. szerintem meg nem kellene beletenni. hagy próbálkozzon csak az egyén, legalább egy kis kitartásra tanítja. a dark soulsban nem lehet változtatni, sőt nehézségi fokozat sincs.
legyen 3 fokozat aztán hajrá, vigye végig amin elkezdte...hol volt az én időmben ilyen, sehol, mégis mindent végig tudtam tolni azon amin elkezdtem, easyn sosem játszottam pedig...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Annyira nem néztem utána, de a PS+-os Spotify kedvezmény csak egyéni előfizetésre érvényes, vagy esetleg a családira is?Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Gery9112
őstag
válasz Carlos Padre #146755 üzenetére
Sajna ez nagyon nincs így.
A Microsoft exkluzív játék pl. a Sea of Thieves. XBOX (konzol) és Windows Store (PC), Steam-en, Origin-en, Uplay-en nem elérhető.
A Pubg elérhető steam-en, a Microsoft maximum ideiglenesen tette exkluzívvá a saját konzolján, mint pl. a Rise of the Tomb Raider esetében. Akkora részt fed le a Playstation 4 a konzolpiacon, hogy hülyék lennének elzárkózni tőle.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
törölt tag
válasz #20844032 #146754 üzenetére
/szerk3: de, megtaláltam a japó sztórban, kicsit más lett a neve:
Oric: igen, közben észrevettem. Meg azt is látom, hogy szar is lett
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az új God of Warban lehet állítani a nehézségi szintet játék közben is?
-
WaterWave
veterán
betegek ezek a japók de jó a video az tény
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
törölt tag
Ezt nem is fogod. Majd május24-től tölthető a japán sztórból (ingyen). Ez ugye az animációhoz készült promóizé lesz, várhatóan valami párperces szar. A film japánon kívül valamikor júliustól lesz elérhető, de azt nem tudni, hogy a VR experience megjelenik-e japánon kívül.
/szerk: de most nézem, ez le is van írva kb a youtubeon is
szerk2: most nézem, mindez volt '17.ben. Tehát már tudjuk: máshol nem jött ki, viszont már a japó sztorban sem lelhető fel.
[ Szerkesztve ]
-
mad1
veterán
Ezt ti megtalaljatok a storeba?
Mert en sajna nem.Ne szemetelj ! = Steam
-
3L1T3
addikt
Vigyázzatok rengeteg Spoileres rész van szerintem benne.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
WaterWave
veterán
válasz body007 #146746 üzenetére
Mikor én fizettem elő a spotify-ra akkor 4 hónap 0.99 euro, utána 4.99 euro / hónap...
Nem lehet belehalni• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
addikt
Kis infó azoknak akik a kedvezményes spotify-t fizetnék elő, de már van előfizetésük:
Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot.
A jelenlegi promóció csak azokra érvényes akik rendelkeznek PlayStation Plus előfizetéssel és most fizetnek elő Spotify-ra. Tehát, ha Önnek van jelen pillanatban már spotify előfizetése, akkor nem tudja érvényesíteni a kedvezményt.
Amennyiben lemondja a jelenlegit és megvárja, hogy ténylegesen lejárjon az előfizetés ideje, akkor utána ha előfizet PS4 konzolon keresztül (folyamatban lévő PS+ előfizetésnek kell lennie), akkor megkapja a 10% kedvezményt. Az akció 2018.10.10.-ig érvényes.
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Bad Pritt
félisten
Volt szabadidőm, csináltam Spider-Man topikot.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Yasofix
csendes tag
Hali!
Apró segítség kérés.
Haverhoz átviszem a Horizon-t. Belépek a saját profilommal az ő gépére és telepítjük a játékot. De az otthoni mentésem nem jön be, előről kell kezdeni a játékot. Hogyan lehet elővarázsolni az otthoni mentésem nála?
Lehet láma kérdés, de koca játékos vok, köszi előre is! -
3L1T3
addikt
válasz sutyesz96 #146734 üzenetére
Azért azt is tegyük hozzá, egy egy exkluzív elkészítése nem 2 év! A God of War 5 és fél évig készült, persze ehhez már hozzá tartozik az is, hogy innentől 3-4 év is elég lesz egy következő rész elkészítéséhez, mert az alapokat feltudják használni.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
sutyesz96
őstag
válasz Carlos Padre #146719 üzenetére
Na akkor mostmár összekaphatná magát a Microsoft, és valami épkézláb exkluzív címet ők is kiadhatnának.
-
-
3L1T3
addikt
válasz Djuree #146731 üzenetére
Vannak játékok ahol pont, hogy bekavar. De nem baj, a következő hasonló megoldásnál már bőven tanult ennyit a SONY, hogy legközelebb ez nem bekapcsolható funkció lesz. Lásd One X
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
pro-n érdemes bekapcsolni azt h minden játékot jobb minőségben futtasson?
-
Bogyi007
veterán
Ha már szóba került a Super Sampling és a Boost Mode és beszélünk a Pro gépek adta többletteljesítményről akkor feltenném azt a kérdést hogy van-e itt az oldalon vagy más internetes oldalakon olyan lista ami leírná hogy mely játékok támogatják ezen módokat és melyek használják ki (és milyen többletet adva) a Pro erejét a Slim és Fat gépekhez képest.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
VincentVG
senior tag
válasz prokxy #146726 üzenetére
koszi. jo reg konzoloztam, ps2-ps3-am volt, pc-n pedig vegre elertem oda h nekem ez a szett amim most van fullHD/60fps-re tv-n tokeletes. csakhat lemaradok egy csomo jo cimrol... rdr2 tuti nem lesz pc-n egy ideig, latom a gow4 kritikakat, horizon is kimaradt (jon majd spiderman, detroit... mindenbol kimaradok igy TPS re kb a ubi cuccok jutottak csak pc-n mostanaban, azok meg..haaaat....)
azt hiszem el kell zarandokolnom valahova kicsit ps4 pro-t tesztelni.
-
prokxy
veterán
válasz VincentVG #146725 üzenetére
Én PG248Q-ról váltottam egy 4K tv-re és nem úgy kell elképzelni a 30-60FPS-t, mint egy PC-n,ott nekem 120-144 FPS után nagyon zavaró volt a különbség, ha váltottam 60-ra, nemhogy ha beesett az FPS még az alá is. Konzolon ilyet én nem nagyon tapasztaltam. Legalábbis közel sem annyira észrevehető, ill. semmi képtörés, csúszás nincs!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
VincentVG
senior tag
válasz szallasi007 #146723 üzenetére
koszi. volt mar olyan elvetemult aki 4k teven visszarakta full hd ra ( ha jol ertem ez a boost es ss-mod?)
azert h inkabb magasabb fps legyen? ez lehetseges?
(es ha igen akkor kb milyen kepet ad a 4k-s tv-n a 1920x1080?)u.i. tudom h ez mar lassan inkabb tv-s topik, de talan ide is belefer.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Carlos Padre #146719 üzenetére
De amúgy nincs szükség exkluzívra.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
szallasi007
őstag
válasz VincentVG #146720 üzenetére
Van nekem 4k tv-m meg fhd monitorom. Ha nem tudok a tvhez hozzájutni akkor az fhd monitor is megfelelő nekem - boost mód és ss bekapcsolva a pro-n szerintem több évnyi pc-s buziskodás után több mint kielégítő élményt biztosít.
Azt hogy milyen 4k tv érdemes venni megoszlanak a vélemények de olyat vegyél amire van pénzed, Sony Samu LG talán az inkább ajánlott de a milyen tv-t vegyek topikban boldogan segítenek neked. -
VincentVG
senior tag
sziasztok.
kicsit gondban vagyok, es ps4 vasarlas elottaz biztos h a pro-t veszem, viszont "pc-60fps-masterrace-eleg lenne nekem a fullHD is" vagyok.
ha jol latom elegge ossze vissza h melyik jatek milyen pluszt nyujt full hd-ben, semmi garancia nincs ra h a 4k hoz kepest mondjuk stabilabban es 60fps-en fut ha csak fullHD-n nyomom.
tehat jol gondolom h erdemes lenne a tv-met 4k-ra (es HDR)-re cserelni? (es elfogadni h 80%-ban 30 fps em lesz cserebe csodaszep (nbar eha felskalazott) 4k?koszi minden segitseget
(u.i. RDR2 ig akartam varni a vasarlassal, de mostmar annyi jo exkluziv cim jelent meg amit nem erek el pc-n h nem birom tovabb... )
-
Carlos Padre
veterán
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Nescafé
őstag
üdv
Csak a magyarországon vásárolt god of war-on lesz csak magyar felírat, lehet ezt tudni? iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
Djuree
félisten
válasz danielgalaxy #146711 üzenetére
Köszi ezt nem tudtam.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Aki kedveli a rövidebb, de tömör játékokat és nem ijed meg a fekete fehér pixel grafikától, annak nyugodt szívvel ajánlom a Minit című játékot. Nem túl hosszú, nekem kb 2 óra volt a végigjátszás, de ezzel csak a megszerezhető cuccok 60%-a lett meg, szóval még van benne azért felfedezni való.
A Slime draws near! Command?
-
MAGUS7
tag
Sziasztok! megvettem ezt [link] mindent fel kell tenni a gépre ? Ps4 Slim CUH-2116A,
A Ps4-es Saints Row epizódokról mik a vélemények ? jól sikerült portok lettek ?iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
Bogyi007
veterán
válasz Nayrobi #146709 üzenetére
Ha csinálok egy Safe Mode os indítást és utána egy adatbázis-ujraépítést akkor lehet hogy meglesz még a mentésem? Jó lenne...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz Nayrobi #146707 üzenetére
Csak a játék után - ami tegnapelőtt volt - ma csináltam egy teljes inicializálást...
-
Bogyi007
veterán
válasz Zoleee83 #146704 üzenetére
Most éppen van egy 2 napos Ps Plus előfizetésem, de
a profilom nem az én gépemen az elsődleges mivel haverral megosztottuk egymás között a profiljainkat így az övé az én gépemen az elsődleges. Ergo nincs meg a mentés sajnos...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Djuree
félisten
-
Bogyi007
veterán
Srácok akkor ugorjatok majd be egy sörre.
Megcsináltam a teljes inicializálást - a hely ugyanannyi maradt és buktam a Horizon Zero Dawn mentésemet ami kb 7-8 óra játék volt eddig, ugyanis azt elfelejtettem lementeni...
Más Samsung UE50MU6122-es tévém van a Videókimeneti beállítások során legyen minden automatikus vagy a felbontásnál válasszak a 2160 - YUV420 és a 2160 - RGB között?
-
Bati0501
őstag
válasz Djuree #146701 üzenetére
Összefoglaló + kereső, tuti fogsz ezeken felül is találni címeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest