Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Hozzáadtam a UK accomhoz a hazai bankkártyát de megmondom őszintén nem szívesen tartanám ott (főleg hogy ez nem a virtuális) és abban sem vagyok biztos hogy van értelme neki.
Eddig mindig vettem feltöltőkártyát és abból vásároltam maximum maradt némi töredék fontom a profilon. Igazából egy kártyának van értelme a profilhoz így - én maximum akkor látom értelmét ha a töredékfontokhoz hozzá lehetne adni kártyáról némi aprót a Walletba és utána le lehetne nullázni a Wallet tartalmát.Valamint elvileg a profilhoz hozzá lehetne adni a Paypal fiókot nálam ez eddig nem sikerült ez másnak így van vagy valamit én ronthatok el? Lehet hogy azért nem tetszik a Paypal hozzáadás a rendszernek mert az is a Virtuális MasterCardhoz van rendelve vagy az a gond hogy a Virtuális kártyán nincs egyenleg míg a Fizikai kártyán van?
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest