Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Ez az "erőből olyan helyzetet teremtek, hogy ne lehessen visszautasítani" dolog vajon honnan ismerős nekem? (Vodafone/DIGI ONE -á alakulása ugye). Azt hittem, hogy ez csak bindzsisztánban, a vadkeleten menő, de úgy tűnik ez már globális jelenség.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
őstag
Az a baj, hogy a TikTok (szerintem) nem véletlenül ragaszkodik az amcsi piachoz. Nem is a felhasználók miatt, mert az nem igazán érdekli őket (felhasználók jönnek-mennek), hanem a reklámpiac miatt, ami jelentős mennyiségű pénzt hoz a kasszába. Ezt meg valószínűleg nem tudják (vagy pontosabban: nem akarják) elengedni.
-
Neki nem az volt a baja, hogy fiatalokra káros, hanem az, hogy nemzetbiztonsági probléma.
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
bambano
titán
válasz aprokaroka87 #6 üzenetére
A szőke Torgyán törvényt tud hozni, ami érvényes nagyjából 380-400 millió emberre. Pont.
A világ ennek pont a húszszorosa.
Ha nekem döntenem kellene, hogy feladom az amcsi piacot és megtartom a világpiacot vagy eladom a céget, akkor simán tudnék dönteni. Azt én nem tartom normálisan kivitelezhetőnek, hogy eladom a cég amerikai részét...
Az usákok nehezen akarják lenyelni, hogy foszlóban a szuperhatalmi státuszuk.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
tibaimp
nagyúr
Ki a tökömnek képzeli magát ez a faszi....ő mondja meg, hogy egy kínai céget ki vásárolhat meg meg ki nem, vagy mi...
Illetve, ha már amerikai kézben lesz, akkor kevésbé lesz káros a fiatalokra... vagy csak most káros, mert most még Kína profitál belőle.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
bambano
titán
válasz Necroman_Mk2 #3 üzenetére
Miért ne tudna? Nem adja el, oszt jónapot.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
gabor7th
addikt
Jaj ne...
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
.LnB
titán
Ez már eladta mindenkinek a TikTok-ot hogy olvasom a napokban.
De jól értem, hogy a kínaiak meg csak pislognak mindeközben? Nem a tulajnak kellene árulnia a saját cégét?Itt mindenki hülye?
Itt? Mindenki...
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ddekany
veterán
Fogadok, lassan kikopik a mondókából az is, hogy fele-fele tulajdon lesz Kínával. Főleg az új vezetés stílusa alapján, ha izomból megtehetik, nem lesznek szégyenlősek, viszik az egészet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Renault, Dacia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- HP ProBook 640 G8 - 14.0"FHD IPS - i7-1165G7 - 32GB - 512GB - Win10 - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27" Odyssey G5 S27AG550EP, 165Hz G55A Qhd Ívelt Gaming Monitor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest