-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz Csokishurka #18697 üzenetére
Így már én is éltem túl kb két alkalommal tűzpárbajt, elég vicces, nem tudom mi ez a hp mennyiség amit így jelez ki, hogy sehogy ha pont nullára jön ki a hp ezek szerint még nem egyenlő a halállal csak ha minuszba megy...
-
Csokishurka
őstag
válasz Mr.Csizmás #18698 üzenetére
hát de konkrétan nincs hpja
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Csokishurka #18697 üzenetére
packet loss, nem regisztrálta, stb. BUGB pls.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Csokishurka
őstag
Nah azt hogy? Rommá lőttem a gyereket Vectorral...
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
addikt
Elvileg működik a G-Sync, mert ha az nvidia vezérlőpultban beállítom a kiíratást, akkor játékok közben ott a monitoron a "G-Sync on" felírat. A teljes képernyőn, viszont vannak gondok az Alt+tab-ozáskor, viszont teljes képernyős ablakos módban nem.
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
hundai
aktív tag
Nálam szerencsére nincs baj az ALT+TAB kombóval, pedig elég sokat használom.
Az új frissítés nálam se százas... A frissítés is alig ment fel, csak win boot managerként bootolva tudtam feltenni, majd arról is indítva a rendszert, mert különben hiányzó fájl miatt rinyál...
-Wake up Neo!
-
atee
őstag
Hónapok óta nálam is van hasonló jelenség. Tab után random kb. minden nap egyszer azt csinálja, hogy full fekete képernyő... aztán visszajön néhány másodperc után. Nvidia kártya és nem gsync monitor.
Illetve kb. 2-3 hete azt is csinálja, hogy minden hiba üzenet nélkül kilövi a játékot. Aztán teljesen hiba mentesen azonnal lehet újra indítani. Ha szerencsém van akkor még élek is.Semmi hardver vagy softver frissítés nem történt. Kivéve amit a pubg variál. Még drivert sem változtattam vagy fél éve.
[ Szerkesztve ]
D-day 2002-01-04 01:54
-
addikt
Amennyiben nvidiás kártyád van, és netán még G-Synces monitorod is, akkor lehetnek ilyen gondok. Erről írtam nem rég, linkelve a Geforce fórumon e témában megjelent bejegyzést is.[link]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
hundai
aktív tag
válasz wassabi11 #18669 üzenetére
Szia!
Nekem is csinálja az adatlapomon lévő konfiggal... Kikapcsoltam a v-sync-et és így megy rendesen, nem droppol le 30 ra pár bokortól és nézelődéstől.Egyéb:
Pár kör után letettem a gépemet alvóba. Visszajöttem, indítottam a gépet, erre kékhalál.
Mondom kvajó.. Újraindult a gép, belépek steambe, kiválasztom a játékot erre: TELEPÍTÉS?!?!?!
Indítanám asztalról, törölné a parancsikont..
Akartam indítani steam libraryból erre a betöltőnél befagy a játék..
Valakinek hasonló?-Wake up Neo!
-
Atish19
őstag
válasz wassabi11 #18673 üzenetére
Én is Ryzenen játszom. Előző patchben volt párszor fps drop, de csak napi 1 vagy 2 alkalommal pár másodpercre. Ez a patch úgy néz ki ezt javította. Ami viszont már nagyon idegesít, hogy ha fullscreen-ben játszom és lerakom tálcára a játékot kifagy az egész gép, de nagyon csúnyán. Csak a kikapcsoló gomb segít. EA-ban ez nem okozott problémát és más játékoknál sem tapasztalok hasonlót.
Éves Alza+ 20% kedvezmény referencia kód: RrJbRREnazEc
-
Winne
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #18675 üzenetére
Azért, mert máshol van a pályarész.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Tanisz
senior tag
válasz wassabi11 #18667 üzenetére
Nekem az adatlapon latható konfig van, de nincs semmi problémám. Proci alig mocorog játék alatt 40% körül, gpu 80-90% körül. Mellé wqhd-ban tolom, szinte minden low-on van, de 90 fps alá nem zuhan be, ha bekapcsolom a PP-t és a texturát ultrára, akkor kb 60-70 fps általában az átlag, néha a min 50-re lezuhan, ahogy észrevettem a PP fogja meg nagyon. Az tud bezavarni.
Igaz nekem Radeon kartyám van, ennek ellenére stabilan fut minden. Driver gondjaim sincsennek, patchek sem nagyon kavarnak be.[ Szerkesztve ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
wassabi11
senior tag
válasz Mr.Csizmás #18677 üzenetére
Nekem is ugyan ez a gondom, de nem csak war modban, tegnap nem is tudtam játszani vele végig 25-30 fps. Ma meg jól fut.
-
Grave_444
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #18677 üzenetére
Tudom csak mondom, hogy az alap játék se fut normálisan addig ne várjunk el semmit a war módtól.
-
Mr.Csizmás
titán
-
Grave_444
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #18675 üzenetére
Nálam normál módban is van, hogy stabil 70% a GPU kihasználtság, máskor 95% felett végig.
-
Mr.Csizmás
titán
war mode wtf
egymás utáni meccsekben egyiknél 27-35 fps-re droppol random, kövi meccsben meg 60-70 stabil ki érti ezt.
-
wassabi11
senior tag
válasz enginev3.0 #18672 üzenetére
ki mondottan nekem sem, csak néha érezni hogy ha jön vmi patch az haza vágja a dolgokat nálam.
-
-
wassabi11
senior tag
válasz enginev3.0 #18670 üzenetére
Igen nvidia kártyám van. Nekem se pörög 50%-nál jobban a procim, csak patchek szeretik szét bombázni az fps-em
-
-
wassabi11
senior tag
válasz enginev3.0 #18668 üzenetére
Milyen ryzened van? Neked mostanában csinál furcsaságokat? 30 fps és társai?
-
-
wassabi11
senior tag
Sziasztok.
Van itt olyan felhasználó aki Ryzennel űzi eme klafa bug halmaz játékot?
-
Mr.Csizmás
titán
PUBG history low talán, 17.98€ PUBGVOIDU kóddal.
-
Grave_444
nagyúr
Jó kis 1 vs Squad.
-
Tanisz
senior tag
válasz NyxNyxNyx #18654 üzenetére
Köszi.Biztosan igazad van, akkor lehet csak nekem kell jobban szokni a fegyvert. Csak nem sűrűn talalok, ellenben Kar98-at annál többet Eddig az SKS volt a mumus, de azt már egész megszoktam.
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
hunmarkov
csendes tag
Markow1337 a steam és sima v-vel van ingame.
Tegnap esti War Mode-ozgatás magyar custom szerveren (Gerimesteréknél), ha minden igaz ma is lesz, úgyhogy aki szeretne jönni nézze őt vagy jöjjön fel a discordomra!
SMG Only (30 Kill):
https://youtu.be/zCmshtiaqWk[ Szerkesztve ]
Weboldal készítés: https://zeusweb.hu
-
BaLee
addikt
Na ennyit arról, hogy a loot mindenkinek később jelenik meg, az előbb ugrottunk shooting range-re ami ráadásul már a repülőút legvége volt, ketten érkeztünk, srác rohan a polc felé ahol én nem látok semmit majd felvette az S12K shotgunt...
[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
de jó, hogy ebben a kurva játékban mindenki úgy lő az SKS-el, hogy 6 lövésből 2 fejlövés külön-külön emberre és a maradék 3 lövés is talál. Komolyan, CS:GO-Quake szinten nincs ilyen aim, mint ami ebben a hitregisztálhatatlan fostalicskában ezek összehoznak.
Kibaszott vicc ez az anticheat ami van, remélem az új COD BR majd csődbe viszi ezeket a nyomorultakat.
napi saltiness off, hétvégén sem játszok -
addikt
-
chatran
őstag
Ha a rankingnál 0,44%-ot mutat, akkor hányadik lehetek? A top 1000 messze van még?
-
Tanisz
senior tag
Valaki okítson már ki, hogy SLR-el hogy kell jól célozni. Kar98-al megy, Mini-vel megy, SKS-el is megy (úgy ahogy).
Ezt az új fegyvert nem bírom kezelni.
Ennek tényleg ilyen nagy a szórása?Tudom láma vagyok, meg nem is vagyok nagy célzó, de a többivel legalább eltalálom az ellent, ezzel meg alig, vagy sohasem.Csak kíváncsi vagyok, hogy van-e valami trükje a dolognak?
Köszi.
-
Don.Corleone
aktív tag
Én spec. örülök neki, mert lehet gyakorolni a sniperekkel. Éles meccsen azért erre kevesebb a lehetőség. Plusz a közelharcot is lehet finomítani. Mondjuk néha olyan kör volt, ahol csak a darálás ment.. Legutóbb amikor volt event, discordon össze csapódtunk és pár órát bele toltunk, egy idő után végig röhögtük az egészet, szerintem nem rossz móka.
-
hunmarkov
csendes tag
Pedig nem csak a fun miatt jó, egy war mode alatt lősz annyit mint 20 meccsen egyszerre, nagyon jó gyakorlási lehetőség. Kitapasztalhatod a fegyverek recoilját is, szituációkat, házharcokat, lövést, fejlesztheted a gyorsaságod, megismerheted az air dropos fegyvereket is amikkel ritkábban találkozol, így ha éles meccsen szerzel egyet nem lesz annyira idegen a cucc stb. Meg van aki a pörgősebb játékot szereti jobban. Ráadásul nem mintha olyan sok mód lenne pubg-ben, hogy ne unnánk meg erangelt is miramart
[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
Nem láttam még senkitől leirva, de ez a war mode csak nekem tűnik ebben a formában tök értelmetlen lövöldözésnek? Gyakorlatilag semmi értelme és nem is szórakoztató
-
Egy majdnem teljes kör, mert 5. lettem
2018-05-18 12:30:15 - TslGame
Frames: 137359 - Time: 1676907ms - Avg: 81.912 - Min: 38 - Max: 105Viszont vissza raktam a 388-as nvidia drivert és sokkal jobb volt mint a 397-tel
Onnantól kezdtem mérni, hogy leértem a földre
Bár most így ezzel a driverrel nincs egy szavam seLogitech kijelzőn nézve a játék 4.5GB vramot evett meg, és kb 5GB-ot a fizikai memóriából, a proci nevetséges szokásos pár százalékon futott
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
addikt
válasz enginev3.0 #18638 üzenetére
Fraps, elvileg az msi afterburner is tud, bár mikor én próbáltam nem csinálta.(sokat nem is foglalkoztam vele).
-
-
Don.Corleone
aktív tag
Na ez a hétvégi event nagyon adja, bíztam benne egy ilyen hármas sisak-mellény + legjobb fegyverek lesznek. Miaramaron a darun awm-el, nem rossz.
-
ingalls
senior tag
válasz hunmarkov #18635 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, de egyébként használom is már őket. Szerencsére elég jók a reflexeim, fiatalabb koromban elég jó is voltam, versenyeztem is pl BF3-ban. Használom a prefire-t is, legtöbbször olyankor jól jövök ki a dologból. De többször fordul elő ambush, mint olyan szitu, amiben már tudom, honnan jön (vár rám a házban, vagy kilép a fa mögül, mikor a térképet nézem stb). Ilyenkor is elég gyorsan viszonzom a lövést.
Nem tudom, mekkora ez a delay, de én úgy érzékelem, hogy előbukkan, és azonnal lőni kezdem. Tényleg gyorsan, nem ma kezdtem. Replay-ben meg azt látom, hogy kilépek és jó egy-két másodpercig csak nézem bambán, el sem sütöm a fegyvert. Mikor úgy érzem, hogy épp csak kidugom a puskát a fedezék mögül, deathcam-ben azt látom, hogy 1 méterre kifutottam. -
hunmarkov
csendes tag
válasz ingalls #18634 üzenetére
Nálam is egyébként előfordul elég sokszor a fordított eset is, hogy lövöm, ő is engem, vérzek, viszont nem sebez meg a lövése és meghal az én lövésemtől. Ennek az oka az, hogy én előbb kezdtem el sebezni/előbb öltem meg. Tehát igen, van egy kis delay a szerveren. Erre az egyetlen megoldás az, hogy lecsökkented minimálisra a "várakozási időt" a lövésed előtt, érdemes rászánni az időt egyszer, hogy egész nap csak ezt gyakorlod. Ahogy meglátod minél gyorsabban lőjj, gyorsabban mint ő, mert rengeteget számítanak a tized/század másodpercek (és persze az is, hogy fejre vagy testre célzol). Peakelgetésnél is már peakelés előtt tudnod kell, hogy hol lesz kb. a célkereszt, mert az is rengeteg idő, hogy odahúzd a fejére. Én is meglepődöm néha, ha valamiben fejlődni akarok és csak arra koncentrálok egy napig, hogy céltudatosan csak azt gyakorlom, akkor igenis meg lesz az eredménye. Ezekkel ha számolsz sokkal könnyebb lesz a játék! (szerintem)
[ Szerkesztve ]
-
ingalls
senior tag
Az én társaságomban teljesen elfogadott, hogy ez a játék annyira mázli alapú, hogy akár dobókockával is játszhatnánk. Mindig meg kellene dobni, hogy kinek a tiszta lövését regisztrálja a szerver. Tegnap belépett rám egy gyerek az egyik házban, kétlövetűvel 2 méterről túrtam bele a mellkasába, fröcsögött a vére, ajtóstul kellett volna kirepülnie a városból. Mellénye, sisakja nem volt. Ehelyett mi történt? Rám fordult és két UZI lövéssel kilőtt, 2-es mellénnyel, bukósisakkal. Deathcam-ben mi látszik? El se sütöttem a puskát, lassan becélzott és egy rövid sorozattal kivégzett. Ilyen szituációk százai teszik kicsit idegesítővé ezt a játékot, de mégis odaszögez minket több, mint egy éve
-
hunmarkov
csendes tag
Hát igazából PUBG Team Deathmatch stílusban. Egyelőre csak custom szervereken érhető el, de jelenleg most is van/lesz egy hasonló event ezen a hétvégén. Most a napokban rengeteg war mode meccset vettem fel (magyar szerveren is, air drop only weapons stb.) majd naponta feltöltök egy-egy meccset. Most hétvégén 8-as war mode squad lesz eventen, aki gondolja csatlakozhat! vegyetek fel steamre: Markow1337
Amikor kijött custom szerverekre aznap ki is próbáltuk magyarokkal, mondjuk ez régebbi, az újakon azért már jobban lövök
https://www.youtube.com/watch?v=hyYFwLPNCngHarmadik meccstől van rendes voice is. Kill 3 pont, Knock 1 pont, Revive 1 pont, TK -3 pont.
Only AR 0:00, Only Shotgun 2:30, Only Sniper 4:45, Only AR 2 10:45, Only SMG 14:16De össze is lehetne gyűjteni, hogy kik és mikor szoktak csinálni War Mode customöt (Magyar+Külföldi streamereket is), hogy mindenki ki tudja próbálni vagy tudjon játszani akit ez érdekel.
Magyarok közül: pl. Kodiak szokott néha meg gerimester, néha-néha kontiék vagy azmo.
Külföldiek közül: RoryFPS, mumino_pubg, BAN_KAI_virusk0, thirsha_nl, henry_1kMegtaláljátok őket twitchen, ott szokták mondani a jelszót. De ha custom résznél ingame beállítjátok a war filtert akkor találtok még párat.
[ Szerkesztve ]
-
-
lafaty80
addikt
válasz enginev3.0 #18626 üzenetére
Az elsőn a jobb felső sarokban lévő szám is jó
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
sirszevenap
addikt
Bárki bármit mond, itt nincs nálad rendbe valami...
Bankkártyával? Hát persze!
-
Csokishurka
őstag
-
DiszNóÓl
senior tag
Spawn helyen+ejtőernyőzés közben nem érdemes nézegetni... Inkabb valami progival nezd meg mi volt a max, avg fps egy meccs alatt.
HATER
-
Mr.Csizmás
titán
kepkuldes.com n+1 trójai permetező, malware bejelzett rá imgur, steam felhőt tiltja a proxy?
-
Szerintem ez nem túl sok fps
(kép megnyitása új lapon, sry)
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz pckownz #18621 üzenetére
Én a classic Codból csak az 1-el multiztam, az vicces volt haverokkal, utána csak az MW2-re értem vissza, az teljesen más világ volt már, de szerettem nagyon.
Kérdés: az új ládából nyitott cuccoknál miért nem azt írja, mint eddig, hogy mikor tudom eladni? Simán csak azt írja, hogy nem értékesíthető.
-
kisza25
félisten
válasz Grave_444 #18611 üzenetére
Én is csak lestem, felhúztam a CPU-t 3,9Ghz-re azért figyelgettem.
Az 1050 ti ami nekem van az egyik legmagasabb gyári OC-s 1900Mhz boostol tuning nélkül
Mondjuk full hd verylow
enginev3.0: ja hát az már nem fullHD
A 104 az miért jó a 100 helyett[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Winne
nagyúr
válasz pckownz #18617 üzenetére
Az pont elég lenne arra, hogy sokan jobban élvezzék, mint ezt, ahol már annyi mindenre kell figyelni és annyi dologtól függ, hogy le tudsz-e lőni valakit, hogy sokaknak nincs sikerélménye benne. Ha nincs sikerélmény, nincs játékkedv, ennyire egyszerű.
-
válasz kisza25 #18610 üzenetére
texture = high, anti alaising = ultra, view distance = low, minden más very low, 2560x1080-as felbontás, Fullon a FOV
Screen scale 104Nálam ezek vannak
8GB DDR4 2666Mhz
Ryzen 1600x alapon
1060G1 6Gb alaponés 60-80fps között ugrál
Legújabb driver, de előzővel is ennyi volt
win10
Proci játékközben 20-30%[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
válasz enginev3.0 #18607 üzenetére
Intel Skylake i5 6500 3,2GHz (Non K) -> 4,3-ra húzva.
MSI GamingX 1060 6G -> 2050 MHz -re húzva. Stabil
2x8GB HyperX DDR4 2133 MHz
Samsun 850EVO 250 GB SSD
LG 25UM58-P UltraWide Monitor 2560x1080-as felbontáson.És ahogy említettem: texture = high, anti alaising = medium, view distance = high, minden más very low, 2560x1080-as felbontás, Fullon a FOV
Nvidia vez.pult > Energiagazdálkodási mód > Maximális teljesítmény előnybe részesítése (Csak a játékra vonatkozóan, nem globálisan).
Kb ennyi...
[ Szerkesztve ]
-
saen
Topikgazda
Új COD-ban lesz battle royale mód, első nagy név akik beszállnak konkurenciának.
-
kisza25
félisten
Milyen részletességgel játszol? Nekem 1050 ti vel van 70-80, de tegnap pont figyeltem 120-140 FPS is volt néha
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Grave_444
nagyúr
Nekem is több 70-80-nál. Soloban a 110-120 sem ritka.
[ Szerkesztve ]
-
1060 6G+Ryzen 1600x kb, 70-80fpsem van
Nem tudom itt hogy jön ki nektek 90+ meg ilyenek
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
válasz ingalls #18603 üzenetére
Hát mondjuk a diavetítést erősen cáfolnám átlagosan 90+ fps-nél. Alá szinte soha nem esik a fentebb leírt beállításokkal. Mondom, füstnél nagyon. Egyébként Egy két ritka 75-80 fps.
Mondjuk MSI GamingX-ről beszélünk és még azt is meghúztam picikét 6G amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
ingalls
senior tag
válasz sirszevenap #18601 üzenetére
Azért ez diavetítés lehet a 1060-nal.
Amúgy szintén zenész. A VGA history-m a PUBG megjelenése óta: 1060 3g -> 1080 -> 1060 6g. Az első váltásnál alig éreztem különbséget, bántam is, h rádobtam 120-at a kártyacserére. De most, hogy visszajöttem a 6 gigás 1060-ra, ami 5-10%-kal erősebb a 3 gigásnál (főleg, mert a mostani bírja az oc-t rendesen), nagyon erősen érzem a plusz kakaó hiányát :'( Rendesen le kellett vennem a beállításokat, és így se hoz stabil 110+ fps-t. Very Low minden, kivéve a távolság (Ultra) és árnyékok (medium).
Magyarul PUBG igen is kívánja a bika gépet.(16 gb ddr3, 4790K)
[ Szerkesztve ]
-
saen
Topikgazda
válasz sirszevenap #18601 üzenetére
Továbbra is mondom, proci limitált a játék.
-
sirszevenap
addikt
válasz hunmarkov #18600 üzenetére
Rég felhagytam már a PUBG erőforrás igényének a találgatásával. Elpasszoltam az 1080-am, mert ugyan azon a beállításokon szinte semmi fps különbséget nem vettem észre az 1060-hoz képest. Nagyon minimális van, de nem számottevő. Ahol 1060-al droppol, ott 1080-al is. Talán füstbe nagyon nagy az eltérés csak, ott láttam 1060-al 35 FPS-t is, míg 1080-al nemigen. (texture = high, anti alaising = medium, view distance = high, minden más very low, 2560x1080-as felbontás, Fullon a FOV)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest