Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunmarkov
csendes tag
válasz
ingalls #18634 üzenetére
Nálam is egyébként előfordul elég sokszor a fordított eset is, hogy lövöm, ő is engem, vérzek, viszont nem sebez meg a lövése és meghal az én lövésemtől. Ennek az oka az, hogy én előbb kezdtem el sebezni/előbb öltem meg. Tehát igen, van egy kis delay a szerveren. Erre az egyetlen megoldás az, hogy lecsökkented minimálisra a "várakozási időt" a lövésed előtt, érdemes rászánni az időt egyszer, hogy egész nap csak ezt gyakorlod. Ahogy meglátod minél gyorsabban lőjj, gyorsabban mint ő, mert rengeteget számítanak a tized/század másodpercek (és persze az is, hogy fejre vagy testre célzol). Peakelgetésnél is már peakelés előtt tudnod kell, hogy hol lesz kb. a célkereszt, mert az is rengeteg idő, hogy odahúzd a fejére. Én is meglepődöm néha, ha valamiben fejlődni akarok és csak arra koncentrálok egy napig, hogy céltudatosan csak azt gyakorlom, akkor igenis meg lesz az eredménye. Ezekkel ha számolsz sokkal könnyebb lesz a játék!
(szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Windows 10
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest