-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz Atish19 #25723 üzenetére
Ha meg nem teszik ingyenessé játszhatsz botok ellen...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
Qlux
tag
válasz Atish19 #19220 üzenetére
Több ismerösömet is bannolták, alptalanul. Steam nem tud mit tenni, nekik ne is írj. Pubg srácoknak kellene, bár indokot nem mondanak, miért lették bannolva. Az anticheat rendszerükkel lehet a baj, mert olyan dolgokra is bejelez, ami nem indokolja a csalás gyanúját. Pl: ha hirtelen több killt érsz el a játékban rendszeresen, mint elötte. Ha valaki tud okosat ez ügyben én is szívesen fogadom, mert eléggé fusztráló hogy szívunk, pedig fizettünk érte.
-
PeL
addikt
válasz Atish19 #19220 üzenetére
Na ez kemény... Mi is most játszottunk egy ismerőssel akit kibannolt a játék csak úgy meccs után, teljesen kezdő player, a csalást se tudja micsoda Mi a jó büdös istennyila ez? Eddig nem hittem az ilyen ok nélküli banoknak, de ez már elég durva...
Egyébként írj supportnak, mást nem lehet tenni, van külön rész ennek: https://support.playbattlegrounds.com/hc/en-us
[ Szerkesztve ]
-
ingalls
senior tag
válasz Atish19 #18786 üzenetére
Ilyen napi szinten van nálam is. Az ilyenek miatt írom harmadszor is a csoportba, hogy akár dobókockával is játszhatnánk ezt a játékot. A dobott pont dönti el, ki nyer egy ilyen harcot. Arra gondolj, hogy valamikor biztos te vagy a másik helyében. Mert azt sem lehet vitatni, hogy van, amikor neked adja. Tegnap két egymás követő meccsen az elsőben mindent beadott, AK-val 25 méterre tudtam ölni egy rövid sorozattal, és kar-ral minden lövést beadott. A következőben semmit, viszont én bekaptam mindent, és csekkoltam utólag, hogy nálam nem látszott a gyerek ott, ahol a deathcam mutatta.
Ezzel együtt kell szeretni a játékot. -
Tanisz
senior tag
válasz Atish19 #18786 üzenetére
Nem biztos, hogy eltaláltad
Hiába láttad a vért.
KillCam mit mutatott?
Nem ritkán fordul elő, hogy "vérzik" az ellen, közben nem is regisztrálja a találatot.http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
-
X Factor
addikt
válasz Atish19 #12624 üzenetére
Tavaly október óta irogattam itt a fórumon h. egy kezemen megtudom számolni h. hányszor futottunk csalókba.
Az elmúlt 3-4 napban megváltozott, minden második squad tpp meccsünkben, vmi xiung huang szedett le minket, egy helyben állva, bal gombot trigerelve, az összes többit jatekossak egyetemben a környéken. Ha már hallotuk az auto m4-et és lattuk a kill feeden szaporodo killekekt, bujtunk, aztan wc-n bujva is fekudtunk...
Most fpp-zünk, ott kop-kop egyelőre megúsztuk.
Make things work
-
Atish19
őstag
válasz Atish19 #9005 üzenetére
Bocsi lejárt a szerkesztési idő. Közben megtaláltam a megoldást
[ Szerkesztve ]
Éves Alza+ 20% kedvezmény referencia kód: RrJbRREnazEc
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN