Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
hundai
aktív tag
Üdv!
Gép újratelepítés óta nem tudok játszani, minden indításnál becrashel.
Valakinek ötlete ? -
hundai
aktív tag
-
hundai
aktív tag
válasz
wassabi11 #18669 üzenetére
Szia!
Nekem is csinálja az adatlapomon lévő konfiggal... Kikapcsoltam a v-sync-et és így megy rendesen, nem droppol le 30 ra pár bokortól és nézelődéstől.Egyéb:
Pár kör után letettem a gépemet alvóba. Visszajöttem, indítottam a gépet, erre kékhalál.
Mondom kvajó.. Újraindult a gép, belépek steambe, kiválasztom a játékot erre: TELEPÍTÉS?!?!?!
Indítanám asztalról, törölné a parancsikont..
Akartam indítani steam libraryból erre a betöltőnél befagy a játék..
Valakinek hasonló? -
hundai
aktív tag
Sziasztok!
Másokat nem érint rajtam kívül ez a bug?
Nem akar átváltani a 2. fegyveremre, hiába nyomom a gyorsbillentyűjét, valamint a fegyvereket sem teszi el nagyon sokszor
-
hundai
aktív tag
Hali! G2A-s kóddal aktivál játékja van haveromnak. Eltelt az egy hónap, de nem tud eladni. Lehet hogy azért mert nem steamen vette?
-
hundai
aktív tag
Az okébhogy nem bug, viszont a map alatti tárgyak és a víz kiszámítása elég nagy kapacitást elvesz a vga-ból, amit az élvezetesebb kinézetre is fordíthatna a felhasználó.
-
hundai
aktív tag
Én is most találtam rá az új driverre. Szerintem a játék futásteljesítményére vonatkozik.
-
hundai
aktív tag
Sziasztok!
2napja egyik meccsnél furcsaságok történtek. Már a repülőn voltunk, amikor befagyott a játék. Se kép, se hang.
Kiléptem, majd vissza a game-be. Majd amikor visszaértem magyon meglepődtem. kb 40 ember volt a mapon ugyanott ahol én is, mind kiboxolvailyet még nem láttam
VIDINYÓ -
hundai
aktív tag
(#13945) L.Szabi: Jó lenne ha lassan összeszednék magukat, nem hiszem el, h ennyi eladás után sem húzza rá őket a lélek hogy optimalizáljanak..
-
hundai
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap óta állandóan hirtelen fps droppokat tapasztalok, a map akármelyik részén, eddig meg nem volt semmi problémám. kipróbáltuk a játékot haverom gépén, ott is csinálja a droppokat. Valakinek hasonló? -
hundai
aktív tag
Sziasztok!
Ki tolja 6. 7. gen i5 vagy i7-tel gtx 1050ti-al párosítva?
Nemsokára összeáll az új gépem i3 8350k+8gb 3000mhz ram és gtx 1050ti.
Amire kíváncsi lennék: medium textúrával és minden más very low beállítássan el lehet érni a stabil 60+ fps-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest