- Lost Records: Bloom & Rage - Elhalasztották a második epizód érkezését
- Megjelenési dátumot kapott a Captain Blood
- Somber Echoes - Launch trailert kapott az űrbéli metroidvania
- Jotunnslayer: Hordes of Hel - Már elérhető a korai kiadás
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Válthatunk a külső és belső nézet között
-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaics
aktív tag
Virágot az öltözőmbe!
Nekem kell a drágább paszta! Az én hűtőmnél - mint mondottam volt - sokat számít!
gabx76: ASUS-os matricám nekem is van, sőt MSI is.
Moddingfan: Re PÜ ment! Újfajta Pentium 4 HT-s matrica kellene Arctic Cooling és TT Key 3 matrica mellé! Azért THX! 3 matrica elég is lesz a gépre, bár egy spéci Intel Desktop Board Classic Series matrica is jó lenne - ha van ilyen!
Bandeee: De milyeneket villámlott...jégeső is esett! Most mertem visszanyomni a gépem...még jó hogy van notim!
-
Bandeee
tag
villámlott !!! skacok!!!
-
a2d2
addikt
Hülyeség. Apróbb ingadozásokról én is hallottam már, de leginkább csak bizonyos körzetekben, ahol még nem volt felkészítve a hálózat a megnövekedett energiafelvételre. szóval a nagy pécsi átlagnak nem kell ilyenektől tartani, másrészről mire ez az áram eljut a processzorodig, egykét dolgon átmegy azért előtte. Egy normális tápnak le kell tudni kezelni ezeket, ha meg nem akkor úgyis mindegy, paszta ide vagy oda
Szóval szerintem is van jobb helye a pénznek ha ilyentől tartasz (feszültség stabilizátor, jófajta táp, esetleg egy szünetmentes, vagy akár csak egy túlfesz. elleni védelemmel ellátott elosztó) De persze nem beszélek le senkit, biztos jó anyag ez a paszta. És végülis nem gond ha figyel valaki a legappróbb részletekre is. Erről Kaics jut az eszembe, aki fáradhatatlanul kutatja már egy hónapja azt a nyomorult Intel-es matricát
Valaki szánja már meg aki most vesz procitA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Zewa
senior tag
Miért is? E-on drága véletlen ad egy kis volt moddot, és kissé elkezd felforoosodni a procit, video kártyád, és a határértéken meg vég az mx-2 Hoppá! Megspóróltál egy köteg lovét, 1300Ft befektetésével! (mondjuk -5foknál)
Modi minjdárt megy egy repülő,d e még megrágom
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Dare2Live
félisten
Szerintem meg motorozni meg bélyeget gyüjteni hülyeség.
Arrol nem is szolva, hogy haverom 2havonta vaxolja a kocsiját.... csakhogy csillogjon....Anno még "extrem" tuninger korszakomban 3-5Cdifiért böven kiadtam 1200Ft. Sött ha kellett 2napomat elcseszve procit poliroztam és netudd meg mennyiért volt vizes, peltier-vizes rendszerem. (és akkor az holvan egy cascade kompihoz képest...)
Kinek mi a hobbia.... (Most már inkább házra gyüjtök ) (Csak minek....)
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
gPoint
tag
Zalman VF900CU 4K
-
a2d2
addikt
válasz s7evcsenko #3281 üzenetére
csípőfogó megfog, ventivezeték elvág
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
nbl2
senior tag
válasz s7evcsenko #3276 üzenetére
Nekem van egy FSP 300w-os de nem passzív, mert van benne ventillátor!
Never give up!
-
s7evcsenko
addikt
Keresek passzív tápot olcsón!
300W-os kellene...."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
-
Macka
veterán
Itt is van hűtőzsír, jófajta.....
-
polip
addikt
érdekelne valakit egy m600i?
enyém, gyári független, garos még
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Kaics
aktív tag
Tudna valaki egy tuti digitális fényképezőgépet ajánlani 50ezer körül?
THX
-
Hobli1988
aktív tag
Keresek=754-es lapot+procit+512ddr1+vga=20k
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
4sal3
aktív tag
sziasztok
végre rászántam magam hogy megkeressem ezt a topicoteladásra kínálnám az alábbi félconfigom:
athlon xp 2400+
mercury kvt600x-L lap, via kt600 csipsz, agp 8x ddr400memót eszik 2 slotba
radeon 9250 (128mega, agp)
300w táptudom nem csinál nyarat ez a gép, de netezni, filmezni, zenélni, munkára tökéletes, esetleg huginak, öcsinek, anyukának megfelel általános célokra
-
Ferdzsoo
addikt
válasz CPT.Pirk #3254 üzenetére
egyszer olvastam egy tesztet a pasztákról, a 10.000ft/borsó mennyiségű és a tömegcik noname között volt nemegész 5 fok különbség.
SZVSZ inkább abból a pézből vegyetek egy jobb hűtőt..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
beneszilo
tag
Lehet valahol Pécsett kapni mx-2 pasztát?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megpróbálom itten, hátha...
Keresek egy játékost, aki beszállna a hódítóba a 4/L szintre egy két személyíséges hadi/variba, mint szövim. VIP alap.
Többet nem írok, aki érti, az érti.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
nesa
veterán
D-Link DE-812TP+ Hub elado ill cserelheto PL DVD iro ,HDD,...
8 as szilikoncsovek eladoak ill csere is van.
256MB/533mhz DDR2 notiram elado 1K
-
magi20
senior tag
Cooler master Cm Sphere---hűtő eladó-----2hét gari
120gb pata 100%-os 6000ft---1hét
160gb sata--jól ír-másol-biztos van rajta 1-2 hibás szektor,de tárolásra jó 6500ft200gb sata 100%-os 8500ft---1 hét
Micrososft sidewinder---új--------14500--1év gari
point of view pad-kék ledes usb-s 3000
80Gb sata noti vinyó 8000---új fujitsu
120gb sata noti vinyó samsung 10000ft----új 3 hó gari rajtam keresztül-elvileg ma jönnek érte,de hátha mégsem4*512/667 notiramok--újak 3 hó gari 5000/pár---érdeklődni,alku van
512/533 samsung noti ram 3000ft
Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
dunc
nagyúr
-
gPoint
tag
Leadtek 7600GS 256MB DDR2 PCI-E 9 hónap garral eladó. Zalman VF900CU -val, de igény szerint gyári hűtővel is. 14K, Zalman nélkül 11K
A kártya összes tartozéka megvan. -
rnrn
aktív tag
-
Ferdzsoo
addikt
Van egy Zalmi VF-700CU-m memsünikkel eladóba.
3,5k azára. Alkudni lehet, de nam ajánlott!"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Dare2Live #3235 üzenetére
"olyan ez mint barátom 512es 7900e, 1920*1200ben crysisban lehet +50% fpse van mert 4helyett nála 6fps..."
LOOOOL
Pont ezt akartam hangsúlyozni. AHova kellene a ram, oda már a GPU kevés!
Nagyon jó hasonlat köszönöm!"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Dare2Live
félisten
hát ha nagyfelbontás és akkorák a texturák AA/AFkell, hogy kell az 512 oda már 1950 tuti kevés.
olyan ez mint barátom 512es 7900e, 1920*1200ben crysisban lehet +50% fpse van mert 4helyett nála 6fps....van már 8800GT 256mbs teszt a neten na ott jól látszik, hogy hol fut ki rambol, hol kevés a 256mb.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
nesa
veterán
Van elado 8as szilikon csovem a kek az atlatszo +tort feher,es fekete a fekete az kb50cm darabokba van a feher az kb85cm a kek kozel 2m.
D-link hub meg mindig elado.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Üdv pécsiek!
Jánoska26 megkért, hogy véssek ide egy-két sort:5db TDK Dual-Layer lemez (vastagtokos) egyben eladó. Irányár 2000Ft.
Aki a legjobb ajánlattal felkeres, személyesen lesz átadva neki.
Érdeklődni kizárólag telefonon, 70/702-2018További kellemest,
Speeder -
Macka
veterán
8800GT jól meghúzva....
-
gPoint
tag
OP-ToTo, Kapitányzo vagy valaki aki megszórna egy ötvenes DVD pakkal...JELENTKEZZEN!!!!!
-
nesa
veterán
D-Link DE-812TP+ (12 UTP+1BNC) 12 portos HUB erdekel valakit,csere van.
[ Szerkesztve ]
-
Iginotus
addikt
200 gb-s nél nagyobb vinyo kéne nekem
Plug and Pray... :)
-
Moddingfan
senior tag
Belkin notitatyók eladók [link], vadi új, garis, orig csomiban, 15'4"-os notihoz ideális.
Ára: 3500 Ft
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
grimetime
tag
-
Ferdzsoo
addikt
X1950pro még eladó hétfőig.
ha addig nem veszik meg postáznom kell..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
vatomi
aktív tag
Pécsiek! Van valahol a városban egy konzolbolt, ahol a MM árai alatt találok eredeti x360 játékokat?! Konkrétan most a COD4 kellene mindjárt 2 példányban!
-
grimetime
tag
ha felhívtad őket írd meg hogy mi a helyzet vennék bfg 8800 gt oc-t külföldről szamlaval mindennel, csak h lehet-e itt javittatni ez a kerdes..... mer pixmanias kurvak atcsesztek jol, most pihen naluk 2 hetet a lovem, marhara visszautaltatom hetfon. ilyen marha dragan veszem a kartyat es meg van pofajuk odairni hogy 8-10nap ugy hogy a megrendeles pillanataban az volt kiirva h RAKTARON (es kb 5 perccel azutan rendeltem meg miutan kitettek a kartyat az oldalra, sose volt nekik, csicska banda )
-
Moddingfan
senior tag
Eladó egy Abit Siluro GeForce Ti4200, 64mb-os változat, tökéletes állapotbna, dobozzal, kütyükkel.
Az ára:Kinek, mit ér meg Lehet licitálni, induló ár NINCS, de azért ha lehet maradjuk a realitások talján Érdeklődés priviben a szokásos feltételekkel.
Üdv
Modi
u.i: jövő héten brutális Pendrive és SD kari akció lesz Márkák: PQI, Transcend, Kingston, 3-5 év, ill. élettartam garanciával és házhoszszállítással Karácsonyi ajándéknak ideális
Izelítőül:
-1GB Kingston SD kari: 2,5K
-2GB Kingston SD kari: 3,5K
-Pendriveok már 1800Ft-tól, exclusive darabok is lesznekÉrdeklődés, előrendelés priviben
[ Szerkesztve ]
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Fate-X
csendes tag
KapitányZoo jelentkezz minnél elöbb,az sms-sel kapcsban beszélnünk kell sürgősen!!!!
-
mark75
senior tag
sziasztok.
ezek kellennének nekem,ha megvan valakinek.
KARÁCSONY LIDÉRCNYOMÁS.
HOLLYWOODLAND.
FANTASZTIKUS NÉGYES 2 RÉSZ.
VOLT EGYSZER EGY VADNYUGAT.
TOMBSTONE (HALOT VÁROS).
-
Bandus99
őstag
AMD Athlon 1900+ CPUt keresgelek megvetelre
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
magi20
senior tag
amúgy,,ma felhívom a bfg hivatalos képviseletét,kíváncsi vagyok,hogy a gyártó gari,mivel ő vállal rá 5 év garit,az hogy megy? ha külföldön lett véve,és van számla is róla.
???hm ötlet?
lemehet 28k-ra is,,de tudod amikor valaki ír hogy vennék egyet 12k-ért,akkor annyira mindegy 28-vagy 30-mert akinek kell 30-ért is megveszi,kb már 6db kellene.Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Okos Otthon / Smart Home
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iOS alkalmazások
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Új Asus ROG Strix G15 WQHD 165Hz Ryzen9 6900HX 16GB 512GB Nvidia RTX 3080 8GB 150W Win11 Garancia
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Acer Predator ph317-52 17.3" i7-8750H, 16GB Ram, 2TB HDD, 500 GB SSD, GTX 1050Ti 4GB - Gari 2027.Jan
- Logitech M185 Gray vezeték nélküli egér új
- Macbook Pro Retina 15" 2018 i7 2,6GHz, 16GB ram, 512GB SSD, magyar billentyűzet
- 1x8GB DDR5 laptop, 1x4GB DDR4 laptop, 3x4GB DDR3 PC, 1x4GB DDR3 laptop memóriák eladók
- Lenovo Thinkpad T490s i5-8365u/8 GB/256GB SSD/14"FullHD Garanciás laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest