-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GTheo
tag
Ha valakit érdekelne, eladó az autóm.
-
GTheo
tag
Kiderítettem, hogy nem átalakító kéne, mert azzal se tölti valamiért... 5V 2A van a mostani USA töltőre írva, ilyen EU-s töltőt hol tudnék vajon beszerezni? Amúgy egy A13 7 colos tabletről van szó
-
GTheo
tag
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm kapott egy Androidos tabletet(ennyit tudok róla) az USA-ból és panaszkodik, hogy nem tudja tölteni, hol vehetek hozzá átalakítót ? Kösz a segítséget!
Kiadó lakások Pécsett a belvárosban, a József és a Mária utcában!
-
GTheo
tag
Kiadó lakások!
Új lakás a József utcában, a belváros szívében, a Széchenyi tértől 2 percre gyalog, két szoba, nappali, étkező, konyha, fürdő, tetőtéri lakás. Most készült el, még senki nem lakott benne.
2 szobás, 2 fürdős, nappali, étkező, konyha, a Mária utcában, szintén a belváros szívében, 2 percre a Széchenyi tértől gyalog.
-
GTheo
tag
Kiadó nyaralók Orfűn!
2500 Ft/fő/éj, Fishing on Orfű idejére 4000 Ft/fő/éj. 4-6-8 fős nyaralók.Fishing On Orfűre: 6 fős nyaraló, tóra néző, gyalog 2 percre a Campingtől! Saját, kulcsos stéggel.
-
GTheo
tag
Tavasztól, nyáron Orfűn nyaralók kiadóak!
4-6-8 fős nyaralók, 3000 Ft/fő/éj áron. Képek itt!
Ha érdekel, írj pü-t, ne az oldalon keresztülj foglalj, hanem nálam!
Fishing On Orfű időpontjában teltház van! -
GTheo
tag
Sziasztok!
Okostelefont vennék, ha lehet Androidosat, vagy Iphonet, de ha valami jó Nokiát ajánlotok jó áron, az is megfelelne Pannonos vagyok, előfizuval náluk is nézelődök, de még úgy is drágák. A jelenlegi E52-met cserélném le, az eladó lesz, ha találok helyette mást
-
GTheo
tag
Orfűn nyaralók kiadók, 2500Ft/fő/éj.
Nagy Tó mellett, az egyik a tóra is néz, gyalog 2 percre a tótól.
Érd.: nálam priviben. -
GTheo
tag
Orfűn nyaralók kiadók! 3 nyaraló, kicsi-nagy-közepes, az egyik tóra néző, a másik mögötte, szintén a tóhoz közel. Várom a pü-ket !
-
GTheo
tag
Valaki nem tud Pécsett vagy a környéken nyári/időszakos munkát? Szinte egész júliusban ráérek és kéne valami.
-
GTheo
tag
Külső vinyót vennék, leginkább 2,5-es WD Passport 500 GB USB3-asat, hol érdemes Pécsett?
-
GTheo
tag
Valakinek eladó 3,5-es jack-jack kábel? Kéne egy, vettem egy fasza Pioneer autórádiót és kéne hozzá.
-
GTheo
tag
válasz Magnum_ #33375 üzenetére
Ha ilyen gyorsan eladtad, add már el ezt is
Próbáljuk már egy ideje...Amúgy Orfűn nyaralók kiadók a nyáron, 4,6 és 8 fősek, a nagy tónál, a nagy strandtól pár percre gyalog. Egyenlőre ez a külső kép van, de nem sokára meg lesz az összes kép róla.
Szerk.: Nem csak nyáron kiadó, bármikor lehet menni
[ Szerkesztve ]
-
GTheo
tag
Valaki tudna segíteni ebay témában? Német ebayről szeretnék valamit rendelni, de nem vagyok annyira képben vele... Nem nagy tételről lenne szó.
-
GTheo
tag
Nyáron kiadó nyaralók Orfűn, a nagy tó partján, 3 nyaraló, abból az egyik a tó partján, a másik 2 20 méterrel feljebb, nyugodt helyen, 4, 6 és 8 fős nyaralók. Érdeklődni lehet nálam!
-
GTheo
tag
-
GTheo
tag
Ha már lakások...
Lenne egy 53 m2-es lakás, igény esetén garázzsal, buszmegállótól 1 percreÉs úgy néz ki lesz egy kiadó lakás a Perczel Utcában, garzonlakás, 30 m2, újépítésű ez is.
-
GTheo
tag
Valaki egy Sigma 18-50mm Objektív Canon géphez?
-
GTheo
tag
Canon 10D-hez érdekelne 50mm/1.8-as objektív, esetleg 10D-hez akku, most kaptam bátyámtól a fényképezőt, de elég gyenge az akkuja... Érdekelne még fotóstáska, amibe belefér a fényképező, úgy hogy nem veszem le az objektívet, esetleg még 1 objektív tárolása is lehetséges...
CF kártyaolvasót vennék, Pécsen, minnél hamarabb
Eladó Ipod 1G, 2G tartó, vállra tehető.
Esetleg ha valakit érdekelnek szétszedett, leöntött, bármilyen billentyűzet, írjon, itthon van 3 db felesleges, az egyik leöntött, a gombok 90%-a működik, van egy szétszedett billem és egy régi billem. Csokiért, vmiért cserébe vihetőek
-
GTheo
tag
Vennék jó minőségű "agybadugós" fülhallgatót! Valakinek van pécsett esetleg, vagy tudtok valakit javasolni, aki megbízható és érdemes tőle rendelni?
-
GTheo
tag
Én is most autót szeretnék venni, kedden meg is néztem, amit szeretnék, Zalaegerszegen. 11 éves autó, 2. tulajtól venném, 208 e km-el, ami valós, mivel szervízkönyvezve volt 2007-ig, onnantól pedig reálisak a km-ek, és a számlák is megvannak a javításokról... Itt Pécsen a Schneidernél is van egy hasonló, de egy motorral gyengébb, 3 évvel fiatalabb, drágábban... Szerencsére úgy néz ki, hogy az autómat el tudom adni, csak találni lesz nehéz valami jót...
Ha valakinek/ismerősnek van eladó BMW E46 eladó írjon, ha lehet benzines, 2 liternél nem nagyobb motorral, coupé előny -
GTheo
tag
Autócity mellett van egy kereskedés, az autócitysek és a weltautosok csinálják. Ők szerintem megbízhatóak
Amúgy milyen autó kéne és mennyibe gondolkodsz?
Van/Lesz egy eladó VW Polo 1.4 2003 benzines, 100 ezer km-el, szervízkönyves, fasza állapotbanAmúgy valaki ismer Pécsen fasza bmw szervízt, ahol értenek hozzá és nem is túl drága? BMW E46-t szeretnék venni
Amúgy E46 is érdekelne, ha van vkinek, ismerősnek. -
GTheo
tag
Valamelyikőtöknek, vagy ismerősötöknek nincsen véletlenül egy E30-as BMWje? Régi 3as bmw, 82-től 92-ig gyártották. Még a cápastílus Szeretnék egyet venni, vagyis előbb inkább kipróbálni, és örülnék először itt Pécsett kipróbálhatnék egyet
Amúgy nem tud valaki Pécsett olyan szervízt, vagy embert, aki "ért" a (régi) BMW-khez? Most úgy néz ki, hogy lecserélném az autómat, csak hát kéne keresni valami nem túl drága, de hozzáértő szervízt
Amúgy lakás eladó/kiadó, Bálicsi Úton, 2 szintes, lent tároló, nappali, konyha-étkező, WC, fent kádas fürdő, 2 szobával. 280 euro+rezsiért kiadó, vagy eladó.
-
GTheo
tag
Valaki eladó Netbook? Még a hétvégén jó lenne
-
GTheo
tag
Bocsi, ha nem válaszolok mindenkinek, de kórházban vagyok/leszek, legfeljebb szombat este már visszaírok, de dobjatok még egy üzit, ha vmi kell, hogy ne felejtsen el. Köszi !
Amúgy Micro SD kártya, 1 giga felett, ipodzokni, Nokia E52 tok, E52 töltő átalakítóérdekelne ! -
GTheo
tag
Valaki eladó micro SD kártya? Nokia E52-höz kéne. Minimum fél-1 gigás kéne, de felfele mehetünk.
-
GTheo
tag
Vennék telefont, ha lehet Nokiát, okostelefont, 55 ezer Ft-ig.
De egyéb márkából is jöhet, ha jó
Garancia előny + Pannonos vagyok. -
GTheo
tag
Van egy Mio GPS-es Pdank itthon, nem tud vki olyan helyet, ahol lehet venni iGot kártyán? Nem biztos, hogy a bolti iGora gondolok...
Amúgy egy ceruza is jó lenne hozzá... Gondoltam, hátha valaki vállal PH-n ilyesmit, hogy legújabb iGot rátenni kártyára és akkor megegyezünk egy árban. -
GTheo
tag
Valaki Ed Hardy autószőnyeg és ülésvédő párna?
Még anno megpróbáltam eladni, valaki le is foglalta, de azóta bent maradt a szekrényben. -
GTheo
tag
Valaki Motorola töltő? Kaptam egy V3-ast és kéne hozzá egy töltő...
-
GTheo
tag
Sürgősen kéne egy használható Független vagy Pannonos telefon!
Az a lényeg, hogy működjön, legyen hozzá töltő. Várom az ajánlatokat.u.i.: Találtam is, tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
-
GTheo
tag
válasz zsolt19900 #27846 üzenetére
Kórház tértől megindulsz a Petőfi fele a Hungárián, az Uránia után balra van egy GPS bolt... Mi ott vettük a mienket, bár mondjuk az 1,5 éve volt
-
GTheo
tag
Valakinek nincs valami jó könyve, amiről lehetne mesélni, 80-150 oldal körüli, angolul, legfeljebb upper-intermediate nehézségű ?
Osztályozóm lesz pár hét múlva és a szóbelin könyvről kell mesélni. -
GTheo
tag
Nem tudjátok, netbookhoz hűtőpadot hol lehet, hol érdemes venni?
Esetleg vmi ajánlat? Milyet érdemes? "10-es Dell Netbookhoz kéne.
[ Szerkesztve ]
-
GTheo
tag
Sziasztok!
Pécsen akarok notit venni, vagyis anyám szeretne magának egyet. Hol lenne érdemes?Egyébként vki vmit notit tudna ajánlani? Feltételek: 150 alatt, hdmi kábel, anyámnak csak word, excel, net, meg számomra, hogy futtasson 1080p-t, ha lehet, de az nem szükséges teljesen.
-
GTheo
tag
Vki kazetta mp3 átalakító? 3,5-es kéne.
-
GTheo
tag
Keresek valami olyan cuccot, amivel az iPodommal tudok zenét hallgatni a kocsiban, mivel a Rádióhoz csak kazettaolvasó van, cd nincs...
Ti mit javasoltok? Esetleg valakinek van valami eladó jó cucca ilyenhez? -
GTheo
tag
Keresek valami olyan cuccot, amivel az iPodommal tudok zenét hallgatni a kocsiban, mivel a Rádióhoz csak kazettaolvasó van, cd nincs...
Ti mit javasoltok? Esetleg valakinek van valami eladó jó cucca ilyenhez? -
GTheo
tag
Anno volt egy eladó Ed Hardy szőnyegszettem ülésvédővel!
Többen is érdeklődtetek, The Silencernek félre volt téve, de Ő jó ideig nem jelentkezett.
Ezért írjon, akit érdekelné még ! -
GTheo
tag
Vkinek SATA vinyó eladó vagy csere vmire?
-
GTheo
tag
SATA vinyót 80 gigától felfele, elírtam...
És vmi jobbfajta hűtés érdekelne egy Radeon HD 2600 XT-re...
Még eladó, elvihető cuccok:
- 80 GB Seagate IDE vinyó (azonnal nem eladó, pár nap és lementem róla a cuccaimat, utána)
- 200 GB Samsung IDE vinyó (úgyszintén, adatokat lementem)
De mindegyiket cserélném SATA-ra, sőt az lenne a legjobb, részleteket megbeszéljük!Elvihető cuccok, csokiért, sörért, mittudomén:
- Van egy kék Gaba billentyűzetem, én nagyon imádtam, csak nagyon piszkos volt már, ezért szétszedtem és kitísztitottam, lusta voltam összerakni, az új lapom meg már nem fogad PS2 cuccot.... Én nagyon szerettem, nagyon jól lehet vele gépelni.
- Szürke "nagy" billentyűzet, néhány gombnál hülye( pl. s-nél s2-t vagy 2s-t ír..., ezt is vihetitek)
- Sony floppy optika -
GTheo
tag
Vennék SATAs vinyót, mittudomén 8 gigától felfele, nem túl drágán
Van nagyon sok eladó cuccom, nem mindegyik jó tutira, elviszem megnézetem őket... Addig várom, hogy kit mi érdekelne:
-DFI Lanparty Nf2 Socket A lap benne 2600+ Barton (kék halál van vmiért, javítható, fogom is) teljes dobozostul, kora egyik legjobb lapja, szinte kuriózum.
- Geforce 5600 FX ( ez tutira működik)
- 2x256 DDR1 400 Mhz Hynix RAM
- Chieftec 300 W Táp
- Unipower 300 W Táp
- Samsung szürke PS2 billentyűzet
- Szürke "nagy" billentyűzet, néhány gombnál hülye( pl. s-nél s2-t vagy 2s-t ír...)
- LG 52x CD író
- ATi Rage Xpert2000 Pro 32MB AGP Vga (netezős, letöltős géphez)
- Inno3D GeForce 6600 GT AGP megkéne nézni, hogy jó-e :S
- Van 2-3 felesleges gépházam
- SMC Router fogalmam sincs milyen, ha vkinek kéne router, dobjon egy üzit és megnézem -
GTheo
tag
Vkinek 775ös proci? Ha lehet core 2 duo, de erős p4 is megteszi olcsón
Gépház kéne vkinek? Itthon van 1-2 felesleges gépházam. Van egy szürke floppyval, dvd íróval, meg van egy szép jaguárzöld, és egy nagy lila. ( a 2 színes még nem biztos, hogy eladó, de ha vkinek kéne, lefotózom és megkérdezem)
[ Szerkesztve ]
-
GTheo
tag
Vkinek olcsóbb fajta core2duo lappal együtt, vagy vmi 2magos amd?
Lehet, hogy mégis csak feljebb váltanék... -
GTheo
tag
Van egy eladó LCD Tv fali konzolunk... Tavaly karácsonykor vettük, 25 ezer volt akkor, de mégsem tettük fel a tvt a falra, mert éppen hogy elfért 2 könyvespolc között. Érdeklődésre írok több infot a konzolról.
-
GTheo
tag
válasz Janoska26 #24521 üzenetére
Bocsánat, akiknek nem írtam vissza, de délután csak elolvasni tudtam, alig voltam itthon. Most válaszolok mindenkinek.
Legfőképpen Socket A alaplap érdekelne, hozzá proci, meg vga videókártya. Újabb gépek nem nagyon érdekelnek sajnos, mert csak otthoni netezős gépek, gépekhez alkatrészek kellenének.
Valaki vállal monitorjavítást? Öcsémnek van egy 17es Albacomp TFTje, néha be se indul, csíkok jönnek ki rajta, de van amikor semmi baja sincsen :\ -
GTheo
tag
Öcsémnek keresnék netezős, filmnézős gépet, monitor nélkül !
Ő azt mondta, hogy max 25-ért.Én pedig vennék a gépemhez alkatrészeket, vga,alaplap,proci,ram érdekelne. Szóval minden kb, akár egy "jobbfajta" komplett gép is, de nem túl drágán.
Jelenleg ilyenem van: Lanparty dfi nf2, athlon 2600+, 1,5 GB RAM, geforcee 5600.Szerk.: Akarok venni külső vinyót, pendriveot, billentyűzetet. Ezeket hol érdemes pécsett?
[ Szerkesztve ]
-
GTheo
tag
Vennék billentyűzetet, jobbfajtát, kicsit, nem túl drágán.
Esetleg még Pendrive érdekelne, 8gigától felfele. -
GTheo
tag
Vki tipp karácsonyi ajándék barátnőnek?
Kép, parfüm,(ékszer) kilőve :\
Árkádban csak bolyongok, nem találok semmit.Ed Hardy szőnyeg úgy néz ki elmegy, vki ülésvédő?
-
GTheo
tag
Írjon akit még érdekelne az Ed hardy autósszőnyeg és az ülésvédő, aki először azt mondja hogy megveszi együtt, az övé. Páran érdeklődtetek, de aki írt, hogy megvenné eltűnt.
-
GTheo
tag
Ki síelt már a pécsi sípályán? Milyen állapotban van? Van rajta szerintetek elég jó jelenleg? Kipróbálnám szívesen, de nem akarom szétbaszni a lécemet, hátha szar a pálya :S
-
GTheo
tag
Most csinálom a jogsimat, és a bátyám elvitt a bogarával, ami hátsókerekes, autókázni egyet. Hát eszeveszettül jó dolog ez a hátsókerék meghajtás. SZTK parkolóban ha a bogarat felváltottam kettőbe, egyből csúszott gázadásra
Fent lakok a Mecseken, a főutat azt hókotrózzák, de meredek eléggé az autófeljárónk... Összkerekes kocsink simán felment, első kerekes az kiköpte a szívét úgy küzdött, de sikerült neki -
GTheo
tag
válasz Magnum_ #23773 üzenetére
Itt az autószőnyeg, ilyen, 4db-os: (azért írom, hogy négyes, mert neten vhol lehet venni csak első 2-t)
Az ülésvédő ugyanilyen stílusú, nagyon szép minőségű, szép varrással. Megvettem őket, mert úgy néz ki, hogy öröklök egy kocsit, de nem biztos, hogy kellenek ezek nekem, csak felindulásból megvettem őket, szóval ha valakinek kell, eladom.
-
GTheo
tag
Eladó Ed Hardy autószőnyeg és Ed Hardy ülésvédő!
-
GTheo
tag
Vennék PS3 játékokat, főleg a COD Modern Warfare 2-t !
Eladó PSP 3004 BONTATLANUL! -
GTheo
tag
Eladó a legújabb PSP, a PSP go előtti.
PSP 3004, BONTATLANUL ! várom az ajánlatokat, ha kell, van játékom is hozzá.
PSP & PS3 játékok eladóak, illetve ps3ra vennék! -
GTheo
tag
Kis segítség kéne...
Szarakodik a PCm, van 3 vinyóm, 3 windowssal, és akármelyiket rádugom, vagy lefagy a gépe egy idő után, vagy kékhalállal leáll... RAMom szerintem tuti jó, videókártya is, alaplapban vagy a prociban lehet a hiba... 2500+ AMD-m van, pontosan nemtudom milyen...Keresek alkatrészt hozzá, vagy teljes gépet esetleg, nem túl drágán.., de azért ne is legyen túl gyenge gép.
Esetleg ha vki szeret szerelgetni, megegyezhetünk egy összegben, hogy összetesz a meglévő alkatrészeimből(+ ha kell még vmi, azért fizetek.), egy üzemképes PCt. Várom a Püket mindenképpen!Egyébként eladó dolgaim:
-PSP bontatlanul, legújabb
-PSP,PS3 játékok
-esetleg, hogy ha vki szép gépházat szeretne...(van egy jaguárzöld és egy nagy lila, gyönyörű festéssel, némileg karcosan) -
GTheo
tag
Vennék fél/teljes netezős, letöltős, filmnézős, nemjátszós konfigot. Nem túl drágán. Várom az ajánlatokat.
Mindenképpen üzemképes, biztos gép kéne!
-
GTheo
tag
Eladó Bontatlan PSP Slim, Fifa 4v4-en nyertem, de nem kell. Van hozzá 2 játékom is.
Eladó PS3 játékok.
-
GTheo
tag
Eladó zsír ÚJ, BONTATLAN PSP Slim, fifa 4v4 kupán nyertem, de nem kell. Van hozzá 2 játékom is: Rainbow Six Vegas, Pursuit Force.
Keresek Nokia E75;5730-as telefont!
Kiadó lakás Pécsett, a Pollackhoz közel a Bálicsi Úton, 2 szobás, érdeklődőket várom!
PS3-ra játékokat vennék!
Fifa 09, Metal Gear Solid, Assasin's Creed, NBA Street Homecourt PS3-ra eladó !
Ha több mindent viszel, olcsóbb!
-
GTheo
tag
Pécsett kiadó lakás!
A Pollacktól 800 méterre, a Bálicsi Úton, 20 méterre egy buszmegállótól. 2 szobás, 2 szintes, 1 fürdő + 1 külön wc, konyha, nappali. Várom az érdeklődőket! Pollackra járóknak nagyon jó! -
GTheo
tag
Eladó egy jegy a vasárnapi Disco's Hitre !
Normál jegy, 4 kuponnal!
3900 Ft, jelenleg ennyiért csak 2 kuponnal kapsz. Várom az érdeklődőket. -
GTheo
tag
Ma Sörház Babits Szalagavató buli:
Odaérek fél1re, jó a buli, 1kor elment az áram, nem volt zene, 2ig vártam, nem lett áram, haza is jöttem. Végre egy jó buli volt, erre kb tartott fél óráig. -
GTheo
tag
Vennék tápot
Várom az ajánlatokat -
GTheo
tag
Vennék Sony Ericcson telóba M2-es memóriakártyát ! ! !
Minnél nagyobbat méretben -
GTheo
tag
Vennék PS3 játékokat !
-
GTheo
tag
3-4 hónapos sapphire radeon x1650 AGP mennyit ér?
-
GTheo
tag
Vennék Nokia Bluetooth Headset-et!
Apámnak, karácsonyra. Nem kell a legjobb fajta, ne legyen túl drága. Várom az ajánlatokat
Esetleg ha nem Nokia, az is jó, de menjen egy 6300-val. -
GTheo
tag
Vennék 2-4 GB-os Pendrive-t.
Ha vkinek van jó olcsón írjon ! Vagy esetleg melyik boltban nézzem meg pécsen?PS3-mat hol lehet pécsen a legjobb áron kapni?
1 méter átmérőjü full HD TV-t nézünk most, a Mediaban érdemes venni vagy máshol van jobb/olcsóbban?
[ Szerkesztve ]
-
GTheo
tag
Vennék SATA1-es vinyót, öcsémnek kéne, minimum 60 gigás legyen mondjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla