-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
yerico
senior tag
Akciósan eladom a Club-3D 6600GT SE (Superior Edition) kártyámat 29500 Ft-ért. Sebességben alig lassabb, mint egy 8800GTX, viszont sokkal kisebb a fogyasztása, ezért megspórolhatja akár az éves villanyszámlájának a 25%-át is* A kártyához ajándékba jár 128 MB DDR Ram (rászerelve), valamint egy DVI és egy analog kimenet is (szintén rászerelve).
* Egyéb fogyasztót - égőt, mosógépet, kenyérpirítót, stb. - nem üzemeltet, a gépen napi 24 órában 365 napon keresztül 3DMarkot futtat. -
s7evcsenko
addikt
Ciao All.
Valakinek nincs szüksége 225 Euro-ra???
250ft-ban eladó.....
Más:
Nincs meg valakinek a Tom Clancy's - Splinter Cell - Pandora Tomorrow
nevű játék szinkronos verziója???
Érdekelne...
[Szerkesztve]"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Ferdzsoo
addikt
-
őstag
help! Ha valaki tud egy helyet itt Pécsen ahol lehet kapni Abit ip35 pro lapot, az szóljon!
izé
-
zsolt19900
őstag
válasz zsolt19900 #1191 üzenetére
eladva
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
köszi nem kell, megvoltam ,megvagyok és meg is leszek nélküle, nélkülük.
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Thomas1
addikt
Van valakinek Vivo-s PCI kártyája, amivel videokameráról tudnék filmet felvenni?
Vagy esetleg más megoldás?
Esetleg olyan Tv-tuner, amin van Video-in is? A lényeg az olcsóságon van persze....Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
magi20
senior tag
áhhhhhhhhhhhhhhhhh,BAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
pókfóbiám van,tényleg vannak itthon ilyen dögök?Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
zsolt19900
őstag
Eladó teszkós webkamera a típusa elméletileg ez: Tesco Value Webcam akit érdekel az írjon árat, 1 hónapos kb. és karcmentes
-
nesa
veterán
Persze de gari nincs a pokra csak probagari... amugy piszok gyors elo legyet ugy lekapja hogy csak azt latod mar szivja
Ha komolyan erdekel akkor holnap beviszem.
Most epp mosakszik, szep szoros dog.
Amugy behataroltam es Szongáriai cselőpók - Lycosa singoriensis
Es ugyfest meg nagyobb is lehet a kicsike ( Egyes nõstények testmérete (a lábait nem számítva) a 4-4,5 centimétert is elérheti ) ez labaival kb 10cm ez meg csak kb 6cm
[Szerkesztve] -
nesa
veterán
válasz zsolt19900 #1185 üzenetére
Nem para, holnap beviszem pecsre ha neked kell.
-
-
zsolt19900
őstag
-
Dodder
tag
Sziasztok!
ha ráértek nézzétek ezt meg én a hasamat fogtam a röhögéstől milyen faszok vannak.
Érdemes az utolsó sorra koncentrálni.[link]Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
gabx76
őstag
Csak a szokásos:
DFI LANPARTY UT nF3 250Gb 754-es lap (kábelek, cd, kézikönyv) --- 7900HUF
[link]
Tuningos Forsa Nvidia Geforce 8500GT PCI-e 256MB DDR3! --- 19900HUF
Zalman VF700 (gigabyte) hűtővel, 8600GT nyákos.
[link]
Alap órajel: 540/1300, de bírja a 760/1600-at is!!!
[link]
Természetesen garis. (alig 2 hónapos) -
Orb1337
tag
Keresek 1db 512MB-os DDR400-as ramor 4k környékén, csütörtökön át is venném (Gari előny!)
-
Ferdzsoo
addikt
AMD Athlon64 3500+ procc eladásra kínálva. 8k ellenértékben.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
SB live! 5.1 Digital CT0220 +driver,progi -3K
Sound Blaster stereo hangkari CT4810 -1K
Van itt nálam egy X600 Pro 256MB PCIe vidkari, nálam egy órát működött, de elötte meg utánna is zsizsi képet ad bekapcsoláskor, bár ennek ellenére a win bejön. Valszeg alaplappal nemmegy nálam együtt, szóval ha valakit érdekel, és működik nála, akkor 3K.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Dare2Live
félisten
Eladó:
2*512mb 667 ddr2es noti ram
6Kban viszik őket ha vki többet ad érte jelentkezzen.
Samsung 275T monitort vennék.
SE k750 kikodolás/függetlenítés is édekelne.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
dunc
nagyúr
[link]
eladó -
makro
senior tag
esetleg van vkinek eladó 6600GT (AGP) VGA kártyája?
-
dunc
nagyúr
1160 valaki?
[Szerkesztve] -
makro
senior tag
eladó SE p910i
[link] -
Bandus99
őstag
Keresek Abit KT7a alaplapot, vagy ezzel kompatibilis alaplapot
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Gazs
tag
ELADÓ:
Samsung 160gb 7200 sata vinyó 10hónap garival ár: 9500ft
amd a64 3000+ venice e6 cpu : dobozos ár: 4500ft -
hoax
senior tag
Eladó 4db tök egyforma 512Mb DDR2/800 Kingston Value ram...
Ára: 18KDon't panic!
-
dunc
nagyúr
Sziasztok eladó egy alig használt 2007.06.28 án MM-be vásárolt Saitek P880 dual analog PC gamepad.
[link]
Olcsón adom mert csak van,alig használtam szerintem 2000 ft-ért ajándék.
UI: Diego! MP3-a elkelt.
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
Sziasztok eladó egy Gainward 7600 GT PCI Express VGA gar. 2009.02.21
Minden tartozék doboz megvan.Ár fix 18 K kiprobálható tesztelhető nálam.
[Szerkesztve] -
Diego!
senior tag
Eladó! Utolsó ajánlat! 3000Ft (végleges) [link]
Hibátlan állapot! Vigyétek! -
Csepy
őstag
E L A D Ó:
- Samsung SP1213N, 120GB PATA HDD, 1 éves, kipróbálási gari 7.5k
- Galaxy 7300GT PREMIUM, 128MB, GDDR3 1.4ns chipekkel, AGP 8x, kipróbagari, 15k
- Apple iPod shuffle, mp3 lejátszó, 512MB, dobozában, tartozékaival, még egy kevés garival, nagyon megkímélt állapotban 11k
- NOKIA 447W, 17'' CRT monitor, 1024x768@100Hz, beépített sztereo hangszórók, nem semmi darab, egy grafiti művészé volt, így az oldalán hátul, 2 rajz található (mondjuk lefújható), kipróbagari, 8k
- HP Deskjet 3920 tintrasugaras nyomtató, pár hónapos, fekete tartály ÜRES, a színes félig van, kipróbagari, 5k
- Telstar MP3 játékos, 512MB, diktafonos, telefonkönyes, AAA elemmel működik--> 2db újratölthető akku és töltő jár hozzá ajándékba, kipróbagari, 4k
Regards: CsepyRegards: Csepy
-
Macka
veterán
Sajnos mát törölték a linken lévő videót, de nagyjából arról szólt, hogy a srác kalapáccsal szétvert egy rézmagos Q6600 - hűtést.
Ha beleolvastok - és olvassatok bele, mert és a hasam fogtam a röhögéstől - ,akkor meglátjátok hogyan bánnak el PH!-s kollégák a CPU-hűtőket nem megbecsülő userekkel.
Elöljáróban annyit:
''mert megtehetem''
Itt a linkje:[link]
[Szerkesztve] -
Macka
veterán
Pixelview PlayTV USB eladó.... Rádió/TV vevő.... 4K
-
Gazs
tag
Eladó egy 939 a64 3000+ proci vagy csere tuning 939 hűtőre
ár:4.5k -
Ferdzsoo
addikt
nincs valakinél elfekvőben egy LGA775-ös gyári procchűtő? (rézmagos)
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Fate-X
csendes tag
Hali all.Eladó egy Behringer BCD 2000 típusu PC keverő konzol,kifogástalan állapot dobozában papirokkal.fate.x@chello.hu
-
Bandus99
őstag
Keresek Abit KT7a alaplapot, vagy ezzel kompatibilis alaplapot
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
Moddingfan teloszamat elkuldene vki akar priviben ?
KoszziVan me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
magi20
senior tag
keresek 1db 512-es ram modult ddr400-at Olcsón!!ha van valakinek esetleg.
Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
Csepy
őstag
E L A D Ó:
- Samsung SP1213N, 120GB PATA HDD, 1 éves, kipróbálási gari 7.5k
- Galaxy 7300GT PREMIUM, 128MB, GDDR3 1.4ns chipekkel, AGP 8x, kipróbagari, 15k
- Apple iPod shuffle, mp3 lejátszó, 512MB, dobozában, tartozékaival, még egy kevés garival, nagyon megkímélt állapotban 11k
Regards: CsepyRegards: Csepy
-
szdanika
tag
Hali.
Lenne egy eladó Maxtor 300 gigás vinyóm,külső rackben van,és azzal együtt szeretném eladni,akit érdekel az írjon privit,vagy a hirdetés topikjában érdeklődjön!
[link] -
zsolt19900
őstag
Sziasztok!
Azokhoz szólnál akik konyítanak valamennyit a dolgokhoz...
BLAUPUNKT TravePilot DX-R52 egy ilyen masia menyit ér manapság? és ellehet egyátalán adni?
[Szerkesztve]Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Macka
veterán
Nem kell valakinek MUSHKIN XP2 8500 ( 1066 alapon, 2.35 volton 1200 5-5-4-12, 1400-at viszi )RAM??? 2x1GB élettartam garos. Olcsó... 40K
-
melone
csendes tag
bővítés miatt eladóvá vált:
256/ddr266 Microntech notebook memóriaalku az egész világ...
-
hoax
senior tag
Nincs valakinek eladó AM2 X2 procija?
4400+ és felette keresek...Don't panic!
-
Gazs
tag
Eladó egy 939 a64 3000+ proci vagy csere valami jó kis 939-es hűtőre .
2500mhz-en stabilan megy -
Dare2Live
félisten
dualban tényleg söt jellemzően azonos ramok mennek dualban. proba szerencse.
de a kingmax ha még az a széria fut belőle mint amiböl én nézegettem anno akkor csak teszt után szabad megvenni: 667es ram elakadt 780on 800as ram 910en pfu.... evvel szemben a ''noname PQI'' 667es ment 980at. (igaz 5-8-8-23al de az core2nél nagyon nemoszt lényeg magas freki)don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
aneda
senior tag
Ha már a ramoknál tartunk, ajánlom figyelmetekbe:
[link]Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Ferdzsoo
addikt
Köszi a segítséget, akkor muszáj lesz KIT-et vennem, így a kingmaxok ki is estek...
szerk.: A ramok valszeg elmennek, szóval ez marad: 3500+ és Asus A8N-SLI - egyben 20k.
De mennek külön is.
Tudok hozzá zalmi CNPS 7000B-ALCU-t adni, akkor az még 3,5k. - De ez is megy külön.
Illetve van az újabb zalmi chipsethűtőm (legyező), meg egy Thermalright HR5-SLI-m is eladóba.
[Szerkesztve]"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Ferdzsoo #1106 üzenetére
Járt nálam két DDR400-as kingmax (512), azok mentek 1T-benb duálban 470MHZ-en, pedig nem kit volt, csak superram széria (elvileg már nem kapni), aztán pár hónap múlva egyik meghalt, kaptam másik fajta ''long dimm'' ramot, azis ment 470-et alacsony időzítésen 1T-ben, de duálban nem a superram társával, plusz ha visszaosztottam a sebességét, megakadt a boot a ramtesztnél (gondolom itt inkább a lap volt a ludas), aztán most van 1 GB-s DDR400-as kingmaxom, ez megy 430MHz körül, 1T-ben az 512-es superrammal.
Semmi többet nem tudok elmondani. Kérem kapcsolja ki.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Zewa
senior tag
válasz Ferdzsoo #1106 üzenetére
Nekem a gépben most 2*1Gb DDR 2-es (hynix) modul van nem egyszerre vettem öket de mennem dualban.
Szerk.: Persze mind2 677es es a chipen a feliratok egyeznek.
''Mi kell ahoz hogy a Dual Chanel Létrejöjjön?
(továbbiakban DC= Dual Channel)
1. DC-t támogató alaplap illetve újabb AMD rendszeren DC kompatibilis processzor
2. 2(*) lehetőleg teljesen azonos méretű, szervezésű, és azonos memória chip-el szerelt memória modul (Ilyeneket célszerű úgynevezett KIT ben vásárolni, igaz láttunk már olyat hogy két nem azonos modul is hajlandó volt a DC-re, ám a tapasztalatok 90%ában épp az ellenkezője szokott történni.)
* 3 vagy 4 modullal is megvalósítható a DC.
3 Modulos DC: Nforce2 lapkával szerelt alaplapokra jellemző, ám értelmetlen, mert az esetek 90%ában nem működik megfelelően, és a socket A rendszerek nem aknázzák ki a DC lehetőségeit. A sebességnövekedés 3-5% ami gyakorlatilag nem észrevehető. Ezek a rendszerek sokkal többet profitálnak a „több memória gyorsabb gép” elvből.
ha mégis ezzel akarsz kísérletezni ajánlatos az első csatornába tett memóriamodulok összakapacitásával megegyező kapacitású modult tenni a második csatornába is.
2x256+512, 2x512+1024, stb
4 Modullal a következő a probléma. Nagy a terhelés a vezérlőn, gyakori a 400Mhz helyett 333Mhz-s üzemelés, illetve a tuning potenciál nagy mértékben csökken.
'' [link]
[Szerkesztve]"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Ferdzsoo
addikt
Lehet debill kérdés, de ha dual channelbe akarok két ramot rakni, akkor muszáj KIT-es verziót vennem, vagy elég az is ha pl 2 ugyanolyan sebességű ramot veszek, ugyanabban a márkában...?!
szerk.: van valakinek kingmax memóriája? milyenek azok, van kingston szint? mert árban elég olcsók...
[Szerkesztve]"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Rowboy
csendes tag
új logitech vezeték nélküli egér:
[link] -
hezzo
tag
Üdv!
SONY VAIO laptop eladó Pécsen [link] -
gabx76
őstag
Ami még maradt:
DFI LANPARTY UT nF3 250Gb 754-es lap (kábelek, cd, kézikönyv) --- 7500HUF
[link]
Tuningos Forsa Nvidia Geforce 8500GT PCI-e 256MB DDR3! --- 19500HUF
Zalman VF700 (gigabyte) hűtővel, 8600GT nyákos.
[link]
Alap órajel: 540/1300, de bírja a 760/1600-at is!!!
[link]
Természetesen garis. (alig 2 hónapos)
Zalmi nélkül, eredeti hűtéssel 18500HUF
[Szerkesztve] -
blacky79
csendes tag
Eladó konfig
Akus k8n-e 754
Semptron 3300+ 754+hűtő
Maxtor 40gb hdd
LG cdiró/dvdolvasó combó
2*256ddr /400
Abit 5200FX128 Vga
Jó állapotú házikó
irányár 30000,-ftÜdv Fecó
-
Thomas1
addikt
Eladó cuccok:
Samsung D600E, független, dobozban, töltővel, szép állapotban, fóliás kijelzővel.
Asus 1608 DVD-RW, fekete, IDE.
LG 52/24/52 CD-RW, fehér.
És esetleg eladó még egy Asus M2NPV-MX lap is (AM2,Geforce 6150 DVI/D-Sub, Dual DDR2-800,PCI-E x16...). Pár hónapos, 3 év garis. A lapot leginkább tuningbarát AM2 lapba számoltatnám be, egy kis ráfizetéssel.
Szerk.:Itt a lap linkje:[link]
[Szerkesztve]Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla