Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #33211 üzenetére
"Megnyugodtam", hogy nem én vagyok extra peches. Az értékelésbe nem írtam, mert úgy voltam vele, hogy van ilyen, meg lehet, hogy csak megszépítő messzeség, de én is kínkeservvel szedtem össze A6 elején hogy legalább vlami normálishoz közeli resistem legyen.
Amit írtam, hogy egyetlen scourge craftolt cuccot használtam az is azért volt, mert azon cipőn volt 15% MS + két resist, de a kettő együtt sem volt 20%. Olyan rare, amin legalább két használható mod lenne alig esik, 15-20 szinttel korábbi, már akkor sem túl jó cuccokban szaladgálok folyamatosan, és valóban alig van alap currency is a craftoláshoz.
A Scourge kraftoláson nincs túl sok érteni való. Maga a craft teljesen rng, csak az esélyeidet javíthatod. Minden új sor feloldásához +10 "passzívot" el kell költeni az előző sorokban, de nem okvetlenül a közvetlenül előtte lévőben. Az első sor csak a folyamatot gyorsítja, a második a unique craft és a + socket/link esélyét adja. A harmadik sorban lehet csökkenteni a rossz és javítani a jó modok szintjét, illetve egy plusz explicit modot rakni a cuccra. Ez persze csak esély és gondolom csak akkor működik, ha van üres affix hely. Benchcraftolt cuccoknál lehet értelme, bár egy jó darabot nem biztos, hogy el akarok szúrni egy szar corrupted moddal.
A többit még nem néztem, azok úgy láttam, hogy mapokra vonatkoznak, illetve egyszerre két cuccot is craftolhatsz.
Ahogy a traden látom, map szinttől, amikor már háromszor lehet ráereszteni egy cuccra, ott már előfordulnak használhatóbb darabok is, ha a harmadik sort kimaxolták előtte. Ha megcsinálja az ember a scourge-öket amikor megtelik a mérce, akkor ez nem nehéz.
Védd a fákat - egyél hódot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája