Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz mobilizmo #70124 üzenetére
Tele téglalap = tele kábel
Háromszöges téglalap = csíkos kábelElnézve a villákat, és hogy nincs mellettük semmi támaszték, a kábeleket bedugod a lukakba és összecsukod a csatlakozót.
Alapvetően mindegy, hogy A vagy B de ajánlott, hogy a kábel két végén ugyanaz legyen. (A-A vagy B-B)
-
coco2
őstag
válasz mobilizmo #70124 üzenetére
Ha csatlakozót szerelnél kábel végre, ahhoz kell egy spec szerszám. Van normálisabb is, csak hirtelen beírtam rj45 krimpelő fogó, és ezt a sza*t dobta ki
A drótok érpárban vannak. Pld a narancssárga össze van tekerve a narancs alap rajta fehér csíkkal vezetékkel. Van narancs, zöld, kék, barna érpárod. Azokat szét tekered kb 1 centi hosszan, egymás mellé igazítod őket egy síkba, és csípő fogóval azonos vonal mentén levágod a végüket. Utána a vezetékeket beigazítod a csatlakozóban a lukacsokba a színtáblának megfelelően. Villára nyomogatnod vezetéket nem kell. Amikor azzal a fogóval összeszorítod a csatlakozót, az úgy bepréseli a villák közé a vezetékeket, hogy a villák felvágják rajtuk a szigetelést, és kontaktot gyártanak a vezetékhez. Normál esetben. Egy YT videó, amit hirtelen találtam.
Cheers,
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
Multibit
nagyúr
válasz mobilizmo #69480 üzenetére
Ha nincs internet, a NAS, a Yamaha lejátszó és a telefon kapnak IP címet? Azaz, működik a DHCP? Vagy esetleg a klienseken adtál fix IP-t a pool-on kívül? A telefonos app képes kizárólag LAN-on belül működni? Ezek az appok sokszor saját szerveren keresztül végzik a dolgukat. Ha ez a helyzet, akkor nem lehetséges internet nélkül vezérelni az applikációval a lejátszót. Nézz utána ezeknek!
-
mobilizmo
addikt
válasz mobilizmo #66775 üzenetére
Nos, úgy tűnik mégsem, illetve pontosítok nem egyértelmű a helyzet.
A NAS-t tettem át arra a csatira. A megosztásokat ugyanúgy elérem, viszont a DLNA kliensek nem látják. Letöröltem a DLNA szervert, megcsináltam újra, így sem. Csináltam egy másik fajtát, az sem jó. Nyilván ma kipróbálom, ha visszadugom az eredeti csatira akkor látszik-e, de jó lenne ha valaki aki ebben a témában "szaki" tudna segíteni valahogy megoldani ezt.
Előre is köszönöm, segít valaki.Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
inf3rno
nagyúr
válasz mobilizmo #64991 üzenetére
Amennyire én tudom a mesh arról szól, hogy az AP-k egymás között küldik az adatot wifin, aztán a végén elér a routerhez is. A csillagpontos rendszer az teljesen más, egyébként az is jó, csak az nem mesh. A mesh előnye elvileg az, hogy nem kell kábelezni, hanem elég teleszórni ilyen AP-kkel a házat.
Buliban hasznos! =]
-
alphamooncam
őstag
válasz mobilizmo #55538 üzenetére
OK! Köszönöm az ötletet, de gyakorlati oka volt hogy nem volt jó a bridge.
A gyerek beköltözik a legkisebb szobába, kell a vezetékes net oda is.
A régi router 3 helyiséggel 15méterrel arrébb.
3 helyiséget kellene szétfurkálni az új vezetékezés miatt, visszavezetni, majd elvezetni a kábelt az új router mellett, így viszont csak rácsattintom a kábelt a ZTE 2-es portjára, és elegánsan meg van oldva.
Meg korábban, évekkel ezelőtt is volt probléma windows frissítés után,azért gyanakszom arra, hogy most is valami olyasmi történt.
Ahogy olvasom a MS már nem támogatja a win az smb1v.-t. a NAS-om meg van vagy 10 éves. simán elhiszem ha ez a probléma, az hogy elavult protokolt használna a NAS, de mivel nem értek hozzá, gondoltam megkérdezem tőletek.
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
Vismajor01
addikt
válasz mobilizmo #55412 üzenetére
Megoldották .Igazából én voltam hülye, erre a TV-re és oprendszerre van appjuk, azt letöltöttem és mostmár működik. Szóval sajna valszeg a TV-ddel van a gond, de mivel nekem Samsung van igy ezt nem tudom megerősiteni.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Zebu
addikt
válasz mobilizmo #55283 üzenetére
Igen az világos. A mobil eszközök és bizonyos háztartási gépek kapcsolódnak Wifi-n. Ott is inkább 5GHz-es hálót használunk.
A meglévő Asus Aimesh jól megy a jelenlegi lakásban, nincs vele gond. Csak még az új helyen nem tudom hogy helyezzem el őket. Mondjuk van elképzelésem
[ Szerkesztve ]
-
mobilizmo
addikt
-
mezis
félisten
válasz mobilizmo #51229 üzenetére
"Való igaz, de szerintem ezeket már így tervezik."
A háztartási elektronikus készülékek specifikációjában én általában üzemeltetési hőmérsékletre 40C-Fok-ot olvasok.
Egy családi ház tetőterében a UPC Connect Box nem bírta a 43 - 45C-Fok-ot.
A Cisco AP1242AG 45C-fok-ot ír. Ez már talán ipari kategória, de még mindig beltéri.
A D-Link DAP-1160 adatlapja szerint 55C-fok is megengedett. Nekem két nyarat is kibírt padlástérben, igaz ventilátorral fújom rá a "hűtő" levegőt. Eddig nem mértem többet 43C-Fok-nál.mezis
-
daninet
veterán
válasz mobilizmo #51184 üzenetére
maradjunk annyiban, hogy nem egyeznek az igényeink én ezt szeretem, te azt.
A lényegen nem változtat.Egyébként Kb elhatároztam már a konfigot hogy lesz. Vagy Unraid vagy FreeNAS.
Azon dockerben futtatok virtuális gépet PiHole-nak és VPN-nek. Mindkét rendszer tud Plexet és Transmission-t. Megrakom vinyóval, csókolom
Bár csak ilyen könnyű lenne mint leírtamMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
válasz mobilizmo #51182 üzenetére
Félreérted. Én sem tárolok több 100 TB filmet. Csak amiket tervezünk megnézni. De a TV továbbra sem fogja leszedegetni nekem a feliratokat a sorozatokhoz és nem követi melyikkel melyik résznél járunk. Ez a két funkció talán fontosabb mint az összes többi.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
válasz mobilizmo #51177 üzenetére
Teljesen értem az álláspontod. Viszont még a legdrágább TV-nek sincsenek olyan funkciói, hogy:
Leszedi a feliratokat, cover artokat
Magától kategorizálja a médiáimat metainfó alapján
Követi, melyik sorozat részből mennyit néztem meg
Folyamatos playlisteket hoz létre a sorozatokból még ha azok külön mappákban vannak is
Telefonról irányíthatja bárki a lakásban a lejátszást, cserélhet nyelvet stb.
Parental control-al metadata alapján a gyereknek kiszűri a 18+ filmeketÉs akkor itt jön az, hogy igen, de ezt egy média lejátszó is tudja Kodival. De most minden megjelenítőmhöz vegyek egy médialejátszót? Van két tévé, egy projektor.
Nem egyszerűbb, ha már mindnek a meglévő tulajdonságát használom, hogy van bennük miracast/chromecast, és ott a telefon mindenkinek a zsebében?
Ez a kb ingyen van és tökjó vs. pénzt kell rá költenem és még csak nem is olyan kényelmes mert lesz plusz egy távirányító meg plusz egy doboz minden megjelenítőmnél.Nekem minden érv a média streaming mellett szól.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
válasz mobilizmo #51152 üzenetére
nem létezik hogy ez bírja a 4k h264 kódolást. Minimum i3 proci kell azok a nasok pedig 2-300k körül mennek
Essejó: az milyen specifikációval bír? Én valami optiplex jellegű dolgon gondolkoztam, 40k körül lehet őket venni i3 procival, usb-sata bővítő kellene hozzá a 4 vinyónak.
[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
válasz mobilizmo #49287 üzenetére
Milyen méretű anyagokat töltesz ?
1-2 GB -s méretnél nem igazán észrevehető....
De 10-15 GB méret felett...pláne ha többet is indít az ember, akkor az azért észrevehetően megfogja a NAS-t....pontosabban a merevlemezt.Nem veszélyesen de érezhető ...pár percig döcög a filmezés vagy a NAS felületének elérése.
Én nagyban nyomom a torrentet.....500-600 szinte mindig , de volt már 1000 felett is.
Letöltéshez a "gyári" Download Station használom.
Van pár bejegyzésem a témában....[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
MasterMark
titán
válasz mobilizmo #49173 üzenetére
Az OpenVPN-t egyébként se lehet hardversen gyorsítani, mert mindent enkapszulál. És itt csak a nyers erő számít.
Egy L2TP mondjuk routeren hardversen gyorsítva lehet gyorsabb valóban.ha a NAS-on fut a vpn szerver, akkor a klienssel ugyanúgy az egész helyi hálózatodat látod
Beállítás kérdése. Ugyanúgy láthatod az egész hálót.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Ispy
veterán
válasz mobilizmo #49166 üzenetére
A fix ip hiányát hogyan oldod meg? Van valami dyndns címed? A syno tudja ezt belsőleg kezelni, de nem csak azt szeretném elérni, később jó lenne a szellőztetőt, klímát is távvezérelni.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
válasz mobilizmo #49164 üzenetére
Transmission klienst, photo station kliens, file station kliens, alapvetően, de nem lenne baj, ha néha a DSM-be is be tudnék lépni. Régen csak simán portforwardoltam, de nem tudom mennyire biztonságos ez így (gondolom nem annyira).
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
koko52
nagyúr
válasz mobilizmo #48766 üzenetére
Csakhogy ezt nem tudja minden ország megcsinálni. Nekik bejött, mert elsőként voltak okosak. Vagy látják az olaj végnapjait. De ne offoljunk szerintem.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz mobilizmo #48763 üzenetére
Ott azért más a helyzet. Szándékosan nem engedik. Milliók veszítenék el a munkahelyüket és gazdag országok mennének előbb utóbb csődbe.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Topikgazda
-
törölt tag
válasz mobilizmo #40100 üzenetére
Hát nem tudom. Ritka, agyament fejlesztéseket (lásd CIB ) leszámítva, inkább flash alapú cuccokkal lehet találkozni. A java plugin elvétve. Amerre kószálni szoktam, kb. 10-15 éve nem találkoztam java plugint igénylő oldallal. Talán nem véletlenül.
Az én bankomnál is úgy indultak neki a fejlesztésnek még 2000 környékén, hogy java, de végül a kliens oldal megmaradt nélküle. Pont a biztonsági kockázatai miatt. Pedig akkor még html5 nem nagyon volt. -
woodworm
veterán
válasz mobilizmo #39804 üzenetére
Ha ki van kapcsolva a routolás a v1-esben, akkor sima switchként nem akadály a gigabites sávszélesség. Dedikált ap-mód híján, kikapcsolt dhcp-vel és a lan portokat használva ugyanúgy ap-ként működik, wifin pedig n300-as routerként úgy is megáll a tudomány 100 Mbit környékén.
A saját topikjában pedig talál linket a fast path-os lede-hez, avval működik a gyorsabb natolás, egész szép sebességeket értek el. Nem mellesleg egy kis utána olvasással be lehet állítani, hogy ap-módban a wan port is lanként működjön.
-
bazsimano
őstag
válasz mobilizmo #37985 üzenetére
koszonom szepen! igen valoszinu az lesz, hogy minden szobaba be lesz huzva utp es akkor koaxot is huzokk. nem hinnem, hogy ezen a par ezer forintom mulik!
cat5 eleg? vagy mindenkepp kerjek cat6ot? nem tudom h villanyszerelo h csinalja meg es tenyleg azt huzza be amit kerek mondok -
Topikgazda
-
allein
addikt
válasz mobilizmo #37194 üzenetére
Köszönöm szépen, ezt hogyan nézem? Elnézést a hülye kérdésért
(#37197) Gubek-Einste - ha tudok segíteni, hogyan kell megnézni akkor mindentovábbi nélkül ez lesz az első dolog amint hazaérek
(#37195) Borisz76 - pontosan, bedugtam és azóta használom a switchet.
[ Szerkesztve ]
-
-
Saint
aktív tag
válasz mobilizmo #34983 üzenetére
Tudom, hogy sokkal olcsóbb, de van egy kicsi gépem, abban van egy 2TB-os vinyó is és az OP egy 250-es ssd van, és sajnos mivel hogy nagyon kicsi az itx-es gép, igy melegedik a vinyó , hiába van benne venti..azért gondoltam egy ssd-re mert az sokkal hűvösebb..
[ Szerkesztve ]
Gigabyte X99 Gaming 5P, I7 - 5820K- 3,3 GHz, 32GB Corsair 3000, 1080 GTX , Codegen S101, Sata 6 SSD, Popcorn A-500, Asus Transformer Book T100Ta 64GB+500GB, FULL-FULL VIZ Hűtés..
-
.OM.
aktív tag
válasz mobilizmo #34691 üzenetére
Szia,
Egyenlőre egy régebbi TP-Link. Most akartam cserélni Asus RT-AC56U-ra, de egyik napról a másikra eltűnt minden boltból. Mivel a DIGI ad 30% engedményes kupont Acrher C5-re bekötésnél, az lesz a kiválasztott majd.
A mostani router-emen van VPN szerver menüpont, de én úgy érzem az csak a portfwd-ok miatt van. Nem fut a szerver az eszközön.
Addig is elkezdtem ismerkedni az Open VPN-nel, lehet a NAS-ra lesz feltéve a cucc és portfwd..
Szóval most kicsit jegelem a témát, amíg elköltözöm, és bekötik az új net-et.
De az elvét természetesen jó volna előre egyeztetni, hogy addigra már minden fejben legyen.
Szóval elvileg kintről jön a telefon, sima VPN PPTP-on keresztül:
Ugyebár van IP cím, ami dtdns-es címen lesz statikus.
Van user és pass, amit a C5 router-en kéne beállítani majd.
Így bejutok a belső hálóra, ahol futtatom a kamera androidos kliensét és kész.
Itt bent már egy file-kezelő szoftverrel láthatom is a NAS tartalmát.Jól gondolom?
Köszi,
.om.ex .Oldman.
-
L@co
aktív tag
válasz mobilizmo #34628 üzenetére
Szeptemberben derül csak ki, de közben találtam pár külföldi fórumbejegyzést a router beállításról, hétvégén kipróbálom. Legalább is h. egy adott IP-t tudok-e openvpn mögé rejteni.
Elvileg teljesen logless, szóval nem is tudják odaadni.
Eddig USB HDD-vel nem volt gond, csak már unom a kihúz, bedug, ideviszem, odaviszem dolgot. -
L@co
aktív tag
válasz mobilizmo #34619 üzenetére
Aha ez így logikusnak tűnik. Viszont én egy picit másként gondoltam.
A torrent kliens is a PC-n lenne, nem pedig a NAS-on.
Tehát a NAS úgy működne mint mondjuk egy USB-s HDD, csak LAN kábellel.
Nyilván nem túl effektív, hogy csak akkor fut, ha a PC is, de az én igényeimnek elég lenne.
Tehát a kérdés, hogy ez esetben a NAS látszódna-e kívülről? Gondolom nem, ha nincs port forward.[ Szerkesztve ]
-
L@co
aktív tag
válasz mobilizmo #34614 üzenetére
Aha értem, tehát a 2. megoldást látod kivitelezhetőnek
Rákeresek még további fórumokon is, sajnos ebben a témában egyelőre Ctrl+C, Ctrl+V szinten vagyok. Port forward megy, csak ez a VPN nehezíti meg a dolgot.
Még egy kérdés: Vészmegoldásnak jó lehet az, ha a letöltést PC-ről indítom (VPN mögül) és NAS-ra (hálózati meghajtóra) megy alapértelmezetten? Ebben az esetben a NAS csak hálózaton lenne, internetről nem elérhetően. -
-
Magnat
veterán
válasz mobilizmo #34242 üzenetére
A Syno nem véletlen van agyonhypeolva, tudásban és supportban nem vagyon találsz jobbat - más kérdés, h kinek van rá szüksége - nyilván nem mindenkinek. És tényleg egyáltalán nem ellenjavallott routerrel torrentezni (a Syno előtt nekem is ilyen megoldás volt), leginkább a sebesség tekintetében kell kompromisszumot kötni - bár ez a gyengébb Synologyknál sincs másként. Utána kell kérdezni a konkrét router topikjában, h milyen megkötésekre kell számítani torrent tekintetében és ha megfelel, akkor azt használni.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
MODERÁTOR
-
Gyurka6
őstag
válasz mobilizmo #32461 üzenetére
Hali!
Egy kis reklám a dyndns.hu-nak, dyndns.org állítható be egy régebbi, majdnem gyári szoft-os eszközön. A dyndns.hu-n regisztrált adatokkal most működik."Ha egy routerben (vagy más eszközben) csak .org választható, akkor hogyan használhatom a dyndns.hu-t?
A routerben csak ez az 1 DNS szerver legyen megadva: 87.229.73.156. A DDNS beállításokban az .org-ot kell választani, de a többi paraméter (login, jelszó) az az legyen, amit a dyndns.hu oldalon a regisztrációkor meg lett adva." [Innen idézve.]Gyurka
-
MODERÁTOR
válasz mobilizmo #32464 üzenetére
A kliens is ugyanazon a WAN IP címen van mint a router, tehát teljesen mindegy melyik eszközről frissíted. Annyi a lényeg, hogy ilyenkor nem a saját WAN interfészéről állapítja meg az IP címet, hanem külső szerver segítségével.
szerk.:
Sőt ezt tudja egy okosított router is, akár Tomato-val, akár OpenWrt-vel.[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
Nem feltétlenül, vannak más szolgáltatók is, amik simán frissítik az IP-t PC-s kliensről. Ha van állandóan bekapcsolt Linux vagy Windows alapú host a hálózaton, akkor működik. (Pl: www.noip.com)
-
csabsz13
aktív tag
köszi! most a fenti részen egyenlőre nem kell külön wifi, külső elérés pedig eddig sem volt használatban, így ez tökéletes megoldás lesz.
(#32460) jerry311: neked is köszönöm a gyors segítséget, este rá is repülök a beállításokra.AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
MODERÁTOR
-
Smktrooper
senior tag
válasz mobilizmo #32048 üzenetére
Végülis, de én inkább a windows védekező kifejezést jobban szeretem, ami nem feltétlen kifejezetten vírusírtó. Inkább komplex védelem. Rendszerbeállítások védelmére kifejezetten jobb mint egy vírusírtó. PL amig egy két ingyenes internet securitynak nevezett valami még az esetleg rossz beállításokat is levédi,mint egy kezdő oldal beállítása a böngészőknek;na a defender nem.
Reboot
-
Khelben
nagyúr
válasz mobilizmo #31941 üzenetére
Nekem is NSA320 van, ráadásul leszabályozott ventivel, mert gyárilag elég hangos volt. Igazából a tetőtéri szobába gondoltam költöztetni a cuccot, ott nyáron a maximum a 30 fok. De az is jó megoldás lenne, ha a router kimehetne a padlástérbe, a NAS maradna lenn. A router bírja a nyári 50 fok, téli -10 fok dolgot? Vagy ahhoz is kell valami plusz hűtés?
-
Topikgazda
-
vittorio7
őstag
válasz mobilizmo #31446 üzenetére
Szia!
Már rég megtörtént a 10-15 mérés mindkét kábellel. Minden esetben ez az eredmény jön ki.
A telekomos kábelre nincs más írva, csak amit fotóztam.
A másik kábel egy UTP Cat5E 200Mhz.
Ezzel a sebességgel én is kiegyeztem volna mert kb. két éve még datanetes 1.6/0,2-es förmedvény netem volt, onnan váltottam 30/5 T-re.
(#31447) Soma01
Lehet nincs bekötve minden szál.Lehet, de ezt majd megnézetem egy hozzáértő haverral.
(#31448) Bacusuz
Igen 100/50 van. De családi házas övezet, a szomszéd most köti az 500-asat. De valamiért ez a kábel nem tud többet. A PC-nek többet is bírnia kell, az SSD + 8 GB RAM segít ebben.
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz mobilizmo #29687 üzenetére
Töröld, távolítsd el az asztaliról azt a proxis (vezetékes) kapcsolatot. Ha szerencséd van, amikor ismét eszmél a Win, proxi nélkül állítja be. (A Win frissítések néha elbabrálják a hálózati kapcsolatokat. Nálam mostanában volt egy halom Win7 frissítés.)
[ Szerkesztve ]
mezis
-
farkas-j
őstag
válasz mobilizmo #29253 üzenetére
Próbálj meg valakitől kölcsönkérni egy PTS 100/200-as kábelkereső készletet. Megvenni nem ajánlom, mert húzós az ára egy munkára (1, 2, 3).
Ez úgy működik, hogy egy adott kábel ismert végének felblankolt két erére rá kell csíptetni a PTS200-as adót oszcillátor üzemben, majd a PTS100-as keresővel "végigsimogatni" a kábeleket. Amelyiknél szirénázik, az lesz a kábeled. Ha megblankolod és rátapintasz a megfelelő érre, akkor "üvöltenie" kell.Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
mezis
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest