- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Witcher topik
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
válasz IntelKiller7 #16197 üzenetére
Azóta hány éves lettél?
-
Llew
senior tag
válasz IntelKiller7 #16197 üzenetére
akkor valami más van a háttérben, mert az nem a sima netszámlás költség
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Llew
senior tag
válasz IntelKiller7 #16193 üzenetére
Kizárt. Szintén net számlacsomaggal sokkal kevesebb utalás is több volt már egy éve is 20 Ft-nál, de már két éve is.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Peter.70
addikt
válasz IntelKiller7 #16191 üzenetére
-
DS39
nagyúr
válasz IntelKiller7 #16189 üzenetére
Az még olcsó is.
-
axioma
veterán
Azert a tr. ado eleg sok eve velunk van mar, ez pont annyi [0.3%].
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
Attól függ, milyen számla csomagod van?
-
IntelKiller7
veterán
Mar nem is tudom mikor utaltam utoljara penzt. Ma viszont el kellett 160k-t. Le is volt 480Ft-ot. Ennyi mar a kezelesi koltseg? Dafuq.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
AtHoS
nagyúr
válasz #64638144 #16181 üzenetére
Ahogy írod alacsony limitnél a tranzakció meghiúsul. De az időtúllépést miben befolyásolhatja a beállított limit? Ha alacsony, akkor elutasítás lenne a végeredmény, ha megfelelő, akkor meg sikeres fizetés. De időtúllépést egyik sem okozhat...na. Persze láttunk már karón varjút
Mobilnetes vásárlás végeredményére azért én is kíváncsi lennék
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
draco31
veterán
Hello!
2 napja kikapcsoltam az sms kontrollt, vagy mi a pontos megnevezése. De ugyan úgy kapom az sms-t vásárlások-utalások után. Ilyenkor mi a teendő? Menjek be személyesen?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
törölt tag
válasz #64052736 #16176 üzenetére
Ahogy Columbo szokta mondani, egy dolog nem hagy nyugodni. Azt írod, hogy a limitet "néhány forinttal túl is számolom". Mégis mennyi forinttal számolod túl? Próbáld meg légyszíves, hogy a limitet bővebben hagyod, így 5000 Forinttal! Ugyanis én is jártam már így, hogy a limitet így állítottam be, hogy az OTP oldalán lévő aktuális árfolyamot felszoroztam a fizetendővel és nem tudta levonni. Mert ő másképp számolja (pontosabban én nem tudom, hogy miként kell). Így a tranzakció meghiúsult.
Aztán ott az internetszolgáltató. Számomra ismeretlen, és attól még lehet jó, csak talán valami beállítás nem kerek nála. Szóval megpróbálnám mobilnetről a helyedben, túlállított limittel. -
-
donbig
tag
válasz #64052736 #16176 üzenetére
#fejvakaras. Én még annyit kérdeznék, hogy akinél még próbáltad szintén Alföld Net-es? Wifi vagy kábel mindegy, de más szolgáltatóval, pl mobilnettel próbáltad már? Lehet, hogy benézem, de én még mindig nem a banknál keresem a hibát.
"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
törölt tag
válasz #64638144 #16171 üzenetére
Így van, beírok mindent okézom, majd jön a töltőképernyő és utána semmi. Valahol ítéletnapig tölt, de van ahol azonnal kiírja az időtúllépést.
A limitet mindig rendesen beállítom, pár Ft-tal túl is szoktam számolni.
30 és 60e Ft közötti összegekről van szó.
Ami sikerül az ekkora összeg egyes helyeken. A többinél még ennél kisebb sem jött össze.
WiFi-ről is próbáltam androidos telefonnal. Kábelről, kétféle böngészővel (Chrome és Firefox)
Inprivátban, normál módban, sütik mindig törölve. Reklám blokkoló nélkül és reklámblokkolóval.
Kikapcsolt tűzfallal és Defenderrel.
Alföld kábel, ez egy helyi szolgáltató. 500/200-as, stabil net.
Egy ismerősömnél próbáltam, telefonról és gépről is, nála is ez van.
Az egyik üzlet ezzel a bankkal áll kapcsolatban: [link]
Itt maga a bank oldala jelez, hogy gatya. -
törölt tag
válasz #64638144 #16171 üzenetére
Így van, beírok mindent okézom, majd jön a töltőképernyő és utána semmi. Valahol ítéletnapig tölt, de van ahol azonnal kiírja az időtúllépést.
A limitet mindig rendesen beállítom, pár Ft-tal túl is szoktam számolni.
30 és 60e Ft közötti összegekről van szó.
Ami sikerül az ekkora összeg egyes helyeken. A többinél még ennél kisebb sem jött össze.
WiFi-ről is próbáltam androidos telefonnal. Kábelről, kétféle böngészővel (Chrome és Firefox)
Inprivátban, normál módban, sütik mindig törölve. Reklám blokkoló nélkül és reklámblokkolóval.
Kikapcsolt tűzfallal és Defenderrel.
Alföld kábel, ez egy helyi szolgáltató. 500/200-as, stabil net.
Egy ismerősömnél próbáltam, telefonról és gépről is, nála is ez van.
Az egyik üzlet ezzel a bankkal áll kapcsolatban: https://en.wikipedia.org/wiki/Banca_Sella_Group
Itt maga a bank oldala jelez, hogy gatya. -
törölt tag
válasz #64052736 #16170 üzenetére
Tehát. Számítógépen böngészőből szeretnél vásárolni? Bepötyögöd a főkártya számot, nevet, CVC kódot és ott jön a homokóra?
Mint nézted utoljára a NETES vásárlási limitet?
Mekkora összegeket próbálsz?
Mekkora összeg az, ami sikerül?
Mekkora összeg az, ami nem sikerül?
Wifiről próbálod?
Mobilnetről próbálod?
Milyen szolgáltatónál vagy?
Más eszközökről próbáltad már?
15 millió oka lehet ennek, de abból, hogy nánáná sálálá tüptürüp düccá düccá, nem lehet kitalálni a kedvenc zenéd eladóját.
Infó, infó, infó! -
törölt tag
válasz #64638144 #16154 üzenetére
Master Card. Kártyával fizetnék, ha tudnék. Mikor befejezem a vásárlást, rányomok a fizetésre, utána elkezd homokórázni a képernyő. Nem tud a bankkal kapcsolatba lépni. Minden jól be van állítva. Egy Webkártyát is igényeltem, de az sem megy. A limittel nincs gond. Mikor az ismerősöm CIB kártyájával vásároltam ekkora értékben, nála kérte a megerősítést. Mobilon van applikáció, telekód módosítva. A PayPal ugyan ez, mikor össze szeretném kapcsolni a kártyával, ott is, mint a vásárlásnál időtúllépést ír ki. Már mindent végigzongoráztam, de semmi. Érdekes, mert egyes helyeken viszont megy a vásárlás...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pilóta #16159 üzenetére
Nem értem miért kérte újra a kártyát, hiszen már benne volt a fiókban a kártya. Különben nem láttad volna a filmeket. Ha minden így történt, ebben én nem látok semmi olyat, ami miatt tiltani kellett volna a fiókod. Mondjuk bátor vagy, hogy bárkinek első szóra befotózod a kártyádat.
Ide írtál már?
-
AtHoS
nagyúr
válasz balazs1956 #16152 üzenetére
Jahogy "céges" indíttatásból van rá szükséged. Ezt nem írtad, csodálkoztam is, hogy magánszemély mi a frászkarikáért nyomtatgat, fűzöget le utalási visszaigazolásokat.
Mondjuk cégesként sincs értelme, mert a bankkivonat pont erre való, de ha a könyvelőd így boldog...bár akkor sem értem, mert elvileg az nem hivatalos "irat", nincs aláírva, stb... Anno előző munkahelyemen úgy volt beállítva a banknál (OTP), hogy minden egyes napról, amikor volt bármilyen irányú forgalom készüljön bankkivonat, tehát nem havi összegző kivonatküldés volt használatban. Nem tudom MBH-nál is van-e ilyenre lehetőség, talán kényelmesebb is, mint tételenként nyomtatgatni és az már hivatalos, könyvelésben érdemben lefűzhető. De ezt Te tudod neked mi a jobb/kényelmesebb.Amúgy pedig, ha nem érkezik értesítő mail, akkor abban csak a bank tud érdemben tenni. Én a helyedben elkérném az email-ek kiküldési igazolását, hátha egyből kiderül miért nem kerültek kiküldésre az email-ek
Ja igen, előbb azért nézz rá a SPAM mappára, mert lehet betréfált a levelező kiszolgálód nem ez lenne az első eset
-
GabN73
addikt
válasz draco31 #16119 üzenetére
Próbáld meg napközben, hétvégén nem biztos hogy módosult.
Illetve nézd meg, hogy hány kártyád van, hány telefonszám van beállítva az SMS szolgáltatásnál is.
+ ellenőrizz rá, hogy biztos jóvá lett hagyva a módosítás.
pilóta
Szerencsétlen helyzet, hogy mindent egyszerre vonnak...
Egy próbát megér, bár nem tudom hogy az Amazon sikertelen levonás után milyen gyakran próbálja majd újra levonni az összeget. Bár Spoty alapján lehet másnap is megpróbálják.Maradt a kártyatiltás.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz GabN73 #16160 üzenetére
Írtál dolgokat, köszönöm is, de sajnos egyik sem megoldás.
Ezeket írtad:
A, valahogy belépsz és lemondod
B, gondolom minden hónapban ugyan azon a napon terhelik. Online vásárlási limitet 0-ra rakod előtte, kérdés az hogy, a prime hányszor fogja még próbálni, vagy egy hónap után feladják
C, kártya tiltás.A: nem megy, mert nem tudok belépni.
B: nem megy, mert más dolgokat is vonnak akkor, és így azokat is gátolná.
C: ezt próbálom elkerülni.[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
válasz herdsman12 #16162 üzenetére
Az OTP-től és arra a kérdésre kaptam, hogy "le lehet-e egy partnert tiltani, vagy csak az egész kártyát?"
-
GabN73
addikt
válasz Babetta-X #16067 üzenetére
Rendőrségi feljelentés (tudom tudom nem nagy összeg stbstb), valószínűleg nem csak téged vert át. Lehet később be is hívnak majd.
Banki oldalról: jelentsd be, panaszt fognak rá rögzíteni mint hirdetési csalás, illetve utalás visszahívást is kérj mellé. (Plusz ilyenkor a bank is vizsgálódik, lehet tudnak még összeget menteni)
Van X ideje elfogadni/elutasítani a visszahívást, ha nem válaszol, akkor kapsz róla papírt, amivel a számlavezető bankhoz be lehet menni és adnak adatot.
(Attól hogy onnan lesz még adat nem biztos hogy sokra fogsz menni vele. Rengeteg ember még az állandó lakcím módosítást sem jelenti be, nem hogy a levelezési cím változást. Ha mákod van, akkor volt olyan hülye hogy saját névvel, adatokkal csinálta, vagy rosszabb esetben "dobós" számla/valakinek a számlájával)
-
balazs1956
senior tag
válasz #64638144 #16155 üzenetére
MBH nem választás kérdése volt, mint Budapest Bankos szippantott be az MBH. Semmi extrát nem csinálok, telefonról szoktam utalni az MBH applikációval, és eddig semmi problémám nem volt.
Az utalás után pár másodperccel jött az sms, majd még pár secundum és jött a gmail-os fiókra az email, hogy sikeres utalás stb.
Semmin nem változtattam , de két napja nem jönnek az email-ek. -
nagyúr
válasz #64638144 #16158 üzenetére
Akkor leírom ide is a történetet. Az emeleten van az asztali gép, amin regisztráltam. Beléptem, élt a fiók, ott voltak a filmek stb. Majd lementem a földszintre, hogy a TV készüléken is belépjek, hiszen inkább a nappaliban nézném a filmeket a nagy TV-n, nem a dolgozóban a monitoron. De kiderült, hogy a TV-n nem lehet belépni, hanem csak hozzáadni lehet. Ad a TV-s app egy QR kódot, amit ha beszkennelsz a telefonoddal, akkor ott hozzáadhatod. Ez meg is történt, vagyis beszkenneltem a QR kódot, ami elvitt az oldalra, ahol bejelentkeztem. Működött is az oldal, ott voltak az adataim, de nem engedte hozzáadni a TV-t, hanem újra bekérte a bankkártya adatokat (amit már egyszer megadtam neki a fenti gépen). Megadtam neki, de akkor meg azt írta, hogy gond van az azonosítással, fotózzam be neki a bankkártyát. Megtettem és erre zárolta a fiókot.
-
axioma
veterán
válasz balazs1956 #16148 üzenetére
[link] ez a nem-otp bankok topikja
MBH szamlam van, email nem jon mert nem hasznalom csak a h.kartyat...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Itt most megint kevés az infó számomra, valamiből meg még sok is. Az, hogy a Mészáros Bank Holdingnál bankolsz, az pl irreleváns (és érthetetlen is, de nem vagyunk egyformák).
De az, hogy mi változott a banki szokásaidban, vagy egyáltalán hogyan bankolsz, vagy min nézed az email-t, az fontos lenne, de semmi infó nincs erről. -
nagyúr
válasz #64638144 #16144 üzenetére
Kétszer próbálkoztam, nem írtam el semmit. Jött egy üzenet, hogy gond van a fiókkal, küldjem be a bankkártyám fotóját (az első 9 számot letakarva), amit meg is tettem. Utána zárolták. Azóta semmit nem tudok tenni, ami nem is zavarna, ha nem vonták volna le a havidíjat.
Gallmix:
A másik topicban is csak annyit tudtak mondani, hogy keressem az ügyfélszolgálatot, de az ugye nem megy belépés nélkül, belépni meg nem tudok...Aki él és nem boldog, az téved!
-
balazs1956
senior tag
Könyvelő kéri és a húszféle számlák rendezésében nagy segítség, ha rögtön hozzátűzöm.
Eddig jött most nem küldik.
Természetesen az online felületre belépve, három négy lépéssel le tudom tölteni, de eddig a telefonomról is fél másodperc alatt ki tudtam nyomtatni.
Így plusz öt perc az életemből minden utalás... -
AtHoS
nagyúr
Milyen célból fűzögeted le az egyes utalások banki elektronikus visszaigazolásait?
A havi kivonat tartalmazza ezeket összesítve....addig meg elektronikus felületen bármikor eléred...gondolom MBH-nál is van online fiókhozzáférés
-
törölt tag
Szép kártya Decemberi kivonat, mikor generálódik le?
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok, segítség kéne.
Lehet hogy rossz helyen érdeklődöm, hiszen MBH bankban vagyok érdekelt, de hátha tudtok segíteni.
Két nappal ezelőttig minden utalásomról azonnal kaptam egy sms-t és egy email visszaigazolást is.
Két napja nem kapom meg az email-eket, csak az sms-t.
Az email- szoktam kinyomtatni, és ezt fűzöm le, így a legegyszerűbb.
Bejelentettem, azt mondták nem tudják, majd megkapom.
Persze azóta sem jött egy email sem
Tapasztaltatok-e hasonlót?Segítségeteket előre is köszönöm szépen
-
törölt tag
Sziasztok.
Már mindent próbáltam, de szinte alig tudok az OTP-s kártyámmal vásárolni.
Mindenhol időtúllépés és az alábbi üzenet fogd: hiba történt a következőhöz való csatlakozáskor: acssv.otpbank.hu
A PayPalhoz sem tudom hozzárendeli a kártyát éppen ezek miatt.
Minden helyesen van beállítva, a tűzfalat is kilőttem, a reklámblokkolót is kínomban, de semmi. Két oldalon viszont gond nélkül megy a vásárlás.
A webkártyánál is ugyan ez a hiba fogad. Voltam a bankban, telefonáltak a központba, de semmi. Szerintük minden rendben van. Nagy oldalakról vásárolok csak. Már a magyar oldalaknál is ez a hiba fogad.
Ráadásul jóváhagyást sem kér, csak fizet, mint a gép...
Telekód is módosítva.
A nettel nem lehet gond, mert két oldalról is megy a vásárlás, persze jóváhagyó kód nélkül...
Érdekes, mert az egyik oldalon is ezt csinálta, azóta megjavult és megy a fizetés rendesen.
Mit tehetnék még?
Köszi a segítséget. -
törölt tag
válasz #64638144 #16143 üzenetére
igen gondoltam rá, hogy a letiltásról írtak egy emailt és akár ott is van egy kontakt. Nekem is zűrös...
Mert ha tényleg annyi, hogy előfizetett, és beakart lépni, hozzáakart adni valamit és jött a tiltás, ez nem normális. Olyan inkább mint amikor kizárod magad a fiókodból. Vagy biztonsági okból kizárnak.
De ilyenkor kell legyen megoldás is. Nem pedig a kártya, számla felmondása.
pilóta
A másik topikba egyébként nem tudtak segíteni?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pilóta #16142 üzenetére
És az nem lehet, hogy sokszor próbálkoztál, rosszul írtad beca jelszót és ezért zárolták? Ahogy így leírtad, semmit nem vétettél semmilyen szabály ellen. Próbáltad már elfelejtett jelszó resettel visszaszerezni a fiókot?
Mert itt legfeljebb az lehetett volna gond, ha 8 eszközről próbáljátok okosban használni az egy fiókot. De ilyenről nem tettél említést. Szóval nekem ez nem világos. -
törölt tag
válasz #01110937 #16140 üzenetére
Szerintem az már kiderült, csak számunkra nem. Olyan nincs, hogy előzetes tájékoztatás nélkül egyszer csak kitiltanak jogorvoslat nélkül. Ezt egyszerűen nem tehetik meg. Erre törvény van. Jól néznénk ki, ha bármilyen cégecske itt önhatalmúan játszaná élet-halál urát.
Vagy figyelmetlen volt a kérdező, vagy valami susmus van a dologban. -
nagyúr
válasz herdsman12 #16141 üzenetére
Nem akarom szétoffolni az OTP topicot, de a lényeg, hogy regisztráltam a primevideora, de amikor hozzá akartam adni a TV készüléket, és a telefonon be akartam lépni, akkor újra kérte az adatokat, amit újra megadtam, majt ezután zárolták a fiókot. Nem is lenne ez baj, mert eddig is megvoltam primevideo nélkül, csakhogy a zárolás ellenére egyszer csak levonták a havidíjat. A primevideo ügyfélszolgálatnak nem tudok írni, mert publikus e-mail címük nincs, online ügyfélszolgálathoz meg be kell jelentkezni a fiókba, de nem tudok bejelenetkezni a fiókba, mert zárolták...
-
törölt tag
válasz yogibear #16138 üzenetére
Voltak erről cikkek, intel stb procikban, alaplapokban találtak ilyeneket -"utólag".
Persze, hogy azt mondják, hogy a kínaiban van... csak azt felejtik el mondani, hogy az összes többiben is van...Ilyen a világ... miért lepődünk meg ezen?
hát zárjuk...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
-
törölt tag
válasz yogibear #16130 üzenetére
Hiába dell noti, ha a processzorba, aaplapba van egy gyári hátsókapu, amit utólag fedeznek fel(?), vagy kerül nagy nyilvánosságra. ezért mondom, hogy ha nem vagy tervező akkor biztos nem lehetsz benne biztos... De lehet ha tervező vagy még akkor sem 100%.
"Ha meg a KH-nak, Erstének meg az OTP-nek meg máshol sok másnak a világon megfelel a Google Pay, Garmin Pay, Xiaomi Pay, akkor nekem is... "
Azért nevetséges, hogy egyszer szidjátok egyszer dicséritek pl a xiaomit..."nem megbizható"
"ha ezeknek a bankoknak megbízható, nekem is"[ Szerkesztve ]
-
blueboy77
csendes tag
válasz Oldman2 #16121 üzenetére
"Az app értesítései ingyenesek."
...már amennyiben érkeznek is az értesítések rendesen (...lásd a pár nappal ezelőtt írt problémámat) (long story short: fő- és virt számla tranzakcióiról szépen jön push értesítés, hitelkártya tranzakcióról semmi -> és erre az OTP se tudja egyelőre a magyarázatot) -
axioma
veterán
válasz koxkids #16132 üzenetére
Irj egy levelet hogy felmondod, erre a szamlaszamrra kered, vagy lehet hogy otp is tud elektronikus ugyintezest. Telefonszamon biztos megmondjak a fiok nelkuli elintezesi modot. A fiokok egy reszeben volt korabban is csak ltp-hez erto ember, ha szabin volt akkor nem inteztek semmit, azota me'g kevesebb lehet. Postai level kene mukodjon, ha tertisen kuldod akkor tudod azt is h mikor indul a 90 nap.
-
őstag
válasz axioma #16102 üzenetére
Köszi a részletes leírást.
Mikor elkezdtem dolgozni akkor jött a lehetőség hogy elkezdjem rakni, hogy 5-6 év múlva majd kiveszem és felhasználom. 10 év lehetőség onnan jött hogy nem volt belépési díj, így gondoltam a 10 év előtt is ki lehet lépni. Sajnos aztán úgy jött a helyzet hogy nem lett ingatlan vétel, aztán meg elszálltak az árak..
Aztán gondoltam most kiveszem és még ha bármilyen kincstárjegybe rakom is hozza bőven az állami támogatás összegét, sőt többet is, és cserébe bármire elkölthetem.
Szóval szerintem ez lesz, majd kiváncsi leszek mennyire akadékoskodnak a fiókban, utálok emiatt az OTP-hez járni, mindent mást akarnak csak azt nem amit én szeretnék elintézni -
yogibear
addikt
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz #01110937 #16127 üzenetére
Már hardverileg lehetnek benne dolgok
Dell noti, mint mindig és nem összerakott gép, nem is fiatalka, amire kell azt tudja, így kevésbé esélyes, ha cégeknek is megfelelt idehaza...
Ha meg a KH-nak, Erstének meg az OTP-nek meg máshol sok másnak a világon megfelel a Google Pay, Garmin Pay, Xiaomi Pay, akkor nekem is...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
törölt tag
válasz #64638144 #16086 üzenetére
Hát ha minden rossz akkor te is rosszul csinálsz valamit..
csak a saját munkájukhoz nem, mert gyakorlatilag Magyarországon nem tudok hibátlan szolgáltatást felsorolni, mind sz@r és mind a dolgozók hibájából sz@r.
Én meg azt nem tudom elképzelni, hogy lehet így létezni... nem mindenki csaló akinél kp van vagy kell... Képzeld, mi lenne, ha nem lenne kápé... mi lenne szegény szeretőkkel pl
-
törölt tag
válasz #64638144 #16051 üzenetére
fura dolgok vannak itt... de kinek a pap kinek a papné...
Milyen reklámokat küldözget? még senkitől nem hallottam róla.
Mások is ugyan azt csinálják, csak a technika, kivitelezés más.Én úgy látom nagyon sok embernek van xiaomija, nagyon elterjedt telefon lett.
Itt pont az almáról derült, ki, hogy ő miatta történt az incidens..
Egy rejtett hiba, amit kihasználtak...
Nem mindig a drágább a jobb...[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Hello!
Hogyan lehet beállítani, hogy pl. 5000Ft alatt semmiről ne küldjön sms-t a bank, elég ha az app csipog.
A direct-en hiába állítottam be már, hogy terhelés 20.000, jóváírás 8000ft, de képes a 300Ft-os ebay-es vásárlásról is sms-t küldeni. Aztán most is jött, hogy havi sms díj 2500Ft....ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
yogibear
addikt
válasz Talala #16117 üzenetére
Semmi negatív hatása nincs, a saját appját felteszed a telefonra és beregeled a kártyát és használod ugyanúgy, mint előtte az MC-t... másfél évig használtam a Visa-t telefonnal, míg nem cseréltettem át MC-ra, de az is megy nekem rendesen...
Ha valahol nem lehet használni, akkor nem az app a hibás hanem az elfogadó helyen nem működik éppen a Simple Pay... ami már többször is előfordult, lásd: [link]
Ha a regelést vmiért nem hajtja végre az is a Simple hibája, az app nem tud épp csatlakozni a rendszerükhöz, később újra kell próbálni, mondjuk nekem egyik kártyával sem volt gondom az NFC-hez beregeléskor, elsőre azonnal megcsinálta mindkét app...[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
-
yogibear
addikt
válasz Talala #16111 üzenetére
A Visa-hoz ez az app jó: [link]
A MC-hoz meg a "régi": [link]
Nekem egyikkel sem volt gond a telefonos fizetés...Én azért aláírtam, nem baj az.
Plusz:
[link]
Az OTP Bank 2019. február 1-jén indította el a Mastercard Online és a Mastercard Online Jump kártyák részleges cseréjét VISA Online kártyákra.
Ha az érintett kártyabirtokos továbbra is Mastercard Online kártyát szeretne használni és nem fogadja el a VISA Online cserekártyát, akkor lehetősége van új Mastercard Online kártyát igényelni. Kártyacsere esetén a leadott VISA Online kártya időarányos díja mellett a VISA Online kártya kibocsátási díját is jóváírja az OTP Bank az érintett ügyfelek részére.A Visa-m idén járna le, de mivel tavaly szeptember óta működnek a kártyáik direktben is pl. GPay, XPay alatt, kicseréltettem MC-ra, mert az órám csak azt tudja... egy hét alatt megkaptam, a Visa-t leadtam időarányosan visszafizették az éves díjat, a MC-ra meg azóta sem számoltak fel semennyit.
Szerintem is az app miatt küldtek Visa kártyát. Gondolom a classik előbb utóbb le lesz kapcsolva.
Hát nem egészen, mert Visa app csak 2022 júniusa óta van... a kártyát meg 2019-óta adogatják annak a MC helyett, aki nem szól nekik érte külön...
Az enyémet 2021-ben küldték a MC helyett, akkor járt le az...[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
Sziasztok.
Lejár a bankkártyám, igy az otp ki is küldte az újat. Eddig mastercardom volt, most viszont visa-t küldtek. Nem volt semmi féle változtatás részemről. Van bármi lényegi különbség a 2 kártya tipus között? -
yogibear
addikt
válasz gameboy #16109 üzenetére
Az átutalás azonnal megjelenik a számládon és költheted is.
A listában is azonnal megjelenik a beérkezett összeg.
Az aktuális számlakivonatot minden hónap elsejétől tudod letölteni/megnézni...
Visszamenőleg pedig akkortól, mikortól e-számlát kérsz...
Én vmikor 2010 végén kértem a papír helyett e-számlát és a mai napig lekérdezhető/letölthető az elsőtől, 2011.01.01-től fogva most januárig mind a netbankban...[ Szerkesztve ]
-
gameboy
csendes tag
válasz donbig #16108 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek! Az a gond, hogy jelenleg még nincs internetbank hozzáférésem a számlámhoz. Viszont ha lenne, ott akár napi szinten lehetne ellenőrizni a történéseket ezért nagyon gondolkozom, hogy igénybe veszem ezt a szolgáltatást. Én is az imént olvastam, ahogy a fórumtársak is írták, hogy jelenleg szinte pillanatok alatt ott van a pénz pl. átutalás esetén. Amikor ezek a pénzmozgások megtörténnek pl. utalnak a bankszámlámra vagy befizetnek rá akkor ezek a pénzmozgások a számlakivonaton mikor kerülnek könyvelésre itt hány nap telhet el a pénz megérkezése és a könyvelés között? OTP internetbanknál a számlakivonatokat meg lehet nézni online ez tiszta sor, mennyi időre visszamenőleg lehet megnézni ezeket a kivonatokat a netbankban? Egy idő után ezeket törlik pl. ha kell meg tudok nézni egy 3 évvel ezelőtti számlakivonatot is vagy azt már nem tudom megtalálni a rendszerben?
-
donbig
tag
A topiktársak mindent leírtak. Annyit tennék hozzá, ha esetleg Revolutról vagy hasonlóról utaltak, ott bele lehet futni random zárolásokba, akkor elképzelhető, hogy megakadt az utalás.
"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
yogibear
addikt
válasz gameboy #16104 üzenetére
Nem lehet ilyen hosszú idő...
Banki átutalás esetén működnie kell az azonnali átutalásnak... mindegy, melyik banktól érkezik a számládra... [link]Postai befizetésnél viszont a postai átfutás lehet több nap is... de 2 hét ott sem...
-
Noxy
veterán
válasz gameboy #16104 üzenetére
vevő által a számlámra átutalt vagy befizetett pénz csak 2-3 hét múlva érkezik meg a számlaszámomra?
Magyar bankból utalva, bármelyik nap, kb 5-mp alatt megérkezik.
[link]
Ha neked 2 hetet mondanak hogy megkapod, akkor abból már semmi nem lesz.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
gameboy
csendes tag
Sziasztok! Köszönöm szépen a segítséget az előbbi kérdésemhez valószínű, hogy akkor 2 alkalommal lesz lebonyolítva a címlet csere és akkor a 2%-os költséget is meg lehet úszni...Másik kérdés: Nekem ahogy említettem is az OTP-nél van a bankszámlám az lenne a kérdésem, hogy ha pl. egy vevő egy általam neki eladott tárgy pl. autó árát az én bankszámlaszámomra küldi legyen az akár banki átutalás vagy akár postai készpénzbefizetés a bankszámlaszámomra akkor előfordulhat-e olyan, hogy a vevő által a számlámra átutalt vagy befizetett pénz csak 2-3 hét múlva érkezik meg a számlaszámomra? Vagy ennek van egy minimum átfutási ideje aminél nem lehet több idő a pénz megérkezése? Tegyük fel, hogy nincsenek hétköznapra eső ünnepnapok az utalás idején, hanem csak normál hétköznapokról beszélünk és csak a hétvégéket vesszük figyelembe Pl. előfordulhat-e olyan, hogy holnap Jan.8-án utal vagy befizet egy illető a bankszámlaszámomra egy adott összeget pl. 50000Ft-ot viszont a pénz csak 2 hét múlva érkezik meg a számlaszámomra, vagy ennyi idő semmi esetre sem telhet el még technikai hiba esetén sem? Előre is köszi.
-
axioma
veterán
válasz koxkids #16099 üzenetére
Tobb opcio van, de igazabol joval korabban kellett volna felmondani... kozeli hozzatartozo sincs, akinek van lakoingatlan-tulajdona? Amugy neked vegig jar[t] alltam, szoval nem lenne olyan rossz, lakascelra, de nem 10 evre [most jarhatsz 6% evesitett atlaghozamnal, 4-6 ev kozott jobb kiugrani].
Felmondas, 90 nap mulva visszakapod a kovetkezoket:
- megtakaritas-befizeteseid minusz havi 150Ft-ok [a nyitasi dijat nem]
- az arra jovairt kamatok [azaz a kamat 1/1.3 resze, mert azt az alltamra is kaptal]
10 ev utan is kiutalasra alkalmas, de alltamot nem kap, a kamat meg nalad gondllom 0.5% koruli, akkor szepen erteket veszti a penz, eleg keves varakozasi idonel kijohet h jobb egybol alltam nelkul felvenni. Innen nezve meg biztos. [A 10 eves amikor kototted se szamitott megerosnek, bocs h ezt mondom.]
Ha van kozeli hozzatartozo, akkor esetleg lakascelra erdemes vegiggondolni, nem nyer-e rajta [olcson kapna ra kolcsonreszt, talan 4.5%+1% vagy me'g kisebb]. Atruhazni lehet, ha el tudsz vele szamolni. Otp lehet h me'g mindig csinalja a tok szabalytalan nyilatkozosat [x Ft-ert szamla nelkul alltamos, ha a helyszini szemle lat friss felujitast].[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla