- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Witcher topik
- World of Tanks - MMO
- EAFC 25
- Path of Exile 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
blg
senior tag
válasz herdsman12 #16499 üzenetére
Nekem is több a külföldi mint a belföldi, de azért nem a 10-szerese. 149+207
Lehet elcsesztek valamit a kimutatás készítésekor. De a sima felcserélés sem valószínű nálam, mert a másik érték is sok a külföldi vásárláshoz. Max. 30 darab lehet a külföldi vásárlásom. -
herdsman12
őstag
Nézem a díjkimutatást. [kép]
Mitől ez a sok külföldi kártyás vásárlás? Megcserélték a belföldi - külföldi adatokat?
Másnál, mizu? -
DS39
nagyúr
válasz yogibear #16494 üzenetére
azért mert annak az lenne a lényege, hogy kockázatosabb helyen is megadhatod, és ha gond van törlöd, és újat igényelsz. aminek új száma van, cvc kódja, stb.
így működik a Revolut.de lehetne, maximum kapzsik az OTP vezetői.
pl. Gránitnál, amit "digitális" bankként hirdetnek, ingyenes alapból netbank. -
yogibear
addikt
Az is vicces hogy webkártyát igényelni csak személyesen lehet.
Miért is? Plasztikot is... a különbség annyi, hogy a webest csak online használhatod... de attól még kártya... a neveddel, számlával, lejárattal, cvc kóddal, satöbbi...
Régen sem volt másként...és akkor olcsóbb lehetne az online szolgáltatás is.
Semmivel sem lenne attól olcsóbb, hogy kevesebb a fiók...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
törölt tag
Ja, értem. Köszönöm. Az az igazság, hogy sokaknak most is nagyon drága az OTP. Ha még ezek használatáért is pénzt kér, hát nem tudom mennyien maradnak náluk. Bár... Az emberek ingerküszübe nagy. Így ez kevés lesz ahhoz, hogy bankot váltsanak. Majd kissé morognak és kész.
-
yogibear
addikt
Jah csak nekem pl a régi ára be van építve a számlavezetés árába, azt nem kapom vissza ha a régi megszüntetik...
Plusz továbbra is: nekem nem felel meg az email címes belépés, mert a régit nem hajlandók párhuzamosan beépíteni az újba... plusz nem kell mobilbank sem benne, az is legyen opciós és ez látszódjon az árban is...
Majd ha ezeket megcsinálják... de gyanítom nagy ívben xarnak rá erőltetik ezt, mint a kétféle Simple appot, mert azt sem voltak képesek összefésülni és évekbe telt mire "ráfanyalodtak" arra, hogy kénytelenek voltak engedni a Gpayt és társait...[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz yogibear #16476 üzenetére
az új netbank ára 649 Ft lesz márciustól, de június 30-ig "akciósan" 0 Ft havonta.
amíg nem végleges verzióban üzemel, addig szerintem meghagyják ingyenesnek, illetve amikor kivezetik a régit, akkor szépen ez marad, és megkérik onnantól az árát. (persze a legtöbb csomagba majd be lesz építve a díja, vagy kedvezőbb lesz) -
user26
senior tag
-
yogibear
addikt
válasz user26 #16482 üzenetére
A gondom az, hogy az emailcímet már nem használom, de ilyenek miatt még nem töröltem véglegesen. Illetve a jelszóra se emlékszek, hogy mi volt. Hol lehet ennek utána járni ?
Esetleg a weboldalukon rákeresni??
Gyakran ismételt kérdések -> Segítségre van szükséged? ->y Mit tegyek, ha elfelejtettem a regisztrációkor használt e-mail-címemet vagy jelszavamat?
-
user26
senior tag
Üdv!
A mobilomat újra telepítettem, és vele együtt természetesen az OTP Bank appot is, amikor elindítottam kérdezte, hogy van-e fiókom, igen, van azt választottam. Ekkor a következő ablakban egy emailcímet + jelszót kért, rá böktem, hogy be írom az email címem, és már kitöltve ott van (gondolom a vissza szinkronizálás miatt), ezek után sms-be még küldött kódot, amivel be tudtam lépni, beléptem, működik, oké. A gondom az, hogy az emailcímet már nem használom, de ilyenek miatt még nem töröltem véglegesen. Illetve a jelszóra se emlékszek, hogy mi volt. Hol lehet ennek utána járni ? Mármint amit oda "beírt" email cím + jelszót szeretném megtudni, hogy hol van elmentve, hogy módosíthassam ?
Köszi.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
yogibear
addikt
válasz Nikaré #16475 üzenetére
Most hogy az emberek többségét "ráterelték" a kártyahasználatra, meg a netbankra, már lehet annyit emelni amennyit nem szégyellnek...
Ugyanez lesz az új netbanjukkal is, amint elér a felhasználók száma egy "visszafordíthatatlan" tömeget, az is fizetős lesz...
Csak példának: már most olcsóbb lenne egy Curve és alá a webkártya, úgyanúgy lehet vele fizetni mindenhol és nem kell melé a banki plasztik 7ezerért...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
törölt tag
válasz MasterMark #16472 üzenetére
Ez csak egy kiragadott rész. Nem onnan van, amikor valami kedvezmény volt a kártyához vagy amikor a belépéshez adnak kedvezményt.
-
MasterMark
titán
válasz namenlos #16468 üzenetére
(275) A Mastercard Prémium kártyára vonatkozó szerződés felmondása vagy megszűnése
esetén a Bank jogosult a szerződésnek megfelelően a (271) bekezdésben leírtak szerint a
mindenkor hatályos a „Lakossági forint alapú kártyákról” szóló Hirdetményben közzétett és a
teljesített szolgáltatással arányos összeget felszámítani.Most akkor ez mit jelent? Ha lemondom akkor is felszámítják, ha nem mondom le akkor is felszámítják?
Switch Tax
-
namenlos
tag
válasz Peter.70 #16469 üzenetére
Nem, ez mindegyikre érvényes.
[régiekre]: Azt írják, hogy a kártya éves díját a 2024. február 29-ig nem számítják fel, ha a forgalmi elvárás teljesül. Azaz ezt megfordítva: utána már felszámolják.
[újakra]: 2024. március 1-jét követően igényelt kártyák esetén már abszolút nem játszik a fenti kedvezmény, így nekik alapból felszámítják.
-
namenlos
tag
Kint vannak az új hirdetmények, üzletszabályzatok. A legfájdalmasabb rész szerintem:
-
donmackó
addikt
válasz freelancer68 #16465 üzenetére
Köszönöm, már közben értekeztem a bank-kal és nem kell hozzá a gyerek csak az okmányai. Viszont a kicsi még kimarad, mert még csak 6 éves, neki marad a kp. Hétfőn megyek is intézkedni.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
axioma
veterán
válasz donmackó #16459 üzenetére
Emlekeim szerint - lehet hogy edukacios cellal, mivel jogkovetkezmenye kiskorunal nem lehet - alairattak a gyerekkel is. Eleg az egyik szulo, o lesz a szamla jogi tulajdonosa. Viszont mintha gyerek hivatalos irata is kellett volna (alapvetoen szemelyi, lakcimkartya).
Megj. 10+ eve volt. -
donmackó
addikt
Üdv!
Csináltatnék a gyerekeknek junior számlát. Kell hozzá a gyerek is, vagy elég ha kézen fogva az asszonnyal bemegyünk? Mi/milyen papírok szükségesek ehhez? Mind a 4-nek csináltatnék, 6-13 éves korig vannak.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Llew
senior tag
Szerintetek érdemes egy régi Tempó csomagról valami aktuálisra - a Smart kivételével (idős személy, nem fog netbankolni, max telefonos direct) - váltani házon belül? A Hirdetményeket átnézve nem találtam ilyet. Az éves költségeket átnézve leginkább talán a tranzakciós sms-ek kiváltásával lehetne spórolni push megoldással. A pushoz elég az alkalmazás regisztrációja ugye? Tehát nem baj, ha nem használja az ember, ha regisztrálva van, meg telepítve akkor jönnek az üzenetek?
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
qdak
addikt
Hello,
Tranzakciós csomag
Összeg limit: havi 250 000 Ft, tranzakciónként nincs limitUtalás darabszám: korlátlanCsoportos beszedés darabszám: korlátlanCsatorna: elektronikus (internet- és mobilbank, telefon)Mégis kapom az sms-t pár forintról utlás után, akkor ez mi?
Ha kikapcsolom, még többet vonnak utalásonként ?ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
yogibear
addikt
válasz #64638144 #16453 üzenetére
weboldalukról feltöltve is adnak én pl. ott szoktam megoldani... csak a "külső" feltöltéseknél nem...
A gond az, hogy egyrészt hogy fértek hozzá a Tkom fiókjához...
A másik, amit régen is mondtam: kártya adatokat semmilyen oldalon/applikációban nem mentünk el, csak mert úgy kényelmesebb...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
[link]
[link]
Igen, figyelmetlen voltam és el volt mentve a kártyám.
Ezért nem mentem el sehol és épp ezért nem a plasztikot használom neten, hanem a webkártyát...
Feltöltést meg lehet netbankból is, csak sokan nem szeretik a macerát kényelmesebb appból 2 kattintással..., régen azt használtam, de most sem appból töltöm fel a prepaidet, hanem direktben a weboldalukról manuálisan megadva a webkártya adatait... csak 2 perccel több idő...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
net91
senior tag
Ha megadok egy rendszeres átutalási megbízást, annak az ára 187 forint.
A havonkénti átutalások alkalmával, amikor realizálódik a megadott átutalás, akkor már nem vonnak le alkalmanként minden egyes alkalommal további 187 forintot ugye?[ Szerkesztve ]
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
blg
senior tag
Smart számlám van. Az éves díjkimutatásról hiányzik a webkártya havidíja. Pedig annak díját is a fő számláról vonják le. Érdekes...
Nem tudom, a bankkártyás vásárlások darabszámába beleszámolták-e a webkártyát. Ezt most nem fogom leellenőrizni, mert így is 356 db kártyás vásárlást írnak.
-
tng
tag
Sziasztok!
Ha van OTP-s USD és HUF bankszámlám is, mi a legolcsóbb módja az USD számláról HUF számlára való "átváltásnak"? Sima utalást már csináltam az appon belül egyikről a másikra, de akkor az árfolyamot nem találtam túl kedvezőnek. Be lehet ehhez állítani valamit, vagy tudok máshogy váltani?
Köszi!
-
törölt tag
A kifizetésre egyébként is vonni fognak költséget, nekem takaréknál 1%it vontak.. pár száz forint volt, de nem ajánlották volna fel az utalást...
De olvastam olyan esetről (unicredit) ahol jogtalan zárási díjat kértek el az ügyféltől, megreklamálta és visszakapta.
Legköltséghatékonyabb hatékonyabb Revolutra feldobni megszüntetés előtt
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez volt már?
-
Noxy
veterán
-
cdl
senior tag
Fiuk, ha meg akarok szüntetni egy Otp-s számlát, van valamilyen dolog, amit meg kell csináljak, mielőtt befáradok egy fiókba?
Utaljam az utolsó forintot is le róla mondjuk?
Az év elején levonták az éves kártyadíjat, azt buktam?
Köszi. -
törölt tag
válasz Winnie The P #16429 üzenetére
Érdemes mindig több összeget rárakni, nem pontosan centre annyit.
-
-
törölt tag
válasz Winnie The P #16431 üzenetére
Ettől függetlenül próbáld meg, hogy 1 forinttal többet utalsz és mindig hagyj rajta 1 forintot! Csak nem lesz akkora katasztrófa, ha lenyúlják.
-
Oldman2
nagyúr
válasz vnorbi #16430 üzenetére
Ennek kapcsán, (gondolom) valami 0,23 HUF egyenlegem lehet a webszámlán, amit az OTP felületei 1 HUF-ra kerekítve jelenítenek meg.
Ennek örömére képtelen vagyok lenullázni a webszámlát...
Nem zavar, már megszoktam, de jó tudni ezt.
Gondolom a „normál kerekítési szabályok” alapján kerekít az OTP, tehát< 0,50 HUF ==> 1 HUF
> – 0,50 HUF ==> 1 HUF -
-
vnorbi
aktív tag
válasz Winnie The P #16429 üzenetére
Lehet, hogy negatív 0 egyenleged volt korábbi devizás vásárlás miatt, ezért nem elég a pontos összeg. Utalj rá plusz 1 forintot.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Ma szerettem volna a Webkártyámmal fizetni egy online vásárlásért, de nem sikerült. Először is a főszámláról átutaltam a pontos összeget (8990 ft)-ot. Limit a kártyán rendben van. Ezek után átrakott a fizetési oldalra, beírtam a kártyaszámot, nevet, lejárati dátumot, cvc kódot, majd kaptam az értesítést a sikertelen vásárlásról. Mit csináltam rosszul?Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Peter.70
addikt
válasz Neil Watts #16419 üzenetére
Természetesen ezek a mostani árak. A bankok is fognak árakat emelni 1-3 hónapon belül
-
veterán
válasz Peter.70 #16416 üzenetére
Koszi! Tehat akkor ha megvan annyi akkor dijmentes, a kartya 2978 Ft/ev a masodik evtol, plusz ha utalni akarok, akkor raakasztok 268 Ft / hoert egy tranzakcios csomagot, es mar kb. egy utalasnal visszahozza az arat, mert onnantol nem fog vonni utalasok utan. Ez jonak tunik, ahogy a 17 Ft/tetel is, mert az most a CIB-nel februar elsejevel 90 lett (akkor jart le a BM-es csomagom).
Koszi!
-
Peter.70
addikt
válasz Neil Watts #16415 üzenetére
Ha megvan a havi 150K jövedelem jóváírás, akkor a szla vezetése ingyenes. A rendszeres utalás 17 Ft / tétel. A kártya 2900 körül van / év. Ha csoportos beszedés helyett vállalod a kártyás fizetést, akkor ennyi a ktsg
-
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
Sziasztok,
Ryanair pénzvisszatérítést mennyi ideig tart az OTP-nek könyvelnie?
Köszi.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
törölt tag
Már ahol van. És ingyenes , mert ha jól értem törvényileg csak az egyik oldalra garantált. A másik a bankon múlik, mint akció.
-
-
blg
senior tag
Smart csomagban megint díjmentes lett az Elektronikus Tranzakciós csomag
visszavonásig, legkésőbb 2025. február 28-ig
-
Noxy
veterán
válasz Grande Ale #16405 üzenetére
Voda app-t be lehet állítani ismétlődő fizetésre is.
Automatikusan terheli a fizetési határig.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
törölt tag
És ha nem jelentkeztek be? Akkor is akad? mert én nem nagyon találkoztam ezzel, a problémával.
-
törölt tag
válasz Grande Ale #16405 üzenetére
Szerintem sokan fognak csatlakozni.
-
Grande Ale
őstag
Vodafone alkalmazásban fizettem a számlám, eddig csak simple-el lehetett, most már ott a Google pay is. Simán ment, végre nem kell itt sem már a simple-el kinlodni!
-
Noxy
veterán
válasz zolnagy #16385 üzenetére
Semmit sem változtattak, csak megint döglődik e "remek" pénzügyi szolgáltatás. [kép]
Eddig ment az iCsekknél, de most itt is be adta a kulcsot.
A képen látható választ kaptam ma az iCsekk-től.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Ha van személyi kolcsonom, azt hol tudom megnézni az internet bankban? Meglehet egyaltan? -
nfsu17
veterán
Üdv.
A simple fiókom alá be van téve a Revolut bankkártyája.
Ha a Digi oldalán fizetem a számlát, és az átirányít a simple oldalára, akkor van egy olyan menüpont, hogy "belépés e-mail fiókkal" (vagy valami hasonló).
Ekkor be is jön a fel.név+jelszó ablak, mivel el van mentve böngészőben, ezért ki is tölti, belépek, rábökök a revo kártyára, majd kész is, fizetve. Ez így jó nekem.
Gondoltam megjátszom ezt a MÁK oldalán is, hogy ne kelljen mindig a kártyaadatokat beírni...na de ott ilyen menüpont nincs...azaz akárhogy kerestem az oldalon, sehol nem láttam ilyet, csak be kellett írnom a revo kártya adatait, szóval sokkal előrébb nem lettem.Ez ilyen biztonsági izé, vagy le lehet ezt egyszerűsíteni valahogy?
Appal se egyszerűbb?exDigi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla