Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz bambano #28295 üzenetére
"szerintem ha most nem tudsz megfizetni egy rendes autót, akkor ne vegyél semmit."
Hülyeség. Mondjuk nem kerül semmibe másnak a zsebében turkálni.
Ha ennyi a keret, akkor eldönti, hogy gyüjtöget-e még évekig, vagy úgy vesz valamit a rendelkezésre álló összegből, hogy lehet eladni már nem fogja tudni, vagyis addig hajtja, amíg menni bír.
Ha úgy gondolkodtam volna, ahogy te, valószínűleg még mindig gyűjtögetnék. (mondjuk azóta Stratus-szal járnék). Ehelyett 280-ért kiválasztottam egy F Astra-t, és jövök, megyek. Minden nekem fontos extra megvolt, vagy megszereztem, így aránylag kényelmes körülmények között teszem. Egy kétszer ennyibe kerülő, fiatalabb autóra már ugyanannyit kell karbantartásra költeni, nem sokkal lennék előrébb. Sőt, egy G-vel még hátrébb is, az már elkezdett műanyagosodni, ingyen sem kéne.
Szóval magyarázd már el nekem, miért is kéne depresszióba zuhannom, mert 15 éves az autóm?
Egy kétmillással nyilván nem fogom összehasonlítgatni. Azzal a tudattal használom, hogy ha megáll, belököm a szemétbe. Addig meg van időm egy jobbra gyűjtögetni. De egyelőre úgy néz ki, még egy jó ideig bírni fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest