Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
bnorci71 #72269 üzenetére
Valoszinuleg oka van, hogy celiranyosan kerdezek. Peldaul az egyik, hogy 1.5 perces youtube demo videokat nem szoktam tul surun tul hosszan a csalad szorakoztatasara nezegetni, a 2 streaming szolgaltato tartalmat meg igen.
A masik meg pl az, hogy kifejezetten az erdekel, hogy az adott streaming szolgaltato tomoritesevel van e para, nem pedig a parperces demo videoeval.sylex1: nflixhez nagy elofizum van, 4K included. Ott pl amiket neztem sokkal rendben levobbek mint az HBOs 4K, a dolby visionos videok es azok kontrasztja eg es fold az hbo maxhoz kepest.
Csak nekem fura hogy kisebb koltsegvetesu sajat gyartasu sorozatok jobb minosegben kerulnek fel mint egy WB box office hit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Onkyo TX-NR 609 7.2 fekete házimozi erősítő
- LG kb 70x90 cm Smart tv
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - SM-R630 - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Apple Airpods Pro 2. Gen / Magsafe - MTJV32M/A - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Apple TV (3. generáció) Eredeti tartozékokkal, kiváló állapotban
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest