Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdey_a
addikt
szerintetek ha veszek holnap (csütörtökön) délelőtt hentesnél sütnivaló hurkát és kolbászt, majd azokat beteszem sima hűtőbe, akkor azok szombaton jók lesznek még?
Vérboci
-
ToBeY
nagyúr
válasz FehérHolló #78190 üzenetére
Jogos! De csak este vettem észre én is amikor tusoltam, hogy nem jó oldalon van a zuhanyváltót
-
ToBeY
nagyúr
Tegnap volt a vizes csapot cserélni a fürdőben,de a zuhanyváltót sikerült rossz oldalra felteni,most keresztbe kell húzni a csapon a zuhany csövét.
-
Tim82
félisten
válasz kraftxld #78181 üzenetére
Ööö, esetleg ha a Google Play lokalizációját átállítod magyarra? Mondjuk a Beállítások -> Fiókbeállítások -> Ország alatt?
De biztosan túl egyszerű válasz.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
kraftxld
félisten
Nem, augusztus óta itt rontom
Ja, azt valaki meg tudná mondani, hogy ezt a csodás oltásigazolós app-ot hogy tudom felvarázsolni külföldi telefonra? Google play azt mondja, hogy egyik eszközömre se lehet felrakni| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
Spet
addikt
Delelott kapott Astra eseteben estere volt egy oras hidegrazasom (napkozben munka alatt semmi), masnap etvagytalansag, kellemes fejfajassal sarkitva. Harmadnap utan meg semmi problema.
Alig varom, hogy a maspdik kor is ilyen kellemesen teljen el
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz fokukac #78173 üzenetére
Nekem fejfájás,hányinger,szédülés hidegrázás van - de ez is ilyen hullámszerűen tör rám
Roppant érdekes érzés,hogy termó pulcsiban remegek és libabőrős vagyok,miközben izzadokédesapámnak egy hónapig volt migrénje,a második oltás után múlt el
ja igen,pfizer-ről van szó
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én tegnap kaptam 2. kínait.
Az 1. után az oltás oldali talpam görcsölt be de többször kis pillanatokra, kicsit szar volt az este.
A 2. oltás előtt már készültem, és szedtem magnéziumot, így is éreztem hogy gebasz lett volna, de legalább görcs nem volt eddig.
Esetleg annyi észrevétel, hogy jobban érzem a karomat az oltás helyén... -
nagyúr
a b. nejemnek a modernától még 3-4 hát után is voltak mellékhatásai. zsibbadt, izzadt, aztán fázott, aztán újra, minden baja volt... előjött az allergiája, sőt sokkal súlyosabb lett, folyamatosan folyt az orra, krákogott, meg ilyenek.
Te mit tapasztalsz?
mondjuk a 34,9-es testhőddel te is lehet, hogy már csak egy tüskefehérje-irányította zombi vagy
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
ToBeY
nagyúr
Nagyon "érdekes" , hogy azok a mellékhatások amiket az oltás másnapjára ígérték,az az oltás után egy héttel jön elő
(Kivivé a láz mert az nincs,sőt az szokásos is alacsonyabb 34,9) -
NoLF
veterán
úgy tudom kb tavaly év vége óta Mo-n van, így lehet sejtése hogy milyen az időjárás
boci: nos, az kérlek az ő baja! nálunk is nagy már, és tegnap le is vághattam volna, de nem tettem. majd ma/holnap, ha nem esik jég
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
tildy
nagyúr
válasz EQMontoya #78143 üzenetére
Nekünk kókuszmatrac lett a matracdepobol. Iszonyat kemény, nem lett a kedvencem, sokszor hátfájással kelek ki belőle . A gyerekeknek eve rugós van,jót alszanak, és én is vissza sírom a billerbeck rugósat.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
-
parandroid
félisten
-
nagyúr
képzeljétek, ezt is megértük, az egyik szomszéd kiabált velem, mert füvet nyírtam...
el fogok kárhozni. de végre én is zavartam valakit, na.
amúgy pedig teljesen megértem, csak hát épp most nem esett, és le kellett nyírnom, mert én voltam a soros...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
lenox
veterán
válasz EQMontoya #78151 üzenetére
Mindenkepp olyan helyrol vegyed, ahol elotte elhozhatod egy hetvegere (tehat 1-2 ejszakat alhatsz rajta), mert ezek az 5 percre rafekvesek nem mukodnek. Nekunk pl. az valt be, ami 5 perces probalassal a 4-5. helyre raktunk volna.
Amugy nekunk is egyben volt, rabeszeltek minket is, hogy kulon legyen, es nekunk jobb igy. Pl. igy lehet kulonbozot is valasztani. De ha elhozod 2 napra akkor ezt is ki lehet probalni. Abbol meg nem szabad engedni.
-
erdey_a
addikt
válasz parandroid #78152 üzenetére
hideghab matracon szteppelhetsz is. azért az nem viszi át úgy a hullámokat mint a rugós
Vérboci
-
parandroid
félisten
válasz EQMontoya #78151 üzenetére
Biztos nekik kellett cipekedni a költözéskor. Mert azért olyankor tényleg nem mindegy. A másik nagy előnye a két matracnak, hogy ha az egyik fél sokat forgolódik, a másik meg minden szarra hajlamos felébredni, akkor nem zavarják egymást. Egy feltéttel amúgy nem javítható?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
ToBeY
nagyúr
válasz Viktor0610 #78148 üzenetére
Én is felettem már egy cipzáros pulcsit.
mikrobi: Lassan Június,szóval nem lenne olyan rossz, ha inkább 30fok körül lenne a hőmérséklet és nem 12!
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Jelenten, 14 fok, sehol egy felhő, szépen süt a nap, délutánra 21 fok a kilátás. Hetek óta először valami normális tavaszi nap. Már ha eltekintünk attól az egy naptól, valamikor 2-3 hete, amikor egy napig 32 fok volt, előtte-utána meg 16.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
MODERÁTOR
-
FehérHolló
veterán
válasz EQMontoya #78143 üzenetére
Mi 2.5 éve náluk vásároltunk: [link]
Az összes matracuk kipróbálható az üzleteikben.
Stille Bio Lux és Foam Lux jött be nekünk. Előbbi kemény, utóbbi félkemény. 10 évet előreláthatólag bírni fogják, eddig semmi bajuk.Egyetlen szívfájdalom, hogy két külön matracunk van egy franciaágyon. Rábeszéltek a barátok, hogy így kényelmesebb. -- Hát nem.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
-
EQMontoya
veterán
Tervezek matracot venni. Az elozo 5 evet birt (most mar erezhetoen jobban supped nehol, nem tokeletes).
Szoval a penzt raszanom, es inkabb kemenyebbet keresek. Ha van valami jo tippetek, azt megkoszonom!
Same rules apply!
-
bobsys
veterán
válasz fokukac #78139 üzenetére
Most adtam be az online kerelmet a vedettsegi igazolvanyra, mint kulfoldon oltott allampolgar. Felesegnek ugyanez a process elhasalt egy hibaval, neki megprobaljuk ujra egy kicsit kesobb.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
nagyúr
na hát akkor.
-
gaborbol
őstag
Az elet meg minden az nekem is bejon es vegre kicsit terjedelmesebb volt a legutolso adas. Volt par vendeg akit nem tudok hova tenni, de alapbol bejon a stilus.
Konkretan nem kell semmi csak velemenyre voltam kivancsi, mert 7 dollar /ho ami nem sok, de van egy valag elofizetes mar igy is, viszont nivosabb podcastert is megerne fizetni es a cikk alapjan annak tunik.
Ha esetleg valaki most kezdi a 444 podcastot akkor regebbi epizodokkal kezdje, mert mar sok a visszaultalas a regebbi reszekre.
-
NoLF
veterán
válasz Cicero #78133 üzenetére
En Braintree-ben laktam fel evet, Bristolban meg kb 7et. Utobbinak semmivel ossze nem keverheto hangulata van, mindenestre ha helyiekkel keveredsz ossze azert fel kell kotnod a gatyad, hogy megertsd a brizzle akcentust
dolgoztam a harbourside-on tobb helyen is, remekul el lehet ott lenni, az mar bizonyos.
-
Marcsello31
őstag
[link]
Kihúzta a hűtőt, hogy bedugja a mobilját tölteni, kihajítottak ezer adag vakcinát.... -
NoLF
veterán
válasz Cicero #78130 üzenetére
Dom-al találkoztam anno, bristoli srác, régen fagyis kocsiból nyomta a dnb-t jó fej, ezekben a videókban szerintem túl sokat pofázok így nem túl élvezheto de a bristoli túrákat megnéztem végig, egy kis nosztalgia el is fogott egyből
Itt ha végig bicajutok közlekedne egy vállalkozó szellemű dj, vagy hétvégén a lezárt rakparton, akkor tok flash lenne de egy hétköznap a normál utcán tuti kinyirnak hamarThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Cicero
őstag
[link] Ilyet akarok Budapestre is.
(Vajon meddig maradna életben itt?)
-
bitpork
nagyúr
válasz Marcsello31 #78127 üzenetére
Az csak teljes öléskor van - ezt a combot meg a malac maga adta el nekünk
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
bitpork
nagyúr
Van itt olyan aki allergiás, asztmás és Biontech-et kapott? Hogy viselte?
-
Lortech
addikt
válasz FehérHolló #78122 üzenetére
Akkor mostmár elárulhatjuk, hogy Macrium Reflect Free.
[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
FehérHolló
veterán
válasz FehérHolló #78111 üzenetére
Bocs, azóta aludtam egyet, és 5 perc alatt megoldottam a klónozást.
Lábat is mostam.
Szóval bőven tárgytalan.Skynet is real. It's called Google.
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #78119 üzenetére
Én néztem, családi autónak kicsit szűk volt, így továbbléptünk. Sajnos nagyobb méretben meg nem volt Kia kombi (sem Hyundai), pedig érdekelt volna. Tisztességes autónak tűnt kívül-belül, persze max felszereltséggel sem prémium, olyan normális kompakt. Azért egy kategóriával feljebb már kicsit más világ van, egy rendes középkategóriás mellett nem rúg labdába.
p
-
erdey_a
addikt
válasz fokukac #78119 üzenetére
nem vezettem, nem ültem benne, csak kívülről csodálok egyet nap mint nap a karikagyári parkolóban, illetve pont van egy ismim, aki kiát (xceed) tervez venni, egy másiknak meg volt 7 évig egy ceedje. azt szerette.
ennyi a kapcsolatom van a márkával.
de számomra a kia az új skoda, az ár-érték arány mindentvivő.
kár hogy már náluk is csak turbós mocik vannak[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
nagyúr
tényleg, a kia proceed milyen autó? állítólag olyanokat fogunk most kapni a cégnél...
de még népítélet sincs nagyon róla.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz venember83 #78115 üzenetére
Azok Prius-szal járnak. Illetve felénk inkább i3-mal.
p
-
venember83
nagyúr
válasz parandroid #78114 üzenetére
A nembinárisok kimaradtak a szórásból.
-
parandroid
félisten
válasz bitpork #78108 üzenetére
Jó, hát arra biztos kevesebb a román strici, bolgár autónepper, meg az albán drogkereskedő, a helyi ekvivalencia meg azt hajtja csak, amit az itteniek is már lerúgtak, addig meg maradnak az e46-ok.
Ja, a másik halmaz meg ugyanezeknek a láthatóan nem többdiplomás szoliszőke macája, a dagadt, kendős török asszonyka, illetve némiképp a sorból kilógva, a lovaglós cuccokban feszítő, valaha szépnek mondott, megdizájnolt-megsminkelt, későhatvanas önjelölt puma.
p
-
ToBeY
nagyúr
válasz venember83 #78109 üzenetére
És fél év után mi fog történni újabb antitesteszt?
-
NoLF
veterán
válasz FehérHolló #78100 üzenetére
Azt azert megsem jelentheti be, hogy a nagyfonok nem fog semmit bejelenteni, nem igaz?
-
venember83
nagyúr
6-9 hónapról beszélnek az uniós jóváhagyással rendelkező oltásoknál (oltásügyért felelős BM munkatárs, RO), ehhez képest viszont volt már példa 3 hónap alatt kb. nullára csökkenő antitestmennyiségre, és itt keleten az igazolás is csak 3 hónapig érvényes, további 3 havi meghosszabbítás antitestszámlálás után lehetséges, ha elegendő mennyiséget mutat ki a teszt.
-
bitpork
nagyúr
válasz parandroid #78099 üzenetére
Sok mindenbe ne menjünk bele de hidd el nem azért írom mert nem teljesen hülye lennék hozzá. Speciel az elmúlt két évet befektetési célú lehetőségek felkutatásával (kifejezetten autó, és abban a porke meg a merci) is töltöttem.
Azt feltételezést visszautasítom kerek perec hogy a saját autómra nem költök és nem tartom karban. A q7 tárcsa cseréje is majd 2000€. De meg van csinálva minden. Ahogy Max sincs még eladva hanem 3 hónapja szerelőnél áll mert eladás előtt meg akarom javíttatni amit kell. Más kérdés h nincs senki aki ért hozzáAz meg hogy szerinted ugyan az a vásárlóközönsége az általad - egyébként hibásan - egy listán és kalap alatt szereplő autóknak, csak azt mutatja hogy kevés vele a tapasztalatod
-
nagyúr
válasz venember83 #78102 üzenetére
ez most a jövő évre szól. Abból kiindulva, hogy nem tudni, meddig véd az oltás, és lehet újabb hullám ősszel, jövőre.
DE végül is az 5 millió kínai se fog elfogyni soha.
-
nagyúr
válasz venember83 #78090 üzenetére
nem fogadja el. legalábbis múlt héten még arról volt cikk.
---------
Közben megjelent egy olyan cikk, hogy egyedül kis hazánk nem vesz részt az EU következő nagy nyugati vakcina-beszerzésében. Nekünk nem kell, mert drága.
Drága a 15 eurós pfájzer, de a 40 ojrós kínai, amit keresztül lehetett folyatni a haveri cégeken, és a beoltottak felét nem védi, mert időseknek adtuk, na, az nem drága.
én nem tudom, mit képzelnek magukról ezek az emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest