Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz FehérHolló #64692 üzenetére
Ha betegszabin van az nem szabadság. Ha kirándulni tudott menni akkor sima tappenzcsalas ...
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bitpork
nagyúr
válasz FehérHolló #64698 üzenetére
A kollégád örüljön h itthon nem veszik annyira komolyan a biztosítási csalást.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
FehérHolló
veterán
válasz FehérHolló #64696 üzenetére
Azt viszont könnyen el tudom intézni, hogy többé ne dolgozzunk egy projektben.
Valószínűleg ez a diplomáciailag semleges út.Szóval köszi, hogy kibeszélhettem!
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
lenox
veterán
válasz FehérHolló #64696 üzenetére
Ezek szerint neked is kell menni szabira.
-
lenox
veterán
válasz FehérHolló #64694 üzenetére
Neki is van biztos fonoke, nem? Vagy hr, vagy ilyesmi?
-
lenox
veterán
válasz FehérHolló #64692 üzenetére
Es mit szol ehhez a fonokseg?
-
FehérHolló
veterán
Kolléga tegnap írt, hogy sajnos nem tudott kigyógyulni a megfázásból, ezért még a hét végéig betegszabin lesz, de jövő héten reméli, hogy már tud jönni.
Aztán délután kirakja fészbukra a GPS track-et és a képeket az aznapi ~18 km-es "kirándulásáról" a -4 fokban.Én meg szopok a hiánya miatt egész héten, napi 3-4 túlórám köszönhetem neki.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
nagyúr
Ne felejtsd, hogy a hüllők hidegvérűek, így mind megfagynának Mordorban..! : )
@Bleki: bocsi, így hirtelenjében csak ezt találtam, amin Tom elkapja Jerry-t... De a meleg színeket nem én rajzoltam oda, hanem Hanna és Barbara, szóval náluk reklamálj.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #64686 üzenetére
Egész jó lenne, kevésbé langyi háttérrel
(ezért jársz te be hétvégén dolgozni, hétközben fotosoppolgatsz)Macskák meg vannak a porta körül, de egyfelől a főnök utálja őket - bár most már az egereket is - illetve nem jöhetnek be az irodaépületbe, az egér meg nem akaródzik kimenni a portához. Szóval békés egymástól távolélés van.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
lenox
veterán
Hat nalunk van Maszat, Romolusz, Tapi meg Luna (ha jol emlekszem a nyauk nevere), meg csapodik meg egy-ketto, de egeret nem lattam.
-
BlacKSouL
addikt
válasz Tothgera30 #64682 üzenetére
Úgy érted musculusabb?
Namost ezek kiválóak, mert szintén előző melóhelyen egy ennél drágább, nagyobb teljesítményű, elméletileg nagyon hatékony, többfrekvenciás készüléket állítottak fel, majd végignézte az iroda, ahogy az egér kijön a konyhából, elmegy emellett a szerkezet mellett, megszagolja, és továbbáll. Majd visszafelé dettó. Onnantól úgy jött-ment el az ultrahang ágyú előtt, mintha csak muszáj lett volna. Ellenben néhányan fejfájásra panaszkodtak. Utána jött a befőttesüveg dióval, de mivel a kihordott egyedek mellett nem csökkent a számuk, bevetettük a cápát. Megfogtam vele vagy 5-6-ot, utána már valahogy nem volt olyan nagy sürgésforgás.
-
Tothgera30
Ármester
válasz BlacKSouL #64677 üzenetére
Ettől humánusabb az elektromos egér és rágcsálóriasztó. Évek óta van a garázsban, padláson, pincében, és nincs is egérke sehol. Persze azért ősztől tavaszig egy fél dió és egy agyagedény készenlétben vár.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
BlacKSouL
addikt
válasz erdey_a #64678 üzenetére
Műanyag egérfogó, és 1-2 szem dió. Ezzel kilószámra lehet fogni őket. Dióból csak egy kisujjkörömnyi kell bele, azt szerintem mindennél jobban szeretik. A fém fogók is ki vannak ugyan téve, lassan elfárad a rugó bennük, a dió érintetlen, szóval a 'vasnak' a szagát nem szeretik, ahhoz oda se mennek, vagy csak felismerik hogy veszélyes?
A ragasztót személy szerint utálom. Előző melóhelyen egy napig hagyták hogy visítozzon benne szerencsétlen, szóval vagy csatt és vége, vagy inkább ne kínozza. Amúgy feltételezve hogy éjjel motoznak, ha mondjuk hajnali 1-kor beleragad, és kb. reggel fél 9 körül megnézi valaki, még bőven mozog, a csapó meg csatt, 1-2 másodperc és viszlát.[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
A kereskedelmi szabadforgalmú egér elleni kémiai irtószerek (méreg) egy része vagy teljesen hatástalan, vagy a nálunk lévő egyedek már rezisztensek az adott hatóanyagra. Mindenesetre a Protect boxer nevű készítményt egy vagy kettő egyed fogyasztotta körülbelül 3 héten át minden nap rendszeresen folyamatosan, ám elhullásra, vagy bármilyen hatásra vonatkozó jeleket nem találtunk. A készítmény a kihelyezést követő naptól folyamatosan fogyott. A készítmény tájékoztatója szerint a hatóanyag (0,0028% bromadiolon) a fogyasztás kezdetétől számítva 4-5 nap után fejti ki hatását, így folyamatos fogyasztás esetén kb. 1 hét alatt az egyed mindenképp elpusztul. Az eltelt kb. 3 hét alatt ezek alapján minimum 3 generációnyi egyedhullást kellett volna tapasztalni, azonban ilyen nem volt. Mechanikus csapda (egérfogó, ragasztó) kihelyezése után 2 napon belül 1-1 egyedet sikerült megfogni (csapda 1 + ragasztó 1) melyek elpusztulása után megszűnt a méreganyag fogyása, és az egér jelenlétének jelei is (ürülék, szőr, stb.) melyek a csak méreg használata alatt a méreganyag fogyásával együtt folyamatosan ismétlődően jelen voltak.
Így tehát kijelenthetjük végkövetkeztetésként, hogy a boltban megvásárolható, kb. 800-900 Ft-os árú vérzékenységet okozó egér elleni méreg típusú termékek a mi egereink esetében szart sem értek.
A jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint szabadforgalmú irtószerek hatóanyag tartalma nem haladhatja meg a 0,003%-ot, ennél magasabb hatóanyag tartalmú irtószer engedélyhez kötött, és hivatásos rágcsálóirtó vállakozás végezhet vele irtást, regisztrált kihelyezéssel. A fenti példában a méreg, egyszerű boltban bárki által vásárolható termék, ahogy a mechanikus csapda, egérfogó is, kihelyezésük ennek megfelelően történt, míg a ragasztós csapda hivatásos irtó szakember által.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
ToBeY
nagyúr
Tegnap jöttek átkötni az ftth-t,de hősünk valamilyen meggondolásból levágta a tv-hez menő koax kábelt.
Persze azután vettem észre hogy elment.Most van szuper netem,de nincs tv-m. -
nagyúr
-
tbs
addikt
Lassan lejar -> nordvpn offer [link]
-
bobsys
veterán
-
lenox
veterán
válasz bobsys #64667 üzenetére
Szerintem cseresznye es szilva palinka (na jo, nem palinka, hanem parlat, snapsz), de googlen keresve van valami appenzeller, nem tudom mi az. A Kirsch-t a svajci (feleseggel rendelkezo) kollegam is szokta emlegetni. Meg abszint ugyebar, de azt sosem ittam (meg). Pedig van ugye olyan valtozata, amitol utazason veszel reszt.
[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
Milyen nemzeti alkoholt isznak a svajciak es jo-e az?
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
BlacKSouL
addikt
Nem tudom, hogy a Kyocera nyomtatók programozásánál a bolondbiztos logika, vagy a sima lustaság vezérelte-e az illetékest, amikor kihagyta azt a feltételt/relációt a csipogásnál, hogy
Kifogy a papír->csipog
HA nem fogyott ki a papír, de
Nyitva a papírtálca->csipogÍgy viszont csipog, hogy kifogyott a papír. Kinyitom a papírtálcát, és újra csipog, hogy nyitva van a papírtálca... jééé, tényleg? Anélkül hogy tennék bele papírt?
Mennyi lehet ez, kb. egy plusz sor?
De tulajdonképp a papírtálca kinyitáskor minek csipog? Magától nem nyílik ki, ha meg kinyitom annak oka van. De még ha folyamatosan csipogna, de nem, kinyitáskor 5-öt csipog, és aztán kussol. Ha nem jól tolom visza, akkor is kussol, csak nem nyomtat.Tudom, 1st world problem
-
tildy
nagyúr
Nálunk is ugye kettő van , én csak azt a 3t sajnálom , akiket közben elvesztettünk . Igaz akkor lehet nem lenne a lányunk , aki egy tündöklő napsugár . Pont időben jöttek , nem gondolom, hogy korábban kellett volna. És meg ugye nem végeztünk
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bitpork
nagyúr
válasz parandroid #64658 üzenetére
Ahogy a mondás tartja: az igazi élet akkor kezdődik amikor a gyerekek kirepülnek, elválsz a feleségedtől és a kutyád is megdöglik.
-
erdey_a
addikt
-
nagyúr
válasz BlacKSouL #64656 üzenetére
mint általában? és amikor Románia, Szerbia és Bosznia sötét bugyraiba kell mennem?
Amúgy le lehet rólam zizzenni. Nem jutottam be az irodába. Kocsival szándékoztam bemenni az Aréna Plázába, leadni a nespresso kapszulát, majd lerakni a kocsit a Népstadion metróállomásnál, és bemetrózni.
Namost, ebből az lett, hogy 5 perc alatt bejutottam az Örsre (nem működtek a lámpák, így kéne mindig ), majd az Örs után 50 méterre állt a dugó a Kerepesin, gondolom a rendőr = tűzoltó akció miatt. Onnan a legközelebbi letérés a RÓna utca volt. A távolságot kb. fél óra alatt abszolváltuk. Közben a metrópótlók ugyanúgy álltak a dugóban. Mindegy, utána hazajöttem, de az se volt egyszerű, mert addigra már mindenki minden irányba keresztbe állt.
Szóval a sors nem akarta, hogy bemenjek ma, na.
Persze, ha ránéztem volna a gmaps-ben forgalmi helyzetre, akkor könnyű lett volna, de eszembe nem jutott, hogy szombaton ebből gond lehet.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Térjünk vissza erre a kérdésre olyan 10 év múlva. Szerencsére nekünk korán lettek, tehát ha a most 17 éveset agyoncsapom, és 20 év múlva szabadulok, még mindig lesz pár jó évem.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tbs
addikt
válasz szőröscica #64647 üzenetére
Fasza cucc. Kinehagyd! Es egy tipp: igazi kulonbseg a 0 es 0+ kozott van.
-
gaborbol
őstag
Nalunk harom van es ez sem lesz mashogy.
Persze teljesen mas lehet a szitu minden csaladban, de nagyvonalakban rengeteg lemondassal es kompromisszummal jar egyfelol.
A masik felol meg olyat ad amit semmi: Szeretet, buszkeseg, siker, elegedettseg, beteljesedes, kihivas, alazat turelem, kitartas, osszetartas.Gyerekek nelkul, ketten gyakorlatilag bamit megvehettunk volna maguknak, barhova elmehettunk volna nyaralni amennyiszer csak akarunk. Ezt par evig csinaltuk is aztan ugy ereztuk, hogy nem ez amit szeretnenk hosszutavon. En is csak azt banom, hogy igazabol soha nem ereztem magam ra keszen, es sokat paraztam, hogy mi lesz meg hogy lesz, elobb kellett volna belevagni.
Semmiert nem csinalnank vissza![ Szerkesztve ]
-
félisten
Van kettő, és sajnálom, hogy nem lett hamarabb.
Persze, rengetegszer arra gondolsz, hogy hű, ez már nagyon sok meló, stb. Amire sosem gondolsz, az az, hogy bárcsak ne lennének. Legjobb dolog.
while (!sleep) sheep++;
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #64652 üzenetére
Szóval azt mondod, hétvégén az irodában senki sem zavar meg a fészbúkolásban?...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
nagyúr
válasz concret_hp #64651 üzenetére
mert van munkám, ami nincs kész.
Amúgy egész héten be se mentem, otthonról dolgoztam, de van pár dolog, ami bent jobban megy. Szeretek bent dolgozni hétvégén, mert olyankor csend van, és semmi figyelem-elterelés nincs. Itthon elég sok azért a kísértés.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tothgera30
Ármester
válasz fokukac #64646 üzenetére
Azért mégsem majdnem, mivel kissé más liga, de azért nem érdemes figyelmen kívül hagyni egyiket sem. De már egy teljesen elektromos Leaf is elmegy 400km-t, az pedig immár nem is olyan rossz távolság, egyhuzamban.
-
erdey_a
addikt
Aki még sosem volt úgy a gyerekével, hogy legszívesebben a lábánál fogva meglóbálná és úgy vágná ki az ablakon hogy ki se nyitja, na az valószínűleg egy fabábut tart, nem gyereket
Én most két napja folyamatosan ezt érzem, mert a lányom (5 év) taknyos, tenni ellene nem akar (orrspré = hiszti, orrmosó = hiszti, orrfújás = hiszti, kipirosodott orr = hiszti, stb.) de persze emiatt rendesen aludni sem tud, tehát nyűgös = hiszti.
A fiam (3 év) meg ugye magán viseli a 666-os számot, szóval ő alapjáraton kiakasztó.De miután kivágom őket az ablakon, mindig adok puszit, mert szeretem őket.
Vérboci
-
szőröscica
addikt
Kicsit hülye kérdés lesz, de felteszem: akiknek már van gyereke, hogy érzi, jó dolog az életükben? Nem fut át néha a fején, hogy mégsem kellett volna?
Nálunk még kb. 5 év, mire ez aktuális lesz, most csak egy macskánk van, ami nyilván közelében nincs a gyerekkel járó kihívásoknak és örömöknek, és néha az az érzésem, hogy milyen marha jó döntés volt, mennyi vidámságot szerez, mikor meg gondok vannak, orvoshoz rohanunk vele, stb, akkor meg felmerül bennem, hogy kellett ez nekünk egyáltalán?
-
nagyúr
válasz szőröscica #64645 üzenetére
Ja, bocs, ennyire nem vagyok otthon amperában.
meaculpa.
szóval akkor nem is paraszt-tesla, hanem jobb, mert messzebb megy. : )
szinte prius.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz szőröscica #64642 üzenetére
paraszt Tesla... cool.
vidékre el mersz vele indulni? Vagy arra van másik?
-
nagyúr
válasz szőröscica #64640 üzenetére
Töltő?
Na, Teslával nyomulsz..?Pleased to meet you - hope you guess my name
-
BlacKSouL
addikt
-
nagyúr
válasz szőröscica #64634 üzenetére
Á, ott sosincs tömegnyomor. Ja várj, nem...
-
ToBeY
nagyúr
Az a baj ezzel a magyar BF-el,hogy az esetek döntő többségében,egy nagy átb#*ás..
Rákeresve a dolgokra,akció nélkül olcsóbb mint bf-el reklámozott dolgok.
Persze,van egy-két kivétel ami tényleg business,de azt kb 18mp alatt elviszik...[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz Tothgera30 #64628 üzenetére
Háde kiállt a csávó oszt szuvas fogai bűzhödt odújával azt találta mondani hogy gyöhet a haw! Mondjuk vicc mennyire nem veszik az emberek tudomásul h a szöszölős eső ezen a hőmérsékleten fagyik! (mert ikes ige!)
-
Tothgera30
Ármester
válasz bitpork #64622 üzenetére
Készülnek, csak nem érnek a végére.
#64623 fokukac: Ez tényleg felvázolja a hazai feudalizmust.
#64624 BlacKSouL: Egészségedre, én pusztán hamarabb veszem ki a sört a hűtőből, mint nyáron.
#64627 fokukac: Most vettem észre hogy elég gyilkos poén lett. Három napos pihenőt hozott a topik életébe.
-
tahepa
senior tag
Pizza rendelés
- Halló! Sarki Pizza?
- Nem Uram, ez a Google Pizza!
- Óh, bocsánat, akkor rossz számot hívtam.
- Nem Uram, jó számot hívott! Csak a Google megvásárolta az üzletet.
- Oké. Akkor szeretnék rendelni...
- Rendben Uram. A szokásosat?
- Hogyhogy a szokásosat? Ön ismer engem?
- Az adatbázisunk szerint a legutóbbi 12 alkalommal Ön vastag tésztájú pizzát rendelt sajttal, kolbásszal és szalonnával.
- Igen, pontosan. Most is azt szeretnék.
- Uram, javasolhatnék most valami mást? Egy finom salátatálat? Jégsalátát sárgarépával, ruccolával és paradicsommal?
- Micsoda? Utálom a zöldségeket!
- Elnézést Uram, de hadd hívjam fel a figyelmét, hogy túl magas a koleszterin szintje!
- Micsoda? Ezt meg honnan veszi?
- A telefonszáma alapján be tudtuk azonosítani, és így hozzá tudunk férni az Ön orvosi laboratóriumi eredményeihez az utóbbi 7 évből.
- Oké, de akkor sem akarom a zöldségeket. Egyébként pedig ne féltsenek, mert szedek gyógyszert a koleszterin szintemre!
- Bocsánat Uram, de nem rendszeresen szedi azt a gyógyszert! A kereskedelmi adatbázisunk szerint az utóbbi 4 hónapban mindössze egyszer vásárolt egy 30 tablettás csomagot az Ön utcája végén található gyógyszertárban.
- Ugyan már, ez semmit sem bizonyít. Egy másik gyógyszertárból vásároltam a többit.
- Ne haragudjon Uram, de ez sem lehet, hiszen nem látjuk ezt a kiadást az Ön bankkártya adatbázisán.
- Készpénzzel vásároltam, nem bankkártyával.
- No de a banki elszámolásán sem látszik, hogy ennyi készpénzt felvett volna!
- Vannak más készpénzes forrásaim is!
- Na de Uram! Az adóbevallásában ez nem szerepel. Reméljük, hogy nem tagadott le valami bevételi forrást az Adóhatóság elől!?
- HAGYJON ENGEM BÉKÉN, MENJEN A FENÉBE!
- Sajnálom Uram, de remélem megérti, hogy ezeket az információkat mi kizárólag az Ön érdekében gyűjtjük és használjuk!
- ELÉG! Elegem van a Google-ból, Facebook-ból, Twitter-ből, Whatsapp-ból és a többiből. Ki akarok szállni! Elmegyek egy lakatlan szigetre, ahol nincs Internet, kábel TV, és senki, aki folyamatosan figyelne és kémkedne utánam!
- Megértem Uram! De fel kell hívjam a figyelmét, hogy ehhez előbb meg kell újítania az útlevelét, mivel az 6 héttel ezelőtt lejárt.
-
BlacKSouL
addikt
válasz Tothgera30 #64621 üzenetére
Kicsit hűvösebb lett, mindjárt meg is fázott a torkom...most ihatom a forraltbort mézzel
-
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
válasz Tothgera30 #64621 üzenetére
Pedig nyomatták a mindenki is felkészült a télre!- szöveget. Csak tudnám miért lepi meg akkor őket h télen havazik...
-
Tothgera30
Ármester
Itt keleti régióiban is volt egy kis haw, meg is ált az élet.
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
Imádom a kommenista színű mobájl szolgáltatót! Mindig számlazárástól naponta kétszer belogolok h amint megjelenik a számla legott be legyen fizetve. Ennek ellenére mindég kapom tőlük a fizesse be kezdetű sms és e-mail tirádát kb egy hétig olyan 3-4 alkalommal. A legutolsó számlazárásomnál rágyöttem h nem van forintm, most adtam bé bankbe váltani és megdöbbentő tapasztalatom van. Két napja megvan a számla de most hog nem lett prompt befizetve nem küldenek maceráló izémizéket!
Ki érti ezt?!Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
tildy
nagyúr
válasz concret_hp #64616 üzenetére
Koszi, nyitottam náluk online.
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #64615 üzenetére
Volt az is, azt kb 2-3 éve megszüntettem. Raffinal voltam kb már tízen sok éve , mindennapok számla csomag volt, ezt emeltek most a duplájára , de az talán a legolcsóbb, a többi 1000 meg 2000 Ft.
Annyi, hogy szüleimnek is egyszerubb erre utalni, ha pl szülinap van, de én is innen fizetem a ( nem önkéntes) magannyugdijpenztarunkat férjemnek meg nekem is, ide jött az anyasagi , innen utalok pl a babakötvénybe is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Winner_hun #64612 üzenetére
cib online számlacsomag.
nekem is ez van, de újonnan már nem lehet kötni most év elejétől.@Tildy, neked is cibes volt nem? milyen csomag szűnt meg? néztem a mostani csomagokat, tényleg mindegyiknél feltétel a rendszeres lóvé.
Amit találtam, az a Classic magánszámla, ott nincs ilyen feltétel, az 565 Ft.[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz erdey_a #64608 üzenetére
Talán nem írtam volna, hogy nem érkezik rá rendszeres összeg? Mert szerintem de. Pont ok amugy, akik most változtattak, az eddigi 350 Ft os csomag helyett kb választhatok havi 1-2 ezer forintost. Itt kinn három bankszámlán is van, egy a közös dolgokra, egy gyerekkel kapcsolatos dolgokra egy meg a sajátom. Kp felvet, utalás ingyenes mindegyikről. Az egyiknek ugyan van egy fontos díja, de sokszorosát visszahozza ha küldtök róla. A másikra meg a ffizetésem megy. De az is max 3 £ lenne, ha nem érkezne rá havi £1500.
[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
válasz parandroid #64609 üzenetére
jajó, hát ez most nekem kimaradt, hogy fontban keletkezik a pénzmag
Vérboci
-
-
bitpork
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
válasz parandroid #64609 üzenetére
Illetve azóta lett transferwise, amivel egy nemzetközi utalás párszáz forint, nem párezer.
Same rules apply!
-
parandroid
félisten
válasz erdey_a #64608 üzenetére
Plusz az árfolyamveszteség. Pár évig nekem is megvolt még a magyar bankszámlám, aztán utánaszámoltam, hogy évi 24k-t nem ér az nekem. Kis összegű havi terhelést érdemesebb inkább családtaggal lebeszélni (szülő, testvér), ha meg valami úgy adódik, hogy elkerülhetetlenül csak utalás jó,akkor utalok a német számlámról.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tildy
nagyúr
Alkotott a magyarorszagi bankom, bele akar kenyszeriteni masik bankszamlacsomagba, mert amim van kivezeti. Egyaltalan jogszeruen jar el? Eddig kb 300 forintba kerula szamlacsomag, havi kb 5 ezer forintos csoportos beszedesi volt rajta, bevetel meg ad hoc, van mikor igen, van mikor honapokig semmi. Ha valtani kell, tudna valaki olyan bankot ajanlani, ahol a havi szamlavezetes olcso, akkor is ha nincs minimum befolyo osszeg, vagy x darab csoportos beszedesi ?
-
nagyúr
válasz concret_hp #64603 üzenetére
Én porszívózni szoktam
Mármint a belsejét.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz concret_hp #64603 üzenetére
Kifújod belőle sűrített levegős spray-vel,vagy ha van kompresszorod akkor azzal, (talán jobb) lehetőleg kültéren
Nekem ilyen van itthon[link]
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
asztali gépben évek alatt lerakódott port mivel kéne tisztítani? (utána még szeretném használni a gépet )
vagy fullba vagy sehogy :D
-
bitpork
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
válasz bitpork #64599 üzenetére
20-30% már irreális, pláne, ha nem egy 10 forintos bizbaszról van szó. Ha van egy 100e Ft-os videókártya, ami mondjuk 10 boltban ugyanannyiba kerül, de a Kókler Béla Bt-nél itt a sarkon 130-ba, kiröhögöm, és megveszem a 10 másik hely valamelyikén, és nem fog érdekelni, ha tönkremegy.
Konkrét példa: [link]. Rufusznál 70, de még sokfelé van 80 alatt, PCNoti 123. Ha mondjuk Dunaharasztin laknék, telibe szarnám, hogy helyi vállalkozás. De a BestByte-nál is 106.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest