Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Tud valaki boltban kapható reszelt tormát? Nem ez a 40-50%-os tormás krém, hanem igazi torma. A Koch-nak volt tavaly, de idén sehol se láttam. Rendes tormát fogalmam sincs, hol lehet kapni, így maradna a bolti. De a bolti meg mind szar, kivéve a szálas reszeltet, az legalább garantáltan torma.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Marcsello31 #78800 üzenetére
Egy jól sikerült bulit pedig illik egy kétfelé öntött 13%-os barley wine-al lezárni.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Bluechip-ről tud valaki valamit? Nem jön be az oldaluk.
-
Dilikutya
félisten
Jó, de ez így mennyire van rendben? Kint 37-38 fok lesz, az irodában gondolom hasonló. És nem vihetnek be saját ventilátort sem.
Pffejj de gyűlölöm az egész őskommunista állami intézményrendszert. Nekem is van benne pár év tapasztalatom, nem sírom vissza.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Az úgy mennyire korrekt, ha egy irodában szar a klíma, 35 fok van, de basznak rá? El lehet menni fizetetlen szabadságra, de holnap még hosszú ruha is kell, mert jön valami farokvakargató elnök.
Ismerős mondta most, államkincstár.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Dizájnváltás óta mindig a logout-on keresztül használtam a fórumot. Most hete napja lusta vagyok mindig átlépni, és végre kóstolgatom az "új" felületet. Azt kell mondjam, ugyanolyan rossz, mint amikor először láttam.
-
Dilikutya
félisten
válasz bitpork #74402 üzenetére
Csak ez mind bosszúság. Nagyon felbassza ám az embert, ha elmegy több10 km-re tekerni egyet, aztán kap egy defektet. És még szerencsés, ha visz magával pótbelsőt, szerszámot, pumpát.
Vagy pl. azzal jársz jó időben munkába, mert környezettudatos meg sportos vagy, és nem akarsz a dugóban szopni, olyankor jól jön egy defekt. Mert szarok a kerékpárutak, fél év után feljön a gaz az aszfaltból, meg mindenhol ott az a kibaszott akác.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz erdey_a #74360 üzenetére
Tudom, de attól még faszság. Pl. lagzikat is lehet 23-ig tartani, és ott is garantáltan ugyanazok vannak bent 23 előtt és után is, max utána már egyre kevesebben. Aki délutántól 23 óráig olyan hülye, hogy nem képes megfertőződni, az reménytelen eset, hagyni kell egészségben meghalni, mert 23 után sem lesz beteg.
-
Dilikutya
félisten
Üdv! Nem találtam erre utaló infót sehol, de hátha más igen. Van ez a 23 órás zárás szórakozóhelyeken. Ez vajon zártkörű rendezvényekre is vonatkozik? Mert van, amit akkor így oldanánk meg, 23 óra előtt is, után is csak ugyanazok az emberek, semmi külsős. Vagy ez teljesen halott gondolat?
-
Dilikutya
félisten
Google keresőben képméretnél már csak nagy, közepes, kicsi opció van? Nemrég lehetett méreteket is megadni. Jól sejtem, hogy hülyítettek rajta?
-
Dilikutya
félisten
válasz Dyrtyho #68405 üzenetére
Ennél szerintem konkrétabban is meg van fogalmazva, adnak minden hitel meg biztosítás mellé olvasnivalót bőven.. Akkor se fizetnek, ha te felmondasz, mert nem ízlik az automatából a kávé. Ha leépítés volt, miért a közös megegyezés?
-
Dilikutya
félisten
válasz concret_hp #68395 üzenetére
Nyilván hitelfedezeti biztosítás, pont az ilyen esetekre. Minimálisan dobja meg a havi törlesztőt, de nagy segítség lehet.
-
Dilikutya
félisten
válasz Dyrtyho #68392 üzenetére
Ha a cég nem szűnt meg, hiába viszel olyan papírt a volt főnöködtől, hogy megszűnt, semeddig sem tart utánanézni. A közös megegyezés viszont nem mutat jól ilyen ügyekben.
-
Dilikutya
félisten
válasz Dyrtyho #68171 üzenetére
Ez így baromság (legalábbis ők tagadják). Megváltozott a világ, legalábbis vidéken, sokkal inkább azt látom, hogy társaságok mennek mindenhova, és maguk vannak, nem keverednek más társaságokkal. Kevés az értelmes, igényesebb szórakozóhely, ahol ismerkedni is lehet. Marad a munkahely, barátok barátai, ismerősei. Én meg még ki is baszok magammal, mert mi örökké házibulizunk, meg olyan koncertekre járunk, ahol csak 100+ kilós szőrös férfiak vannak.
-
Dilikutya
félisten
válasz Dyrtyho #68117 üzenetére
Balázsékkal nem az a baj, hogy erőltetett, hanem hogy róla a Viva óta tudjuk, hogy egy büdös paraszt, és ezt azóta sem sikerült megcáfolnia. Nem hallgatom őket, de többször lehetett hallani, hogy túllőnek a célon, parasztok, bántóak, sértőek. Vagyis nincs új a nap alatt. Amennyit látok, hallok belőle, az alapján engem is irritál.
-
Dilikutya
félisten
Én kérek elnézést, hogy szoktam az origón, indexen tudományos, technikai rovatokat olvasgatni. És ott jobb-bal oldalon az ajánlókban is van sok cím. Bár az XY tököm tudja hol épp bikinis fotókat posztolt az instán jellegű "hírek" már nekem is kiesnek, fasse tudja ki az a Luxus Kva meg Hódi Pamela. De LL Juniort tuti ismered te is, 90-es évek, Fekete Vonat. Szar volt, mint a fos, de 97-98 környékén a csapból is az folyt. Szólóban valami tévéműsrban valamikor a 2000-es évek elején láttam utoljára, volt egy fergetegesen rossz száma egy elképesztően rossz klippel, emlékszem, fősulin valahonnan jöttünk vissza az albérletbe némi nem kimondottan craft minőségű serital elfogyasztása után, és csak zajnak nyomtuk be a tévét, de egyből felkaptuk rá a fejünket, annyira rossz volt.
De nem konkrétan rád gondoltam hogy veled is szembe jön, csak tényleg nagyon nyomják ezeket a híreket úgy általában, és a barma még nyilatkozik is. Csóri gyerek még ki sem hűlt a kocsi alatt, de már médiaszemélyiséget csinált belőle a kedves családja.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Csak engem irritál ez a felhajtás, ami LL Junior körül van? A történet egymondatos, a kemény tényt tudom, ha nem olvasok, nem nézek hírt, akkor is szembejön az emberrel. DE! Azóta is minden tele van, ott a szalagcím, hol ő, hol az ex(?)-asszony, hol az ügyvéd nyilatkozik, üzengetnek ide-oda, megy a tévészereplés, a Sparban minden nap más, új infó az újságos standon a címlapokon. Biztos, hogy ez érdekel bárkit is? Miért kell ezt nyilvánosság elé vinni? Napi szinten történnek hasonló dolgok. Unokatestvéremet is halálra gázolták szabályosan a zebrán, a gázoló utána még szoláriumba ment, azóta nem tudom, hol tart az ügye, mi lett vele. Pedig ez még személyesen is érint. Mégsem nyilatkozgatok a tévében. Tényleg ez érdekli az embereket? Tényleg jó ez LL Juniornak, a családnak? Egyedül a másik gyereket sajnálom, hogy ilyen kretének között kell felnőnie.
-
Dilikutya
félisten
válasz bitpork #64599 üzenetére
20-30% már irreális, pláne, ha nem egy 10 forintos bizbaszról van szó. Ha van egy 100e Ft-os videókártya, ami mondjuk 10 boltban ugyanannyiba kerül, de a Kókler Béla Bt-nél itt a sarkon 130-ba, kiröhögöm, és megveszem a 10 másik hely valamelyikén, és nem fog érdekelni, ha tönkremegy.
Konkrét példa: [link]. Rufusznál 70, de még sokfelé van 80 alatt, PCNoti 123. Ha mondjuk Dunaharasztin laknék, telibe szarnám, hogy helyi vállalkozás. De a BestByte-nál is 106.
-
Dilikutya
félisten
válasz bitpork #64591 üzenetére
A piac meg ilyen, hogy ha ő 160-ért adja, azt amit más 140-ért, akkor miért is kell neki fennmaradni? Én is most Bp-ről rendeltem egy Radeon RX570, mert konkrétan az egyik legnagyobb helyi cégnél, ami ráadásul a hardverboltot az oktatás mellett csak hobbiból tartja, többért lehet az RX550-et kapni. De a többi sem áll túl jól. Ez ilyen. Engem nem érdekel az ő fennmaradása, ha az a zsebemre megy.
-
Dilikutya
félisten
válasz erdey_a #64561 üzenetére
Hoztam tavalyról 3 napot, alapból van 30, és néhány nap szombati munkával volt még dupla lecsúsztatnivalóm, összejött vagy 40 nap idénre, és még nem vagyok 35 . Még van 5, és nem az a bajom hogy mikor vegyem ki, hanem mikor ne, sokszor akármennyi napon is le tudom kötni magam.
-
Dilikutya
félisten
válasz Integrale #64524 üzenetére
Van pár jópofa, de nem lehet méretet választani. Néztem már korábban, azóta került ki újabb is. Bár még nem mértem le, hány centi amit én viselek, amúgy kommersz átlagos méret, szóval akár jó is lehet, ami itt van.
-
Dilikutya
félisten
válasz Integrale #64522 üzenetére
Jó, de ezek csak cikkek, egyik sem webshop. Ami meg igen, az Amazonról meg innen-onnan hozatja nekem. De onnan én is tudok rendelni, hazai shop kéne. De offline bolt is jó lenne, sőt!
-
Dilikutya
félisten
Csúnya karácsonyi pulcsit lehet valahonnan rendelni itthon? Vagy kapni? Lényeg, azért ne alpári, és ne 60€ legyen...
-
Dilikutya
félisten
válasz szőröscica #63987 üzenetére
És mi a garancia, hogy ez nem agymosás? És akkor a színvonalról még nem is beszéltünk.
-
Dilikutya
félisten
Az ilyen [origo] meg Pesti Srácok oldalakat miért nem lehet felgyújtani, helyét sóval bevetni?
Valami "komoly" oknyomozó most Vitrayt találta meg, hogy AVH-s volt.
Basszus, micsoda színvonala van ennek a cikknek...
-
Dilikutya
félisten
Off! Tudja valaki, mi annak a címkének a neve, amit a hullaházban raknak a lábujjra?
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Az Autós Szelet hova tűnt a boltokból?
-
Dilikutya
félisten
Döglött tehénről jut eszembe, megmihálylott Charles Manson.
-
Dilikutya
félisten
Csak képet ilyet találtam. Az aljzatonkénti kapcsoló nem szempont, csak a lényeg, hogy így adaptereket is lehet sorban bedugdosni, meg derékszöges villásdugót is. Csak arra gondoltam, hogy miért jó, hogy jóformán csak a fenti elrendezésűt lehet kapni.
-
Dilikutya
félisten
Valaki mondja már el nekem, mi értelme van az olyan 220V-os hálózati elosztónak, amibe átlósan kell bedugni a villásdugót? Vagy hosszában. Beteszel egy derékszögben hajtott kábelt vagy valami adaptert, és rögtön lefog egy aljzatot pluszban.
Ezeket meg úgy kell vadászni, este egy Tesco Extrában nem is volt ilyen elrendezésű.
-
Dilikutya
félisten
válasz parandroid #59658 üzenetére
Nem foglalkoznak vele. Nincs hely, nincs ideiglenes örökbefogadó, nincs semmi, kérdeztem. Nem egy eldugott helyen él a kutya, hanem igen forgalmas, feltűnő, ahogy hallottam, ilyen-olyan FB csoportokban volt már téma, de nem történt semmi.
-
Dilikutya
félisten
Hahó! Közterületen garázdálkodó kutya melyik hatóságnál jelenthető? Gazdátlan, de fix helyen tartózkodik, egy zebra vonzáskörzetében, vagy az egyik oldalban a kerítés melletti sövénynél, vagy a túloldali Tigáz bódénál, bebújva a rossz kerítésen. Forgalmasan helyen van, és főleg a kerékpárosokra rendszeresen ráront. Nem tudom, harapás történt-e már. A gazdikeresők csak a szomorú szemű yorkikat meg édesbús keverékeket pátyolgatják, ehhez már nem fűlik a foguk. A városi jegyző, vagy ki lehet az illetékes gyepmester felettese? Nemrég költöztünk ide, de a probléma nem annyira új, és mivel sűrűn használom azt az útvonalat, én nem fogom ezt így ennyiben hagyni. Egyszer rajtakaptam egy faszt, hogy ételt rakott ki neki, nem hatotta meg, hogy a kutya agresszív, direkt rászóltam, hogy ne etesse. Gyalogos forgalom ott nem nagyon van, de emlékeim szerint azokra is láttam már rárontani a nyáron.
Imádom a kutyákat, van is, de ez a helyzet így akkor is tarthatatlan.
-
Dilikutya
félisten
válasz szőröscica #58623 üzenetére
Ebben van ráció, én már legalább 10 éve nem tartom biztonságosnak Észak-Afrikát. 2004-2005 környékén volt valami szállodai merénylet több tucat halottal Egyiptomban, azóta valahogy nem vágyom már oda. És az még az arab tavasz előtt volt, amikor még az al-Kaida is a WTC-t leszámítva főleg katonai, politikai célpontokat támadott. De ahogy nézem, pl. Egyiptom a 90-es években sem volt biztonságos, még Gízában és Luxorban is voltak sok áldozattal járó támadások turisták ellen (igaz, Luxorban a görögöket izraelinek nézték, ma már nincs negatív diszkrimináció), holott azok vezető turisztikai látványosságok, jobban is védhetnék.
-
Dilikutya
félisten
Valaki a sok spoileres picsogás közepette emlékezzen már meg a Filmvilág topikban arról, hogy elhunyt "godfather of the dead", George A. Romero!
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Magyar áruházban hol lehet ilyet kapni? Akár webshop, akár valami ismertebb bolt? Szlovákoknál van egy rakás, de nem akarok onnan rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest