Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
-
addikt
válasz Dilikutya #78609 üzenetére
Az, felháborító, egy bürokratikus rendszer.
Mindemellé a bérek meg a béka segge alatt, jönne is el a barátnőm, de hova... akkora lehetőségek vannak, hogy örülsz hogy van hova menni dolgozni, de azért mindenki mondja, válts ha nem tetszik, persze, azt ha felvesznek, és másnap meg azt mondják csókolom, akkor mehetsz az utcára, mert nincs félretett pénzed se kb.
Az kéne már, hogy mindenki sztrájkoljon az egész rendszer ellen, azt lenne pislogás, de a "magyar nép" annyira szarik a másikra, hogy ez esélytelen, hogy kiálljunk 1 közös ügyért.Azt legyen minden állami kézen, hát kérem, az nem jobb lesz, csak rosszabb, olyan lopások, túlárazások, korrupció, szarunk bele mindenbe, jóvanazúgy...
-
FehérHolló
veterán
válasz Dilikutya #68475 üzenetére
Kivették a funkciót, de a keresőszavakkal még mindig megy elvileg, például: imagesize:600x400
Meg a speciális keresésnél van olyan, hogy "nagyobb, mint X méret".[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
nagyúr
válasz Dilikutya #68407 üzenetére
A cégek jelentős hányada közös megegyezéssel intézi az elbocsátást. Az oka egyszerű, ilyenkor jogilag nem perelhetőek, (a munkajogi perektől írtóznak) és ez igazán megér nekik még egy-két hónap plusz pénzt.
A legszebb az, hogy ilyenkor nem jár semmilyen munkanélküli ellátás, sem pedig a biztosítás.
De ha aláírta a munkavállaló, akkor aláírta, ennyi.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tim82
félisten
válasz Dilikutya #68238 üzenetére
Classic example of how to fuck up an addict's recovery period, ahogy a művelt ángliusok mondják.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Dyrtyho
őstag
válasz Dilikutya #68179 üzenetére
Én pl próbálkoztam a köreimben lévőekkel ismerkedni ,és ott két opció van, az egyik akiknek vagy van valakijük, vagy épp már kialakulóban van egy következő kapcsolata. A másik részleg akiknek meg túl fiatal vagyok a 29 évemmel, pedig szerintem egy kapcsolatban a kor annyira nem sokat számit, mint azt sokan gondolják. A társkereső oldalak, applikációk meg úgy kukázhatóak ahogy vannak....discokba, szórakozóhelyekre pedig alig járok, vagy ha megyek is, akkor is olyan barátokkal logok ott, akikkel egy zenekarért rajongunk. Bár lehet velem van a gond, hogy élőben sokkal visszahúzodobb vagyok mint irásban, hiszen az előző exeimet is online szedtem fel
[ Szerkesztve ]
best regards, egy fórumozó blogger
-
BlacKSouL
addikt
válasz Dilikutya #68123 üzenetére
Én is hallgattam őket egy darabig, pont így reggelente, felkelés, készülés környékén, meg néha autóban, de lemondtam róluk, miután pár hónapja napokon keresztül fosásról, fingásról, hányásról, beszarásról, és ezek ismétléséről, kombinációjáról szólt a téma reggel 6:55 és 7:40 között. Úgy havonta egyszer ez elmegy, de ők, illetve valószínű a műsor névadó úgy érezte, hogy ez mindenkit folyamatosan érdeklő, kiapadhatatlan témaforrás. Én meg azóta nem hallgatom.
Amúgy Jani meg Feri magától nem lenne ilyen, de "fel kell nőniük" a mesterhez, különben elnyomná őket teljesen. Mondjuk így is, de mindegy. Amikor Balázs nincs bent, akkor például egész normálisak tudnak lenni.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
NoLF
veterán
válasz Dilikutya #68089 üzenetére
En nem olvasok, nem nezek hirt, es nem jon szemben velem a fiatal LL, bar szerencsere rola sem tudom, kicsoda.
Mas: Egyebkent megkovetem magam az elozoekben irtakkal kapcsolatban, mert 4 eve Rioban kimentem a baratommal a Maracana stadionba egy focimeccsre, mert elete alma volt eljutni es nem akartuk egyedul hagyni a masikat. Kibirtam, szerencsere nem voltak tul sokan a stadionban, es voltak szep lanyok igy volt mit neznem
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
bitpork
nagyúr
-
szőröscica
addikt
válasz Dilikutya #64592 üzenetére
Ez ertheto, de a masik oldalt is latni kell, mert ha o nem tud fenn maradni, nem lesz penze, amit elkoltson a masik helyi vallalkozasnal, aki szinten nem marad fent es ez begyuruzik hozzad is.
Persze realitasok talajan erdemes maradni. En pl. gumit vettem az automra egy honapja. A netrol 50-ert tudtam megvenni darabjat. Ugy voltam vele, hogy ha a helyi gumisom 55-ert meghozza, megveszem nala es fel is szereltetem. 65-ert hozta volna. Igy netrol rendeltem meg es az atveteli ponton rakattam fel.
Igy a gumis elesett kb. 30 ezer forint haszontol, en meg fogtam hozza kepest 60-at. Vagy 20-at, ha a teoretikus 55-os arral szamolok.
-
BlacKSouL
addikt
válasz Dilikutya #59702 üzenetére
Pontosan. A fröccsöntő szerszám a mérete miatt máris nem 10-12 ezer €, hanem 14-16 ezer. Azt a többletköltséget meg le kell valahogy verni a vevőn. Plusz ezt a nagyobb terméket kisebb szériában gyártja, kevesebb is fogy, tehát kisebb mennyiségre esik a magasabb költség.
Ok, hiába Kína azért ott sem hülyék ülnek a megfelelő pozíciókban.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz Dilikutya #59700 üzenetére
A védőérintkezőt így lehet egy közös lemezből gyártani, legalább a belső oldalakon, illetve ugye elméletileg így a kilógó derékszöges kábelekkel együtt is keskenyebb a kiterjedése, jobban elfér pl. szekrény mögött. Ami persze csak bullshit, valójában az első pont a megoldás, kisebb méret, kevesebb anyaghasználat, közös lemezek, pont olyan, mint amikor lemezterítéket csinálnak, hogy minimalizálják a hulladékot. Hogy így a védőérintkező nélküli kettős szigetelésű lapos dugón kívül semmit nem tudsz normálisan beledugni, pl. adaptert sem, maximum még egyenes dugaszt, az abszolút mellékes.
Széljegyzetként ugye van a tévéknek a lapos keskeny villásdugó, amit legalább ilyen ferde szarokba is lehet úgy dugni, hogy melléfér még a derékszögű nagy dugó is, erre a marhák elkezdik még a laposdugót is szögben gyártani, hogy biztos ne férjen el az sem...
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
-
nagyúr
válasz Dilikutya #58621 üzenetére
képzeld el, ha a kocsmákban igy úgy működne, hogy a csúcsidőben drágább a sör
Péntek este 1500, de kedden csak 700 Ft...
Kedden mentél sörözni? Olcsójános (József) vagy...---------------
Más téma: néztem, hogy mennyiért lehetne most leugrani az Adriára, és annyira durván elszállt árak vannak, hogy ilyen még nem is láttam, pedig tavaly júliusban is voltunk ott... Bazzeg, hat napra 1000 euró alatt gyakorlatilag nincs normális szállás (normális = ami nem egy lyuk).
Néztem, ahol tavaly voltunk, most kétszer annyiba kerül. Hát mi a fene folyik a horvátoknál, ekkora fellendülés van?[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest