Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz bitpork #64797 üzenetére
Házon belül nem. De igazából oszloptól kezdve sem. Sőt rá van kötve egy szociális segélyhívó készülék, de az is vagy 20 éve, tehát eddig azzal se volt semmi gond. Faluban állítólag volt valami szerelés, nagyjából azóta olyan, de vagy 2 hónapig megint rendben volt. Most már viszont folyamatosan zúg.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Mi okozhat folyamatos búgást hagyományos rézkábeles telefonnál? (nem, nem tárcsázóhang) Olyan mintha egy nagyfeszültségű trafó lenne folyamatosan a vonalra kötve. Beszéd közben a búgás némileg csendesül, de megmarad. Hagyományos vezetékes kábeles készülék, nem hordozható.
Tudom hívjak szerelőt, de sajnos nem olyan egyszerű, másrészt hátha volt már valakinek ilyen mostanában, és van rá egyértelmű megoldás. Azért amellett hogy csökken a vezetékes telefon részesedése a mobilhoz képest, és nagy technológiai változások nem voltak, azért az utóbbi 20 évben nem találkoztam ilyen problémával eddig.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
ToBeY
nagyúr
válasz parandroid #64791 üzenetére
Dehogy! Nem agresszíven csinálom,csak "véletlenül" feljebb állítódik a hőfok a klímán
Mondjuk volt hogy pulcsiban ültem július közepén, és a többiek furán néztek.Nappal nem megy a fűtés és így van 24-25fok póló+mackóalsó elég,éjszakára viszont 5-re tolom a fűtést (ez max) Nemrég lett szigetelve a házunk,jól sikerült..(csak ronda p***i színű lett)
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
És még sose vertek meg érte?
Télen egyébként meddig tekered a fűtést? Nálunk most olyan stabil 21 fok van a lakásban, mackóalsó-póló kombóban ez kb ok. Valószínűleg még egy fokot el tudnék viselni, de akkor már észrevehetően többet megy a radiátor.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
ToBeY
nagyúr
válasz parandroid #64789 üzenetére
Nem szoktam kikapcsolni soha,csak egy kedvezőbb hőfokot állítok be (számomra) 21-ről mondjuk 27-28 fokra
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
jaaaajjj.
[tetszőleges fészpalm gif]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
ToBeY
nagyúr
Én 20c fokot és napsütést szeretnék,hol lehet ezt kérni?
-
nagyúr
"hazánk időjárását ma az északnyugat felől érkező Bóna Márta.... öööö, akarom mondani, Tildy határozza meg"
(Maksa híradó, 1995)@Bleki: a jó csajokat és a napsütést Pestre küldd, a havat pedig oda, ahol Tildy éppen tartózkodik.
@Tildy, lécci kapcsold be a google maps-en a helymegosztásodat, hogy a technikusaink gyorsan meg tudják oldani a problémát.és most, reklám!
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #64772 üzenetére
Felteteles mod, tudod? HA jonne a ho, akkor kuldje erre. Ennyi. Legalabb en is boldog lennek, meg o sem sirna. win-win. Te meg maradj pesten ( errefele nem ijednek meg egy kis hotol... A gyerekek meg szeretik. )
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
nagyúr
A HÉV-en úgy fűtenek bazzeg, hogy szétolvadnak az ember tökei... (az ülés alatt van a fűtőtest) Tiszta mák hogy ilyen sikeres ország vagyunk, hogy ilyen fejlett, 1960-as keletnémet technológiát képviselő vonatokon utazhatunk 2018-ban is.
-
nagyúr
Nem, én csak nem szeretem azt, hogy valaki azt kívánja, hogy essen a hó. Majd esik, ha muszáj. De akkor általában a többségnek rossz. Szóval lécci ne kívánd azt, hogy essen, köszi.
Költözz olyan helyre, ahol esik, és akkor nem fog hiányozni...
Nekünk nem hiányzik.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #64764 üzenetére
Tel van, télen pedig várható hóesés Nehogymar te is brit legyél , akik egy 2 cm-es hóra már azt mondjak hogy extrém időjárás és nem tudnak közlekedni ?! Ennél többet néztem ki belőled ...
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
EQMontoya
veterán
Gondoltam egy nagyot, ugy dontottam, hogy futtatni fogok virtualboxxal egy Ubuntut Macen.
Ez ugye nem egy nagy kihivas igy majdnem 2019-ben, next-next-finish, 2013-ban is csinaltunk mar ilyet, csak Windows hoston.
Ok, nosza, fel is dobtam mindent, megy is, csak epp copy-paste nem megy a host meg a vm kozott.
Nyilvan google, stack overflow, bekapcsoltam a virtualboxban a bidirectional clipboardot, felraktam ubuntura a megfelelo guest additiont, szoval megcsinaltam mindent, ami mukodhete magatol is, de igy sem, egy ora szopas utan feladtam.
Komolyan nem sikerult eljutni odaig Macen, hogy ezt a rendkivul bonyolult probelamat meg lehessen oldani?
Same rules apply!
-
bitpork
nagyúr
Egészen Szegedig gyöhet, csak sikerüljön elküldenetek!
Jut eszembe, szerdán Szolnok látogatásNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
tildy
nagyúr
Blackie , ha jönne a hó, irányítás kicsit délebbre, úgy Szolnok megye felé. Egy ideig itt leszek
-
pc360
addikt
-
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
elessar
tag
válasz FehérHolló #64757 üzenetére
Ha ennek a cafeteria-elemnek van havi maximuma, és te megkaptad a 12-szeresét, akkor évközi felmondáskor a különbözetet másképp kell elszámolniuk. Vagy vissza kell fizetned, vagy pótlólag elszámolják az idei béredhez, Nekik mindenképp kavarás a könyvelésben, neked a második esetben az adóbevallásod módosításával jár. Persze ezek csak az én tippjeim, lehet még más is.
-
lenox
veterán
válasz FehérHolló #64759 üzenetére
Hat ne ird ala, ha nem tetszik. 'Gondolkodj' rajta.
-
gaborbol
őstag
válasz FehérHolló #64757 üzenetére
Hat ha most kapod meg elore amit jovo ev vegig kene kifizetniuk akkor szerintem nincs itt gond.
-
FehérHolló
veterán
Jövőre változik a cafeteria rendszer, ezért megelőlegezett a cégem egy nagyobb összeget a jövő évi cafeteriából, amit vissza nem térítendő lakáscélú támogatás formájában kaptam meg. Már ki lett fizetve.
Most alá akarnak íratni velem egy papírt, hogy ha felmondok jövő év vége előtt, akkor X összeggel tartozom a cégnek.
Nem teljesen értem, hogy ez hogy passzol össze a vissza nem térítendő támogatással.
Ugye keressek egy munkajogászt?[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
gaborbol
őstag
válasz bobsys #64755 üzenetére
Nekunk is a kiwico.com-rol jon a cucc a 3 evesnek es imadja. Ha megjon a doboz es meglatja, kiszekal a vilagbol, hogy mikor csinaljuk.
Ha ingyen kapod a telefont azt kiraly. En befejeztem a draga/flagship telo vasarlast par eve.
Megveszem az eppen aktualis moto g akarmit valamelyik akicioba azt csa. Kibir esetleg 2 evet, aztan mehet a lecsoba, jon a kovetkezo. Amire kell ara boven eleg es ket - ket es fel napot siman kihuz az aksi.[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
Gondolkodunk, hogy a gyerek karacsonyra mar nem transformerst kap hanem valami ertelmesebbett. Amit neztem az a kiwico.com eppen. Elofizeteses es minden honapban kuldenek valamit amit ossze lehet rakni es elvileg ugye nemileg tanul vele a gyermek.
Tudtok meg par oldalt ahol van ilyen?iphone8 64GB lett vegulis, ingye, mert megvaltozott a dolog es most mar hiaba fizetek egy masik modellert attol az meg a ceg tulajdona marad (a mostaninal meg ugy volt, hogyha fizetek erte akkor az enyem)
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
parandroid
félisten
válasz bobsys #64748 üzenetére
Én lecsapnék az XR-re ennyiért (harmadáron van, és tutira 3 évig elég lesz), de ha nem érdekel a technika (főleg a kamera), akkor hozd el az i8 64-et, az is jó lesz még vagy 2 évig. I6 lassan az utolsó támogatott modell, szerintem jövőre legkésőbb kinyírják az új ios-sel. 64GB egyelőre mibdenre elég, hacsak nem videózol. Droidhoz nem értek, én pénzt nem adnék érte, de ha sokat fizetnének, sem biztos, hogy használnám. De ezzel a véleményemmel itt a topikban meglehetősen magányos vagyok, majd mindjárt jönnek a többiek, és helyretesznek.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
bobsys
veterán
Ne szarozzatok mar! Inkabb segitsetek
Iphone6 16Gb hasznalok, felesegnek meg egy iphone6 64GB van. A 16GB keves, van most kb 2.5 GB szabad hely rajta, par video es mar tele is van (persze nemtudom miert 250 mega egy Garmin app vagy miert 150 mega egy OneDrive app). Egy par app lassan indul, meg neha itt ott megakad, de annyira nem veszes es nem is tudom, hogy az app van szarul megirva vagy mar gyenege a telefon?Ceges cuccon keresztul most lenne egy iphone8 64GB $0 vagy iphone8 256GB $300, XR 64GB $300 / XR 128 GB $350. Ezek mellett neztem Android telefonokat, Moto X4 most olcso ($420, de 1et veszel es adnak meg egyet amit el lehetne passzolni ebayen), esetleg Nokia 6.1/7.1 (ezeket fogdostam ma az uzletben).
A problemam, hogy nemtudom, az android telefonok sebessegre van-e legalabb olyan mint az iphone6 esetleg parban vannak-e az iphone 8-al?Megtudok kerni egy iphone-t cegen keresztul, lepasszolom a felesegnek (XR tul nagy nekem peldaul) es hasznalom az o 64GB iphone6-osat, ha az meg mindig jobb mint a fenti androidok. De fel is tudom rakni az e-bayre a iphone6 meg az egyik moto x4-et es akkor iphone felesegnek nekem meg egy moto.
Engem kulonosebben nem erdekel, hogy ios vagy android. Felesegnek jobb az ios a mac melle, nekem ami appokat hasznalok azok megvannak mindket rendszeren (ceges app, utazasaimmal kapcsolatosak meg reddit).
Mit tudtok tanacsolni? Spur vagyok , de $200-$300 2-3 evente telefonra belefer.[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
nagyúr
válasz BlacKSouL #64743 üzenetére
Zsír. milyen király lehet, mikor egy hosszabb úton megsül a szar a motoron
Amúgy most többen azt mondták, hogy ez nem lehet madár, mert annak kloákája van, és nem jöhet belőle ilyen bogyós izé, hanem a szokásos placcsanat...
Azt is mondták, hogy nyest.
mondjuk a másodikon továbbra sem értem a jelenlétét, de akkor is...
rejtély Mátyásföldön!szóval?
-
parandroid
félisten
Vagy igen, vagy nem. Én csak szívtam a tplinkkel. Aztán vettem rendes cuccot, azóta minden fasza. Jó, persze, drágább.
Monitor kérdést amúgy megoldottam, vettem egy 32"-es, ledes, ips-es smart tv-t, igaz nem 4k, de freesync-es, és a hanggal sem kell külön szívni, és így a netflix is meg van oldva távirányítóról (ez a PC, és a PS4 mellett a harmadik fő felhasználási terület). Aztán idén a karácsony letudva, mást már nem veszek, az tuti.
p
-
ToBeY
nagyúr
Másik szobában szar a wifi,ha veszek egy ilyen 5-6k tplink jelerősítőt az ok lesz?
-
nagyúr
válasz FehérHolló #64740 üzenetére
Thx.
Ui. ritka, mint az erkélyre szaró fehér kánya..!
-
parandroid
félisten
válasz FehérHolló #64740 üzenetére
Na, az illetékes madár elvtárs megmondja.
p
-
FehérHolló
veterán
válasz parandroid #64739 üzenetére
A vetési varjút nevezik kányának.
Egyébként meg +1.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Más téma.
...vajon milyen állat szart a második emeleti erkélyünkre, a hálószoba erkélyajtaja elé?
Nekem nem madárnak tűnik...
Mondjuk mókust már többször is láttam a környéken, és körben minden irányba nagy fák vannak, de azért furcsa. Oké, hogy kertváros, de a második emeleten, vaze?[kép]
(inkább linkesítettem a képet.)Pleased to meet you - hope you guess my name
-
félisten
válasz parandroid #64735 üzenetére
while (!sleep) sheep++;
-
parandroid
félisten
Most lesz 13 januárban. Wacom táblával meg ilyenek mennek neki:
Most hirtelen csak ezt találtam az üzeneteim között, ez ilyen telefonos ‘screenshot’.
Itt amúgy különdíjért megfejthető, hogy mi történik a képen, nekem nem sikerült teljes egészében összeraknom a sztorit, a szerző meg nem nyilatkozott.
p
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
EQMontoya
veterán
válasz parandroid #64728 üzenetére
A két hdmi nem segít, mert direkt úgy vannak megcsinálva a monitorok, hogy hiába van usb és több bemenet, még véletlenül sem tudod kvm switchnek használni. Igen, ez elég nyilvánvalóan kartell...
Same rules apply!
-
parandroid
félisten
Azt is tolja, a lakás összes szabad papírfelülete, és post-itje tele van állandóan manga-figurákkal. A könyveiről, füzeteiről nem is beszélve.
Ez most így a konyhai jegyzettömb csak így hirtelen.
A digitális rajzolást én szerettem volna, ha kipróbálja, megtanulja, ha ilyen irányba indul, később igen hasznos lehet.
p
-
ToBeY
nagyúr
válasz parandroid #64728 üzenetére
Igazad van abban amit mondasz időtállóbb lenne 32" monitor,de akkor valahol kompromisszumot kell kötnöm,vagy várni még egy kicsit a dologgal.
-
félisten
-
parandroid
félisten
Kicsi lányom rengeteget rajzol, laptophoz nem volt ideális a digitális rajztábla, kapott egy kis asztali gépet nagyobb(acska) monitorral. Persze IPS, meg akkor szép legyen, de olcsó is. Semmi gond, kb 120 eur akcióban egy full-hd 24-es HP, az fasza lesz neki. Rá két hónapra most megkaptam a capex-engedélyt egy ps4-re az exkluzívok miatt karácsonyi ajándéknak, de akkor az is az ő szobájába kerüljön, mert a nappaliban ott van már az xbox, legalább nem blokkolja a tv-t, ha játszik. Ja, akkor azért nem ártott volna egy 27-es, de inkább 30-as hasonló monitor, és alapból néztem volna, hogy két hdmi-bemenet legyen rajta, illetve akkor már előrelátóan 4k, ne kelljen 2 év után megint cserélni, ha a következő konzolgeneráció 4k-s lesz... Pfff, most meg apa találjon ki valamit karácsonyig, de megint olcsó legyen, mert már vettünk neki playstationt.
Szóval inkább a nagyobbat vedd rögtön!
p
-
Integrale
veterán
Laptopom kepernyoje 15"-os es 4K, ne kerdezd, hogy miert, ez volt. Nem kicsik sem a betuk, sem az ikonok, raadasul alithato is a méretezes (nem jut eszembe a szakszo! ). Cserebe tu eles a kepe, mar megszoktam, fura utana FHD-t nezni, de eleg lenne az is.
"Bad reklám is reklám too"
-
BlacKSouL
addikt
válasz BlacKSouL #64715 üzenetére
Na. Operán eddig tökéletesen ment. Most meg egyszercsak teljesen szétesett. Semmi formázás, semmi törés, nincsenek gombok. Újraindítás, frissítés, kukitörlés semmi nem segít. Megnéztem chrome alól, ott meg tökéletes. Mobilról beszélünk. Frissítettem az operát, és az sem javította meg. Akkor most csak fészhez használjak krómot, minden máshoz meg operát? Krómot nem kedvelem.
Aha, ja igen, eddig működött a böngészőből az üzenetküldés, most a krómban már nem, automatikusan a messengert akarja telepíteni. Zsír. Akkor ez remekül sikerült.[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
Most csak nálam szar a fész vagy ez valami központi jelenség?
Mobilon legalábbis[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
27-28"-on mennyire van értelme 4k felbontásnak?Nem túl pici a betűk és az ikonok?
-
félisten
-
FehérHolló
veterán
válasz FehérHolló #64692 üzenetére
Másik kolléga másfél hete betegszabin, mert kificamodott a bokája. Ezen a héten sem fog jönni.
Tegnap találkozott vele egyikünk egy koncerten.Komolyan berosálok.
-
EQMontoya
veterán
Nyilvan nem, de attol meg siman repulhetne. Ez alapvetoen nem nekem problema, mert nem ma kezdtem, de ha az oldal uzemeltetoje megturi az ilyen csalokat, akkor a f..om se fog itt hirdetni dragabb cuccot.
Aztan nem lesz se fizetos user, se reklam.Mondjuk legalabb valaki masnak segitettem, aki olvasta, aztan ram irt, hogy nala is beprobalkozott az illeto.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
tbs
addikt
Taxify, Bp. 2:00am - mennyire lehet szamitani rajuk..? Tapasztalat..?
-
tahepa
senior tag
-
EQMontoya
veterán
Hardveraprón lehet valahogy csalókat jelenteni?
Nagyon úgy tűnt a privátok alapján, hogy le akartak húzni egy távolabbról is látható összeggel.
Same rules apply!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest