Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Az a baj, hogy az erintettek szamahoz es ahhoz kepest, hogy az egesz ellenzek felsorakozott emogott, meg a 25 ezer fo is csak egy tuntike, amivel nem sokra fognak menni. Tavasszal kellett volna valami hasonlo egyseget alkotni, es akkor talan a 2/3 nem lett volna meg a kormanypartoknak.
-
Tim82
félisten
válasz szőröscica #64898 üzenetére
Értem. Akkor remélem, figyelembe veszed, hogy tegnap egy nagyságrenddel többen tüntikéztek, mint ma.
Nem azt mondom persze, hogy akár akkora tömeg elér valamit, de messze nem 1-2 ezer állandó ember marginálisnak vehető feltűnési viszketegségéről van szó.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
concret_hp
addikt
válasz szőröscica #64890 üzenetére
szerintem, hogy esetleg felébredjenek, akik igazán rábasznak az egésszel, de elég durva, hogy ez sem veri le a biztosítékot
de tényleg aki se egészségügyhöz, se oktatáshoz, se normális munkakörülményekhez nem fér hozzá, annak 90%a szerint ez így tök oké és jó irányba mennek a dolgok és most is csak soros meg brüsszel kelti a hangulatot
és ebből a szempontból valóban mindegy, hogy melyik irányba van 10x tévedés, mert 250 meg 25 000 is kevesebb annál a pár milliónál aki tényleg ráb@szik.
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Tim82
félisten
És ez a szám honnan van? Mert mindenféle politikai felhang nélkül vasárnap mondjuk egy nagyságrenddel többen voltak a Hősök tere-Kossuth tér közötti közösségi csodáljuk-meg-Budapest-karácsonyi-díszkivilágítását-sétán.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bitpork
nagyúr
válasz szőröscica #64892 üzenetére
Szerintem tankolj be az acélpengéből és az olajból Nem nagy pénz de amikor majd megmurdél lehet már nem lesz kapható.
MOD
(#64893) BlacKSouL: mit kell nézni? Hogy tempomattal áll?
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #64884 üzenetére
Ezt haverom küldte innen tőlem 15 km-re. Alakul ez.
Akkor jó a tablet de ennyiért az m5 lite nem éri meg? A másik opció, hogy használom a nexust amíg tudom, és ha már nem lehet, rendelek helyette egy péklapát új telefont? Most ez még szinte mintha új lenne, meg nem is kéne több, jobb. Néha a sok net meg videók miatt kacsingattam tabletek felé, de még bizonytalankodtam. A op6t tetszik, de nagyon drágállom.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
bitpork
nagyúr
Ez borotvának van írva a braunnál nem hajnyírónak - vagy csak én látom rosszul?
MOD
A 2500 ember elég megtévesztő. Én tegnap az EU ügyészség aláírásgyűjtésén találkoztam olyan emberrel aki faluhelyről jött be és írni alig tudott - és bocsánatot kért de nem tudott hamarabb jönni Eskü ha nem így találkozok vele akkor még a vöröskereszthez is elvittem volna mert nagyon lerobbantnak nézett ki szegény. De a lényeg: Szegeden a tegnapi tüntetésen egy időben 1000-1500 ember volt. De az adventi vásárból folyamat jöttek mentek az emberek. 4 óra alatt egy , azaz egy ember jött oda h nem ért velünk egyet: egy asszony volt valahol a 60. éve körül és ordibálta hogy mi fiatalok menjünk inkább dolgozni. A tömeg legalább fele 50 felett volt.
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Mindenféle politikai felhang nélkül, 2500 fős tüntikézéssel mit szeretne elérni az össznépi ellenzék? Ez az ellenállás buktatja meg a hatalmat? Ez annyira elég, hogy kibasszanak azokkal, akik közlekedni akarnak a városban.
bitpork: egy Braun 5030 lett, nem tudom milyen kése van.
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz szőröscica #64888 üzenetére
Kerámia pengés? Érdemes venni egy kis adag varrógépolajat és évente egyszer lecsavarozva a pengét megolajozni. Ha pl olyan sűrű és vékony szálú a hajad mint nekem akkor meg pár használatonként szintén szét kell szedni és a becsípődött hajat eltávolítani. Nekem Roventa kerámia van.
-
szőröscica
addikt
Na vettem egy hajnyirot, a negyedik vagas mar ingyen lesz. Papa 3600 forintos hajvagas.
-
-
bitpork
nagyúr
-
nagyúr
válasz fokukac #64884 üzenetére
amúgy videózni jó. Böngészni is, bár egy idő után elég fárasztó tartani.
Apropó, videó, mivel valami biztonsági/másolásvédelmi csip hiányzik belőle, így a netflix és a hbo go csak butított felbontásban jön rajta, ami ekkora méretben azért már látványos.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz BlacKSouL #64882 üzenetére
én vettem egy éve egy M3 Lite-ot a 'zasszonynak nagyjából ennyiért, de nem vagyok róla meggyőződve, hogy megérte. Jó, nyomogatja, de szerintem nem gyors, és a 3 GB RAM kevés ma már. A rendszer-támogatás se túl acélos, még mindi 7-es android van rajta. Ezt meg kiadják 2018 októberében 8-assal. Miközben nekem már 4-5 hónapja 9-es van a pixelen... Továbbá a kínai titkosszolgálat kíváncsi rád.
-
BlacKSouL
addikt
Huawei mediapad M5 lite megérheti az árát (edigital 88k), vagy
a) minekaznekem
b) olcsóbbanisvanjobb
c) arra amire nekem kell fölöslegesen drága
d) ennyiért most nem is rossz
e) egyéb
Igazából nem is nagyon érzem a mindenáronkell kategóriának, de eljutottam oda, hogy nagyon sokat netezek telefonon (5" Nexus 5) sokszor videózok is, asztali elé nem mindig ülök le --> mobilabb, fekve is jó, stb. Egy 1920*1200-ra gondoltam felbontásban, ha már telefonon megvan a FHD, legyen akkor már 2 helyett 3GB ram, de más igazából nem számít, mobilnetet telefonon se használom ki, inkább a zökkenőmentesség, stabilitás ami fontosabb. Egyébként a 88k-t sokallom, érte is, másért is, de anno telefont is így vettem, hogy 50 k-s limitre vettem egy 91k-st. Itt azért efőlé már biztos nem mennék.Ahogy a hírek, cikkek kommentjei közt olvasgatok, elégedetlenség van hardveres téren a tabokat illetően, hogy le van maradva az iparág, de konklúzió valahogy az, hogy azért igazán nem olyan rosszak. Csak van köztük ami nem éri meg.
-
tbs
addikt
-
NoLF
veterán
válasz BlacKSouL #64871 üzenetére
gyönyörű az a collostok! bárcsak lenne még ilyenem... szívesen használnám.
látom azért ennyi hó miatt sokat verekedni nem kell, sokan lejárták már az utat, tehát nem te keltél elsőnek hanjalok hajnalán.
Téligumi (tudtommal) van, vezetési rutinod bőven van.
A takarítatlan járda helyett lehet menni az úton, mert van lábad, nem kell kerekesszékkel bénázni.
Örülhetsz, hogy van garázsajtó, amit ki lehet nyitni, mert ez azt jelenti, van garázs, ahol az autó pihenhet hótól-fagytól védve.De ha nem tetszik a garázs előtti takarítás, javaslom, add el a garázst (=pénz) és parkolj a ház előtt! Se sétálni nem kell, se garázs előtt takarítani - bloody win win situation innit?
én bármit megadnék, hogy nagyanyám még életben legyen, és takaríthassam előtte a havat. vagy mögötte. fölötte, alatta. még a mocskosbudapestiából is lemennék autóval, ha rámcsörög, hogyugyankisfiamcsináldmármeg, akár több óra vezetés árán is, csak hogy takaríthassak előtte, mert akkor tuti tudunk beszélni, és meg tud kínálni akármivel.
ilyen ez egy másik szemszögből megközelítve
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #64869 üzenetére
Tényszerűség kedvéért jegyezném meg hogy itt mifelénk több sikerült mint 5 centi. Ilyenkor én is keresztülverekszem magam a takarítatlan utcákon járdákon, elhányok 1-2 köbmétert hogy egyáltalán kinyissam a garázsajtót, külön fasza ha már átmentek rajta kocsival, majd elautózok kiszabadítani a hó fogságából a 90 éves nagyanyámat, ahol így az udvaron általában fél méter vagy inkább több hó hányódik össze, olvadni semmi, és nemsokára jön az újabb háromnapos havazás.
Szóval átérzem a problémád. Engem meg mások nem értenek meg hogy 35 fokban simán szeretek a napon feküdni. Nekem az jó, nekik ez.
De csak tényszerűen megjegyzem, meg hogy nem szeretem. Most élvezkedjenek mások.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
nagyúr
válasz concret_hp #64868 üzenetére
nem attól fagy fel. Hanem, ha úgy marad, és olvad, majd visszafagy, akkor alul fasza jégréteg lesz, felette hó... aztán az egész jéggé tömörül, tucatszor olvad fel és le, ami bármilyen követ szét tud cseszni nagyon gyorsan. Az épület le van szigetelve, nem nagyon melegít, csak a szélső fél méteren. És összesen 16 m2-ről beszélünk.
De mindegy, ez az egyéni szociális problémám, hogy nem értem, hogy valaki miért csalódott, amiért csak 5 centi hó esett. Majd esik még.
Most bejöttem a belvárosba, itt már faszán latyakos minden.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz concret_hp #64866 üzenetére
hogy ne faggyon szét a járólap...
pl.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz erdey_a #64863 üzenetére
ez egy társasház. csak az én lakásom / teraszom van legfölül, és oda több hó esik, mint lejjebb. És úgy kell onnan eltüntetnem a havat, hogy ne mások nyakába / tulajdonára essen. És el kell tüntetni, hogy ne faggyon oda, ne faggyon fel a járólap, mert amikor megvettem, az összes lap mozgott, én csináltattam meg.
Lent pedig azért takarítok, mert jófej vagyok, meg ha nem csinálom meg, akkor odafagy, és az nem lesz jó senkinek.
Torna ez a javából : )Ui. a leánderek, kis tuják ki-be-, és fel- és lecipelését nem is említem. : )
-
bitpork
nagyúr
Bárki csórta el Szegedről a havesést az nagyon gyorsan aGGYa vissza mert irgumburgum!
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #64855 üzenetére
Mi megyünk szívesen tok jó móka ( mivel szomszédban nem laknak ott is mi toltuk el, másik szomszéd idős néni, alsohangon 50-60 métert lapatololtunk 2-3x)
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Tothgera30
Ármester
válasz szőröscica #64805 üzenetére
Moser 1400 hajvágóból már másodikat vettük, az első is kibírt 10+ évet, és még működik. Elég tartós, masszív darab, nem igazán lehet elrontani, viszont elég drága.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
Esik ez a rohadt hó,holnap meg térdig lehet gázolni a latyakban...
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz gaborbol #64851 üzenetére
Mondjuk a hely összemenetelért min egy f@szkorbács járna minden érintettnek. Legyen akkor drágább,de ne kelljen már jógáznom megtanulni ha nem akarok trombózisban meghalni az EUn belül a mozgásmentes szállítás miatt. Kövér vagyok, ok de nem extrém. És még így sem férek el vállban sehol.
-
gaborbol
őstag
Nem repultem BA-val 2013 ota, en sem tudtam rola. 2000-ben kezdtem a Bud- Washington-t a BA-val. Az elso jegyert $1240-et fizetett az akkori cegem,
igaz ha elobb foglalnak, 700-800 korul is meglett volna.Most megneztem egy februari utat $606 dollar tokkal vonoval csomag nelkul. Gyakorlatilag fapados arban adjak a jegyet, +40 dodo a csomag/roundtrip.
A szallodai szoba + legkondi majd a WiFi esete regebbrol
Szinten megneztem egy online jegyuzert ugyan erre a konkret utra kb 10 legitarsasag kinal utat $700 alatt, de a BA a legolcsobb, meg az AA, LOT, Iberia, United, Turkish airline ala is alamennek.
Nagyon szerettem oket az elejen, mert iszonyat korrektek voltak, mondjuk minden sokkal lazabb is volt. A jegyet ossze vissza lehetett tologatni volt hogy negyszer irattam at, volt hogy tulsulyos volt a borond, no problem, csak legyintett az ugyintezo.
Tomeny is ingyen volt a gepen, nem csak a bor meg a sor Majdnem 20 eve gyakorlatilag ugyan annyiba kerul a jegy, sot meg olcsobb is. Igaz a hely osszement, es mint egy autovasarlast, te konfigolod ossze mi mit er meg. Szerintem nem veszes ez igy.[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz BlacKSouL #64801 üzenetére
Január 12 Nem cecozok, itt telelek. Tegnap este mi is baleseteztünk amúgy, hála égnek személyi sérülés nem lett.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz gaborbol #64822 üzenetére
Amúgy mióta fizetős a british airwaysen a kaja és veszik el a kezipoggyaszt egyesektol, mint a fapadosnak?! Gáz..,
-
bitpork
nagyúr
1. Soros nem elpatkol hanem átalakul. Bocsánatot kérek a linkelt oldalért, de a szemléltetéshez néha be kell szaroznunk a billentyűzetünket.
2. Soros - állapotától függetlenül- a patás ördög.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
lenox
veterán
válasz szőröscica #64835 üzenetére
Nalam ez a valasztasok elott merult fel, hogy vajon mit lepne a gep, ha elotte 2 hettel tortenne egy ilyen.
-
EQMontoya
veterán
Majd kiderul, hogy mindig is Eurazsiaval alltunk hadban.
Same rules apply!
-
ToBeY
nagyúr
Pont ez kérdés merült fel bennem valamelyik nap.
-
félisten
-
félisten
válasz parandroid #64829 üzenetére
Sose bizz abban, aki JPEG-et hasznal szoveget tartalmazo kep tomoritesere
while (!sleep) sheep++;
-
parandroid
félisten
válasz parandroid #64827 üzenetére
Most találtam egy összefoglalót, nagyjából erről van szó, igen:
Az egész amúgy csak hab a tortán. Messze nem ez az első aljasságuk, nem is az utolsó, és nem is a legsúlyosabb. Én már a magánnyugdíj államosításakor leléptem, annak 6 éve, és azóta egyre roszabb a helyzet, annak ellenére, hogy azóta kilábaltunk az elmúlt 50-60 év legsúlyosabb pénzügyi válságából. Konkrétan a lenézett Románia előzi az országot már egy rakás mutatóban, felkészül Bulgária. Lengyelország, Csehország, Szlovákua meg már lassan nyugat hozzánk képest.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
bitpork
nagyúr
válasz bobsys #64825 üzenetére
Nem csak arról szól a tüntetés, de ez az egyik lényegi eleme.
A 3 éves kifizetésnél az is probléma, hogy vannak szereplők akiknél a heti 40, napi 8 munkaórát három éves elszámolással lehet tartani még a 400 óra elrendelt kötelező túlmunkával is ami így elveszti a túlóra jellegét. Ilyen tipikus melóhely az autógyár ahol lehet több hónap folyamatos munka 3 műszakban és az év hátralevő részében pedig kényszer leállás. Egy éven belül elszámolva még lehet ez túlóra de 3 év viszonyában már lehet h csak az átlag heti 40 jön ki.A másik fontos de agyonhallgatott dolog, hogy a tegnapi nappal a regnáló kormány elfogadta a különbíróságokról szóló saláta módosítót. Ezzel minden az államot és az aktuális kormányzást érintő kérdésekben (tüntetés, rendőrséggel kapcsolatos dolgok, ki nem adott kormányzati információk iránti perek stb stb stb)egy un közigazgatási bíróság fog dönteni, ahol olyan bírók lesznek akiket a OBT jelöl de csak az igazságügyminiszter jóváhagyásával töltheti be a posztját. Rgo az állam ellen tegnaptól nincs jogorvoslat és csak veszíthet bárki.
-
parandroid
félisten
Naszóval, ha már nem mobilról vagyok. Ez az egész cécó nem is annyira arról szól, hogy 3 év múlva lesznek kifizetve a túlórák, hanem a munkaidőkeretekről. Nem tudom már a pontos számokat, de meg volt eddig is határozva, hogy hetente max 8, havonta max 20 túlórája lehet a jómunkásembernek, ha ezt túllépte, meganalizálták a céget némi bírsággal. Ezt eddig háromhavi munkaidőkerettel lehetett kijátszani valamennyire, ahol a heti 8 óra maradt ugyan, viszont elmehetett 60 túlóráig akár egy hónapon belül is, arra kellett figyelni, hogy a keret háromhavonta restelődik. Nem néztem át az új törvényt, de az a gyanúm, hogy ez a keret lett most munkaadói szempontból még tovább lazítva.
A másik dolog az, hogy a túlórákat sok helyen nem úgy adják, hogy ki lesz fizetve, hanem majd le lehet csúsztatni. Erre nem tudom, hogy eddig mi volt az időkeret, most van rá három évük, hogy úgy túlóráztassanak, hogy majd egyszer lecsúsztatod. Lehetőleg akkor, amikor a cégnél úgyis leállás lenne, vagy amikor beteg lennél, legalább nem kell táppénzre menned. Ezek ilyen praktikus dolgok, lehet őket kulturáltan is kezelni, de ez ugye hozzáállás, és munkaügyi kultúra kérdése. Addig is lehet gyűjtögetni a havi 20-30 túlórákat, néha kivehetsz egy-egy napot cserébe (már ha van elég ember, és lesz, aki elvégezze a munkát), legalább addig sem fogy a szabikereted.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
1) Jah.
2) Ha van működő jelenlétnyilvántartás, akkor az alapján kilépéskor elszámolsz. Kisvállalkozásál, csaló cégnél meg úgyis zsebbe ment minden eddig is, ott nem változik semmi.p
-
bobsys
veterán
Redditen jott szembe a budapesti tuntetes. Ez az uj torveny, hogy 3 evig lehet a tulora kifizetest halasztani azt jelenti, hogy
1) 3 even belul bedontik a cegekt akkor igy jartal?
2) 3 even belul elveszted az allasod akkor szinten igy jartal es nem kapod meg vagy azert ilyenkor ki kell fizetniuk az utolso munkanapodon?Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
válasz gaborbol #64822 üzenetére
Erdekes. Most voltam Baselben es at akartam ugrani Magyarorszagra. A Miami-Basel-Miami dragabb volt mintha vettem volna egy Miami-Basel-Budapest-Miami jegyet + egy Basel-Budapest. A Basel-Budapest masik tarsasaggal lett volna (EasyJet/Wizz futtat kozvetlen jaratokat)
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
gaborbol
őstag
válasz EQMontoya #64818 üzenetére
Regen en is nyomtam a multi city utakat csak a varosnezes miatt, de csak 1 max 2 napra, PL Baltimore-London-Bud, es akkor vagy oda vagy visszafele volt 1-2 nap nezelodes valahol. Aztan tenyleg megemeltek az arakat igy maradt az "ingyenes" multi city.
Direket ugy kerestem jegyet, hogy az egyik normalis sima atszallas legyen, a masiknal viszont a talalati lista aljarol ahol ott voltak az 1-2 napos layover-ek. Igy extra koltseg nelkul meg lehett oldani egy Parizs, Amszterdam, London kiruccanast csak a szallas jott ra. Volt ahol a bornonddel sem kellett szorakozni, atraktak maguktol, kezipoggyaszba meg volt 1-2 valtas ruha. Volt ahol ki kellett szedni a csomagot, az meg ott volt a repteri csomagmegorzobe addig.
Meg csak a nagy diszkont jegyes oldalakhoz se kellett menni, siman meg lehetett csinalni a KLM, BA oldalan direktbe, bar a diszkont oldalak nagyobb kombinalasokat engedtek ugyan azert a penzert, vagy picit olcsobban.
Azt hozza kell hogy tegyem, hogy legalabb 5-6 eve nem csinaltam, nem tudom mi a helyzet mostansag.[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz EQMontoya #64818 üzenetére
Álszentségnek tartom ott szmogriadó miatt korlátozni az agyonadóztatott, agyonszűrt, agyon hegyilevegősített járművek közlekedését például, vagy azt, hogy csak olyat lehet forgalomba hozni, ami 1 millió kilométer alatt annyi szennyezőanyagot juttat a levegőbe, mint egy 8kW-os kályha egy óra alatt.
Persze az euro 5-6-7 szabályzást többnyire olyan országokban hozzák, ahol fát már csak az erdőben sétálva, vagy az ikeában látnak az emberek, olyanról hogy kályha meg tűzhely, meg körülbelül a kettővel ezelőtti generáció hallott. De mivel a tüzeléstechnika nem fejlődik, a közlekedési ipar meg igen, fura, hogy a szabályalkotók szerint közlekedni nem annyira fontos mint fűteni.
Az is igaz lehet, hogy a világ jelentős részén sosem hallottak olyanról hogy téli tüzelő, meg fatüzelés, meg kályha, meg hideg, de van ahol meg döglenek tőle az emberek, és ráfogják mindenre, csak a kedves drága jó füst az ami nem bűnös. Olcsó, és ha olcsó, akkor perszehogy lehet káros, mint a füstszűrő nélküli ukrán zárjegymentes.
De a hivatalos nyelv is álszent ezzel a szállóporral. Este két fulladásroham között azon gondolkodom, hogy mostantól szállóporkoncentrált kolbászt, meg szállóporkonycentrált szalonnát, meg szállóporkoncentrált sajtot fogok kérni a boltban. Hiszen a füstnek ez a hivatalos neve.
Ja, és biztos nem mondok újat, de pl. ahol sok a füst, ott nagy a ködképződés esélye.
Erről meg az jutott eszembe, hogy esőben 4-500 méteres látótávolságnál 100 autóból 50 égeti a ködlámpáját, de ma reggel amikor 30-40 méterre se lehet ellátni, most kb. 100-ból legfeljebb 5-nek világított.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
EQMontoya
veterán
válasz bobsys #64812 üzenetére
Skyscanner tud ilyen keresést, de elég durva felára van így. Kb. 50%, nem biztos, hogy megéri
BlackSoul: Miskolc ugyanez. Egyrészt völgyben van, tehát beül a szmog télen a köd alá, másrészt emiatt nincs is elég szél, hogy kivigye, harmadrészt szegényebb vidék, sokan tüzelnek mindennel is.
Sokkal rosszabb tud lenni a levegő, mint Budapesten valaha.
Abban teljesen igazad van, hogy az autók euro92 normája tényleg egy hülyeség, abból a szempontból főleg, hogy itthon a határértéket a szállópor-koncentráció szokta átlépni, tisztességes belsőégésű motorból meg szilárd anyag jön a legkevesebb. Oké, nitrogén-oxid jön, de az még soha nem volt határérték felett BP-n.[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
BlacKSouL
addikt
Lefekvés előtti szellőztetésnek nagyon jót tesz ez a fasza
magas szállóporkoncentrációgecinagy füst.
Fulladós köhögésroham, torokirritáció a kedves eredménye. Szilárdtüzeljük el a bolygót, jóaz. Megfulladni jobb mint megfagyni. Euro 20-as belsőégésű motorokat és nyers cserfát mindenkinek.
Vajon 200-300 év múlva is kályhák okádják tele a nyers fák füstjével a légkört?[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
nekem egy 10+ éves philips van, akkoriban aránylag drága volt, olyan 5K (inkább 15 éves, mint 10 így jobban meggondolva), mire odaérnék a fodrászhoz kész vagyok, igaz én egyen pár mm hosszra tolom
-
félisten
-
Lortech
addikt
válasz fokukac #64773 üzenetére
A régi villamosokon meg alig van fűtés, látszik a leheletem mikor kint mínuszok vannak, és mivel nincs leszállás/felszállásjelző mindegyiken, minden megállóban minden ajtót nyílik sokszor 1 percig is, így a kevés meleg is hamar kimegy. De legalább csak kicsit van büdös.
Thank you to god for making me an atheist
-
bobsys
veterán
válasz EQMontoya #64811 üzenetére
Nem. Egy tetelben veszed mint multi city. Otthon->A->B (ahol megallsz ket napra)->otthon utat veszed meg. Kb 4 egyiranyu jegy, de egy szuszra megveve.
Ez errefele mukodik de csak a legacy (American, Delta, Southwest stb.) tarsasagokkal. Fapadosnal (Spirit) ilyen nalunk nincs.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
válasz EQMontoya #64808 üzenetére
Legacy tarsasagnal meg kell tudniuk oldani. Egy booking ala pakolni az egeszet es keseskor majd felraknak egy masik gepre?
Itten nalunk ugy hivjak, hogy multi-city booking[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
EQMontoya
veterán
Szeretnék repülni valahová ( legyen A ), ahova alapvetően B-n keresztül érdemes. Visszafelé viszont megállnék B-ben két napra.
Oké, veezek egy retutt itthonról B-be, meg egy másikat B-ből A-ba, csak ezzel az a baj, hogy ha odafelé lékesem a csatlakozást B-ben, akkor mindenki elegánsan széttárja a karját, én meg baszhatom. Van erre valami értelmes megoldás, lehet valahol így jegyet venni?
Same rules apply!
-
nagyúr
szerintem növeszd meg, és egy csomót spórolhatsz
-
félisten
-
szőröscica
addikt
Hajvago gepekkel van valakinek tapasztalata? Eleg gyorsan no a hajam, ezert 3 hetente kenytelen vagyok fodraszhoz jarni, de kezdem sajnalni ra a penzt. Oldalt rovidebb, felul picit hosszabb frizurat szoktam csinaltatni, es hatrafesulom a hajam.
Netes reklamvideok alapjan egy geppel tok jo frizurat lehet csinalni, de erdekelne valos tapasztalat is, a nullassal letolt fejnel komplexebb hajviselettel is.
-
concret_hp
addikt
no megkaptam az ertesitest a kovetkezo kgfb dijrol... annyi valtozott, hogy egy 70 ezres varos melletti falurol a varosba kerult a hivatalos lakcimem, ez egy szolid 70% emelkedest jelent ugy nez ki... es a netrisk kalkulator is elhanyagolhatoval ad ki kevesebbet ha ujrakotom ... BPn akkor mi lenne? (bonusz fokozat meg novekszik kozben...)
-
BlacKSouL
addikt
Azt mondd meg, meddig vagy itt, mert jellemzően azután 1 nappal szakad le a hó miután elmentél, és tart a havazásos idő egészen 3 nappal azelőttig, hogy újra erre jössz.
Tegnap reggel Mezőtúrra menet Jászberény és Szolnok között egy kb. 20 km-es szakaszon 3 autó is az ég felé mutogatta mind a 4 kerekét az árokból, mert 50-el még kiadta volna a kanyar, de 55-el már nem. Úgyhogy szorgalmas mentő-rendőr-tűzoltó vonulás volt azon a szakaszon. Pedig hó sem volt, csak egy kis dér meg zúzmara.
bitpork: fura módon a búgás tegnap estére megszűnt. Pedig semmi nem változott felhasználói oldalról. Igen, több készülékkel is próbáltuk, az egyiknél eleve kontakthibák voltak, de a másiknál nem, mert az újszerű. Mondjuk a kontakthibással nem búgott annyira, de nem is lehetett hallani a beszédet sem. Az újjal remek a beszélgetés, de kitűnő erősséggel is búgott. Most jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest