Új hozzászólás Aktív témák

  • bobsys

    addikt

    Ne szarozzatok mar! Inkabb segitsetek :)
    Iphone6 16Gb hasznalok, felesegnek meg egy iphone6 64GB van. A 16GB keves, van most kb 2.5 GB szabad hely rajta, par video es mar tele is van (persze nemtudom miert 250 mega egy Garmin app vagy miert 150 mega egy OneDrive app). Egy par app lassan indul, meg neha itt ott megakad, de annyira nem veszes es nem is tudom, hogy az app van szarul megirva vagy mar gyenege a telefon?

    Ceges cuccon keresztul most lenne egy iphone8 64GB $0 vagy iphone8 256GB $300, XR 64GB $300 / XR 128 GB $350. Ezek mellett neztem Android telefonokat, Moto X4 most olcso ($420, de 1et veszel es adnak meg egyet amit el lehetne passzolni ebayen), esetleg Nokia 6.1/7.1 (ezeket fogdostam ma az uzletben).
    A problemam, hogy nemtudom, az android telefonok sebessegre van-e legalabb olyan mint az iphone6 esetleg parban vannak-e az iphone 8-al?

    Megtudok kerni egy iphone-t cegen keresztul, lepasszolom a felesegnek (XR tul nagy nekem peldaul) es hasznalom az o 64GB iphone6-osat, ha az meg mindig jobb mint a fenti androidok. De fel is tudom rakni az e-bayre a iphone6 meg az egyik moto x4-et es akkor iphone felesegnek nekem meg egy moto.
    Engem kulonosebben nem erdekel, hogy ios vagy android. Felesegnek jobb az ios a mac melle, nekem ami appokat hasznalok azok megvannak mindket rendszeren (ceges app, utazasaimmal kapcsolatosak meg reddit).
    Mit tudtok tanacsolni? Spur vagyok :) , de $200-$300 2-3 evente telefonra belefer.

    [ Szerkesztve ]

    Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

Új hozzászólás Aktív témák