Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz bitpork #61593 üzenetére
Egy házasság nem attól lesz tartós,( ellenben papirozasilag igazolványokat jóval kombinaltabb) , ha feleség felveszi a ferj nevet. Amúgy sem attól feleség a feleség, hogy férjezett neve van.. amigy lehet kérni neked is neked is Rózsavölgyi-Villanyi család évet, így te lehetnel Rózsavölgyi-Villanyi Attila, ő meg Dr. Rózsavölgyi-Villanyi Izabella.
Ha meg te az Attilát használod, hülyén néz ki, hogy a második keresztnév kapja a né toldalékot.Én nem vettem volna fel a ferjem nevet, külföldön meg nem akartuk extran szivatni a gyereket, Esm is maradt a nevének, én is, a gyerek csaladneve meg Nagy.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
EQMontoya
veterán
válasz FehérHolló #61598 üzenetére
Nem vagyok rá hajlamos, főleg úgy nem, hogy 3 órával lefekvés előtt sikerült betolni...
Meg azért egy ale csúszott rá, serkentendő az emésztést.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
Olyan hibátlan szedres-vörösboros vadröfi pörköltet rittyentettünk ma estére, hogy csak na!
Same rules apply!
-
bitpork
nagyúr
válasz BlacKSouL #61592 üzenetére
Minap került szóba a házasság nálunk (mondjuk 10 év után úgy kell a papír mint mókusnak az erdőtűz). Gondolkodtunk rajta hogy a manapság divatos névfelvétellel mi is lehetne Iza teljes neve. Azután feladtuk az egész kitárgyalását amikor a következő lehetőséggel szembesültünk: Rózsavölgyi Atilla Istvánné Dr. Villányi Izabella Mária. Szerintem olyan űrlap nincs amire ez kiférne.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
BlacKSouL
addikt
Mikor mi annakidején abban a pfujjmocskos rendszerben általános iskolába jártunk, az volt a neve, hogy Jurij Gagarin Általános Iskola. Kérdezték hova járok, hát a Gagarinba...Később rencerváltás volt, utálni kellett mindent ami a mocskos pfujjj rendszerre emlékeztet, ezért nevet változtattak, és lett Gagarin Általános Iskola. Ugye mennyivel kevésbé kommunista szagú? Hova jársz? Hát a Gagarinba. Na aztán jött vagy 10 éve a nagy iskolareform, központosítás, és az iskola neve az lett, hogy Salgótarjáni Központi Általános Iskola és Diákotthon Központi Székhelyintézménye. Ha most megkérdezik hogy hova jársz kisfiam, nem sértődhet meg senki ha azt válaszolja a gyerek, hogy nyaldki. Persze a valódi válasz ilyenkor is a Gagarin.
De most még szebbet láttam. Ha valakit megkérdeznek, és hol alszol iskolaidőben este, illik megvárni a teljes választ:
Salgótarjáni Szakképzési Centrum Borbély Lajos Szakgimnáziuma Szakiskolája és Kollégiuma Lorántffy Zsuzsanna Kollégium
Ugye mennyivel szebb, mint mondjuk hogy Jurij Gagarin Általános Iskola?
Üdítő kivétel persze akad, a Bolyai János Gimnázium neve 1965 óta ugyanez
Megboldogult Nógrád című újság egyik hasábjából egy felet elfoglaló név jut eszembe: Magyar Néphadsereg 36. Gábor Áron Gépesített Lövészdandárjának Menetdal Verseny Kiíró Bizottsága.Ennyit mára a hosszú nevek világából
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
EQMontoya
veterán
-
bitpork
nagyúr
válasz parandroid #61587 üzenetére
Szerintem ne reszkírozz ezzel. Olyan a közhangulat, ami nem bocsájtja meg a viccet - de ami rosszabb, nem is érti
-
parandroid
félisten
válasz erdey_a #61586 üzenetére
Pont a minap gondoltam rá, hogy kéne egy ilyesmi póló, csak fordítva: 'Migráns vagyok, nem turista'. A német rendszámú autóból kiszállva szerintem ütne. Vagy engem ütnének. Fene tudja, éppen milyenek a közállapotok arrafelé.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
erdey_a
addikt
a ceglédi ügy margójára:
Volt nekem úri-punkrocker fénykoromban egy "Magyar vagyok, nem turista!" feliratú pólóm.
Mivel elég sokat járom az országot és színes bőrű vagyok, azt hiszem csináltatok egy pólót: Turista vagyok, nem migráns![ Szerkesztve ]
Vérboci
-
Tim82
félisten
válasz FehérHolló #61584 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a konkrét keresett illatokkal van-e ott, de DM és Rossmann bolthálózatokban is kaphatók illóolajok, nem is nagyon szűkös választékkal.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
FehérHolló
veterán
Kedvesem kapott karácsonyra ilyen illóolaj párologtatót...
Szeretnék neki venni hozzá illóolajokat/illatolajokat, de az összes honlap, amire rátévedek, tele van ezoterikus maszlaggal, és kevésbé tudok kiigazodni, hogy egyáltalán milyen olajat árulnak.
Pedig nekem csak egy levendulásra meg egy ánizsos-citromfüvesre lenne szükségem, de így nehéz.Valaki tud esetleg ilyen profilú bótot Budapest közepén? (webshop üzlethelyiség nélkül nem játszik)
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
lenox
veterán
válasz concret_hp #61581 üzenetére
Nyilvan az, neked elvben volt fizika orad BME-n, ott tanitjak, gondolom azert tudod:
-
concret_hp
addikt
válasz Tothgera30 #61559 üzenetére
akkor vajon mi határozza meg, ha nem a hőmérséklet különbség? (adott lakásban / házban, tehát adott szigetelési tulajdonságokkal)
vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
válasz FehérHolló #61572 üzenetére
sztem ez a % azt mutatja, hány %-ban tippel jól az algoritmusa, ha nagy mintán 60%on vagy, akkor nem valódi véletlen amit nyomsz.
-
nagyúr
Napirajz
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
NoLF
veterán
válasz parandroid #61566 üzenetére
látom, érted a csíziót.
imádom amikor az Alpok közepén a legnagyobb hóviharban mondja fel a szolgálatot az összes elektronikus vezetéssegítő a fhanszia oloszlánban... visszatértek a régi emlékek, és lehetett okoskodni, hogy ne essünk az árokba én élveztem, oldalborda kevésbé, a macska nevében nem tudok nyilatkozni, mert egy ideig aludt, utána normál módon nyávogott. de simán hazaértünk, és nagyon szép volt a féltenyérnyi hópihés út
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
nagyúr
válasz FehérHolló #61572 üzenetére
nekem egy pillanatra volt 100% is, de aztán leesett
-
BlacKSouL
addikt
Gyűlölöm az összeesküvés elméleteket, de örök vesszőparipám az ötöslottó manipulálásának kérdése valahogy most megint olyan arcba nyomulós. Hogy valahogy a véletlen vakszerencse a randa valószínűségszámításával olyan rendkívül furán szerencsés helyzetben láttatja az 1-es számot. Hogy pont ugyanannyi az esélye mondjuk a 6-osnak és a 2-esnek, de valamiért azokat meg egyáltalán nem húzzák hosszú hetek óta. Az 1-est bezzeg vagy ötször, és majdnem egymás után. Tudom, ennek pont ugyanannyi az esélye, minthogy heteken keresztül egyáltalán nincs egymás után sem, de szünetekkel sem ismétlődés, és most pont az az időszak van a bekövetkezéseknél,hogy pont véletlenül rengeteg ismétlődés van, és majd száz év múlva meg azon fognak csodálkozni, hogy 8-10 hét is van egymás után amikor egyáltalán nem húzzák ki egymás után megint ugyanazokat a számokat.
Hogy értem én hogy ez ilyen elméletben, deAláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz erdey_a #61567 üzenetére
Sajnos a múlt korszak közelebbi végének volt egy olyan mellékhatása, hogy az olyan "brendeket" mint a Tokaji vagy a Bikavér részben vagy egészben kifordították önmagukból. Mert ezt a két "fajtát" próbálták meg presztízsben tolni, a külföld felé ezeket lehetett repizni, és hát az ünnepi asztalokra, jeles eseményeknél még 1-1 családban otthon is ezek kerültek fel, mint ünneplő italok. Ha felkerültek. Vagy a polcra/szekrénybe. Évtizedekre.
A Tokaji sajátosságának sikerült a brendet átmenteni a viszontagságokon, presztízséből mit sem vesztett még akkor sem, ha a korábban polcokon csak 1 kereskedőtől elérhető korszakból a mindenki-tokajit-gyárt-mert-azzal-szakítani-lehet korszakba esett át a piac, és akadt köztük igencsak kevéssé kellemes darab. Vagy mégis ünnepkor felpattintották a 30 éves háromputtonyost. De mindegy volt, a brend eladta magát bármi volt a palackban tárolva a nyári 40 fokos szekrénytetején.
A Bikavér, egy időben jellemzően szinte kizárólag Egri Bikavér pedig szintén jellegéből adódóan kipukkadó lufiként esett be a szakadékba. Köszönhetően bizonyos borgyárak áldásos hatásainak. Aki a 90-es években Egri Bikavért ivott bolti polcos palackból, az bizony beazonosította a típust a savanyú, savas, kesernyés, könnyfakasztó vörössel, ami inkább volt hatással gyomorbántalmakra, mintsem élvezeti értéket adott. És sokan feltették a kérdést, hogy ez a híres bikavér? Hát az nem ez. Pedig egy normális tisztességes bikavér az majdnem akkorát tud ütni, mint bármely más fajtabor, vagy típus, ha mondjuk házasításoknál maradunk. Sosem lesz a déli típusú mediterrán fajták édeskés, mazsolás behízelgő napérlelte íze, de mégis élvezetes lesz.
Manapság már érdemes a kisebb pincészetek borai közt keresgélni bármely tájon.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
erdey_a
addikt
Nna, a múltkor téma volt a borkóstoló. Jelentem megvolt az első. Nem is akárhol (hanem valahol)
Tokaji nyakolajakat kóstoltunk Hercegkúton a Götz pincészetnél.
Az a pince... azok a borok... Csodás élmény volt.
Most már tudom, hogy a tokaji bor finom is lehet.
Sajnos a többség szerintem - velem együtt - a szekrény tetején az üvegbe beleromlott, a családban 3x körbejárt aszút ismeri jellemzően.[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
NoLF
veterán
BÚÉK és böff egyben
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
EQMontoya
veterán
válasz Tothgera30 #61562 üzenetére
Remélem idén itt is lesz egy kis modernizálás az idén.
Célszerű lenne egy kávéautomatával kezdeni, úgy látom.
Same rules apply!
-
Tothgera30
Ármester
válasz fokukac #61560 üzenetére
Éjszakás voltam, akkor lassabb az elme.
#61561 BlacKSouL: Hasonló a helyzet, itt is hálón van a rendszer. Tavaly hoztak Optiplex-eket, azokban 4Gb van, i5-el, szépen ketyegnek, itt meg még maradt ez az őskövület. Remélem idén itt is lesz egy kis modernizálás az idén.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
BlacKSouL
addikt
Nálunk benne van a 8G, de mindenünk hálón van, az meg olyan dög lassú, hogy nyugodtan elég lenne 1G
(75ms ping, meg durván 2/2Mbps) és ez már egy gyorsított verzió.Más: a tegnapi index cikk, hogy még fagy sincs az azért vicces, mert itt -4-ek vannak, cserébe az autók úgy hullanak le az útról mint a legyek a rovarcsapdáról. Hiába no, nyomni kell mint az ökör.
-
nagyúr
Akkor már értem, miért dolgozod fel ilyen lassan az információt...
Bocs[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz concret_hp #61548 üzenetére
Papír alapon biztosan, bár gyakorlatban nem olyan ordas nagy eltérés van. Bár már eléggé elmentünk fizika óra szintre.
Ui.: Még mindig azon vagyok megrökönyödve hogy 2018-ban a munkahelyi gépben C2D E6400 mellé 1Gb ramot pakoltak.
-
bitpork
nagyúr
Aszongyaja a teve, hogy itthon is megjelent a szenvedélybetegség játékfüggőség képében. És mit mutat a nyomoronc teve ?! Na mit?! Hát pong-ot bazeg...
-
nagyúr
Magasröptű a vita már megint
És én indítottam már megint az "ez az igazi rezsicsökkentés" beszólásommal
-
concret_hp
addikt
-
EQMontoya
veterán
válasz concret_hp #61548 üzenetére
Ebben a linearitásban azért nem vagyok teljesen biztos.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
concret_hp
addikt
válasz Tothgera30 #61547 üzenetére
lineárisan változik a hőmérséklet különbséggel, szóval ha fele a különbség, fele a veszteség.
-
Tothgera30
Ármester
válasz concret_hp #61546 üzenetére
Ezzel tényleg nem számoltam. De mennyit befolyásol ez egy modern, jól szigetelt épületben?
-
concret_hp
addikt
válasz Tothgera30 #61545 üzenetére
w00t? a hőveszteséggel mi újság van, miután kiegyenlítettük
-
Tothgera30
Ármester
válasz concret_hp #61544 üzenetére
Szerinted mennyivel több energiát emészt fel egy rövidebb ideig tartó magas hőm. különbség kiküszöbölése, mint egy hosszabb ideig tartó alacsony?
-
concret_hp
addikt
válasz Tothgera30 #61543 üzenetére
szerinted mennyit számít, hogy a kinti benti hőmérséklet különbség az mondjuk 15 fok és nem 30?
-
parandroid
félisten
-
gaborbol
őstag
válasz parandroid #61537 üzenetére
Valami MS oldalon beaktivaltam egy kifizetett termekcsoportot par eve, es toltottem ki az adatokat...
Nev cim eletkor stb, persze gondoltam az ugyfel ceg nevet irom be mindenhova. Szuletesi datum??? 2 eves volt a ceg hat beirtam...
Ki volt fizetve minden, mondom belepek kimasolom a termek kulcsokat es mehet is a moka.Belepek es kozli, hogy szoljak mar egy felnottnek mielott az internetre kimegyek...
Vagy 2 Oran keresztul nem birtam belepni a f@szsag miatt. Ott ultem $150 dollars oraberert mire a support kitalata a megoldast. -
ToBeY
nagyúr
Nem kéne a kutyát a géphez engedni máskor...
-
nagyúr
pedig tudhatná, hogy április elsején van..!
-
Spet
addikt
-
parandroid
félisten
Mit érdemel az a családtag, aki anonim fb-profilon beállított kamu szülinapra (ráadásul január elseje, hogy még gyanús is legyen) boldog szülinapot kíván? És nem, nem poénból.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
bitpork
nagyúr
válasz parandroid #61535 üzenetére
És lesz is. Amióta ráfeküdtek az igazi mély magyar rettegésre, bármit lenyel a sok bolond.
-
parandroid
félisten
válasz bitpork #61533 üzenetére
Oh, a sharingben ők nagyon jók. Előszeretettel osztják meg saját magukkal a közvagyont, példának okáért. És ami engem lenyűgöz, hogy nem mindig van szükség egy visszautasíthatatlan véres lófejre a takarón, hogy mindenki belássa, hogy ez jó neki, hanem van egy igen széles réteg, aki meggyőződésből is hajlandó bármire.
p
-
Winner_hun
titán
Tavaly évvége akku+önindító, év eleje másik kocsin kipufogó... áprilisban lett volna 5 éves.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
bitpork
nagyúr
Majd akkor kell panaszkodni amikor jön az sms, hogyaszongyacsak "Űjjön át máskocsijába ha nem van klíma!"
Különben meg panaszkodunk folyamat , pedig az ominózus sms-sel a kormányunk már akkor beállt a car-sharing mögé... igaz a tulajok véleményét nem kérte ki de beállt.
-
-
BlacKSouL
addikt
Boldog Ulj!
hogy Hofit idézzem.
Köszöntünk mindenkit 2018 első munkanapján. A dolgozóknak munkakedvet, a többieknek depressziómentes évkezdést kívánunk.Azé jó, hogy ilyen az idő, mert egyfelől hűen tükrözi a lelkiállapotot és a munkakedvet is, miközben fűtés nélkül se fagy meg az ember, a tetőn meg nem esik be az eső. De senki ne aggódjon, messze még a hó vége, jön még kutyára -25 fok. És április végén meg majd mehet mindenki síelni a Mátrába.
-
nagyúr
válasz Tothgera30 #61526 üzenetére
Most miért?
Ez az igazi rezsicsökkentés...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
rushty
őstag
-
Tothgera30
Ármester
Pár éve nem gondoltam volna azt, hogy januárban, esőben, 4 fokos hőmérsékleten várom a telet. Majd márciusban, mikor már a tavaszt várom...
-
gaborbol
őstag
Nalunk meg negy ora hatravan az evbol, BUEK mindenkinek.
-
parandroid
félisten
válasz erdey_a #61521 üzenetére
Nálunk a tízéves édesdeden hortyog a dobozkájában, a kétéves kicsit ideges, de ha mellette vagyunk, azért elviseli. Ja, mármint a kutyák. A csajok a nappaliban ölik egymást valami x-box játékban, és közben vihognak, mint egy csapat tinédzser hiéna.
p
-
Narxis
nagyúr
Felb.sznak idegileg az emberek. Legszívesebben egy lakatlan bolygón laknék csak legyen kaja, pia, internet meg a legújabb kütyük.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Lortech
addikt
Nalunk csak a szuk csaladi korben 8/6an kaptak el, anyuka is, en voltam az egyik a kettobol (nekem nem okozott tunetet legalabbis), pedig fostengerben usztam. Pici miatt pedig szigoru ovintezkedesek vannak, dehat karacsony, rokonsag... Hajszal hijan usztuk meg a Szent Laszlot. Remelem, ti is atveszelitek.
Thank you to god for making me an atheist
-
parandroid
félisten
Ne is mondd, 2 napja rám is rámjött, szerencsére egy este alatt az a része levonult, most csak olyan taknyos vagyok, hogy nem kapok levegőt, meg el van dugulva a fejem, kezd rámenni a torkomra, és égnek a szemeim. Fincsi. Délben azért a 10 km-es versenyt ehhez képest becsületesen végigtoltam (éppenhogy, de legjobb eddigi idővel), who needs to breathe anyway? De ezzel legalább hivatalosan is lezártam a ‘fussunk minden nap decemberben’ projektet. Sikeresen. Szóval most itthon haldoklom, enni nem tudok, mert az orromon nem jön levegő, teli szájjal meg szar szájon át lélegezni...
p
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
Boldog új évet, vírusktól menteset kívánok!
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
kraftxld
félisten
Üdv, mindenkinek így 2018ból A sör ugyanolyan finom Holnap egy kis tengerpartozással kipihenjük az elmúlt év fáradalmait.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
tildy
nagyúr
Nekunk brooks van futasra, Esmeinnek Brooks Men’s Glycerin 14 , nekem meg brooks ghost 9 , elegge bevalt.
Sajnos most az enyem kihasznalatlanul[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
parandroid
félisten
válasz concret_hp #61500 üzenetére
Tekintve, hogy én még új vagyok a témában, így nem szinten tartani kellett a felszerelést, hanem elsőre beszerezni, azért átérzem a dolgot. Különösen, hogy ketten csináljuk. Egy maraton nevezési díja 80-100 eur, és azt mindkettőnknek kell fizetni. Vesz az ember egy pulzusmérős-gps-es órát, az sem két fillér, és abból sem árt kettő. Még akkor is komoly összeg, ha mindent akciókban, outletben, amazon warehouse dealben veszel. Cipőre pl 80 eur volt a legtöbb, amit egy párért kiadtam, de az pont az említett Nike Pega volt, ami még 950 km fölött is jól szolgál. Már megvan az utódja, itt alszik az ágy alatt bedobozolva két pár bontatlanul a következő szezonra, ezeket sikerült darabját 55 eur-ért megcsípni. Átlagban amúgy olyan 40-50 eur között szoktam tudni cipőt venni, mondjuk ebben benne van, hogy csak azt veszem, ami akciós, a színe nemigen érdekel. Technikai pólót szerencsére sok helyen adnak versenyen, a saját csapatlogósat meg megveszi az ember. Naciból kevesebb is elég, meleg felsők viszont nem olcsók, ahogy a jó aláöltözők sem, viszont megfizethetetlen, hogy 0 fok körül két téteg ruha melegen tart. Széldzsekit sikerült Nike-t elcsípnem 30 eur-ért, egy jó esőkabát kéne még nagyon, de azok horribilis áron vannak. Amit én pénzkidobásnak érzek, azok pont az okcsó, rossz minőségű, elszabott, vacak anyagú cuccok, amiket eleinte megvettem, merthogy úgyis kezdő vagyok, jó lesz ez. Megnyúlik, kidörzsöl, kényelmetlen, megáll benne az izzadtság, rossz a fazon, elszálazódik, kifeslik, csúnya, egyszerűen rossz érzés felvenni. Szerencsére ezekből mostanra ki is fogytam (xl-es méretben kezdtem, most már csak némelyik pólóm L-es, de azok mind szűk fazonok, minden más M).
A gond amúgy az egésszel akkor van, ha valak erején felül költekezik - a befizetetlen villanyszámla mellé részletre vett lapostévék országában szerintem ezt nem nagyon kell részleteznem.
Ezen kívül mindenki arra költse a pénzét, amitől jól érzi magát. Szerintem a sport még ezek közül is az egyik legjobb befektetés, már amennyiben az élvezeti értéke mellett még tényleg fittebb, egészségesebb leszel tőle.
p
-
nagyúr
Ma nagyon megengedő vagyok.
Szerintem mindenki költsön arra, amire akar.
Ha nagyon nem tud, és amúgy nyomasztja a vagyon (), ott a számlaszámom az adataimnál...[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
válasz Viszlát #61503 üzenetére
a Földön élek, a világ szebbik felén, így nyilván én sem vagyok kivétel, engem is érnek a világgazdaság hatásai, csak próbálom ezeket hárítani, próbálok én is tudatosabb lenni.
Abban meg hogy ki mire és mennyit költ nyilván szerepet játszik hogy mennyi van a kasszában, illetve hogy honnan kezdte és hová jutott el.Vérboci
-
félisten
válasz concret_hp #61500 üzenetére
Én a futást írtam, nem a sportot általában.
while (!sleep) sheep++;
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest