Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz fokukac #61998 üzenetére
Nee... télen tél lesz
Én meg szombaton kicsit leégtem a strandon, kagylószedés közben az egyik felhasított egy 2mm mély, 5cm hosszú sávot a talpamból. De visszakapják mert finom sült rizs készül hamarosan belőlük.
Ráadásul malacpöri készítés közben lenyestem a körmömből egy 2x2mm-es darabot.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
parandroid
félisten
válasz BlacKSouL #61996 üzenetére
Akkor gyorsan lapátold, hogy végezz, mielőtt elolvad!
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
ToBeY
nagyúr
Nem rossz ez a februári karácsonyi hangulat.
-
nagyúr
válasz BlacKSouL #61988 üzenetére
Jó, tudjuk, a Te hópéniszed nagyobb
Adjál 30 centit a bocinak, hogy ő is tudja mutogatni..!Amúgy itt baromira olvad, tiszta latyak minen, úgy 4 fok van, süt a Nap. Csak azért esett, hogy ma ne tudj száraz lábbal kimenni / kirándulni / felmenni egy hegyre...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #61987 üzenetére
Három-négy? nálunk már 11 körül volt vagy 15 centi. Végül aztán reggelre is szerintem 20 alatt maradt. Bár még most esik. Ha a temetői kb. ugyanennyire gondolok, akkor ott már lehet 35-40.
Megyek is a szokásos kényszermunkámra, kétnaponta egy mázsa hó ellapátolása az ajtó elől. Apám már faragja a fát, anyám meg süti a bejglit.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Tothgera30
Ármester
válasz BlacKSouL #61926 üzenetére
Az itteni jelenleg is hagy foltot, sőt van mikor nem is égeti rá a papírra a port, és akár az újaimmal is le tudom törölni.
#61971 NoLF: Arra gondolhatott a költő hogy postán küld számodra sörikét, és hashajtó lesz benne. Szóval ne idd meg. Amúgy érdekes emberkék vannak, szerencsére a magánéletemben elszeparálom magam tőlük, már amennyire ez lehetséges.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
BlacKSouL
addikt
válasz bitpork #61978 üzenetére
Sajnos családi okból tegnap-ma kint voltam a temetőnkben, és ott realizálódott bennem hogy milyen kemény, hosszú és hideg telünk van, sok, nagyon sok hóval.
No mindegy, aki élvezi annak pár kép ma délutánról.
[kép] [kép] [kép] [kép]
[kép] [kép] [kép] [kép][ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Szakad a hó
-
parandroid
félisten
válasz EQMontoya #61975 üzenetére
Az az ijesztő (ijesztő a fenét, inkább szórakoztató és szánnivaló egyben), hogy amúgy egy csomó részlettel képben van, és elég jól személyre szabottra sikerült a sértegetés, egy csomó passzoló részlettel. Nem volt 100%-os persze, kihagyott pár ziccert, amik pedig azért még ütöttek volna, de egyértelműen megmutatkozott a tájékozottság, és a befektetett energia.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
lorcsi
veterán
eladó: vadi új soundcore motion+
-
-
BlacKSouL
addikt
-
parandroid
félisten
-
rushty
őstag
válasz bitpork #61960 üzenetére
Oszt rend van?
"Vona miliciálná az országot. Mari nénire is terep ruha kerülne." Vona ezen már rég túllépett, lásd Magyar Gárda mögüli kifarolás, amióta beindult a cukisodás. Azért egy dolgot ne felejtsünk el, úgy jó 10 évvel ezelőtt, a Jobbik gyors népszerűség növekedését, egy valós társadalmi problémára adott, akkor radikálisnak számított válasz hozta meg. Elsősorban az ország északi, és keleti megyéiben már akkor is ezerrel dübörgött, az ottani hiperpigmentált indopannonjainknak a bűnözése, és erre az égető problémára is volt többek között az egyik válasz, a Magyar Gárda létrehozása. Azért a problémás helyeken történő akkori "esti egészségügyi séták", elég visszatartó erővel bírtak azoknál, aki csak az erőből értenek.
A probléma az volt, hogy az akkori Jobbik vezetés, a népszerűségük növelése érdekében, teljesen rátelepedett a gárdára, sokszor csak értelmetlen parádézásra használta, így nem csoda, hogy a történet vége az lett ami.
Szóval visszatérve, a nyitó gondolathoz, Mari néni ugyanúgy szenved ma is Kolompár Nintendó Leonszio Májküldzsekszon, és társai csínytevéseitől, mint tíz évvel korábban, de nem fog terepruhát húzni emiatt.
Szerencsére most is vannak bőven akik ezt megteszik helyette, csak tanulva a Magyar Gárda esetéből, ezt most már profibban teszik úgy, hogy jogilag minél kevesebb fogást lehessen rajtuk találni. Szóval az egykori gárda tagok köszönik jól vannak, és sokkal nagyobb létszámban, sokkal több helyen, és szervezettebben végzik a tevékenységüket, mint annak idején a gárda. Ez ma a MÖM.[link] [link]
Csendben, kerülve azt a túlzott feltűnést, ami a gárdás időszakot jellemezte, szervezik magukat, és ügyelnek arra, hogy távol tartsák magukat, a közvetlen politikától. Viszont ugyanúgy van esti egészségügyi séta, ha a helyzet úgy kívánja, mint pl. most a hétvégén Tótkomlóson.Revolut meghívó pü-ben
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #61955 üzenetére
Az van, hogy bármikor próbálsz ésszel szembemenni egyesekkel, olyan iszonyú erősen gyökerező ellenállással találod szembe magad, hogy teljesen nyilvánvaló tényekkel, ésszel, érvekkel sem tudod magad átverekedni rajtuk. Ez a hülyékkel vitatkozni tipikus esete. Érzed és látod magad ahogy süllyedsz és az ő rutinjukat látod magad körül. Van valakinek egy cikke, amiben elemzi, hogy azon oldal hívőinek kb. melyik szinten mennyire éri meg a "ragaszkodása a hatalmomhoz", de azon már rég túl van a dolog, hogy csak a haszonélvezők lennének ott foggal-körömmel. Itt már vallásos jellegű az imádat, és arról meg jól tudjuk, hogy akár keresztes háborúk, akár dzsihád, egykutya. A logika az észérvek teljes hiánya, radikalizáció, fanatizálódás és kész. Valahogy az emberiség az elmúlt 4000 évben nem volt képes megváltozni, és szerintem sosem fog. Kicsit változik ez meg az, kicsit alkalmazkodik itt-ott, de a vége mindig ugyanaz. Az ész nélküli csordaszellem mindig elsöpri a többit.
Kicsit visszaemlékezve a kefebajszos festőre, hát nem kell nagyítóval keresni a hasonlóságokat. Ellenségkép az ugye mindig található volt. Onnan meg már könnyű az út.
Évről évre előveszem ezt és elolvasom, és a végén mindig úgy érzem, hogy báááázmeeg...Aláírás (nem kötelező megadni)
-
nagyúr
Olvasom ezt az olaf-os közbeszerzéses botrányt...
Hihetetlen, mekkora lúzerek vannak, akik minimális fáradtságot sem vesznek ahhoz, hogy ne lógjon ki ennyire a lóláb... Ugyanarról a számítógépről írják mind a három pályázó ajánlatát? arra nem képes, hogy egy másik notebook-on be-kopipésztelje az egészet?
Ugyanakkora százalékkal térnek el az ajánlatok, a részletekben is? Egy minimális cizelláltság sincs...
Ugyanazok az emberek a tisztségviselők / tulajdonosok mind a három cégben?komolyan mondom, hihetetlen. És itt, a magyar ugaron még ez is kevés ahhoz, hogy a dolognak következményei legyenek, sőt, valószínűleg a választásra jogosultak ~harmada még helyesli is a dolgot, abszolút nem úgy érzik, hogy ezt a lóvét tőlünk lopták el.
Komolyan, néha szégyellem, hogy ebben az országban élek.
-
BlacKSouL
addikt
Melyik ígérkezik jobb meccsnek, a Porto-Pool, vagy a Real-Psg?
Mondjuk igazából a Realt utálom, úgyhogy akkor el is dőlt.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Viszlát
addikt
Ha nagy tételben kell, akkor érdemesebb az alibaba.com-on megnézni, olcsóbb mint az aliexpress, viszont általában min. 50-100 darabot kell rendelni.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudom mennyire olcsóra gondoltál,de kb 34$/db találtam ilyesmit (ha egyáltalán jól értettem amit szeretnél) aliexpres-en
[ Szerkesztve ]
-
vanek
tag
Üdvözletem!
Digitális prospektushoz (úgy kell elképzelni mint egy zenélős képeslapot, kinyitjuk és lejátsza a rárakott videot) keresek olyan eszközt, ami videó lejátszásara alkalmas, nem kerül sokba és esetleg gombok is vannak az elején
Esetleg valaki tudna ajánlani valamilyen eszközt? Nagy tételben lenne rá szükség
Előre is köszönöm!
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #61939 üzenetére
Fődik..
Én is látom már a ma esti programot, hogy tudniillik a garázs előtt megmaradó 15-20 centis dögnehéz nedves havat, amit a kedves környékbeli autóstársak addigra mire odaérek egyenletesen ledöngölnek a kerekeikkel 5-10 centis tömör jéggé, hogy fogom felcsákányozni, fellapátolni, elhányni meg elsöpörni. Mondjuk rutin az van, idén még csak vagy tizedszer kell kiásni hogy az ajtót egyáltalán ki lehessen nyitni.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz EQMontoya #61932 üzenetére
Most amúg itt is olvad, mert a tetőről az összes hó az alatta parkoló cégesautókra zuhogott De mivel sokkal erősebben szakad, mint ahogy olvad, nem nagyon tud nem megmaradni. Jelenleg még a függőleges oszlopokon is áll a hó
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
válasz BlacKSouL #61930 üzenetére
Úgy látszik, Mordor az egyetlen helye az országnak, ahol megmarad.
Itt Pöstön konkrétan víz van, meg sár, 15 órája folyamatosan esik a hó, de 1-2 hidegebb foltot leszámítva semmi nem marad meg belőle, az utakat sem sózzák, mert elolvad magától.
Egyébként ez úgy az elmúlt évek legszarabb tele, 3 hónapja gyakorlatilag folyamatosan szürke idő és latyak van.
Same rules apply!
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #61928 üzenetére
Nem tudom, miről van szó. Évszaknak megfelelő száraz hideg van végre, miközben szépen süt a nap. Napon 4-5 fok, árnyékban 0 körül. Végre ki tudom szellőztetni a lakást, a tököm kivolt ezzel a szubtrópusi téllel, amikor bent 70+ % a relatív páratartalom, kint meg 110, miközben 7-8 fok van, tehát még a hideg sem húzza ki, de legalább folyton esik az eső. Mindezt úgy, hogy a trotec páraelszívó naponta megtölti az 5 literes kisvödrét. Alig várom, hogy jobb idő legyen, és végre legyen értelme penészölőzni, meg újrafesteni. Aztán lehet, hogy a német módszert kéne követni, és ha átüt a penész, ráhúzni még egy réteg tapétát...
p
-
bitpork
nagyúr
Neem, biztos h volt kedvezmény mert a szaGszerviz először adagolót akart cserélni a kocsit 300k- anyag + munkáért, majd amikor bemutattam nekik a VW szaGszervizes garipapírt az adagolóról, hirtelen a motorvezérlőt diagolták hibára pöpp 380k +munkadíjért. Tiszta ócsóság volt, kedvezménnyel.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
BlacKSouL
addikt
válasz Tothgera30 #61925 üzenetére
Hehe Ilyen van a pénzügyön, de nem használják.
Nálunk ez van. Általában egyébként a miénk jól működik, bár az első 3-4 hónap után rendszeresen visszatérő hibája volt, foltot hagyott, hibakódot dobált, majdközben valamit 3x cseréltek benne, azóta aztán már jó.
Viszont 5-nél több oldalt nem tud beszkennelni, mert azt valóban, véletlenszerűen duplán húzza be, és 12 oldalból 9-10 lesz beolvasva. Hangosnak hangos, 3 rácson keresztül fújja a meleget, de van benne vagy 6 ventilátor. Szerencsére legalább a készenléti időre váltást lehet benne állítani így a gyári 45 percről gyorsan le is vettem 15-re. Amúgy csend lenne az irodában, csak ez zúg konstans, és mikor csippan hogy leáll, mindig hallom mindenkitől a sóhajt, hogy óóóódejó ez a csendb.sszameg. És ugye nem azonos méretű, nem azonos fordulatúak a ventilátorok, ezért állandó frekvencia helyett: vuvuvuvuvuvuvuvu, ezt hallani belőle.
Illetve amit még szeretek, hogy a menüje animált, így ha egy dokumentumot azt alapbeállítás 200x200 helyett 300x300-ba akarnék beszkennelni akkor 7-8 érintőgombos pittyegtetés után ugyan sikerül, csak ehhez 15-20 bökdösés kell, ugyanis ő bizony animált menüt használ, és kéremszépen amíg az animált menü be nem fejezi az animálását, addig, meg még utána fél másodpercig bizony nem fogad el böködést. Vagyis sietni azt te nem tudsz, majd ő megmondja hogy milyen tempóval böködheted. Az animált menüt pedig nem lehet kikapcsolni, bizonyám.
A legforgalmasabb helyen meg ilyen van, az érdekes módon nem húzza duplán soha a szkennelnivalót, akárhány oldal is. Mondjuk segítettem behordani mikorrakták összeépítették...hát máig csodálom hogy nincs szilánkosra törve alatta a kőpadló és nem süllyedt be még 20 centit mindenestől.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Tothgera30
Ármester
válasz BlacKSouL #61911 üzenetére
Ugyan ilyen márkájú nyomtatót használunk (FS-1370DN). Mióta megvan, gyűlöl. Sorozatosan kapja be kettesével a lapokat, matricánál ordít hogy nincs benne papír, teleköpködi a kezem ha belenyúlok a beragadt lapért, néha meg idegesítően süvít benne a ventilátor, és olyan hőt termel hogy a radiátor fél tőle. Annyi pozitívat tudok mondani róla hogy olvassa a pen-t, és néha poén onnan kinyomni valami régi pdf-et.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz erdey_a #61918 üzenetére
szakadó hó? aha...aha...
Én télidőben hetente egyszer mindig ráteszem a töltőre legalább egy éccakára, mondjuk nekem van hogy 1 hétig nem is megy a kocsi. Persze mindenki azzal jön, hogy nem a hidegháborúban vagyunk, ciki állandóan töltögetni 'ezeket a modern autókat', de nem cikibb, mint ok nélkül elfingatni az akksit valahol. Úgyhogy én töltögetem. Persze előbb-utóbb így is elfingik majd, csak akkor inkább utóbb.
(mondjuk én a CTEK-re vakon rábízom. minap is kolléga mondta hogy motorakksit rátenné valamire, kolléga feljaánlotta, hogy behozza a töltőt, ami már nem a lidlis, de még nem is ctek. azé' én is behoztam. rátették, 20 perc múlva jelezte hogy feltöltve. örültek, demondom nekem ez gyanús, tegyük már rá a enyimet is. rátettük. mitadisten még 6,5 órán át töltötte. na azután volt feltöltve. eleddig kb. 5 vagy 6 olyan akksit töltött fel valóban normálisan, amit a lidlis és más töltők nem tudtak, vagy csak így tesséklássék rákamuztak hogy feltöltve. mellette ugye rendszeresen tölti a sajátokat.)
-
erdey_a
addikt
válasz fokukac #61920 üzenetére
A hó, az jó.
Az akksi meg múlandó. Csak tényleg az bosszantott fel, hogy ugye én alapvetően helyben dolgozom és rugalmasan, de ma egy új projekt indulása miatt időben Szfehérváron kellett volna lennem. Tegnap is, holnap is jókor lett volna ez a mizéria, de pont ma baromi kellemetlen. Nem volt persze aztán zűr, szóltam mindenkinek, megértették, de engem azért reggel elfutott a méreg.
Vérboci
-
nagyúr
válasz erdey_a #61918 üzenetére
Nézd pozitívan, tök régóta erre vársz, esett a hó
-----
Van, hogy így hal meg az akksi, minden előjel nélkül. Egyszer én is jártam úgy, hogy mentem vele, pöccre indult, egy óra múlva pedig se kép, se hang, még csak meg se forgatta a motort, semmi, csak egy kattanás. Azt hittem, más az oka, de nem, az akksi volt. Szóval így is meg tudnak halni.
-
erdey_a
addikt
Ismerve az óvodai életet, illetve hogy kik, mikor, mivel hozzák a csemetét az oviba, azt kell mondjam, hogy nem életszerű, hogy valaki bebikázta volna a szekeret.
Megmondom őszintén, a taxi viszont eszembe sem jutott.
Végül apámat kértem meg, ugorjon ki hozzánk (ja, ugorjon... szakadó hóban ez neki 35 percig tartott), aztán elvitt a metroba, ott vettem egy új akksit. Öröm bódottá. Csak másfél órát késtem.
De miért nem tudott lemerülni még otthon a ház előtt? Rádobtam volna a töltőt fél órára és nincs ez a cécó.
Mindegy, nem haltam bele, tehát erősebb lettem ettől is.
És még csak nem is sírtamVérboci
-
bobsys
veterán
Itt is van, ugy hijjak, hogy AAA, $100 evente es van benne bikazas, benzin ha kifogy, treler 20(?) merfoldig, kerekcsere meg ilyesmik. Mivel van egy 17 meg egy 15 eves autonk igy parszor mar hasznaltuk a trelerezest, kerekcseret (mert lusta voltam en megcsinalni, inkabb ultem a huvos lakasban es vartam ). Akksi is kellett egyszer, nem indult be a verda egyik nap a jatszoterrol hazafele, a munkadij fedezve volt, 3 ev garos akksi.
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bitpork
nagyúr
válasz szőröscica #61915 üzenetére
Azóta nem volt h eldobott volna a kocsi
-
parandroid
félisten
válasz bitpork #61912 üzenetére
Ismerős ADAC tagsággal robbant le Mo-n, egy könnyed nyári vasárnapon, az érdi emelkedőn dobta le őket a Volvo. Hívta az ADAC központi számát, viszonylag gyorsan kaptak egy trélert, ami elvitte őket valahova az isten háta mögé, Csepelre, egy lerobbant ipartelep omladozó pajtájába, hogy ez a legközelebbi szakszervíz. Azt mondta, hogy hiába Mo-n nőtt fel, és 20+ éve a menekültek által elárasztott vadnyugaton él, ha nem lett volna ott a csomagtartóban a két, alsó hangon darabonként olyan 80 kilós kuvasz, akkor összefosta volna magát, hogy itt a vége, most szétszedik az autót, és eladják alkatrészenként az ukránoknak, őket meg belelövik valami vízelvezető csatornába. nem tudom már mi volt a gond amúgy, de megcsinálták pár óra alatt, szóval még bérautó sem kellett. Az anyagiakat nem firtattam, de elvileg, ha az ADAC küldi a trélert, akkor az ingyé' van (meg a csereautót, vagy az esetleges szállodai számlát, ha ottragadsz, is ők fizetik), csak a szerviz önköltséges.
p
-
nagyúr
Jó lehet, hogy ez most nem kellően együttérző komment lesz (előre is bocs),
de nekünk utoljára a Dácsiánk robbant le, valamikor 1991 körül. Arra emlékszem, vagy fél napot álltünk valahol Gyöngyösön.
Ja, és egyszer majdnem kiesett a Suzuki kereke, mert a szerelő rosszul rakta be a rögzítő nút-ot...
De azért a mai autók már nem nagyon robbannak le, ha rendesen karban vannak tartva.Persze az akksi szokott lemerülni, de itt Pesten vannak cégek, amik erre vannak szakosodva, kihozza a csávó, beszereli, 15 ezer Ft, fél órát kell várni, oszt' jónapot.
És persze lehet amúgy bikázni is.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bitpork
nagyúr
válasz parandroid #61910 üzenetére
Van. Kb 100 € az éves tagság. Csak kb 4-5 óra mire kiér a megyénként 1 sárga angyal Nem tudom h 2006 óta javult-e a helyzet, de akkor Balaton mellett a tűző napon kellett állnom ennyit arra várva h majdcsak. Utána megjött a trailer ami a 14 km-re lévő szaGszervizbe vitte az autót autóklubos kedvezménnyel, 12'000Ft- pézé. Bele sem merek gondolni mennyi lett volna kedvezmény nélkül.
-
BlacKSouL
addikt
Kyocera nyomtató
Visít, hogy segítség, kifogyott a papír, nem lehet nyomtatni. Nyissad kifele a papírtálcát, oszt tegyé belefele papírt!
Kinyitom a papírtálcát: Visít, hogy segítség, ki van nyitva a papírtálca!Értem én, hogy .... de hogy ... szóval mindegy....
Amúgy szakad a sosincsen hó a sosenincs télben
-
parandroid
félisten
válasz EQMontoya #61908 üzenetére
Belemerült, na. Amúgy egyszer én is jártam így, szerencsére céges parkoló volt, kollégák kisegítettek. Amúgy meg németeknél ilyesmire való az ADAC, nem tudom, hogy a Magyar Autóklubnak van-e ilyesmi szolgáltatása. Felénk évi 80-90 EUR-t kérnek érte, cserébe, ha bármi ilyesmi van, kimegy hozzád egy szerelő, és megoldja a problémát, vagy a legközelebbi szervizig eljutást.
p
-
EQMontoya
veterán
válasz erdey_a #61907 üzenetére
erre most az óvoda előtt lemerült az akkumulátor a kocsiba
kocsiban.
Bármikor ráérnék erre, de ma fél kilenckor fontos találkozóm lett volna. Hát nem lesz...
Hívsz egy taxit, bebikáz. Ha tényleg fontos a találkozó, nem azon a 3000 Ft-on fog múlni. Nálam is mindig van a csomiban bikakábel.
Same rules apply!
-
erdey_a
addikt
ez a hét el van átkozva...
tegnap is mi volt már, erre most az óvoda előtt lemerült az akkumulátor a kocsiba. Bármikor ráérnék erre, de ma fél kilenckor fontos találkozóm lett volna. Hát nem lesz...Vérboci
-
Tothgera30
Ármester
-
Lortech
addikt
válasz FehérHolló #61903 üzenetére
Az a baj, hogy valamirevaló furmint hiperben 2000-től indul. És pont ez az a kategória, a nagyobb pincészetek belépő tételei, amik nem feltétlenül nyújtanak bármi extrát. Sajnos a furmint mint fajta a legdrágább hazai (száraz) fehér borok közé tartozik. A középkategória 4k körültől, a felső 10+-tól kezdődik. 4k körül van a komolyabb pincék alap furmintja.
Ez nem azt jelenti, hogy ez alatt ne lehetne jót inni, csak nem olyan egyszerű, hogy leemeli az ember a polcról bármelyik tételt, és jó lesz. 2k körül Kreinbacher (somlói) és Royal tokaji alap furmintja tűrhető, ezek már mutatnak valamit belőle, de egy homonna, demeter, hollóvár, oremus akármelyik tétele azért más világ. Helyben lehet kisebb pincéktől jókat venni alacsonyabb áron.
Ja nem akarok okoskodni, de személyes érintettségem miatt furmintot kóstolok legtöbbet.[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
Viszlát
addikt
válasz FehérHolló #61903 üzenetére
A bimbókra kell hallgatni, nem másokra, az a titka.
Nekem például abszolút bejött az az egri bor amit a múltkori vacsorán ittam, kellemes kísérő volt a teák mellé, aztán utána néztem, hogy valami 1300 forint neten rendelve.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
FehérHolló
veterán
válasz Lortech #61887 üzenetére
Eddig a legdrágább talán 2500-3000 forintos volt, viszont nem hiszek abban, hogy ha ez nagyon nem jött be, akkor a drágább ízleni fog.
A végén még úgy járok, mint a rizlinggel (rajnai, olasz tök mindegy).
Addig-addig bizonygatták, hogy márpedig jó, hogy egyszer egy vendégségben felpukkantottunk egy frissen vásárolt, 100 EUR+ értékűt, azt talán még soha nem ittam olyan rosszat. (Előtte sem szerettem.)[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Amiga A500 - A régi barátnő
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest