Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #34897 üzenetére
Szegény elnyomott Csacsi Még a farka is úgy van visszaszögelve - vagy az Füles?
Racecam: Mi ez a fatalista hozzáállás?
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Thrawn
félisten
válasz bolondember #34890 üzenetére
Ejj, egy nyamvadt telefondróton kezdenék el?
Valaki adhatna nekik jobb tanácsot is
Vagyis, inkább ne...Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
bolondember
MODERÁTOR
mi ez itt, "Csók és könny 1524^15."-ik része?!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Verus
senior tag
válasz Racecam #34889 üzenetére
Tudtam, mindigis sejtettem hogy lesz itt valami.....
Csapos: Csak ne ilyen hangosan, kérlek.
Mikuka: Én a helyedben törölném azt a hsz.-t
Sárkány: Sosem hallottam még....
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
válasz csapos2 #34891 üzenetére
Degonoooosz
bolondember: Ahhát - de még nem maradtál le semmiről
Mikulás: Nem Baltazár az, aki nem felejt?
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
-
csapos2
addikt
Bárány! Bárány! Télapó rámozdult Verusra!
;-]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
[ Szerkesztve ]
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Racecam
nagyúr
válasz philoxenia #34886 üzenetére
Nem, csak közelebb akarok kerülni Vercsihez.
Még közelebb.
De ne mond meg senkinek!!!Com'è diverso il mondo visto da qui
-
csapos2
addikt
válasz philoxenia #34883 üzenetére
Asszongya', hogy pillanatnyilag nem kapcsolható. A szolgáltató már méricskéli, azt mondta 20:00 magasságában, hogy 3-4 óra míg átnézik a rendszert, ha nem találnak hibát, akkor nálam van gebasz.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz venember83 #34884 üzenetére
Ötből. Sőt négyből.... A hétből még négy : CS;P;Szo; V;
Télapó: sírós vagy?
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
venember83
nagyúr
Aludjunk, holnap munka, de legalább már csak két nap van a hétből.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz csapos2 #34880 üzenetére
Usb-s bill. -zetemet most tettem ki, cseréltem másikra, itt volt csak az asztalon, mégis "usb eszköz nem felismerhető" hibákat dobott tegnap este,
Padlásra menés előtt még megnézheted a kábelt is, meg ha tárcsahangod sincs akkor még a hallgató is lehet ludas akár...Felhíva a telefont milyen hibaüzenet jelentkezik? A szolgáltató is rá tud mérni esetleg a vonalra....Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
csapos2
addikt
válasz philoxenia #34877 üzenetére
Készülék próba megvolt, a kábel meg mitől tört volna el, ha nem volt hozzá sem nyúlva...ugye...vagy el tud törni akkor is?
Qka: Aha. Kurva nyulak. ;-]
[ Szerkesztve ]
-
csapos2
addikt
válasz philoxenia #34873 üzenetére
Az rendben, csak a szűrő a padláson van, oda meg érdekes a feljutás. De nem marad más hátra. :-)
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #34873 üzenetére
Valami rémlik - azt hiszem láttam már ilyet
Csacsi: Sajna nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Bubu79 #34868 üzenetére
Ezt láttad? Vannak olyan télapóimitátorok aki áruházakban ügyködnek, de az igazi az éjszaka jön és igen ritkán látható....
Csacsi: elvileg lehet, de kipróbálható, ha a szűrő nélkül csatlakozol föl a készülékkel.
[ Szerkesztve ]
-
csapos2
addikt
Helló mindenki!
Tudja valaki, hogy ha az ADSL szűrő elhalálozik, akkor tud-e olyat produkálni, hogy net vagyogat, de telefon vonal az nincs?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #34870 üzenetére
Szia - nem, ma nem volt olyan munka... Ma gyógyszert gyártottunk - orvosi minőségű oxigént kórházaknak
Inkább azúrkék az Csak sajnos nehéz fényképezni, mert nagyon hamar gázosodik a levegőn - és ködbe burkolózik
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
-
Bubu79
addikt
Csodálod, hogy ritkul a szakálla? Az összes gyerek cibálja Szegénykének amikor december elején fogadóórát tart az áruházakban
Re: Bizony, meg a huzat a cabrio szánon - csak úgy fütyül a szél Rudolfék agancsai között egyenest Mikulásnak vágódva
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz Racecam #34865 üzenetére
Én? Soha nem lesek...Csak jó megfigyelő vagyok. De nem baj Mikubácsi majd segítek felragasztani egy szakáll pótlást
Bubu: Végülis nem csodálom, meg az a hideg ami az Északi sarkon is van, nem tesz jót a szőrtüszőknek.
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Sátán44
addikt
Esküszöm a gépemnek lelke van.Most tervezek venni egy új gépet és halogatom,mert amiket kinéztem alkatrészeket feljebb mentek az árai.Nem is ez a lényeg,mintha a gépem érezné a végét és egyszerűen a winyóm a mai napon úgy döntött,hogy elfelejti a partícióimat.Minden előzmény nélkül tette ezt.Na újraraktam teljesen a wint,bekapcsolom szuper megy.Kikapcsoltam el kellett mennem a boltba,hazajövök gép bekapcs,szintén parítció nuku. Most mentem át a fontos dolgokat egy másik winyóra,mert úgy néz ki ez behal
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Bubu79
addikt
Gyó estétet OFF Népe
1010: Kopasz fej nincsen, csak s@ggig homlok - állítólag... De vigasztalódj, a probléma nem csak Téged érint
Szia Verus
Szia Mikulás
[ Szerkesztve ]
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz philoxenia #34848 üzenetére
Hát igen! mellesleg nekem is van profi tanárom! egy nagyon kedves tanárom ukrajnába született, anyanyelve orosz, de folyékonyan ír és beszél magyarul, mivel itt él 2 éves kora óta
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Racecam
nagyúr
válasz venember83 #34854 üzenetére
Miért, nem mondta, hogy Ő nem kopaszodik.
Csak még fiatal.
Szemtelenül.Felefedező: Ha nem válaszolsz a kérdésekre akkor nem tudunk segíteni.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
(Kolombusz)
veterán
Na jó, majd holnap elszöszmötölök ezzel, most megyek aludni.
Nem látják egymást a gépek.A hálózaton belül látják önmagukat, illetve a routert.
-
1010
őstag
kopaszodok
-
Racecam
nagyúr
válasz (Kolombusz) #34846 üzenetére
Vista?
Oszd meg a mappát, vagy amit akarsz, a jogosultságoknál legyen "mindenki" és szedd ki, hogy ne kérjen bejelentkezéshez jelszót. (Nem otthon vagyok, úgyhogy itt nincs Vista.)
-
Lortech
addikt
válasz (Kolombusz) #34846 üzenetére
Jelszó kell, különben csak helyi bejelentkezésnél tudod autentikálni magad, távolinál nem.
Egyébként guest felhasználónak kell megosztani és azt már el kéne tudnod érni. Ha mégse, akkor akár anonymous-ként, van sok módja, a házirendtől és a kliensektől függ.Thank you to god for making me an atheist
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #34844 üzenetére
tehát rossz ember nem lehetek.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Lortech #34845 üzenetére
Nincs jelszó, a usernév ugyanaz, de TC-ben nem enged be.
Azt írja, hibás bejelentkezési adatok.Beállítottam, hogy megosztott mappa legyen a D:\MP3, de nem tudom, hogyan lehetne elérni a notiról, nem látja.
Csak azt látja, amit a hálózati központban állítottam be, hogy megossza a médiafájlokat. Ekkor, ha rákattintok a notin a megjelent gépre, a media playert hozza be, más lehetőség nincs. -
Lortech
addikt
válasz (Kolombusz) #34837 üzenetére
Megosztod és áthúzod. Vagy ha mind a két gépen megvan uaz a rendszergazda felhasználó uazzal a jelszóval, akkor használhatod az admin megosztást.
Pl. totalcommanderben beírod (194-ről), hogy cd \\192.168.0.173\c$Thank you to god for making me an atheist
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #34832 üzenetére
de a sört legalább szereti...
-
VoDaFoNe
aktív tag
9.D-s leszek és oroszt fogok majd tanulni remélhetőleg
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #34841 üzenetére
Távoli asztal engedélyezése? bár én nem igen vágom az ilyesmit.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz philoxenia #34840 üzenetére
Az.
Thrawn, persze, megoldhatnám úgyis, de most már szeretném tudni, hogy hogyan lehetséges, mert idegesít, hogy nem tudom.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Thrawn
félisten
válasz (Kolombusz) #34837 üzenetére
Újraírható dévédé? Pendrive?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #34822 üzenetére
Érdeklődés, munka, kitartás, türelem.
Ha dolgozol majd, nagy eséllyel nem tudsz életed végéig olyan helyen melózni, ahol mindig olyat csinálhatsz amit szeretsz. Az olvasás vs. filmnézés azért nem ugyanazt a munkabefektetést igényli az élvezethez. Mivel alapvetően az olvasáskészséggel a mai fiataloknál sincs baj, lásd fórumozás pl. , inkább a türelem és a kitartás hiánya eredményezi a keveset olvasást a mai fiatal korosztálynál szerintem.Tildy: az a könyv a terjedelme miatt volt csak példa, anno is jobban szerették a Pál utcai fiúkat /nem a zenekart / az Egri csillagoknál, talán nem véletlenül....
-
(Kolombusz)
veterán
Segítsetek légyszi?
Hogy tudok átmozgatni egy mappát egy hálózaton lévő két gép között?Az egyik ip-je 192.168.0.194, a másiké .173
Annyit már sikerült, hogy a wmp-vel le tudom játszani a másik gépen lévő zenéket.
De enekm át kellene húzni az egészet a winchesterre. -
Tim82
félisten
válasz venember83 #34832 üzenetére
ehhh... poén, Öregúr, poén.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
ngabor2
nagyúr
no, példát mutatva, megkülönböztetés nélkül minden jelenlévőnek jó éjszakát kívánok. meg a többieknek is.
-
BlacKSouL
addikt
-
Tim82
félisten
válasz (Kolombusz) #34830 üzenetére
én megkülönböztetés nélkül utálok mindenkit. nem személyes. az ember ragaszkodjon az elveihez.
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #34828 üzenetére
nem vagyok rasszista. mindenkit egyformán utálok.
-
poffsoft
veterán
szasztok!
Főhusztár sztrájkol???
Akko meek alunni.
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz FehérHolló #34820 üzenetére
végülis majdnem mindegy, a végére nagyon belassulnak, és olyan jól tetetik a halálukat, hogy ők is elhiszik.
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #34821 üzenetére
eddig csak egyszer fagyott ki, szóval valami a Te karmádban...
ne is! Te csak szigorúan privátban, MSN-en ill élőben keressé'!
-
Racecam
nagyúr
Nem olvas (vissza), csak néz.
u.i.: Tiv barátomnak üzenem, hogy már 3-0 ra vezetünk!! (Pingvin)
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
válasz philoxenia #34799 üzenetére
Milyen összefüggés van aközött, hogy a saját hülyeségem miatt olyan tantárgyakból érettségizem, amivel többet az életben nem szeretnék foglalkozni és aközött, hogy mennyit olvasok?
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #34817 üzenetére
Újra elérhető vagyok mobilon, kudos to Viktor.
Ezen kívül semmi különös, holnap meglesz az asztali gép (amit tegnap linkeltem nektek), ilyenek.
Meg továbbra sem értem a nőket.
1010: nem tojt neked a (nyúl - kihúzva) (Mikulás - kihúzva) (tündérke - kihúzva) (maci - kihúzva) (sárkány - kihúzva; bakker, itt mindenki képviselteti magát? még a neduddki is... ) a mittoménmi egy Xbox 360-at?
[ Szerkesztve ]
-
feel good
aktív tag
Imént néztem a híradót, öt perces anyag, hogy az iskolában egy cigánykölyköt megvert egy magyar kölyök. Szépen mutatták a turulos pólót a magyaron, meg a szenvedő képpel fetrengő cigót.
Az mikor lesz ekkora hír, hogy napi szinten vernek magyarokat az egész országban?
Költi a kérdés, nem kell válaszolni.
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #34813 üzenetére
láttál már mérgezett egeret? azok be vannak lassulva.
most meg megyek és tisztálkodni fogok. és ezt vehetitek fenyegetésnek is
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #34812 üzenetére
tiszteleted!
hogi vagi?
-
bolondember
MODERÁTOR
Tiszteletem - érdemes visszaolvasni, vagy inkább üljek be egy csendes sarokba?
-
1010
őstag
itt van épp egy 30cm is milka tábla
-
tildy
nagyúr
válasz venember83 #34807 üzenetére
Erről a bringás csajokról vajon miért ez jutott az eszembe?
Házisárkány: engem az a könyv meg az a fil még 5 percig sem tutott lekötni.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #34807 üzenetére
melóból hazafele előttem bringázott egy... nem tudtam megelőzni, igaz, nem is akartam
-
Neró
őstag
Szép estét, sziasztok.
(#34805) Jhonny06: Legalább a számát kérted volna el.[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
csapos2
addikt
válasz philoxenia #34803 üzenetére
Szia Süsü! Ne légy perverz, szamarat nem olvasunk. ;-)
-
Jhonny06
veterán
válasz venember83 #34801 üzenetére
Siettem, na.
Egyébként is reggel volt és lévén, hogy full kómás volt a csaj, inkább elengedtem. De szép volt. Mármint a csaj. Meg a helyzet is. Tutira látni fogom még...
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez is egy udvarlási mód, elég, ha jobb kondiban vagy, esetleg nem magassarkúban.
Csacsi: Szia! rég olvastalak....
[ Szerkesztve ]
-
csapos2
addikt
Majd 9 hónap múlva...várd ki a végét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- JavaScript topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest