Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #34598 üzenetére
Gyanúsak vagytok Ti nekem - mi ez a nagy vigyorgás?
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
1010
őstag
na veszünk tankot?
-
Bubu79
addikt
Szép estét OFF Népe
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
venember83
nagyúr
Na megyek is még mielőtt kinyílik Blackie topikja, minden jót holnapra mindenkinek.
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #34590 üzenetére
Holnap kiderül.
Happy vagyok"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz VladimirR #34586 üzenetére
Nem beindult, megy. Katalizátorból valami porcelán rossz helyre vándorolt, az csörömpölt, de sikerült beindítaniuk, és jár is szépen,s zóval szuper.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
VladimirR
nagyúr
válasz ladybug #34585 üzenetére
egesz nyugodtan irj rola oldalakon at, s ne is hallgass olyanra, aki minden nap ketszer bejelenti, hogy csokit eszik
szerk.: nagy mazli, hogy meg csak 5 post van hozza tecson, de maris beirtak a szam cimet ^^
tildy: mi volt a baja? csak mert (nem akarlak elkeseriteni), de az, hogy beindult, nem jelenti azt, hogy jo is
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
válasz Racecam #34576 üzenetére
Megmondom őszintén én kb egyet nézek meg havonta. Ez most az volt. Oldalakat nem fogok beszélgetni róla, csupán egy kérdésem volt.
Ha nem akarod, nem nézed meg. Ennyire egyszerű.
Vladi: Nekem is az tetszet, főleg a zenei aláfestéssel együtt hat igazán.
A csoki meg finom, de van más is, ami édessé teszi az életet.[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
tildy
nagyúr
LEgjobb hír amit kaphattam:
Jó a ponym
Jippijájé jipijájó, f@szkalap aki azt mondja roncstelepen lenne a helye, bekaphatja, jippijájé, jippijájó."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
Racecam
nagyúr
Az a legjobb az OT-ben, amikor egy youtube-os linkről beszélgettek oldalakon keresztül, amit én természetesen nem nézek meg.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #34569 üzenetére
ha nem egy állat ölte meg... akkor biztos egy növény volt!
-
nagyúr
válasz bolondember #34569 üzenetére
és a belgák? azok hova álljanak?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bolondember
MODERÁTOR
tiszteletem Urak,
És hódolatom Hölgyek.
Akik nem férnek a fenti két kategóriába, azoknak is üdv!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
ngabor2
nagyúr
válasz fokukac #34562 üzenetére
- miért sajttal pengeti a citerát?
- le akarom reszelni...(nem pontos idézet.)
viszont a kőbezárt lélek c. művet majdnem kívülről tudom, sőt, ma is, miután 3. nekikezdésre se bírtam megcsinálni valamit mert elhívtak, a jól ismert "nem tudok egy trágya szart öt méterrel arrébb vinni, megyek két métert, jönnek a nyekergővel" sorral fakadtam ki.
-
nagyúr
Amúgy a pacalhoz hozzászólva : a pacal egy nagyon jó étel.
Csak sajnos vagy nagyon jól csinálják meg, vagy nagyon rosszul. Ha nem jó, akkor pedig borzalmas rossz. Aki jó, finom pacallal tlaálkozik először, az mindig fogja szeretni, aki rosszal, az egész életében ódzkodni fog tőle.
Nekem szerencsém volt. De találkoztam már ehetetlen pacallal is.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Bash
addikt
Married to Trouble
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?http://bashtravel.com/
-
ngabor2
nagyúr
válasz Janoska26 #34556 üzenetére
ezexerint nem hallgattál markos-nádast. ők adták elő, asszem a k-vonal volt a címe. nem szoktam politizálni, különösen nem itt. csak a trabantról ugrott be.
rarri: remélhetőleg egyszer csak összejön, bár leginkább debrecenben és környékén szoktam főzni, azt se túl sűrűn. mgamnak meg itthon. szeretem a finom kajákat... meg is látszik rajtam, sajnos.
-
rarri
senior tag
El fogom olvasni. nálunk semmi különös, készülődöm melóba.
Gábor: Táborba sajnos nem tudok menni, de remélem egyszer összejön, hogy megkóstoljam amit főzöl. Csak ámulok, hogy milyen ételekt készítesz, és látszik hogy szereted elkészíteni őket. Igazi ínyenc vagy.
Bon: Szia!
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
1010
őstag
szép estét
remek ötletem támadt
lehet venni T72-es tankot itthon legálisan
összedobjuk a pénzünket
felújitjuk és eladjuk az ebay-en nagy haszonnal valami külföldi gyűjtőnek
-
bnss
veterán
Sziasztok!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
ngabor2
nagyúr
szia.
gyere, csak előtte szólj, nehogy minimál projekt legyen. meg akkor valami finom gombaragut összehozok. esetleg valami nagyobb ph-s összejövetelre is eljöhetnél, ahol bográcsozunk. vagy pl. a nyári ph-táborba.
-
ngabor2
nagyúr
válasz Lortech #34540 üzenetére
igen, ezt nem vitatom, csak a mennyisége nem mindegy... ha jóóó alaposan meg van fűszerezve (sok paprika, sok gyömbér, sok minden), akkor aki nincs hozzászokva, az nem bírja megenni. egy pár falatot kóstoltam, nekem már túl fűszeres volt. ha lett volna benne valami, ami hígítja, akkor nagyon finom lett volna. kucsmagombával vegyesen, szalonna, tojás... na az finom volt, úgy telezabbantottuk magunkat, hogy felállni alig bírtunk.
ja, a júni 7-i debreceni összejövetelre ő is jön
[ Szerkesztve ]
-
-
Lortech
addikt
válasz Janoska26 #34529 üzenetére
Azt én nem nevezném illatnak. Kösz, szagoltam eleget tisztítás közben (még csak nem is a hentestől lett véve), és fővés közben is. A végeredmény persze jóesetben már nem büdös. A kialakult ízlést nehéz észérvekkel befolyásolni. Ha egyszer megundorodsz valami kajától, akkor mondhatja neked akárki is, hogy milyen jó. Talán van ilyen nálad is.
Dylen: micsoda? Ne szóljál bele a férfiak dolgába asszony. Eriggy hátra azt' szaggasd a nokedlit.
[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
addikt
válasz FehérHolló #34534 üzenetére
Így kell ezt jónapotkvánok
-
Neró
őstag
Na mentem gyerekek.További jó sörözést,evést,ivást,beszélgetést.
| www.diablohungary.hu
-
Neró
őstag
Pfffff...
Szerk...OFF
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
Jhonny06
veterán
-
ngabor2
nagyúr
sok locsolót mindenkinek. a mai nap se a pihenés jegyében telt.
-
Neró
őstag
válasz RoyalFlush #34520 üzenetére
Szépen vagy csúnyán fejezte ki magát?
(#34521) Lortech:Hinnye.Tutsz te enni.[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
csapos2
addikt
Mosolyt mindenkinek!
Egyeseknek, talán ismerős lehet. :-)))))
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Neró
őstag
2008-05-13 18:02:48-venember83
2008-05-13 18:02:45-Janoska26[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
Neró
őstag
Nem tudom szerintem megérdemel egy topicot.
Thrawn: Mióta?[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
Neró
őstag
-
addikt
válasz FehérHolló #34505 üzenetére
csak meg kéne etetni velük, az lenne ám a rekord
-
nike_
addikt
válasz FehérHolló #34505 üzenetére
Miért nem adják oda nekik?
-
FehérHolló
veterán
válasz Thrawn #34502 üzenetére
Tudjátok, az a szomorú, hogy a BME I épületében van egy ilyen kupakgyűjtő. Guiness-rekordra gyűjtenek. A kapacitása olyan 4000 kupak. Hetente ürítik, mert megtelt.
Inkább nem vonok párhuzamot a két dolog között, mindenki tegye meg magának, ha szeretné.Skynet is real. It's called Google.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest