Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz ladybug #33986 üzenetére
Természetesen megvárom, amíg a sör íze eloszlik, és utána jön a csoki.
Sietek is a sörrel nehogy megvárakoztassam Race-t, mert még végén csokihiánya lesz (aztán persze lehet már rég sunyiban megevett egy táblával )Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Racecam
nagyúr
válasz ladybug #33996 üzenetére
Nem tudom, mert mostanában ezzel kapcsolatban terelek.
(Tök felesleges pénzkidobás, hegyekben állnak az ilyen vackok, általában csak hazáig érdekesek.)Saslány: Az csak egy smiley, az igazi arcom egy kicsit odébb van és szép pirospozsgás.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
ladybug
őstag
Öröm, ha az embert így fogadják. Szép estét neked is.
Mivel a sörnek nem ismerem az ízét, nem tudom milyen. A illatát szoktam csak ízlelgetni, de ivásig még nem jutottam. Viszont a csokit ismerem. És tényleg a sör illata és a csoki íze nem nagyon jön össze.
1010: Hirtelen megint azt hittem, hogy a gépedről írsz valamit.
Ez olyan, mint a gyerekkori rajzfilmek. Némelyiktől teljesen rosszul vagyok most felnőttként, pedig gyerekként imádtam.[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
1010
őstag
milyen gaygi ez a helyszínelők
4-5éve még tetszettde most már annyira
-
rarri
senior tag
válasz Racecam #33985 üzenetére
Látom, szép piros a nyelved. Nem vagy vérszegény. Bár az arcod meg zöld , az pedig nem egy egészséges szín. Gyümölcsöt, zöldséget és egészséges ételeket is kell enned, nem csak csokit..
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
ngabor2
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
válasz Viktor0610 #33976 üzenetére
ha elmondanam, meg kellene, hogy oljelek
-
MODERÁTOR
-
Racecam
nagyúr
válasz VladimirR #33970 üzenetére
Én nem iszom sört egyáltalán, de a sivatagban a homokdűnék között is szégyellném magam, ha nem nyitnék ki egy üveg sört, bármikor.
Úgyhogy marsu fiam, megbuktál a túlélő gyakorlaton.(Igen, nekem a legnagyobb. )
Az jól esne, mint mindig.
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Van egy söröm, beépített nyitómechanizmussal.
Megyek is, előbányászom a hűtőbőlUtána csoki?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
VladimirR
nagyúr
válasz venember83 #33958 üzenetére
olyan nincs, hogy valami nem sornyito
ng: katona en sem voltam, viszont gepesz szakkozepbe jartam, volt, hogy ujsaggal nyitottam ki sort
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz RoyalFlush #33967 üzenetére
A CD-s nagyon kemény
Hölgyek, Urak, jó éjt Nektek - el, melóba...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
ngabor2
nagyúr
az nem létezik, hogy valami nem sörnyitó. egy ügyes ember egy véreshurkával ki tudja nyitni a sörösüveget.
amúgy te nem voltál valamikor katona? mert azok kanállal, késsel, vagy alármilyen fém eszközzel ki tudják nyitni. bár én nem voltam, én is ki tudom.
mod: kell nekem ennyit pofázni, a bömös megelőzött... de úgy látom, te is megoldottad a gondot.
[ Szerkesztve ]
-
marsu
veterán
válasz venember83 #33958 üzenetére
De .... Megérdemlem!
Egy csavarhúzó megoldotta a problémát.
Press any key to continue ...
-
Bubu79
addikt
Helyes a dörgés - az nem létezik, hogy valami nem sörnyitó
Bon3ss: Megint az a reklám ugrott be, amikor az éppen valami katasztróvát túlélő emberek feje felett megjelenik a "Más" felirat, aztán egyszercsak a főhős feje felett is megjelenik, mert más szemszögéből ő is éppúgy "Más"-nak számít, mint ahogyan neki is mindenki más csak "Más"...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
bnss
veterán
13 melóval a hátam mögött inkább elmegyek lassan pihenni, mint egy vitát olvasni. Majd holnap, ha lest időm.
---
Régen idegesítettek fel ennyire autóversenyen. Kiülteti a manusz a kislány külső ívre, amikor szólok, hogy az ott nem lesz jó, annyi a válasz, hogy oda még nem esett be senki...[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Kaptam egy ajándékba üveg sört.
Coronita.
Kukoricasör. Szép sárga szine van ... Régebben már ittam ilyet. Finom volt ... Ezt is szivesen meginnám, csak nem találok itthon sörnyitót ...
Költözés után vagyok. Semmit nem találok ...
[ Szerkesztve ]
Press any key to continue ...
-
rarri
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
ragarda.
(rééégi markos-nádas poén. valami közelkeleti ország embere jön kishazánkba, a tolmács kérdése akármilyen kérdésre a dzamana volt, erre a válasz mindig úgy kezdődött, hogy ragarda. az idegen nyelvű válaszok és a magyar fordítás hossza köszönőviszonyban se volt. de rég volt...)
Bon3ss: nem is képben vagy, hanem a gép előtt...
[ Szerkesztve ]
-
-
bnss
veterán
Sziasztok, szép estét!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
nike_
addikt
Hazaértem.
-
Neró
őstag
Na jó éccakát.További szép estét.Sziasztok.
| www.diablohungary.hu
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #33931 üzenetére
Vedere
I lavóri - ahogyan azt Ludas Matyi kifejtette annak idején...
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Guardare
-
Drizzt
nagyúr
válasz Lortech #33925 üzenetére
Akkor fokukacnak szerettel:
4*100+140+80+2*100, utóbbi 3 sor szélesebb kéztartással.
De most sajnos mobi infokommunikációt kell tanulni, el kéne menni kedden elővizsgára, csak épp nem volt semmi számonkérés félév közben, így most azért akad újdonság bőven.
Ami még probléma, az az hogy szóbeli, írásbelire elmennék tanulás nélkül is, de szóbelin nem jó égni.[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
Neró
őstag
-
Bubu79
addikt
Nem vitatkozom - jó a reklámja, mint a Becks-nek, de igazából semmi extra - szerintem...
-
Lortech
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz ngabor2 #33921 üzenetére
Paulaner búzasör? Finom itóka, de érdemes óvatosan kezelni, mert üt, mint az ipari áram
"a heineken meg híg marketinglötty " - csak nem mondtam akkora marhaságot
Ok - vettem, alkoholfrei övezet
#33926 Neró: Pedig Kékszarvas jól mondja - fejlődő szervezetnek nem használ az alkohol - később sem túlzottan, de idő előtt iszonyatos rombolást képes véghezvinni a szervezetben
[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
Ez volt már tárgyalva?
Ezért nem iszok mostanában. Mindenféle megeshet az emberrel egy-két feles után.I am having fun staying poor.
-
Bubu79
addikt
Javíts ki ha tévednék, de mintha valahol elhangzott volna, hogy 12 körül Vagy
Ha pedig így van, kicsit korai még falhoz állítani az agysejteket holmi szesztartalmú készítményekkel
A sör pedig úgy jó, ha kesernyés, mert úgy az igazi ( nekem )
-
-
Bubu79
addikt
Höhhnye Nem korai Neked még egy kicsit ez a ha már sör, akkor csakis Heineken?
Mellesleg vannak sokkal jobb sörök is, mint a bulihordós marketing lötty
-
Bubu79
addikt
So-so - szódával elment Bár... Ha belegondolok, nem is volt olyan rossz
Katica: Ugyan már
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
hoppá
500al töltökeddig a max 466volt
Tim82:ebben csak az vicces hogy a 2004ben vásárolt eredeti xp-cd ről telepített mindezidáig tökéletesen működő blabla xp is ugyanazeket a hibákat produkálta elötte sha semmi baja nem volt feltelepült és ment magától sp1el is akár
[ Szerkesztve ]
-
Neró
őstag
Szép estét OFF népe.
Bubu: Türhető napod volt?[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
Bubu79
addikt
válasz ngabor2 #33904 üzenetére
Garfieldnek minden nap hétvége - de a hétfőt valamiért nagyon utálja
Neked se mellé Néró
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
de jó, holnap még hétvége
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest