Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Bünti.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Tim82
félisten
Olvastam.
Szerintem - és hangsúlyos, hogy vélemény - ez áthidalható probléma továbbra is valamilyen formában, ha mindkét fél akarja - és úgy tűnik, barátnőd is akarja. Persze, nem én voltam ott az adott szituációban, de nem tűnik reménytelennek.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
addikt
Valaki mondja azt, hogy az utóbbi 36 óra egy szörnyű rémálom és mindjárt felébredek.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Bubu79
addikt
válasz PazsitZ #34392 üzenetére
Leesett az hidd el, csak hát... Kár lett volna kihagyni egy ilyen lasztit
Szia Verus
Tim82: Gondolhatod - mokkát inkább csak kávéként látnék szívesen, nem a szemem alatt
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Tim82
félisten
válasz PazsitZ #34392 üzenetére
Szerintem is, de kihagyhatatlan labda.
Bubu: és, nagyon fáj?
Jó reggelt, Verus.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Verus
senior tag
Jó reggelt!
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
NoLF
veterán
egy kis pénz...
lejárt a műszakim, olajcsere is most esedékes, ráadásul annyi helyen meg van húzva a kocsi hogy már nem bírom nézni, ki kellene javítgatni. de ennyi mindenre nincs lé...ráadásul kecskeméten kellett hagyni a tütüt, mert ott hamarabb és talán olcsóbban megcsinálják. így viszont nincs 1 hétig autóm.
vettem 2 hetes bkv bérletet, megvettem 5300ért a bérletet és még 230 ftért vennem kellett bérletigazolványt vagy mi a szöszt, amivel érvényes. "mert így be lehet azonosítani, és nem lehet vele visszaélni"
kérdem én, személyi igazolvány számához miért nem lehet kötni? az alapján nem lehetne beazonosítani hoyg az enyém? azért nem kellene külön fizetni, fényképet csináltatni...
nem a 230 ftról van szó (bár gondolom ez is jólesik nekik) hanem hogy elmegyek megveszem a drága bérletet és (mivel persze nem tájékoztatnak, találjam ki magam) az ellenőr szól, hogy ez így nem ok, megbüntet. büntesd anyád, most vettem a bérletet 5300 szaros forintért, mi a rák bajod van? hát ehhez kell bérletigazolvány. ja mondom nem elég ha megveszem, még másért is fizetnem kell hogy használhassam amit vettem? konkrétan: igen. és ezt a kisujjamból szopjam ki? nem, a bérlet hátulján ott a tájékoztató. na mondom remek, még a végén tényleg megkúr az ellenőr. fogtam magam odakísértettem magam a pénztárhoz, ott ugye kiderült hogy fényképes ez a szar, hát majdnem felrobbantam...mint ahogy most is...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Bubu79
addikt
Szépen vagyunk - látom nem csak nekem ütötte meg a szemem
Jó reggelt egyébként Mindenkinek
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
tildy
nagyúr
Szép jó reggelt. Süt a nap, csicseregnek a madarak, mi kell még?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
VoDaFoNe
aktív tag
hajj.. azért felkeltem 6-kor hogy legyen időm elkészülni az emlékkönyvvel a barátnőmnek.
Jóreggelt mindenkinek! A kávé még legyen meleg vagy forró (aki kávézik) a ruha is meleg nem hideg!Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
bbazsy
őstag
válasz bolondember #34381 üzenetére
lvl29
mod: normal, pathways
jó8 mindenkinek. bolondember köszi, most éjjel is sokat tanultam anal zhra...
[ Szerkesztve ]
..
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
tildy
nagyúr
válasz philoxenia #34374 üzenetére
Alkoholt egyelőre látni sem akarok....
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #34370 üzenetére
de annak nagyon jó...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
tildy
nagyúr
Tippet kérnék, hogy lehet könynen bealudni. Ma valahogy nagyon nem megy.
-
nygma
addikt
válasz bolondember #34367 üzenetére
Mi lenni ez?
-
FehérHolló
veterán
Warcraft3 tower defense klón...
Skynet is real. It's called Google.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mi a játék? Lenni gyenge angol, így éjfél után még magyar is...
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
-
Apollyon
Korrektor
Valaki ismeri ezt? : [link]
Hogy a gyökérbe működik?#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
(Kolombusz)
veterán
Nah, jóéjt mindenkinek!
Kipróbálom még a cod4-et xboxon, aztán alszás.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz philoxenia #34359 üzenetére
Nálam a nicegirl nem csak a külsőt jelenti.
Itt Miskolcon, azért végigmegyek a főutcán, van hová kapkodni a fejem.
De a legtöbb nagyon buta, éretlen. -
Thrawn
félisten
válasz philoxenia #34359 üzenetére
Utána meg már mindegy lesz
szerk: Nézegesd is őket még sokáig. Nagyon sokáig!
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #34357 üzenetére
Ahogy öregszel, majd egyre több lesz a jó csaj ebben a korosztályban is.
Amikor 20 éves voltam 100 20 éves lányból 1 tetszett igazán, most ötvennél tartok. Húsz év múlva a 100-hoz fog közelíteni....Thrawn: már most is, nézni még szabad, azt meg remélem még sokáig tudok is.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
A kritikus pillanatban:
503 - Service Unavailable
Sajnos kérését nem tudtuk teljesíteni, mivel a RIOS motor éppen frissítés alatt áll. Kérjük próbálja meg újra.
Unfortunately your request could not be fulfilled, because the RIOS engine is being updated right now. Please try again.De miért pont most? Na mindegy
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
(Kolombusz)
veterán
válasz FehérHolló #34356 üzenetére
Csak nagyon-nagyon kevés a nicegirl a 16-18 év közötti intervallumban és szinte mind foglalt.
Aki meg nem, azzal még nem találkoztam. -
FehérHolló
veterán
válasz philoxenia #34355 üzenetére
Sajnos nincs, néztem már. Két középtávos szöges van, nekem sprintre kellene.
Itt nézelődtem eddig, de jó lenne valami alternatíva, amivel össze lehet hasonlítani. (legfőképp az árakat)
(Kolombusz): Nem érdemes ilyenen fennakadni. Ilyenek a nők. Én is ebben a stádiumban vagyok.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #34353 üzenetére
Itt nincs olyan ?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz FehérHolló #34353 üzenetére
Volt egy lány, úgy két évvel ezelőtt, tetszettem neki, nagyon nyomult.
Én akkoriban másfelé nézelődtem, nem is tetszett igazán, finoman leépítettem. Amúgy jókat beszélgettünk, meg aranyos volt, de nem tetszett.A múltkor találkoztam vele, hát, megváltozott. Igencsak szép lett.
Úgy láttam, ő is megörült a találkozásnak, így hazajöttem, kikértem rarri véleményét, majd írtam neki, hogy elmehetnénk valahova.
No, hát erre nem válaszolt.Itt csalódtam benne, megismertem annyira közvetlennek és őszintének, hogy legalább annyit mondott volna, bocs, van pasim, nem.
Ma megint találkoztam vele, megint nagyon megörült, közvetlen volt és aranyos, én kimért maradtam... Aztán megjött a pasija és elcuppogták az időt... Első körben majdnem megkérdeztem, hogy válaszolni luxus-e, de azért van nekem is önbecsülésem, még...
Ehh, de mindegy, nme zavar ez, csak úgy eszembejutott, miközben baktattam hazafelé.
Most már tényleg mustgetanicegirl stádiumban vagyok. -
FehérHolló
veterán
válasz (Kolombusz) #34352 üzenetére
Meséld!
Valaki esetleg tudna erre mondani valamit: [link]?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz FehérHolló #34347 üzenetére
Az nagy lépés, ha ezt sokáig tudom csinálni. Bár, holnap is mozgalmas napom lesz.
Hmmm, érdekesek ezek a nők.
Bár, kétlem, hogy ez a kis apróság érdekel benneteket, úgyhogy inkább nem mesélem el. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #34347 üzenetére
Na de kérlek - nem lehet, h a PH-n függés a rendes élet?!
-
VladimirR
nagyúr
válasz Winner_hun #34349 üzenetére
200? hol?
-
Winner_hun
titán
200, szóval bármennyi
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
(Kolombusz)
veterán
Ma keveset ph-ztam, viszont mozogtam, tanultam és a barátaimmal is voltam.
Ez jó. -
VladimirR
nagyúr
válasz FehérHolló #34342 üzenetére
szamold meg
az elso hagyomanyos modszerrel keszult, a masik a 100-as korlatot megkerulvees kosz a valaszt
winner: ha ficsor, akkor ki lehet kapcsolni - hol?
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz FehérHolló #34342 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
válasz VladimirR #34341 üzenetére
hogy lehet kijátszani?
Szerk.: Adatbázisban 104 a limit?
Ezt kérdeztem a törölt topicban mielőtt még valaki megsemmisítette. (a 104 helyén 100 volt persze)Szerk2.: Feature. Először csak PH, IT és Mob cikkekkel volt így, aztán Logout is ilyenné vált.
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz Winner_hun #34337 üzenetére
mithogy?
szerk.: vagy ugy
a topicnyito form topicnev mezojen van egy maxlength="100" attributum, azt kell onnann kilonijuteszembe: nem tudjatok, a kovetkezo az bug, vagy ficsor?
ha a forum felol kozelitek egy hirhez kapcsolodo topic-hoz, akkor a forum nyitojanak nem a tenyleges elso hozzaszolo, hanem a hir elkovetoje van feltuntetve[ Szerkesztve ]
-
-
VladimirR
nagyúr
Winner_hun:
nem, nem space
azaz mindegy, akar lehet az is, a lenyeg, hogy a html form nem enged csak 100 karaktert, de ha azt kijatszod, ugy 104 a hatar (legalabbis nekem annyi lett)VoDa: ezert
[ Szerkesztve ]
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz FehérHolló #34332 üzenetére
mértis?
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
1010
őstag
este van kiki nyugalomba
kitudja mit hoz a holnap ..... lehet, hogy egy xbox360-at
de miért pont 360 nem xbox2
-
FehérHolló
veterán
T O P I C G Y I L K O S !!!
-
venember83
nagyúr
Vótmá? Nekattintsrájútyúb!!!!
Különben meg széPH!* álmokat a függőknek s a csak simán lógóknak.
* - értsd: biztonságos, idegenül.
-
BlacKSouL
addikt
válasz philoxenia #34325 üzenetére
Na...ezt aztán próbáld megmagyarázni. Mármint nekik.
Most jön Vladi majd azzal hogy az állatoknál is sok ilyen van, sőt kiderül a végén hogy az állatvilág többségében homoszexuálisnak tekinthető, stbThrawn: Jééé, nyita van a topikom
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
FehérHolló
veterán
válasz bolondember #34323 üzenetére
Amíg kultúráltan viselkednek, addig úgy kezelem őket, mint mindenki mást.
Miért nem adhatott vért? AIDS tesztet végeznek mindenképp, ezért furcsálom.
Kicsit hozzáírtam az előzőhöz még.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz bolondember #34323 üzenetére
Ilyen társadalom nem létezhet tartósan, biológiailag nem működne.....
-
tbs
addikt
válasz FehérHolló #34319 üzenetére
Ha ilyen a pedigréd, legközelebb má' nem is köszönök...
-
bolondember
MODERÁTOR
Most képzeld magad az adott helyzetbe - egy heteró vagy egy alapvetőleg homo társadalomban...
Még magával sincsen tisztában, nemhogy hogyan kell kapcsolatot teremteni...Nekem is van több meleg haverom. Volt, h a pasiját is hozta egy alkalommal. ÉS? Attól függetlenül, ugyanaz a srác volt, aki elötte is.
Illetve nem.nem adhatott vért.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz bolondember #34313 üzenetére
Szerintem nálunk /Mo-on/ nem igazán elfogadott jelenleg az, hogy nyilvánosan vallja magát valaki másnak. A létezésüket már elfogadta a többség, de az emberek szerint általában csinálják egymás között, de legjobb, ha négy fal között. A fiatal koromban utcán lépten nyomon látható csókolózó, sőt... hetero párok is eltűntek már a közterületekről.
Gyűlölet bennem nincs, de érteni nem értem Őket, nem tudom helyükbe képzelni magam, mert az érzéseiket nem tudom átélni. Szerintem a többség így van vele, próbál toleráns lenni, az emberrel általában toleráns, de nem tudja 100%-ban elfogadni a dolgot. A legtöbb ember egyébként is, az Ők-Mi ellentétpárjaként éli meg a kérdést. Te is "ŐK" -ként tudtad megnevezni a csoportot, ami viszont abszlút nem homogén, nyilván e tulajdonságukban megegyező emberek, más tulajdonságaikat tekintve teljesen más csoportokba sorolhatók.
Sőt, tudtommal, de ez nem személyes élmény, a homo irányultságú embereknek nem alapvetően a hasonló irányultságú emberek jönnek be feltétlenül, ami eleve rengeteg kompromisszummal járhat számukra párválasztáskor.Mivel nincs ráírva senkire az irányultság, nyilván még az is előfordulhat persze, hogy hetero embernél próbálkoznak.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
ladybug
őstag
Szerintem kereste önmagát, és nem tudta mit kezdjen a másságával. Ez nem általános viselkedés a homoszexuálisoktól. Ráadásul amúgy sem egy szokványos viselkedés. Az emberek többsége nem úgy keres társat, hogy leteperi.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
FehérHolló
veterán
válasz bolondember #34313 üzenetére
Az előbb kitöröltem, de akkor mégis leírom...
12 évig volt egy homokos az osztálytársam. Nem néztem rá más szemmel egészen addig, amíg nem kezdte el a combomat tapogatni és nem rontott rá egyik barátomra közös (20 fős csoport) filmnézés közben a sötétben. Azóta kerültem.
Nem, nem mutogatok rá ujjal, nem feketítem be mások előtt, de sokáig jobban éreztem magam egészen addig, amíg 1 méternél távolabb volt.
A vége felé viszont ráérzett, hogy nem vagyunk vevők rá ilyen szempontból, utána már nem is próbálkozott senkinél. A 11-12. évben egész értelmesen lehetett vele kommunikálni is.Egyébként zsidó barátom is van. 3 évig játszottunk együtt, most épp a seregben van az izraeli légierőnél. Remélem, nem lőtték még szét a seggét. Ha jól tudom, ott 3 év hadkötelezettség van. Persze van több ismerősöm is Izraelből, de őket nem nevezném barátnak, velük csak jókat szórakozgattunk.
Zsidókkal csak az az egyetlen bajom van, hogy mindenféle híg trágyával kiegészítették az Ószövetséget, mert szerintük az nem tér ki az élet minden területére. (Igen, ezt a fent említett barátommal is megvitattam.)[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz BlacKSouL #34315 üzenetére
Már megint mi jár a fejedben?
#34318: ebben lehet valami - ha már egyszer a Hókefélke foglalt
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz philoxenia #34312 üzenetére
tökmag és a hüvelyesek? újkőkori mese?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
ladybug
őstag
válasz philoxenia #34312 üzenetére
Milyen figyelmes vagy. Kíváncsi lennék, hogy az itt jelenlévő tagok közül ki műveli rendszeresen a konyhakertet.
Én anyukámra hagyom. Neki ez a hobbija. Meg amúgy is unatkozik.Blacksoul: Megint a lényeget emelted ki. Neked tényleg nőhiányod van.
Nem igaz, hogy Tarjánban nincs egy normális, neked való nő.[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #34309 üzenetére
álszent egy szöveg, tudod-e?
Ilyen erővel a nők is mondhatnák, semmi bajuk a férfiakkal, amíg nem tapogtják a combod...
Amíg az emberek ITTHON nem hajlandók elfogadni, h ŐK is emberek (sokszor jobbak, mint mi), amíg köpködnek rájuk, álszent szöveggel jönnek "semmi bajom velük, amíg..." Lásd még az antiszemiták: "semmi bajom a zsídókkal, nekem is van x zsidó barátom",addig...
de a zsgeri gyűlölet ellen azt hiszem itthon nem lehet mit tenni. Józan ész kéne ide. De az nincsen.
-
FehérHolló
veterán
válasz bolondember #34306 üzenetére
Semmi bajom a buzikkal egészen addig, amíg nem tapogatják a combom, vagy nem rendeznek saját felvonulást.
Vladi tudja, hogy miért írtam neki.
-
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz philoxenia #34305 üzenetére
nemlátod hogy csókolózós?
vénség: mindegyNémelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #34287 üzenetére
homofób-e vagy?
Ehh, nem szép dolog így hozzáállni, sőt.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó estét, sziasztok ! Ez a csettopik ? Vagy a szemforgatós?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest