Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz ladybug #32380 üzenetére
Abból 100 Ft a ráragasztott hologramos matrica, aminek az ára megy a szerzői jogvédőknek, akik a befolyt összegből béemvét vesznek rajta maguknak, további rászoruló szerzői jogvédő kollégáiknak, meg a halmozottan hátrányos helyzetű ügyvédek hordáinak, akik jókiskutyaként lihegve csaholnak a hátuk mögé bújva.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Bubu79
addikt
Nekem is akkor jár le a személyim - hacsak addig el nem rongyolódik, nem kell okmányirodába mennem ( még a régi papír alapú van... )
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #32395 üzenetére
Akkor még van remény számomra.
BE: zsiráfnyi meggysör után elég animált vagyok.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Verus
senior tag
válasz ladybug #32393 üzenetére
Az ügyintézés mindennel együtt 20perc volt és nem egy hölgyikénél voltam. Gyorsan dolgoznak. Csak a sorszámért kell harcot vívni.
Bubu: Persze, siker van. Minimum 2014-ig nem kell oda mennem újra
A személyim 2018-ig jó 10 év nyugalom, istenkém.....[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
Ha sikerrel jártál, akkor semmi baj
Szép reggelt Neked is
Tim: Ettől már pocsékabbat is hallottam: Ezer bocs - meg egy anyamedve...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Tim82
félisten
válasz ladybug #32390 üzenetére
Az még majdnem egy év - még nem vagyok 365 napja sem regisztrálva, nem hogy hatszáz és az őstagság is arrébb van. Inkább közösségi topikokban szólok ráadásul hozzá, mert az informatikához max. érdeklődő júzer-szinten értek és nem fogok ezért hsz.-tengert gyártani.
Valamint nincsen semmilyen pozitív megjegyzés a modiktól a nevem mellett az adatlapomon, ami előremozdítaná az ügyet.
És még el sem gondolkodtam az egyéni avatáron. Hozzám nőtt már ez a "jófiú" avatár, ráadásul élőben is majdnem így nézek ki. Plusz szakáll.
Bubu: bocs, azt hittem, elnézést. (jujj, de sz*r volt... )
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
ladybug
őstag
Voltál okmányirodában, és még csak 10 óra. Ez szuper. Nálunk ilyet lehetetlen teljesíteni. Itt van kb 10 percre, de minimum 2 óra ügyintézéssel kell számolni.
Janoska: Ne mááár. Tuti jó az az avatar, csak a turcsis részt kell eltűntetni. Vagy vmi más ötleted van azóta?
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Verus
senior tag
Jó reggelt!
1 óra sorbaállás az okmányirodán szerintem jó kezdet egy naphoz.
De nézzük a jó oldalát, sikerült végre eljutnom az utolsó pontig ami az okmányiroda szó alatt volt felsorolva.Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #32386 üzenetére
Én oroszlán vagyok.
Más téma: nem tud valaki lehetőleg Budapesten olyan öregotthont, amelyik 1. nem túl drága, 2. ahol relatíve jól bánnak a bentlakókkal, 3. fogad olyan embert is, aki agyérelmeszesedésnek köszönhetően mentálisan nem a legfrissebb (de fizikailag jól van)?
-
Bubu79
addikt
válasz Janoska26 #32387 üzenetére
Ugyanebben a cipőben toporogtam én is - de aztán volt pár segítőkész emberke itt a topikban is, és már csak arra várok, hogy megkapjam
Tim82: Én meg bak - mégis holmi medvebocs lesz az avatarom, ha minden igaz
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Valaki kínálja már meg az ikreket egyéni avatarral - megint azt hittem Valamelyikük magában beszélget
-
-
Bubu79
addikt
válasz ladybug #32380 üzenetére
Uhh - csak nem tecsóban vetted, vagy valamelyik másik "hypermultimarketben"?
Bolondember: Gyöngyösön?
#32383 Katica: Szép kis árréssel dolgoznak...
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
-
ladybug
őstag
Ma vettem 185 forintos cd-t. Kicsit sokalltam az árát. Igaz, tokkal volt, de akkor is.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #32377 üzenetére
pedig már azt hittem, elterelték máról holnapra a csehszlovákok
Néked is
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Gyümölcsből lepárolt itókás jó reggelt Mindenkinek
Szerda van, süt a nap és még meló sincsen ma - nem rossz kezdet a naphoz
Lent jártam a Duna parton ma reggel - csodálatos volt az idő, alig voltak lent páran - és jelentem a víz még mindig folyik, méghozzá a szokott irányban, holmi csörgedezés hangjaival kísérve
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #32375 üzenetére
szvsz Tildyé a kopirájt, csak nem emelte ki.
-
NoLF
veterán
jó reggelt
jajj de tudtam volna még aludni...The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
tildy
nagyúr
válasz Janoska26 #32370 üzenetére
Szia János Bácsi!
Bubukámnak is jó reggelt
Napsütésest.
Boldogot.
Legyetek jók, dolgozzatok sokat, építsétek a szocializmustJa és ne poffázzatok túl sokat... Nem jó az
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bolondember
MODERÁTOR
Kellemetes szép jó reggelt!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Tim82
félisten
Jó reggelt. Tudnék még aludni...
Vénember: ez az a hozzáállás, amelyik a CIA, valamint a PH!-s moderátorok külön képzéséhez hozzátartozik.
-
Szaszati
tag
Jó reggelt mindenkinek. Szép nap ez a vizsgára Ha valakinek még rajtam kívül van valamilyen akkor good luck!
[ Szerkesztve ]
MobileArsenal - World domination temporarily suspended...
-
venember83
nagyúr
válasz Viktor0610 #32353 üzenetére
Nem publikus? Hírek, tesztek mennek rajta, fel van töltve, viszonylag, ez így azárt kimeríti a publikus fogalmát. Max annyi, hogy nem teljes.
Különben meg nem szimpatikus ez a: mi tudjuk miről beszélünk, de akkor sem mondjuk el... De lehet csak a reggeli morgás mondatja ezt velem.
Szebb reggelt mindenkinek. Legalább nem esik az eső s meghajthatom a drótszamaram.
Bash: Etikus dolog távollétében kritizálni a másik ex fordítót, amennyiben a geopárdra gondolsz.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
VladimirR
nagyúr
válasz Viktor0610 #32359 üzenetére
boven ujabb a logout
kozben megneztem, a hardverapro ugy tunik most, mintha felbe lett volna hagyva, r4-es linkekre ures oldal jon be, r5-osokre 404 (nem az itteni 404, hanem hagyomanyos) -
MODERÁTOR
-
Bash
addikt
Az egyiket nem mondom kinek az aláírásában lehet megtalálni, a másikkal meg már nem tudom hogyan találkoztam, de lehet arról még te sem tudsz.
http://bashtravel.com/
-
Szaszati
tag
Köszi szépen, örülök, hogy tetszik! Ha segítség kell valahol lehet jönni, kisebb dolgok beleférnek időnként.
Nagyobb alatt meg mit értesz? Könyv vagy ilyesmi? Olyasmit még nem próbáltam.
Viktor0610: Ezért is gondoltam, hogy nem említem
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
a hardverapro? az mar vagy masfel eves (belegondolva, lehet megtobb)
vagy van megujabb?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Bash
addikt
-
Thrawn
félisten
Nem tudtam mi hiányzott, délután összeomlott a gépem, szerencsére nem sok fontos adat látta kárát...
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Szaszati
tag
Hát a PH! lapcsalád legifjabb, de határozottan feltörekvő oldala, vagyis a MobileArsenal fordításában elkövetett szerény munkásságomat jelöli. Mobilaréna angolul, hogy az egész világ lássa hol lakik a szakértelem Itt lett bejelentve.
BlacKSouL: Az eredeti kitől van, mert van ahol Louis Jordan-t említik, de úgy láttam B.B. King is előadta.
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
-
Szaszati
tag
-
lesaux
veterán
Holnap két órával korábbi lapzárta van, úgyhogy a főnök megkért, hogy menjek be három órával hamarabb. Ez már eleve gyanús, de amikor mondom, hogy hiába jövök be hamarabb, nem lesz helyem, mert ülnek a gépemnél:
- Nem baj, majd valaki hazamegy.
Összefoglalva: menjek be három órával előbb, hogy valaki három órával előbb hazamenjen. És ne feledjük, mindezt a két órával korábbi lapzárta miatt.
A sok agysebész meg atomkutató... -
BlacKSouL
addikt
Szex topik végleg bezárt?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Tim82
félisten
"Hé, várjatok meg!" (Okoska a Hupikék Törpikék-ből. )
Jó éjt.
-
Bubu79
addikt
Hölgyek, Urak, jó éjt Mindenkinek - elmegyek és húzom inkább a lóbőrt...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Meghalok álmon ! Jó éjszakát !
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Bubu79
addikt
válasz Sátán44 #32331 üzenetére
Az tuti...
Ajánlanám az okos homlokú, egy kézzel is tapsolni képes, egybenyakú üzlettársaimat - remekül bánnak a baseball ütővel, bár kicsit egyszerűen fejezik ki magukat - csupán a közérthetőség miatt
philoxenia: Jó éjt - mi van a képen? Lacoste ágyelő?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Sátán44 #32331 üzenetére
Kettőt? Az egész APEH ellen?
Atomot, azt. De csak miután én visszakapom a pénzem. (Ennyit a felelősségteljes állampolgári hozzáállásomról... )
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Verus
senior tag
válasz philoxenia #32326 üzenetére
Meg ne soroljam még hogy erre hány hektáron van csak az.
Hát most na, de nem vallom be hogy az enyém.
Most örököltem ennyi mindent csak nem tudok róla?
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
válasz Sátán44 #32327 üzenetére
Szerintem addig állj fél lábon, amíg kamatot látsz az APEH-től - nem mostanában fogod elülni az alfeled
-
Sátán44
addikt
válasz philoxenia #32319 üzenetére
Éppen ma járt le a 30 nap,de nem kaptam semmit se Akkor most kérhetek késedelmi kamatot,mint ahogy ŐK szokták?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Tim82
félisten
válasz philoxenia #32322 üzenetére
De megjött és ez a lényeg.
-
Verus
senior tag
Eszt tudom, de már mászkor isz gyakoroltam aszthiszem. Ész egyébként isz én így beszélek. Drágaszág.
Poén?? Aztán hun?Repcét kéne abba van a biznisz.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Napraforgó? Azt ismerem - tüsszentés előtt én is szoktam olyat
Dlágaszááág
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Már ennyire hatásosak az átoperálások manapság?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Sátán44 #32314 üzenetére
30 nap a határidő, ha nem rontod el, mint én, akkor a javítástól 30.... De már megjött...
Bubu: valami Észak - Magyarországi napraforgótermelő társaság... Vagy nem..
Poén lett vón ez is.Verusz: a szelypítész Gollam copyright...
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Verus
senior tag
Hülye
Sátán: Több adót fizettél és jár adó visszatérítés vagymi?
Mert ha erről van szó akkor jó vicc volthőszszárkány: eszt honnan szereszted? Amúgy enyém hát ott a nevem, jogdíjas
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Ha gondolod jöhet még
philoxenia: Olvastad, hogy mit találtál?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Sátán44 #32314 üzenetére
elvileg május 30-ig kellene, gyakorlatban inkább június közepéig érkeznek meg a visszautalások.
én csak holnap állok neki. "szabadnapom" lesz.
-
Sátán44
addikt
APEH az adóbevallás után mennyi idővel utalja vissza a pénzt?Már készen vok kellene a zsé
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Tim82
félisten
Figyeld a kezemet, ott repül.
Elismerem, sz*r volt, de fáradt vagyok.
-
Tim82
félisten
Mostanában így állok a témához. Mondjuk az utóbbi fél évben legalább, hébe-hóba összehozott randik ide vagy oda.
-
Bubu79
addikt
-
1010
őstag
a vészhelyzetben a kövér borat os ficko van
-
Tim82
félisten
Valahogy védekeznem kell a bezaklatás ellen.
Bubu: ott még nem tartok. De ami késik... ( )Bolondom: döglött növények... holnaptól levegőn élek. Átlagban 5.000.000+ kis organizmust nyírhatok ki azzal, hogy belélegzem őket. És ez csak egy levegővétel!
Egyébként ezért szoktam le a Danone joghurtról. Egy doboz megevésével egész élőkultúrákat pusztíthatok el...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Akkor egy csupasz pisztolyt Neked
Verus: Ne tedd, nincs szükséged karcsúsításra
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #32299 üzenetére
Akár.
Verus: jegelve nem. Gondolj bele, nap mint nap halott állatok húsát eszed, akkor nem vagy finnyás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest