Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv61us
őstag
na mosma mongya meg valaki hol van telepao
remelem nem banoltam ki veletlenul
tuls okat melozom, meg ez a serital is..."maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #30894 üzenetére
hagyd, nem ért az italok élvezetéhez. csak a töményet nyeli kisebb-nagyobb nyilvánosság előtt. de bírja a mája, a franc essen bele. a csillagpetivel emesenen ott italoztak versenyt, megvan a vidilyó is róla, ahogy bedönti a viszkot. a petike meg a gömbszörpöt rontja.
bezzeg én hajlandó vagyok 450 pízt elszórni egy 0.33-as üvegért, mert jó az íze. nooormális?
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
akkor tényleg nem értem mi bajuk
én se piszkálom őket mit ebédelnekde én most megyek el ebből az oszgából.
ausztriában a minimálbár 1000eró=250ezer ft
az árak pedig ugyanazok mint itthon[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #30887 üzenetére
te nem értel hozzá, meg buta vagy és naív úgyhogy halgassál, vagy nem alhatsz nálam tali idején (no most jóóól megfenyegettelek, mi?)
-
Thrawn
félisten
válasz bolondember #30889 üzenetére
Egy pillanatig azt hittem, komolyan mondod.
De aztán rájöttemNa, elhúzok boltba
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
1010
őstag
mostanában pizzát ebédelek
egy kb 30cm estés mikor szüleim megkérdezik mit ebédeltem
furcsán néznek
-
Thrawn
félisten
válasz bolondember #30881 üzenetére
Így hogy fogsz bebaszcsizni? (<- tőtikápról jutott eszembe )
SaNyEe: Vótmá', meg is fejtettük. Tényleg varázslat!
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
SaNyEe
aktív tag
Hogyan működik ismeri valaki? Mi a lényege? Nagyon durva
Annyi fix, hogy csak páros szám jöhet ki eredménynek és több azonos szimbólum van, biztos vmi matekos okosság[ Szerkesztve ]
-- end of transmission --
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #30881 üzenetére
már el is romlott. kicsit ülepszik, és jön a brüsszeli fehérsör. na az nagyon finom. ezért hagytam későbbre.
-
1010
őstag
momdja már meg nekem valaki hogy miért
baj az ha valaki pizzát eszikaz nem rendes étel?
[ Szerkesztve ]
-
Lortech
addikt
válasz Winner_hun #30867 üzenetére
Mert technikailag hülyén nézne, nem tudna úgy működni a rendszer, hogy egy alkalmazás kisajátítja magának a lemezt.
Prioritásoknak volna értelme, Vistában van is, de nem lehet úgy állítgatni mint a processeknél. Az alkalmazás magának tudja beállítani.Thank you to god for making me an atheist
-
Lortech
addikt
válasz FehérHolló #30855 üzenetére
Ehhez mondjuk CreateWaitableTimer ?
A message loopot ciklusba dobni , msg.wParam == timer1 ? :S
Thank you to god for making me an atheist
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #30870 üzenetére
no jó, meggyőztél. melyikkel kezdjem, a fehérrel, vagy a barnával? asszem a barna lesz.
-
Tim82
félisten
Mekkora közröhej, hogy egy Kaiser's-ben nem lehet 1. sem hengeres kiszerelésben adathordozót 2. sem DVD-tokot kapni...
A megszokott beszerzőhelyem meg bezárt, helyét felszántották és sóval hintették be...
BE: nincs sör de tömény van!
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #30862 üzenetére
szerinted már sörözés-idő van? mert ha igen, akkor kivégzem az egyiket.
-
FehérHolló
veterán
válasz FehérHolló #30855 üzenetére
Ha ezzel van valami fatális hiba, ami egy kezdőben (=bennem) nem merülhet fel, akkor szóljon rám valaki!
UINT_PTR timer1 =0;
MSG msg;
for(int i=0;i<10;i++){
timer1 = SetTimer(0,0,5000,0);
while(GetMessage(&msg,0,0,0))
if((msg.message == WM_TIMER) && (msg.wParam == timer1))
printf("tick\n");
}Skynet is real. It's called Google.
-
venember83
nagyúr
Itthon. Legalább rövid nap volt.
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #30853 üzenetére
vagy csak túl igényes az ízlésünk... most is figyel egy erdinger dunkel meg egy biére blanche de bruxelles a hűtőben... de asszem az éjszakát egyik se fogja megérni.
-
Thrawn
félisten
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Bubu79 #30856 üzenetére
nekem a tegnapi süti és tőtikápi a hűtőben..
Asszem megkérem Asszonkát, hozzon egy tejfölt. Az kell...
mod.: takkerolással már majdnem végeztem, még az "ebédlő" nevű sötét lyukban és a szobánkban kell felmosni...
[ Szerkesztve ]
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Bubu79
addikt
IP váltás után újra itt...
LadyBug: Palacsinta? Babgulyás? Jól hangzik
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
FehérHolló
veterán
válasz Lortech #30849 üzenetére
Timer létrehozásához kellene egy windows handler, ahogy elnézegettem. (Erről van most spec szó: [link].)
Igazából nekem csak egy szimpla időzítés kellene service-en belül, hogy ha nem tud kapcsolatot létrehozni a szerverrel, akkor 1 perc múlva próbálja újra. C#-ban egyetlen egy függvénnyel meg lehet ezt csinálni, de CPP-ben gőzöm nincs, hogy hogy kellene.
Tudnál rajtam segíteni?[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
tiv83us
veterán
válasz (Kolombusz) #30838 üzenetére
Najsz tiivii! Mennyie adtak kilojat?
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Lortech
addikt
válasz FehérHolló #30843 üzenetére
Használtam már timert, attól függ, mi a kérdés.
Mi a bánat az a "main window"?
Valami csúnya dolgot akarsz csinálni a service-szel, esetleg - az elvileg - nem létező hwnd-jén keresztül kommunikálni vele, vagy mit?#30845 Winner_hun: az be is c.e.zne.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Fori23 #30846 üzenetére
A Wekerlén hogy örülhetnek...
BE: az egy dolog, hiszen nem értenek hozzá.
Azt hiszem, lépek bevásárolni/hengernyi üres adathordozót szerezni. Szép napot!
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #30844 üzenetére
a meggyes tényleg nem olyan jó... a málnás az már finom.
-
Winner_hun
titán
Létezik olyan program / windows beállítás, hogy amíg az egyik program használja a winyót, addig a másik várjon?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
FehérHolló
veterán
Ért valaki a Cpp timerkezeléshez? (windows)
Szolgáltatásnak, aminek nincs külön ablaka, létezik main window handler-e?
-
ladybug
őstag
Olyan babgulyást és palacsintát készítettem, hogy ihajj.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #30840 üzenetére
honnan veszed/tudod, hogy ő nem?
-
Tim82
félisten
válasz Fori23 #30819 üzenetére
A fotó alapján vagy 200 méterre laksz tőlem. De én messzebb vagyok a füsttől.
-
csapos2
addikt
válasz (Kolombusz) #30830 üzenetére
Használd egészséggel. (szép terítő ;-] )
BE, NG: Köszönöm.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
t1
addikt
válasz (Kolombusz) #30835 üzenetére
Nem tudom nem vagyok tisztában az árakkal
-
Thrawn
félisten
válasz FehérHolló #30831 üzenetére
kutyám hegyezd füled...
-
t1
addikt
válasz (Kolombusz) #30830 üzenetére
Gyönyörű ez a TV Full HD?
-
FehérHolló
veterán
bodri
-
(Kolombusz)
veterán
-
Maotun
őstag
válasz ngabor2 #30827 üzenetére
életmentő beavatkozásokat nem köll abba olyan nagyon beleavatkozni, régen legelábbis lóhugy, tea, kutyanyál, nyűvek, tűz, kés, cérna tű elég volt háztáji műtétekhez, annak nincs olyan nagy költsége, ha már baleset történt, nem beszélve a lelki betegségekről ott meg a megelőzés lenne a lényeg. aki keresni akar az egészségen az előszőr betegekről gondoskodik majd pénzért árulja az egészséget, ha elkurja semmi vész a beteg vissza jön megint fizet. BIZ NISZ 1000 évvel ezelőtt levágták a kezét annak a gyógyítónak aki pézt fogadott el gyógyításárt műtét ért. a közösség csak az ellátásáról gondoskodott.
-
Thrawn
félisten
válasz bolondember #30821 üzenetére
Nem-e? Link
Vagy ez valami más?Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Lortech
addikt
válasz CactuS #30817 üzenetére
Vélhetőleg az integrált realtek hangkártya drivere okozza a gondot (RtkHDAud.sys). Erre rákeresve ezt dobta: [link].
Nem sok jóval kecsegtet: hang kikapcsolása, gyorsítás kikapcsolása, integrált letiltása és külső hk használata stb..
szerk: közben már te is írtad a gondot.[ Szerkesztve ]
-
Maotun
őstag
válasz parandroid #30794 üzenetére
azon vagyok de ennek a szép nyelvnek nem ez a latin ábc a BöTŰ készlete az irása így nem helyes hanem butítás, a ROVÁST pedig tényleg gyakorolnom kell még.
Minden szabály a szabadság a szabad gondolkodás ellen és a máss ság elfogadása ellen van keleti tanok szerint a néma is mondhat, a süket is hallhat, a vak is láthat, a kő is érezhet, Ulanbator ovodai anyag -
CactuS
Arcképgyáros
válasz Lortech #30814 üzenetére
Elvielg ezek azok, és előre is köszönöm:
Amennyit értek hozzá, abból nekem az jött le,hogy az RtkHDAud.sys-el volt a gondja. De örülnék egy megerősítésnek
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
BlacKSouL
addikt
Nahát, nem értem ezt a Vincze Lillát. Először azt mondja "Szállj velem..", aztán meg csodálkozik, hogy "Júlia nem akar a földön járni.."
Mellesleg mit csodálkozunk hogy manapság a diszkókban tangára vetkőzött lányok, és boxerban menőző kiccsávók feszítenek, mikor annakidején is tudták hogy megy ez.. Na jó, mondjuk talán a 10 évvel idősebb korosztály csinálta, de így legalább 10 év múlva már óvodáskorban is dizsiznek a népek
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Lala6
őstag
Nem tudjátok mi van Kőbánya-kispesten? Az egész térséget fekete füst lepi el, valami nagyon kigyulladt.
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #30809 üzenetére
a pech, hogy már megint deviáns vagyok. nem vagyok légy (még? ).
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz bolondember #30808 üzenetére
Aham SP2. Azért látom a kékhalált,mert kivettem az automatikus újrainditást. Igazából pár napja próbáltam ki az Eve-t, mert volt 1 kis szabadidőm. Erre ahányszor elkezdenék csatázni, kapom a kékhalált. Eseménynaplóban mindig ez a pár folyamat döglik meg. Régebben is volt kékhalálom,de mondjuk akkor pl,ha 3-4 napig ment a gép, és Lineage 2ben elinditottam 4-5 klienst (tehát nagyon ritkán) . Lehet kéne futtatnom egy memtestet, vagy nemtom :S
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
(Kolombusz)
veterán
Hű, még jó, hogy nem 37eset vettem. Az tuti nem férne el.
-
Bubu79
addikt
Szörnyű dolgok ezek... Pedig állítólag a szar jó - hiszen több milliárd légy nem tévedhet
BE: Nem leszek
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
CactuS
Arcképgyáros
Jó reggelt!
Valaki találkozott már hasonló problémával?
Kicsit idegesítő egy idő utánHave you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Tim82
félisten
ahogy így elnézem, itt jó pár embernek szar ma
-
neduddki
nagyúr
válasz Maotun #30789 üzenetére
HI!
megjegeyznem hogy Teller Ede a hidrogenfuzio atja /amibol sajt bevallas szeritn sem akart haditechnikai eszkozt csinlani es megis a hidrogenbomba atjakent emlgetik/ az atombomba atjai bedog inkabb Szilar Leo es Fermi tekintheto a nuklealis rekcioban elert dogai urugyen
tehat h amar ennytire akkot tan maragyun pontosabbak /teremszeteen tovab bis lehtne fejtegetni a dogokat se arra ott a net meg guggol/udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #30797 üzenetére
Ha most szenyó lennék...
-
(Kolombusz)
veterán
Nah, megvettem a TV-t, meg egy forgószéket is hozzá. Majd csinálok egy képet, de még helyet kell csinálni neki a szobámban.
Egy 32"-osat vettem végül, mert a 37-esek közül olyan képminőségű, mint ez, úgy 240 körül lettek volna, nekem viszont csak 170 ezrem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest