Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
egyszer egy ismerősöm levezette (konkrét árakkal, bakker ), hogy egy menet egy kurvánál anyagilag kevésbé megterhelő, mint egy "tisztességes" lányt levenni a lábáról (randi, ajándék, virág, vacsora, italfogyasztás stb.) - ráadásul valószínűleg professzionálisabb élményben van része.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
-
tiv61us
őstag
jajj kedvenc sasom en mar akkor itt voltam mikor bejelentette, hoigy vegre van pasija
tudom, hogy hurrikan
meg hat olyan 15-20 evet meg el is tudok kepzelni
nade ennyit....
szoval hatso szandekom zero
bar lehet belem szeretneugy kepletesen
[ Szerkesztve ]
"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Tim82
félisten
-
-
Tim82
félisten
jah, harmadik moderálás... azt már nem láttam.
jól hallod. nem baj, most épp azon szenvedek, mit kéne írnom a következő jelöltnek... illetve a következő három-négynek. pedig volt egy olyan jó sablonlevelem és nem találom...
Tildy: jah, én gyümölcsjoghurtot vacsoráztam
Tiv: isten ments, hála a jó égnek, technikai analfabéták...
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tildy
nagyúr
Te ne beszélj, otthon punnyadtál múlthét szombaton
Szal max azt mondhatod, egyet bedolgoztak, nem tunkHát rarri
Fáradtan. Éjfélkor felébredtem, és reggel 5kor aludtam csak el.
Ma van fater 50. szülinapja. Ezt ünnepeltük most este.
Egyébként meg: várakozással tekintek az előttem álló hétvégére: lesz ph tali és bográcsozás esztergomban, olyan emberekkel találkozhatok, akiket sosem láttam Nagyon váromMeg még mást is várnék... Dehát majd jön az is.Remélem.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Tim82
félisten
válasz tiv61us #30376 üzenetére
61-es vagy, nem?
akkor bőven...
egyébként még úgy öt évvel ezelőttig a Kálvin téren megvolt még a Fabulon óriáshirdetés, csak aztán lebontották az épületet, amelyiken volt és a helyére került valami jellegtelen üvegtorony.
állítólag a Pataki Ági férje megvette a hirdetést ajándékba, így az nem semmisült meg a bontásnál, csak leszedték.
-
tildy
nagyúr
Nekem nem lett volna, csak egy kefírem volt, de meúsztam, hazajöttem és itthon hatalmas torta is volt
Amúgy szép estét midnenkinek.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bubu79
addikt
válasz RexpecT #30370 üzenetére
Azért hangsúlyoztam ki, hogy LCD-nél, mert a CRT eleve analog módon jeleníti meg, míg az LCD felépítéséből adódóan digitálisan dolgozza fel a képet, ezért is agyalták ki a DVI szabványt annak idején...
Szia kedves Saslány
Véncsont: Jó éjt
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Tim82
félisten
válasz Bubu79 #30368 üzenetére
Néked is
Tiv: más verziót ismerünk - igaz, Te fiatalabb vagy a szüleimnél, ők még egy olyat is ismertek, hogy "lerohad a bőre tőle"
rarri: nekem már nem is köszönsz?
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz RexpecT #30358 üzenetére
Egy apróság - Ha a VGA csatit használod, a videokártya előbb analog jelet készít a képből, azt küldi át rajta, amit a monitor szépen visszalakít digitális jellé ( LCD-ről beszélek, nem CRT-ről ). Tehát kétszer konvertálja a képet, kétszer veszíthet a minőségéből.
DVI-nál ez a két átalakítás kimarad - a digitális jel átmegy és megjelenik.
Szép estét Mindenkinek
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #30362 üzenetére
Köszönöm szépen a tájékoztatást. Ezt sem tudtam eddíg.
Tiv: a stílusod magával ragadó az biztos.Várom mind a két írást. Nem tudom hol van Race, én is szeretném ha itt lenne.
Tim: Szia ! Hallom nem jött össze a leányzó.
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Tim82
félisten
válasz RexpecT #30364 üzenetére
erről csak az jutott eszembe, hogy
Fabulon a bőre őre
le ne égjen a bőre tőle!ja igen, tivnek jó alvást, egyébként meg szia rarri!
[ Szerkesztve ]
-
VoDaFoNe
aktív tag
én majd csak júniusba! péntek 13-án vicces lesz
tiv61us: ahha ahharexpect:
igaz igaz de ha nem haragszol én inkább fiút hívnék randira[ Szerkesztve ]
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
-
-
RexpecT
addikt
Valaki tudna linkelni valamilyen leírást hogy mik az előnyei ha egy monitoron DVI-csatlakozó van?
-
VoDaFoNe
aktív tag
Hu... a ballagás jó volt, igaz 2 óra alatt sikerült hazajönni olyan dugó volt.. hú... voltunk Nonóéknál.. hú.. telettem magam.. de annyira hogy 3 hónapos terhesnek nézek ki
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
rarri
senior tag
Sziasztok! El sem hiszem, legközelebb hétfőn délelőtt kell mennem dolgozni !
Tiv61us: lassan elolvasom az összes írásod, úgyhogy elkezdheted írni a következőt ! :
Race: ha itt vagy valahol, akkor Puszi !
Tiv83us: mi van a bogarakkal?
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
tiv61us
őstag
válasz Janoska26 #30338 üzenetére
ez mind rendbe de telleg nem tudom mit keresel
jo sok reszes az tutipersze van ovodas szerelme
altalanos iskolas
gimis
egyetemista, vagy csoves
pultosnos
zomszed
internetes
ilyen a vilaga fiam ovodas szerelmet boglarkanak hivak pl
az enyemet gyongyinek
vettem neki csokit"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Tim82
félisten
válasz Janoska26 #30338 üzenetére
én ma Vaterán két játékritkaságra licitáltam sikeresen... az egyiket már át is vettem, végre van eredeti Planescape Torment-em
-
Verus
senior tag
válasz (Kolombusz) #30335 üzenetére
Szép is a szerelem De még van időd. Semmi nincs veszve, mert elballagtatok.
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
addikt
válasz (Kolombusz) #30335 üzenetére
mindenkinek van ilyen középiskolás nagyszerelme akit nem kap meg, nekem is vót, fülig bele voltam zúgva az egyik osztálytárscsajomba, de nem lett belőle semmi, mondjuk egyszer beb@szva odaálltam, asszem szerenádkor, vagyis mindenképpen a suli vége felé, oszt megmondtam neki, persze elküldött a sunyiba, azt hitte hogy ökörködök, vagy csak így akarta a tudomásomra hozni, hogy nem vagyok az esete, mindegy túléltem, igaz közbe azért voltak csajaim, akiket többnyire Ő is ismert, lehet ez nem vetett jó fényt reám franctudja, ilyen komoly dolgokon jobb keveset rágódni, így is hamar megfájdul a fejem .
tiv61us: az első 4 megvan dvd-n nekem, sőt az 5. és a 6. is kijött azok is szinkronosan , egyszer kétszer láttam valamerre, csakmá aztnemtom hol multkor volt egy a Vaterán, a 6. részből, meglicitáltam, oszt aszonta nem értem el a minimumot, dehogy mennyi volt a minimum azt nem mondta, úgyhogy elment Kolombusz, hogy van ez? Te nagy vaterás vagy, okíccs master[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #30331 üzenetére
azért raktam be, mert önvallomás volt.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz venember83 #30331 üzenetére
Van benne igazság, az biztos. Sőt, nagyon sok dologban jellemző rám ez a na és? viselkedés, de ebbe nem tudok belenyugodni. Megpróbálom majd még egyszer. Muszáj. Kell nekem. Biztos vagyok benne.
-
FehérHolló
veterán
ibolya
alma
kigyó
tehén
farkas
nádSkynet is real. It's called Google.
-
tiv61us
őstag
válasz Janoska26 #30330 üzenetére
most a rock kaffeban votunk
az is egy jo hely
nagyon jo volt
most meg hajszinezes, mosas, csak holnapra kell mennem melozni, aztan hetfo reggelig non stop/egy suketnema csoport is ott kajalt es rendesen csapoltak a tvk-re?
amugy pazarul elbeszelgetnek egymassal kezzel
-
venember83
nagyúr
válasz (Kolombusz) #30320 üzenetére
Erről csak te tehetsz, de már mindegy. Illetve míg ismered s tudod a telszámát, addig még nincs késő.
Különben ajánlom Tim83-1 aláírását, van benne igazság.
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
Találtam fáslit. Az se fogja jól a bokám. Még mindig fáj.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz (Kolombusz) #30320 üzenetére
Pedig minden tökéletes lehetne.
-
tiv61us
őstag
nics
nem hogy majus egy sincs
de a karacsony is 1 napos, meg a husvet is, ami amugy is vasarnap gye
a tahksgiving az csutortok, ott el tudom kepzelni hogy nagyobb cegek es kozhivatalok kiadjak a penteket is, de ilyen bedolgozos marhasag nincs"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
tiv61us
őstag
válasz tiv83us #30316 üzenetére
mapedig 4 napos van
mongyuk 1-et bedogoztak allitolag
ameikaban egesz evben 3 nap unnep van....
nem egyben
amikor senki se dogozik
mondjuk a majus 1 az itt nem divat 1 idelye/leverpul cselszi van a 30-ason, mst megkivantam egy kis soccert/
ha erdekel[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz legiaap #30321 üzenetére
pesti létemre nem rohantam észveszejtve bevásárolni. van itthon annyi kaja, hogy péntekig kihúzzam. meg holnap nem is itthon eszem.
-
legiaap
félisten
válasz (Kolombusz) #30315 üzenetére
Akkor meg nem értem ezeket a pesti embereket...
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
(Kolombusz)
veterán
válasz venember83 #30317 üzenetére
Nem valami, hanem valaki.
-
FehérHolló
veterán
boa
Skynet is real. It's called Google.
-
Tim82
félisten
válasz (Kolombusz) #30313 üzenetére
szerintem azt várod, hogy valaki megkérdezze, ha már ide beírtad... így hát magamra vállalom a hálátlan feladatot.
miért vagy szomorú?
Madárka: nem áááÁÁÁáááááá?
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz (Kolombusz) #30313 üzenetére
Hogy vége és kimaradt valami a középiskolás korszakodból?
-
tiv83us
veterán
Mi ez a 4 napos unnep?
ps: Latom csak egy...
Csak mer hallottam egy magyar gyereket telefonalni es valami ilyesmit hallottam. No mindegy, lehet falun[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
legiaap
félisten
Ma mindenki megbolondult itt Pesten. Mindenki megy, mint a hülye, dugók mindenhol, kígyózó sorok a boltban...
Mindenki úgy vásárol, mintha vagy egy hónapos szünet lenne. Az agyam eldobom.
Mindenki panaszkodik, hogy nincs pénz, de azért mindenki teli kosárt tolja...
Nem értem miért kell 1 nap miatt ekkora bevásárlást csinálni. Pénteken már lehet vásárolni, meg szombaton is nem?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
(Kolombusz)
veterán
Nah, túl vagyok ezen is.
Egy dolog miatt nagyon szomorú vagyok. -
Tim82
félisten
válasz venember83 #30310 üzenetére
ez is az egyik ok, ami miatt a PII-es korszak óta nem volt saját asztali gépem.
bár amilyen játékokkal játszom... asszem, össze fogok dobni egy PIII-ast játékgépnek.
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #30306 üzenetére
Lehetőleg úgy csináld, hogy semmi fontosat nem mentesz le a desktop gépedről - legyen tétje is!
Olyan magasra vágysz, ahova ő jutott?
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Már nem, beüzemeltem a ki tudja hány éves 360-as Sirtec tápom. De a hibajelentő hsz-ek arról mentek. Lehet még egy játékot is elindítok, csakúgy kiváncsiságból, nézzük mit bír ez a régiség.
Mellesleg mostanság nem búslakodok, csak nincsen jó kedvem. De remélem majd eljutok oda lelkileg, ahova Blájen is a film végére.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #30278 üzenetére
ld. Blájen életének végén...
egyébként most akkor az R61-ről írsz?
-
1010
őstag
mit egyek holnap
ebédre ez a kérdés?lehet finom puha pizzát
vagy kínait
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest