Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
-
VladimirR
nagyúr
válasz Lord Zero #32296 üzenetére
lehetne, nem akarom
nem bizok az iwi-ben annyira, hog yelhiggyem, egybol torlik is az accunt-om, amikor en azt mondom nekik, szoval kontaktokat torolni, turelmi idoszak, user-t torolniviszont keresere bitang jo, szoval treg az kellene, de nem a jelenlegi
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz FehérHolló #32281 üzenetére
menekul a gyava? ;p
-
BlacKSouL
addikt
válasz venember83 #32289 üzenetére
Hmm Szupertitkos cucc Azért köszi
Más: Cocktail a Viasaton...
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #32290 üzenetére
A szombat jól hangzik. Csütörtök este jelenésem van. Szintén sörözés.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
venember83
nagyúr
Blackie: Tapasztaltabbak is tanácstalanok, sajnos, de tuti valami katonai cucc.
-
Tim82
félisten
Sziaaaaaa! Érezzem magam Michael Douglas-nek?!
Bubu: dehogy. Csak amíg A bárányok hallgatnak.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
már mondtam, hogy tudok kölcsönadni egy 30 gigás Maxtor IDE vinyót.
BE: mikor gondolkodunk? (ld. régebbi Arany Ászok-reklámok )
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
ja vinyóm olyan szar hogy magától sérülnek a rendszer fileok
-
VladimirR
nagyúr
válasz FehérHolló #32277 üzenetére
ha kotekedni akarsz, azt mondd meg inkabb, melyik vkk-ra mesz fel 10 percen belul
Verus: az a baj, hogy a torles nalam a) egy honapot venne igenybe es b) meg bele sem kezdtem
mindenesetre koszonom[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Lortech #32266 üzenetére
Szcsasztlivovo putyi - ha jól rémlik A magyar kiejtésmód...
Merthogy az orosz g hasonul v-re, ha jól rémlik így cirka 20 év távlatából ( Orosz tagozat általánosban )
#32276: Öööö Nem mondom meg ( fogalmam sincs ugyanis, kitörlődött a szókincsem, mintha sosem lett volna )
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
VladimirR
nagyúr
válasz FehérHolló #32270 üzenetére
melyik ut? mert en alapvetoen csak a classic ut-t ismerem el (bar 30-as meccsen ott is nehez 30 kill utani rangot elerni, mivel elobb nyogi be a szerver, hogy vege a meccsnek)
winner: de te meg ujjoncabb vagy, mint nygma
[ Szerkesztve ]
-
-
Lortech
addikt
válasz VoDaFoNe #32254 üzenetére
счастливого пути
Nem vagyok valami autentikus forrás, tehát ha inkább azt jelenti, hogy menj a pi... akkor ne hibáztass. Ja hogy latin betűkkel. ööö. Fordítsd le.
Beszarok még alig küldtem el, már írtam a helyesbítést, de még hamarabb rácsapott.
Várjál vaze keresek egy cirill to latin translatort is.
Leltem egyet, bár az is oroszul volt, nem tudom jókat nyomkodtam-e, de ezt dobta: "schastlivogo puti"
[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
VladimirR
nagyúr
reges regen, egy messzi messzi galaxisban, meg vaalmikor a rios 2-es idokben az ostag utan a godlike! (igy, felkialtojellel) rang kovetkezett
egyebkent az unreal tournament-ben lehet vele talalkozni, de azt meg nem mondom, hogy hany kill kell hozza sorozatban (killing spree az 5, a godlike 10, vagy 15 lehet, ha jol emlekszem, utana meg jon az unstoppable)
Bubu79: muszaj, kulonben ehenhalsz
szerk.:
tevedtem, gugli ilyet dobott:
Killing spree - 5
Rampage -10
Dominating - 15
Unstoppable - 20
Godlike - 25
Massecre - 30[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz VladimirR #32260 üzenetére
Igen, nekem is van egy ilyen érzésem - csak az ember nehezen fordul ki önmagából...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Verus
senior tag
Kelljen már valakinek egy iwiw meghívó..
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
válasz VladimirR #32253 üzenetére
A dolog pikantériáját az adja, hogy az illető sokáig teljesen normálisan állt a dolgokhoz, aztán valami történt és úgy gondolta, hogy ő mindenki felett áll és simán hülyének nézhet bárkit. Nos hát tegye - nem esik nehezemre törölni a kontaktot...
A gond az, hogy még én érzem magam kellemetlenül utána - de talán majd egyszer ezt is kinövöm...
[ Szerkesztve ]
-
VoDaFoNe
aktív tag
Segítsen nekem valakI!!!!!
Ki tudja hogy van oroszul(latin betűkkel hogy) jó utat?
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
VladimirR
nagyúr
válasz Bubu79 #32251 üzenetére
kozel 200 msn kontakt kozul kb 10-et vettem fel en, de inkabb kevesebbet
van, akiknel nem banom, ha segitseget kernek, de van koztuk, aki mas miatt az eletben nem keres, s nem is tartom vele a kapcsolatot
szoval mondhatjuk, hogy igen
a kulonbseg, hogy ha nem erek ra, en gond - es minden tovabbi rosszerzes, lelkiismeretfurdalas - nelkul elhajtom az illetot, mondvan dolgom van (de irl sincs ez maskent, ma pl mindharom lakotarsam elkuldtem melegebb eghajlatra, mert volt par oram egy tobb napos melo elvegzesere) -
-
VladimirR
nagyúr
válasz venember83 #32245 üzenetére
godlike! rangra hajtok
Bubu79: nincs, de ha rajosz, mindnenkepp oszd meg a hallgatosaggal
-
Bubu79
addikt
válasz VladimirR #32247 üzenetére
Megtörtént: felháborodtak - csak gondoltam hátha valaki már birtokában van a tudásnak...
FehérHolló: Igazat beszélsz, bár kicsit sablonos a megfogalmazás...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Miért van az, hogy egyes emberek úgy gondolják, elég, ha akkor találják meg az embert, ha gondjuk van...
Miért van az, hogy természetesnek veszik a segítséget?
Miért van az, hogy emellett felháborodnak, ha az ember szóvá teszi a dolgot?
Miért ilyen patkányok egyes emberek? És miért esik nekik rosszul, ha ezt a szemükre hányom?
venember83: Menj már ;) Nem itteni emberről van szó...
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #32240 üzenetére
eztet te nem értheted...
hamarosan kiderülhet, hogy én mennyire fogom rontani itt a biteket a közeljövőben.
-
nike_
addikt
Én is lassan megyek, de még megeresztek pár hsz-t.
-
Neró
őstag
Na mentem, további szép estét...
| www.diablohungary.hu
-
tildy
nagyúr
válasz ngabor2 #32217 üzenetére
És te tán ne lennél értelmes?
Kellemetes estét amúgy
Hm, hogy én hogy elszoktam az utóbbi napokban a phtól, hihetetlen"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ngabor2
nagyúr
no küldd. minden napra jó volna valami kis vidámság. sajnos nem jön össze mindig, ezért mikor összejön, annak nagyon örülök.
mostanában sajnos többször volt lehetőségem kárörvendeni. ez 2 okból is sajnos, egyrészt a kiváltó ok, másrészt a kárörvendés ténye miatt. de ha egyszer annyira adta magát... itt egy történet rész-poénja ugrik be: azér' gyík, hogy szenveggyík... ha neki rangon aluli, hogy egy hozzáértő 2 perc alatt megcsinálja azt, amivel ő fél óráig szenved, mert nem érti, akkor örvendezzen.
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz ngabor2 #32232 üzenetére
Dehogynem. Nem az a lényeg hogy látszon, hanem hogy érezd jól magad, a mosoly ebben segít.
Van egy kép, amit ha meglátok mindig elmosolyodok, mert egyszerűen szép. Apa és fia, szépek együtt, minden nap mosolyra fakaszt. Ha gondolod megosztom Veled is.Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
1010
őstag
jaaaj most látom ki írta az x360 topik 1.hsz ét
-
Racecam
nagyúr
Beszéljetek még róla!
Köszönöm, a többiek nevében is.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Verus
senior tag
válasz philoxenia #32225 üzenetére
isztenem mit tettem, bocássz meg kedvesz szárkány
VidámKékSzarvas: Az a jó, legyél is vidám, a mosolygás jó dolog, gyógyít, szép is és egyszerűen jó.
Szia Mikubá!
Most tényleg nem én voltam nem én voltam.[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
localhost
Közösségépítő
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #32223 üzenetére
Véletlenül sem tenném
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #32218 üzenetére
Ideje lenne frizurát váltanod, vagy esetleg átoperáltatnod Magad, hogy Kékszarvas is ember számba vegyen
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #32218 üzenetére
hogy bolondembert idézzem: HE? milyen emo?
-
ngabor2
nagyúr
sok türelmetlen ember. viszont úgy látom, valaki már settenkedik a háttérben.
-
Integra
titán
én azt nem értem, hogy minek ír bárki is be a topicjaiba.....
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Neró
őstag
De miért jön ide?Miért ír ilyeneket?Hadirokkant?Agyi beteg?
Hogy ha már agyra céloztam, túloztam?Másik okos: [link] vazzz
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
Gambit
őstag
válasz BlacKSouL #32204 üzenetére
Hát igen, ezért kéne IRL megtalálni, és intézkedni, hogy megkapja a szükséges gyógykezelést. Kizárt, hogy ez a gyerek normális.
Nekem volt egy nagyon hasonló kaliberű osztálytársam általánosban. Van róla egy BME-s videó is, ő a távcsöves srác. Na, azóta már megjárta a kútvölgyi kórház zárt osztályát. Kb. ugyanúgy viselkedett, mint rgb.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
BlacKSouL
addikt
válasz philoxenia #32202 üzenetére
Mondjuk minden nap másik néger f.sz dugja s.ggbe?
Gambit: Meg az is, hogy ez néha olyankor történik, mikor nincs/kevés/elfoglalt a moderátorok hada.
Bubu: Nem, érdekeset.
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Gambit
őstag
Az a baj, hogy már több százszor ki lett tiltva, de hiába. Sajnos az értelmi képességét meghaladja az a feladat, hogy felfogja, itt senki sem kíváncsi rá. Regel egy új nicket, és visszajön.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó estét !
Most miért vagytok ilyen negatívok az újonccal? Szerintem csak legyen neki érdekes élete.....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sony VAIO notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EA Sports WRC '23