Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
addikt
Olyan bárány lapockát készítettem elő a grillre, hogy a csontban még a velő is benne van. (csorgó nyálú smiley helye)
http://bashtravel.com/
-
neduddki
nagyúr
válasz FehérHolló #33486 üzenetére
HI!
haT furcs egy izlesed van akar a sajatodrol akar a Telapoerol van szo!!!:- )))
udv
neduddki
p.s. hanibbal meselt neked gyerekkorodben???:- )))
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
tildy
nagyúr
Fiúk lányok, eltűnök háromnapra pihenni
Ne sokat pOFFázzatok, mert nehéz lesz visszaolvasni."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
venember83
nagyúr
Ide írok valamit, de úgy, hogy mégse írok ide semmit.
-
(Kolombusz)
veterán
Szép estét offolók!
-
7
addikt
Jóccak! Mentem aludni, ma rendesen berekedtem.
-
neduddki
nagyúr
válasz FehérHolló #33479 üzenetére
HI!
Nked meg nem valaszoltam: Na ha ekgyusz a vajusosszerofire majd megmutatom hogy millen Hentes&Meszaros is vagyok:- )))
udv
neduddki
p.s. kozkivanatra a Telapon tartok bemutatot:- )))
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
BlacKSouL
addikt
Én viszem a csajokat kocsival, tehát az egyetlen józan ember leszek égen-földön. És persze nyitva lesz a szemem kihasználni minden alkalmat ami ebből adódhat.
Mondták hogy majd szereznek ők sofőrt, és akkor igyak nyugodtan én is, de mondtam hogy többször iszok mint vezetek, tehát vegyék úgy hogy már szereztek is sofőrtMost viszont perceken belül ágybazuhanok, mert a következő esett meg odabent. Vissza kellett ellenőriznem úgy 130 számlát, kikeresgélni, meg lecsekkolni, kiírni 1-2 adatukat, aztán excelbe be, és majd kedden le kell adni eredményt nagyvezírnek. Délután fél3, mindenki csendben ül a gépénél és kattog, én is próbálok adatokat beírogatni, de már káprázik a szemem. Pislogok nagyokat, munkatársaim is csendben msn-eznek, meg miegymás, egyszercsak látom hogy valami megbontotta a tér-idő kontinuumot. Bámulok a képernyőre, valahogy nem stimmelnek a számok. Összevissza írogattam, de mégcsak hasonlót se mint a lapon van. Tyű mondom ez nem is vicces. Éreztem én hogy pilledek, node hát mégis. Kijavítottam gyorsan, mondom a többieknek hogy baj lesz, csak röhögtek. Aztán írok tovább, egyszercsak hirtelen megriadok, és látom, hogy az egyik cellában kurvasok 5-ös van sorban, mire is felriadtam, és felengedtem a numpad "5" gombját. Na mondom itt a vége, elmentettem a cuccot, és kimentem a friss levegőre sétálni, aztán körbementünk az üzemen, meg kint hátul, aztán szünetben löktem egy kakaót, de ez intő jel volt hogy többet kéne aludni 4-5 óráknál hétköznap. Vagy pl most.
Dinamikus Pixelhiba videjóit meg majd holnap belököm, túl sok macera lenne még most vele. De délután sétáltam, mert most van ez, és muszáj volt elmenni arrafelé nézelődni, és miközben nyaltam egy PUNCS(!) fagyit, közben nézegettem a videjókat, és röhögtem nagyokat.Na ennyit mára, mer' ez nem blog, csak most 5-6 esti hsz-re valót egyben kaptatok, holnap is lesz nap. Kezdjük mondjuk bundáskenyér+lókolbász+újhagyma menüvel.
Jóéjtet!Aláírás (nem kötelező megadni)
-
neduddki
nagyúr
válasz venember83 #33468 üzenetére
HI!
nalam p335wt-k meg wrt54gl mennek ahol lenyegesebb a stabil mukodes mint a ar:- )
amugy en most gondolkodom az otthoni halo G-sitesen /a ovislink 8portos 20k/ mar csak azt ken kitalalni hogy mi eleg az abev ~8k filenek:- )udv
neduddki
p.s. Xpod ha erre jarsz: x-wrt-t teljesen feladtad? vagy tettel azota vele probat???
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #33468 üzenetére
szerintem csak az üres sms-küldésre gyúr, bár arra itt van a próba-topik is.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
ladybug
őstag
válasz bolondember #33467 üzenetére
Köszi, kedves vagy. Hozhatsz nekem is, de ki is tudok érte menni.
Általában akkor szoktam ilyet kérni Kedvestől, ha éppen a konyhába tart vagy ott van. Ezért nem fogom kirángatni a székből, ha éppen olvas vagy filmet néz.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #33467 üzenetére
Csak ugye van amikor az eszköz hatósugáron kívül van... Mondjuk pár száz kilométerre...
Csacsi: Látom tanultál a télaputól.
-
Thrawn
félisten
Hm, ha nem egy szobára lenne korlátozva a jelenlegi életterem, én is ilyeneket csinálnék?
csacsi: Ezt jó tudni
katica: Akkor káosz lenne és zűrzavar
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
csapos2
addikt
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
ladybug
őstag
válasz bolondember #33461 üzenetére
És mi történne, ha nem?
Mod: Jéh, egy csacsi.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Bash
addikt
válasz Thrawn #33458 üzenetére
Az irodában vannak a nyomtatóim, meg a hálózati meghajtó is modemestül, routerestül. Notim a szobámban dokkol, a másik noti meg egy másik szobában. Falat is lyukaszthatnék a kábeleknek, akkor elég lenne 6 méter, de akkor is csak a dokkig érnének, tehát helyhez lennék kötve.
-
Thrawn
félisten
válasz venember83 #33460 üzenetére
Ajajj, torrent nélkül is kiakad?
Lehet a túl sok kapcsolat kiakasztja szegénykét.BE: loool
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Tim82
félisten
válasz Thrawn #33458 üzenetére
egen, ez már "a hálózat csapdájában" (hogy az milyen gyenge egy film volt anno...)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Thrawn
félisten
válasz venember83 #33454 üzenetére
Akkor muszáj lesz megtanulnod kezelni azt a routert
Tim82: el is felejtettem, wireless egerem is van
Bash: 20 méterre van a nyomtatód a géptől?
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz venember83 #33454 üzenetére
Köszi! Remélem
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Bash
addikt
válasz Thrawn #33453 üzenetére
Végülis megoldhatnám én is 3 db kb. 20 méteres USB kábellel nappalin, folyosón és szobán keresztülhúzva, plusz mindenhová hálózati kábellel közlekedve a funkciók kb. felét, de valljuk be ennél azért sokkal jobb megoldás egy vezetéknélküli router.
-
Tim82
félisten
válasz Thrawn #33453 üzenetére
én még a Bluetooth-t sem nagyon használom ki. van egy patkányom és kész...
-
venember83
nagyúr
válasz Thrawn #33449 üzenetére
Igen, ez a legjobb megoldás. Kár, hogy kivitelezhetetlen. A levegőben is repkedniük kell a biteknek a noti miatt, net meg hálókábelen közlekedik itt a tömbház környékén. Ja, meg nem árt ha a desktop gép is kap pár nemzetközi bitet. Muszáj routert használnom. Pedig franc se akar.
VoDaFoNe: Gratula, remélem sokáig így is marad.
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Leginkább sehogy, nem vennék hálózatinyomtatót, és vezeték nélküli cuccom sincs (a BlueTooth-t kivéve).
Van egy Fon routerem, de azt nem azért vettem hogy én használjamszerk: Juteszembe, vennem kell egy jó nyomtatót, amivel normál papírra is szép képeket nyomtathatok.
[ Szerkesztve ]
-
VoDaFoNe
aktív tag
Boldog vagyok
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
ladybug
őstag
Este lett, pizza is elfogyott, hulla fáradt is vagyok. És berepedt megint a bőr a körmöm mellett. Nagyon fáj.
-
Thrawn
félisten
válasz venember83 #33448 üzenetére
Jobbat tudok, ne hasznáj routert, én is megvagyok nélküle...
-
venember83
nagyúr
Újabb reset, kezd idegesítő lenni... Lehet normális routert kellett volna vegyek, nem ahhoz megtévesztőleg hasonlító és néha routerként viselkedő akármit.
-
Bubu79
addikt
El, melóba - ég Veletek
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #33444 üzenetére
Márcsak az hiányzik, hogy a háztartási gépek is engem kukkoljanak
Webcam OFF
bolondember: Nem lehet gyenge kihámozni mit szeretne
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Thrawn
félisten
válasz bolondember #33441 üzenetére
Én is látom!
-
nike_
addikt
Á, most már én is észrevettem..
-
Bubu79
addikt
Perverz, identitás-zavaros kutya - vagy mi
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #33438 üzenetére
Nincs kikapcsolva webkamom?
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #33435 üzenetére
Az ötlet nem rossz - node milyen lenne a hangszerelés? Valaki hárfázna az idegeinken?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #33433 üzenetére
nono!
íméleket is fel kell dolgoznom!
@Filcsárkány: hát, ötletnek nem rossz...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #33431 üzenetére
Öööö - asszem lemaradtam valamiről
Evezni? Kizárt, hogy csónakba szálljak - úszni is csak erős életösztönömnek köszönhetősen sikerült megtanulnom - a lábtempóm még mindig versenyképes egy vízihulláéval
Bakker - leesett végre az evezés - ejtőernyős tantusz...
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #33428 üzenetére
Dolgozol? Ne túlozz, csak telókra válaszolgatsz, hobbiszerűen...
Tim82: Felmondás sikerült?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Én meg már be is termeltem.
Öregúr: nem. Nevetni fogsz: elsimítottuk.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Vigasztalódj - kb. fél óra múlva én is csatlakozom a gályázókhoz
Jó estét OFF Népe
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Erre ? Semmi ?
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Bash
addikt
Alapesetben nem tudsz vele sem előre-, sem hátradőlni, egyensúlyban tart még akkor is, ha szándékosan meglöknek. A lépcsőn való közlekedéshez azért kell a korlát, hogy meg tudd dönteni az egyensúlyodat egy kicsit, így jelezve az automatikának, hogy guruljon fel egy lépcsőfokot.
-
Lortech
addikt
Sült szalonnazsíros kenyér zöldhagymával, parival. Ez kell nekem.
Thank you to god for making me an atheist
-
nike_
addikt
válasz venember83 #33417 üzenetére
Minnya én is restartolom hee..
-
1010
őstag
felteszem az osx et
az leglább csönbe vanveszek egy usb-s tv tunert és
sz_k a világba
-
venember83
nagyúr
Router restart csodákra képes...
-
ngabor2
nagyúr
hú, Láng Attila D. író úr hogy tiltakozott a HIX TIPPen, amikor a tolókocsit kerekesszéknek nevezték. erre a thread-re még emlékszem, mint érintett, elég sokat harcolt az ilyen kiírások ellen.
ő a HIX twollah-ja, a szó jó értelmében. kár, hogy nem bírom követni már azt a levlistát... pedig régen nagyon jó dolog volt. mára átjöttem inkább a ph-ra. a digest-es listák kora a vége fele jár.
-
Bash
addikt
válasz bolondember #33408 üzenetére
Nem nagyon nézek tévét, pláne TV Shop-ot nem, úgyhogy ebből kimaradtam, de múlt hét szombaton a repülőshow-n élőben láttam egy ilyet, most pedig eszembe jutott és rákerestem.
Xpod!
Azért annál sokkal több, nézd meg a videót a linken.[ Szerkesztve ]
-
Lord Zero
addikt
válasz Lortech #33407 üzenetére
tivbáé nem every 3 seconds, hanem whenever needed (és h mikor needed, azt ő jól tudja)
de 1010 klaviatúrája sokkal rakoncátlanabb (akár mondat közepén is megtréfálja gazdiját)
;-]szerk.
persze, kibírom, csak gondoltam, ha már gépet újít, meg minden...[ Szerkesztve ]
nem, mindegy
-
ngabor2
nagyúr
válasz Thrawn #33404 üzenetére
kuka mester, mennyél le sörér', addig se rontod a levegőt a sör tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, természetes úton, gyógynövények felhasználásával készült. igazi orvosság! te meg beteg vagy, úgyhogy gyóccerezzed magadat, az mindenkinek jobb
Bash: olyat má láttam, aminek hátul 3 kereke van, kettőset még nem. a 3 tud lépcsőzni magától, a 2-höz kell némi villanybesegítés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest