Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz Winner_hun #32597 üzenetére
Ez az
Hujikolp: Weller az, Motkány linkjén meg is találod a működési elvét De igen, VGA voltmod volt, most hogy írod
Tényleg óvatosan a lézerrel...[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
-
Bubu79
addikt
Sose sajnáld a többi képet - elkerültél egy kisebb sokkot
Winner_hun: Valahol mintha forrasztástechnikáról is elmélkedtünk volna együtt - talán épp a Weller páka működéséről... Meg valami alaplapi volt mod is lett volna... Hiába - öregszem
Hujikolp: Lézerrel óvatosan, mert az átlag pointerek nem class1-esek ( még ha az is van rájuk írva ), hanem jóval nagyobb teljesítményűek, könnyen odaverhet a szemednek, vagy másénak...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Hujikolp
őstag
válasz ngabor2 #32588 üzenetére
Ismerős, sietni kell reggel vonathoz, de szarakodik a leállítással (ie6 ), puff levágom, mert nincs kedvem lekésni a vonatot.
Bubu79: köszi, talán 1 napi munka volt benne, nem emlékszem már rá pontosan. Még rádiót is bele szerettem volna préselni, de a kondenzátor és a tekercs miatt nem fért volna bele az antenne mögé. Majd ha lesz kisebb rádió, akkor megoldom
Most lézeren gondolkodom, hogy azt teszek bele, de nem tudom, hogy van-e olyan dióda, amelyiknek nem kell optika a fókuszhoz.Gábor: miután megszagoltam, nem volt kedvem megkóstólni. A második mondatoddal vitatkoznék
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Bubu79 #32563 üzenetére
Még egy B betűs emberke Ráadásul BMWvel
Háááát...Azok az elveknek nagyon le kell omlaniuk, ha..iwiw meg szarakszik, csak a macsekokat hozza be"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bubu79
addikt
válasz Winner_hun #32586 üzenetére
Mégsem vagyok annyira vén Annak idején olvasgattam a topikot
Hujikolp: Szép munka, ügyesen bepréselted a tokba az extra elektronikát
[ Szerkesztve ]
-
Hujikolp
őstag
válasz Bubu79 #32585 üzenetére
De igen, bár ez nem öntapadós matrica volt, hanem egy tollnak a végébe beépített kis lapka, 2 vagy 3 db mini elemmel. Szerencsére tudtam ráforrasztani, így a ledtől kitudtam vezetni vezetéket és ledet a végére.
A led cserét nem tudom, szerintem mindjárt megmondja, én ezt csináltam, írtam is róla cikket a logoutra, mindjárt megkeresem.
Igen, jól emlékszel
Bátty már válaszolt is, és nem, nem ettem, de szagoltam és ....
A cikk.
A youtubon a kommentem látszik?
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz Hujikolp #32581 üzenetére
az jó én is jártam majdnem így párszor
bár mostanában néhányszor olyat szoktam elkövetni a gép ellen, hogy megyek haza, rengeteg program ablaka még nyitva, csak épp zárolva (15 perc után központilag, kiírthatatlanul zárolva van a gép)... én meg a kontaset kapcsolóját lenyomom. a franc se fog itt bíbelődni a jelszóval
húúú, hogy jártam ma. végre van megint bent net, bekapcsolom a gépet, ótómatikus frissítés. mondom csináljad. bejön ez az eredeti vindóz maszlag. mondom neki, nem érdekel. oké, tovább lép. ie7. telepítse? mondom NEM. oké, kilép. megnyitom a levelezést: írja a rencergizda, hogy pár emberkénél rosszul van beállítva, ne engedjék telepíteni az sp3-t... mondom fasza... jó, hogy szólt.
az a baj, ha felhívom, az legalább fél órás lelkifröccs, hogy ejnye, meg miért, meg hogyan, és különbenis. nekem erre nincs időm. majd szólok a segítőasztalnak, hogy evvan, valamit tegyenek vele, valszeg hamarabb szabadulok.
-
tildy
nagyúr
No úgy néz ki, egyik fapapucs nem lett jó rám.
Jövő héten próbálok egy másik fapapucsot.
Miért ver engem a sors? Vagy pont ez a sorsom, hogy ne legyenek jók ráma papucsok?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #32582 üzenetére
Vanilyen?
Hujikolp: A felvesz/lerak gomb villogását nem egy öntapadós matrica-hívásjelző elektronikájával oldottad meg?
Rémlik egy hasonló telefonos LED cserés projekt, amit Motkány követett el - ugye jól emlékszem, hogy Ti tesók Vagytok?
[ Szerkesztve ]
-
-
Hujikolp
őstag
?
Thrawn: [link]
Mobile phone call attribute or similar. I got it. This is litte chip, unfortunatelly I not found it :S. Some pictures from it: http://logout.hu/iras/mobiltelefon_buheralas_update_1_video.html
Other video on youtube: http://www.youtube.com/watch?v=ghW452TSbj4
Funny translation: http://www.webforditas.hu/index.php?show=textTab&lang=english go to web translation and add url: http://logout.hu/[...]ideo.html
If I find the electronic circuit, then I take photoes from it.Neró: szeretem a sajtot mozzarella sajtot nem
[ Szerkesztve ]
-
Hujikolp
őstag
Miért nem tudok a youtubon hozzászólni a saját videómhoz?
-
Bubu79
addikt
válasz neduddki #32566 üzenetére
Nem újság - az üvegesnél már előre köszönnek, miközben takargatják a portékát amikor az újabb tükörért ugrok be
Gambit: én IRL-ről beszéltem
frame>24: Durva kép
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
hun van itt noi mell??? es legalbb jo????
udv
neduddki
p.s. Bubu: Randa vagy!!!!!!!! /na meg egy ember akit enm fogok megesmerni:- )))/
amugy ma tok jovoltam egesz nap a vajuknal!!!:- )))
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
ngabor2
nagyúr
üdv nép. most nem tudok értelmeset írni, majd összejön eccercsak...
-
Bubu79
addikt
Iwiw-en taláhatsz pár elborzasztót
venember83: Az a fotós, aki rólam jó képet tud készíteni, még nem született meg - hozott anyagból dolgoznak ugyanis
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Hujikolp #32556 üzenetére
mondtam én, hogy tökunalmas...ráadásul, mikor még zoomol kifelé a csöcsök közül, úgy néz ki, mint valami "bőr függelék", először meg is akartam botránkozni
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Bubu79
addikt
Ez esetben 29/male/home
Bár a második lehetőségre akár valami hasonlót is dobhatna a gép, de szerencsére én nem vagyok olyan
[ Szerkesztve ]
-
Hujikolp
őstag
De unom már ezt a női mellnek álcázott hírdetést itt jobb oldalon No nem félreérteni, de ez
-
Tim82
félisten
Háhá, már holnap este adok a technikai fejlődésnek. Lesz itt kérem tárolókapacitás-növekedés!
És most kaptam az sms-t, hogy utalták a fizetésem. Bolond, mikor sörözünk?
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Neró
őstag
Szép napot.
Bubu: Jó lett az avatarod.| www.diablohungary.hu
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #32551 üzenetére
Dehogynem, csak legyen elég vas és beton, garantáltan le lehet jegelni az útját cirka 40 évre
Tildy: Segíts kicsit - mijaza ASL?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #32547 üzenetére
előbb-utóbb újra divatba fog jönni a VHS-re való stream-elés.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tildy
nagyúr
válasz Bubu79 #32548 üzenetére
Tudod... be van táblázva a naptáram
De majd megnézem melyik hétvégém szabad
no jó, lehet lentebb viszem a határt, legyen akkora minimum, mint én
Kép van? ASL? LOL
Lehet várólistás lettél, de azóta csökkent a lista... Várjunk csak... Csökkent? Hm, ezen el kell gondolkodnom még, lehet nőtt isViccet félretéve: ha esetleg adódna iylen alkalom, szólok
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bubu79
addikt
Most nézem csak - szőkébe? Mikor talizunk Drága? Két centit még nyúlnom kell felfelé, de esküszöm mindent megteszek
#32549: Na tessék - megint várólistára kerültem
[ Szerkesztve ]
-
-
Bubu79
addikt
Most akkor ismerkedünk, Cicus?
#32546 Twollah rulez
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #32539 üzenetére
Jah, ha jössz szombat este, akkor igen. Kapsz fénymásolt lapokat is.
Bubu: én 195 vagyok, barna hajú és szemű...
Egyébként jó volt ez a séta, meleg van, nyílnak a völgyben a kerti virágok, zöldell a nyár... akarom mondani a hársfa az ablak előtt, formás csajok flangálnak a buddhista főiskola táján. És mindez full HD felbontásban.
Egyébként a gépemben nekem is csak 80 giga van. Plusz rakat külső vinyó... Jó is, hogy Verus felhomályosított a jövő hétfőről, így csak kedden tudok elmenni 160 gigás notivinyót venni.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #32531 üzenetére
Akartad mondani ördögien kékszeműÉs csak úgy tobzódik a munkákban.
bubu: az elvek azért vannak , hogy ... leomoljanak... Nekem is a fekete haj a kedvencem, minimum 185 cm magas pasin, aztán lehet a végén egy szőkébe habarodom bele Vicces lenne... Ja de nekem nem titkárnak kéne
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
I_Am
veterán
válasz bolondember #32509 üzenetére
disk, nem érted disk?
Ő már ott tart most, ahol mi majd csak 5 év múlva!
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Bubu79
addikt
Vigasztalódj, én is kiestem - 183 centimmel nem vagyok egy felhőkarcoló, ezen kívül a csipák mögött zöld szemek leledzenek, valamint a hajam is szőkés, úgyhogy...
#32541 NoLF: Háddeváu - szőkekóla, vagymi ( mozdonyszőke vagyok )
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Ezek után én nem is próbálkozom, úgyis esélytelen vagyok Verusnál.
-
1010
őstag
folyik a kísérlet
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #32534 üzenetére
Öööö Valami collos legényről, akit Te is emlegettél
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
Verus, Bubu!
Ti most kiről beszéltek?!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #32531 üzenetére
Magas? Várjunk csak - akire gondolok, az amolyan felhőkarcoló típusú és valami báránybőrt húzott a fejére
-
Verus
senior tag
-
FehérHolló
veterán
Kaptam egy Fehérvári úti vásárcsarnokos árus ürgétől egy almát ingyen. Köszönöm neki! Finom volt.
Skynet is real. It's called Google.
-
Bubu79
addikt
válasz fokukac #32525 üzenetére
Csere egy BIOS moddolt identitászavaros Radeon 9550-re, ami 9600pro-nak képzeli magát? Ráfizetek - garantáltan
NoLF: [Khmkhrrrkrehács] Jóván, hogy a Devla vigye el a lelkedet tezsvírem
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bolondember #32519 üzenetére
hát, talán leengedem z árat 6 számjegyűről 5-re, de csak mert jó gyerek vagy
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Bubu79
addikt
Dikk mán.. Csönnlegyen Gazsi Te
Dilómen: Gondolod a sok kocka még nem jött volna rá, hogy mekkora biznisz lehetne kikódolni őket?
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #32521 üzenetére
ésszel?
miközben egy közepes játék közel 10GB-re mászik fel?!
És akkor nem is beszéltünk a min 10GB-nyi Pistáról..Amúgy vicces, h 80 giga és 250 giga közti sávban minimális az árkülönbség..
mod: ha most bekapcsolna az összeesküvés elméleteradarom,, mondnám, h SW-sen vannak a 80asok lebutítva, igazából mind kettőötvenesek..
[ Szerkesztve ]
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
1010
őstag
-
-
Verus
senior tag
És nekem miért nem jár titkárfiú?
Bubu: Hát nem Pedig egy barna, sötét hajú, tengerkék szemű, kis izmosat elfogadnék.
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
nagyúr
nekem van egy übertápos radeon9200-am, nem kéred inkább azt?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tim82
félisten
BE, @kac: hagyjátok mán. Napok óta nincs jókedve.
Nah, lépek, egy bő óra múlva leszek.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Programozni sem lehet gép nélkül, na jó, mikor épp tervezi az ember akkor talán... Amúgy fel se vedd
-
Verus
senior tag
Igen jó pasi, élveztem
tildy: Igen, mert a munkám miatt folyamatosan gép előtt ülök. És a kutyát sem érdekli ha ide is beírok. Ez egészen más munkahely, mint az átlag. Mégis mindig minden időre kész, vagy hamarabb. De nem magyarázom mert felesleges. És igen, nő aki nő és csacsogok. Ennyi hibám legyen csak, hogy sokat beszélek. Meg egyébként is, aki nőnek született az maradjon is az.
mod: Azt hiszem erről is van némi sejtésem, programozóként végeztem.
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Tim82
félisten
ehh.. ez most miért?
Verus: az a lényeg.
télleg, hétfő munkanap, vagy ünnep?
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
üdv bunkókáim
tisztelet a kivételnekma vettem egy 80gigás disket
-
tildy
nagyúr
Nem tudom
Tényleg nem.Csak feltűnően sokat offtopikolsz és ez feltűnt.
mondhatni: csacsogsz Jól írta tiv61: nő aki nő...
-
Tim82
félisten
giliszta?
údejó volt ez a bolognai spagetti.
adóbevallásnak nekem is neki kéne ülnöm. bár van egy jó fej ismerősöm/barátom, aki felajánlotta, hogy ingyen is megcsinálja. csak hát postázni kéne neki Székesfehérvárra...
ja igen, Verus, Szabi jó pasi?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest