Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #14699 üzenetére
Akkor 12 évesen nem álom lett volna, hanem valóság
Racecam: nem felvágni akartam vele - csak jelezni, hogy kis részem azért még volt benne
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #14695 üzenetére
Nekem nagy múltam van az előző rendszerben - 10 évem
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
-
1010
őstag
hozott már valaki amerikából itunes kártyát
most akarok hozatni 20db-ot
lehet probléma a határon?
-
nagyúr
válasz philoxenia #14689 üzenetére
meg a dízel passzát...
bár az korommal sem néz ki jól.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bnss
veterán
További szép estét, jó éjt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Bubu79
addikt
válasz fokukac #14681 üzenetére
Rámférne, de ez a cirka 100km most még nagyobbnak tűnik, ami elválaszt minket...
Ne erőltesd a szemed a monitorral - inkább pihentesd tovább
VoDa: nincs azzal a képpel semmi baj - ha megmutatnám a sajátomat, akkor viszont jogos lenne a sikítozás...
[ Szerkesztve ]
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz philoxenia #14680 üzenetére
ezcsakegy.. de... áááááá
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
venember83
nagyúr
válasz philoxenia #14680 üzenetére
Nézd meg az avatarját, szerinted?
-
-
Bubu79
addikt
válasz fokukac #14678 üzenetére
Hol a pálinka?
Egyébként Neked se mellé
Úgy nézem valaki bloggá alakította az örök szerelmes topikot - egészen jól elvan magában...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
pájinkás jóestét!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #14673 üzenetére
A teaerdős topikban volt pár eléggé lehangoltnak tűnő hsz-e, de ennyi...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz venember83 #14671 üzenetére
Énisénis a lapját nézve ma volt bejelentkezve....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #14665 üzenetére
Brumm a tejbe - ja, nem... Az a mackósajt
-
VoDaFoNe
aktív tag
ÍjáááááÁÁáááÁÁáááááá!
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #14659 üzenetére
Akkor reklamáld meg a kedves szüléknél, hogy elba...ltázták az időpontot, előbb kellett volna a világra jönnöm
Nocsak - egy indiánlány...
Szia VoDa
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Racecam #14656 üzenetére
Télapó, akire gondolsz az nem "Alice" ?
A Marija, csá Marija meg egy fogkrémleklámos csaj, vagy rágó? nem is tudom....
Csacsi: hááát, Hollivúdiak, azért ilyenek
Bubu: ezek már későbbi zenekarok, a Tolnay idején még a Rolls- frakció nyomult a tévében, lett is botrány.... [link]
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #14656 üzenetére
Nem, az megint egy másik nóta - Who the fuck is Alice...
philoxenia: Igazad van - mentségemül szolgáljon, hogy Pokolgépen, Ossianon és AC/DC-n nőttem fel, csoda, hogy ez is rémlett
Mikulás: Jó étvágyat a vacsorához
[ Szerkesztve ]
-
csapos2
addikt
válasz philoxenia #14655 üzenetére
Ezek meg gyagyák. ;-)
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #14652 üzenetére
Hitted volna, hogy ez is fent van?
Ennyi - két sör és vége... Pedig akadna motiváció is, de egyszerűen nem kívánom...
[ Szerkesztve ]
-
csapos2
addikt
válasz philoxenia #14645 üzenetére
Aranyos. Kár, hogy olyan szomorú.
Race: Megmondtam. :-)
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Racecam #14650 üzenetére
Annak idején fiatalok voltunk, most már más szemmel nézek vissza a kettősükre. Nem is a szám volt a lényeg, hanem ők együtt énekelve. Akkoriban egy 50-60 éves emberre már úgy néztünk, hogy szegény, de öreg...Most viszont nem érzem magam csak egy-két évvel öregebbnek az akkorinál. Általában Páger Antallal van meg, de én emlékszem egy műsorból a kettősükre.
Bubu: szia! a húgom emiatt a szám miatt lett Mária, ötévesen nagyon tetszett Koós száma, meg Zoráné: Mária volt....
[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
Akkor elvileg nem... A kikötésben benne vannak, hogy milyen kliensek. Ha nem torrentezel akkor nem gáz.
Nah jó Éjt mindenkinek!
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Racecam
nagyúr
Emlékszem, de egyrészt, hogy jön ez ide, másrészt nem ezen a vonalon nyomultam annak idején.
u.i.: Vagy van benne egy olyan rész, hogy azt üzenem.... ?
mod: Szia Bub!!
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Bubu79
addikt
Fehér az a lila - nem? Késöbb pediglen színes...
Üdv Télapó és kedves Mindenki, aki mostanság jött
Racecam u.i.: Az egy másik nóta - Mondjátok meg Máriának szeretem...
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
válasz philoxenia #14639 üzenetére
Kint vannak egy kennelben.
(#14640) venember83: remélem nem. Két kutya van, csak a nagydarab német juhászt szoktam sétáltatni.
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
-
bnss
veterán
-
Racecam
nagyúr
válasz philoxenia #14635 üzenetére
Szia!
Vénbarátom: Köszönöm szépen!!
-
Racecam
nagyúr
Vagyok!
-
bnss
veterán
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó estét !
-
Sipi16
őstag
Ha átléped az 5 gigát akkor fizetned kell rendesen elvileg. Ezért mindent a hawerok töltenek le nekem.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
bnss
veterán
Jó estét, szeretem a késő esti zh-kat.
-
Bubu79
addikt
Tégy egy szívességet és keress egy építkezést - ott köss bele a friss betonba, ne belém - köszi
#14628: Hadd rontsak a nimbuszomon - megosszam veled hol a nyelved tokja?
Tényleg hagyjuk - nincs kedvem...
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
mi történik ha vodafone mobil neten torrentezik valaki
próbálta valaki?
-
Hujikolp
őstag
Cloverfield. Hogy ez mekkora ratyi film lett... Semmi nem történik benne, csak rángatják a kamerát és futás van... Nekem nemtetszett...
-
Bubu79
addikt
válasz Kazimír #14617 üzenetére
Antiópiai Szent Kézigránát - mi?
Jó éjt Hold.
Waiter - next please...
[ Szerkesztve ]
-
Hold
őstag
Na én megyek és lecsapom magam, mint tegnap a villanyórát sikerült 3 számitógéppel kivégeznem..
Sziasztok jobb éjtAz élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
tildy
nagyúr
válasz venember83 #14613 üzenetére
Nem.
Nem szeretem a sört.
------------------------------
Szia Moon![ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Thrawn
félisten
Te jó ég!
Alkoholmentes sör nevét szádra ne vedd!Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bubu79
addikt
"Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé" - szokta volt mondogatni egy kedves ismerősöm - és tényleg... Valami lehet benne...
-
tildy
nagyúr
Szép estét.
Remélem mindenki vacsorázott már.
MEgleptem magam egy pólóval"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #14608 üzenetére
nem, az jelenleg csak nekem van. mikor másnak elmondtam, hogy mennyi lenne (nem az enyém, hanem egy teljesen új), azt mondták, hogy köszi, nem kell, meg különben se tudna felmenni egyben pestre. úgyhogy a szakinak mondtam, hogy nem kell kapkodni, nem nagyon viszik a cuccost. evvan.
amúgy apróságokért kaptam ezt a temérdek poharat: dvd-író, pár cd (műsoros), kártyaolvasó, adapter, hirtelen kisegítés 25 dvd-vel...
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #14603 üzenetére
mivel túl kacifántosan írja a nevét, ezért nem hiszem ráadásul szakálla sincs.
yeti: poharak, korsók több formában és márkával. azt nem mondom, hogy több méretben, mert a pohár 0.3, a korsó 0.5 literes.
hogy honnan van és miért... bartel-kereskedelem
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #14603 üzenetére
Miért, Lumpy az?
-
Bash
addikt
Miskolc Plaza - Vodafone
Vodafone - Signum Miskolc PlazaBár életemben nem jártam még a Miskolc Plaza 8000 km sugarú körzetében sem, de kb. 1 perc 14 másodperc belefektetésével találtam kettő telefonszámot és egy faxszámot is, biztosan meg tudják mondani, hogy van-e raktáron nekik az óhajtott telefonkészülék.
http://bashtravel.com/
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #14597 üzenetére
látod, ez se rossz hozzáállás. de mióta nem iszok sört, jobban megy a sorom nem azt mondom, hogy direkt összefüggés van, csak 2 tény.
Kasza08: asszem itt van a lengyel főgonosz, vagy államfő, vagy valaki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest