Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
Nem tudjátok véletlen, hogy a Lánc-hídon és az Erzsébet hídon miért vannak felváltva magyar és lengyel zászlók?
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #14597 üzenetére
Ha tudnék, már a sajátomra sem lenne gondom
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
ngabor2
nagyúr
no, viszatértem a szülinapozásból. nem, nem a jánoskáéból, a bátyáméból. nem, jánoska nem a bátyám, legfeljebb öcsém lehetne, de nem az. és mivel már nyóc óra, nem gyújtok rá a pipára, a söröt is elteszem inkább holnapra. csak a söröspoharakkal nem tudom, mit csináljak, ma is kaptam 4 dobozzal. az egyik 24db-os, a többi 6. asszem egy darabig nem lesznek pohárgondjaim
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #14594 üzenetére
Akkor csapd mellé a bal herédet
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
venember83
nagyúr
válasz Bubu79 #14592 üzenetére
Alfa? Francokat. Elmennék síelni Whistlerbe. Tüdőmért nem sokat adnának, beteges gyerekkorom ennek is köszönhető. De tudtommal a veséimmel semmi gond.
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #14591 üzenetére
Alfát vennél? Csapd mellé az egyik tüdődet is és akkor biztos meglesz
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Túl sok sí-freeride-ot néztem, a tél meg messze van. Mennyi most az emberi vese világpiaci ára?
mod: természetesen egészséges, sörrel alaposan és gyakran átöblített veséről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #14585 üzenetére
8-) asszem...
csapos2: láttam, köszi Jólesett...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz csapos2 #14583 üzenetére
Hagyd, majd a gúny tárgya elintézi az aprónépet
Jánoska, bontottam egy sört az egészségedre
[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
Nincs valaki itt az OT-zők között, aki Miskolcon lakik, és megtudná nekem nézni (persze nem most), hogy a Plázában lévő Vodafoneba lehet-e V630i-t venni?
nike_:
Bubu79: De akkor sem tudom mi van benne. Mellesleg, tudom, elirtam, boxzsák akart lenni.
[ Szerkesztve ]
-
-
csapos2
addikt
-
nike_
addikt
válasz venember83 #14576 üzenetére
Nulla lovag?
-
csapos2
addikt
-
PazsitZ
addikt
Esküszöm még 2050ben is az lesz az egyik hír, hogy a máv és vszdsz még mindig nem tudott megeggyezni
Ó, hogy szakadna rájuk egy mázsa lócitrom.- http://pazsitz.hu -
-
ádyz
addikt
Nem tudom.
-
Racecam
nagyúr
Na, mennem kell, csak késő este leszek.
Rarri-t csókolom, adjátok át neki, mert lehet, hogy mire előkerülök Ő már nem lesz.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Hold
őstag
válasz venember83 #14540 üzenetére
Nem, az én vagyok
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Thrawn
félisten
Állítólag eltűntem.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
1010
őstag
jaaaj kisiklott a villamos
juuuujszegény bkv
most mi lesz
-
ngabor2
nagyúr
no, sikerrel megokosítottam a fonerámat, úgyhogy megyek bátyámnál gépet szerelni
rettenet: ph kedvence... ugyan már, az rang?
[ Szerkesztve ]
-
csapos2
addikt
-
7
addikt
válasz venember83 #14540 üzenetére
Igen, most is lőttem egyet.
Aztán majd jó pénzért eladom őket olyan embereknek, aki mihamarabb el akarnak érni holmi PH! kedvence meg ehhez hasonló rangot.
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz csapos2 #14536 üzenetére
Ezért most kapsz egy viccet:
Bemegy a kocsmába egy pap, egy rabbi, egy német, egy angol, egy orosz, egy amerikai és egy magyar. Meglátja őket a kocsmáros és felhorkan:
- Mi ez, valami vicc?
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
7
addikt
válasz venember83 #14532 üzenetére
Ha erre válaszolnék, rád kéne, hogy lépjek a 10 tevémmel és 8 lovammal.
-
venember83
nagyúr
Mobilearsenal vegetál... Nagyon nem akar beindulni. Kiváncsi vagyok meddig hagyják haldokolni...
-
Hold
őstag
Látod és ilyenkor nm szabad az ember, lehet nekem is kéne vennem szűkebb farmert ? Megkérdezném hogy "szerinted jó a tapintása" ?
Emutojást nem lehet kikelteni ? Emum még úgysem volt..[ Szerkesztve ]
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
7
addikt
Rohadt kapitalista vadgazdaság, phöjj, kiderül itten, hogy csak akkor mondtak volna igazat, ha megcsalom Ágit. Tehát nekem ezek szerint minden nő pénzért hazudik, amíg Ágival vagyok. Micsoda dögök... Nem baj, Ágiról nem mondok le
-
7
addikt
válasz venember83 #14505 üzenetére
Ha letepertek volna, az is annak számít?
-
Racecam
nagyúr
válasz venember83 #14505 üzenetére
yetike: azt már nem hallottad, hogy az ára.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
7
addikt
Visszajöttem a farmerkörútból. Az eladónőknek saját bevallásuk szerint nagyon bejött rajtam a farmer.
-
-
ádyz
addikt
Na tessék, már el is fogyott.
Elegem van.
Na lemegyek ütni a boxszákot.
bye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- Többféle Limitált üveg egérpad eladó! (Skypad, Wallhack, Kanami, Glsswrks, Padsmith, Soku)
- Nintendo Super Mario 3D World + Bowser's Fury (Switch)
- iPhone 14 Pro - 128gb - független - arany - 2025.10.20 -ig garanciális
- Finalmouse ULX Pro Series ACEU Size: M
- Kingston KC3000 4TB - Új, Bontatlan - 5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest