Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz
AndrewBR #4596 üzenetére
Persze minden Nintendós konzolra megvan az a 20 név ami bármikor elmegy a több hoszabb rövidebb idő után szokott vagy mint most mikor pang a piac már el se mennek.
S érdekes hogy manapság már egy gamecube játékért nem akarnak adni 1000 ft-ot de mint már írtam majd 6 év múlva felértékelődik az hogy optikai lemezen vannak a játékok és aranyárban lessznek mert aki akkor volt fiatal tinédszer ilyenre fog vágyni. -
mirci18
addikt
válasz
RepeatSector #4595 üzenetére
5 k a szememben sok ennyit nem ér lévén mennyibe kerül egy konzol.
De vegyed nyugodtan annyiért.
A saturnban szerintem nem az játszik hogy jó konzol mert nem.
Az hogy ritka nincs belőle vagyis a Segából újabb kiadás.
Mivel ritka konzol sokat ér.
Egy igazi gyűjtőnek nem az a lényeg hogy a konzol kedvelt legyen hanem ritka.
Igaz ez egy játékra is.
Szerinted miért ér olyan sokat egy olyan Nintendo játék amiből annó 200 példány kelt el.
Nem azért mert szerették talán a világ legroszabb játéka volt de ritka és egy gyűjtőnek az a fontos.
Mert míg gyűjtőként vehetsz 10 nes-t vagy 10 snes-t annyi idő alatt míg ezeket megveszed max 3-4 saturn kerül elő. -
mirci18
addikt
-
RepeatSector
senior tag
válasz
AndrewBR #4591 üzenetére
Én pl tudnék mit csinálni a táp mentes konzolokkal is
mirci18: 5K egy új gc tápért miért lenne gond? Ha van egy módosított géped akkor a mellé megéri táphiba esetén egy tápot beszerezni mint egy másikat venni!
Saturn pedig egy alap pakk 20K, amihez memó bővítő is jár + extra kiegészítők ezek már simán verdesik a 35-70K határtAmi kicsit nevetséges, egy olyan konzolért amire a portok nem valami jó minőségben sőt még néha az exkluzív címek is eszméletlen minőségűek voltak!
-
mirci18
addikt
válasz
RepeatSector #4586 üzenetére
Pedig hidd el ha a gamecube játék nem keresett hanem third party játék akkor nem keresett.
Most is van vagy 10 beragadt játékom.
És tapasztaltam hogy mint írtam minnél több játékot adsz a géphez árban annyival roszabbul jársz. -
mirci18
addikt
válasz
RepeatSector #4589 üzenetére
Hát maga a konzol sose volt drága a Ninterndónál használt piacon egy bizonyos elévülési idő után.
Hanem maguk a játékok a drágák mert használtan a keresett játékokkal jó pénzt lehet keresni.
Szerintem az xbox-ra és a ps-re a régebbi generációkra kisebb az igény az eredeti játékokra azért azokért nem is adnak annyi pénzt.Ne viccelj 5 k egy tápért nevetséges ás mikor egy komplett szett 7 e ft-ot épp ha ér.
Max 2-3 k attól függően mennyire sürgős a táp beszerzése. -
AndrewBR
senior tag
válasz
mirci18 #4588 üzenetére
Van egy ismerősöm ( ő is szintén konzol mogul )
pont volt neki 2db pal n64 tápja, le is csaptam egyből rá.
Volt még egy japó is, arról most nem tudok nyilatkozni.GC táp nélkül esélytelen.
Inkább ebből van több általában
( csak gép ) tömegszámra amit be tudnék szerezni, csak azt nem
értem hova tudják el..ni a tápot a külhoniak. Nem hinném hogy mind tönkremenne. -
RepeatSector
senior tag
válasz
AndrewBR #4587 üzenetére
Hát 20K alatt itthon nem nagyon kapsz saturn-t ha erre gondolsz
De ha nintendo konzol akkor durva árakról nem beszélhetünk szerintem az összes konzol egész baráti áron beszerezhető! Még a super nintendo is! Akinek nem kell dobozos az 15K alatt beszerezhet alapgépet 2 controllert + játékokat.mirci18: eredeti GC táp se vészes 5K körül vannak már!
-
AndrewBR
senior tag
válasz
RepeatSector #4586 üzenetére
Saturn embertelen árban van.
Átmentünk sega-nintendo retro fórumba.
-
RepeatSector
senior tag
válasz
mirci18 #4584 üzenetére
Mindent el lehet adni. GC-t én sokat eladtam utóbbi két évben meg főleg. Igaz garanciális és teljesen tip-top dobozos alap tartozékos gépek voltak! Van is itthon még 2 jet black meg egy lila.
N64 annyival rosszabb , hogy az eu konzolt nem tudod eladni az a kutyának sem kell itthon mert egy piacon hozzávágják háromezeré' játékkal 2-3 joy-al ! Nekem van fejlesztői/backup kitem de el nem adom most újítottam teljesen fel. N64 játékok közül pl az alap dolgokat könnyű eladni(pl mario 64)
Famicom/super famicom játékokat meg most adtam el pl a rockman szériát egész borsosan! Vannak ritkább játékok és vannak olyanok amiket pl a géphez csomagoltak! Ettől is függ az ár!
De azt hülyeségnek tartom, hogy a játék miatt nem vennék a gépeidet! Ha már adsz hozzá valamit az már plus dolog így könnyebben eladható!
Ha az itthoni használt piacot kellene nézni akkor az xbox360/ps2/PSP fogy a legjobban. Ez nem kétséges.
Ami kb eszméletlen itthon: Az a saturn!
A psone pedig ki kell fogni a jókat(hála isten dobtam fel ide hirdetést és több darabot tudtam tavaly venni
szép állapotban)
Aki pedig újítana fel vagy adna el az írhat
-
mirci18
addikt
válasz
AndrewBR #4583 üzenetére
Táp nélkül a gép eladhatatlan szerintem.
Sokat buksz vele árban emiatt.Az n64 még nem retró mert már 3d-s de kevés embernek kell mert kazettás szerintem.
Az snes meg azért forog ennyire mert már retro jobb a grafikája és olcsóbb azzal játszani mintha nes-hez vennél kazettákat.
Sok idő kell még míg az n64 retró lessz és keresett.Legalább vagy 6 év.
Mert 20 év után értéklődnek fel jobban a konzolok is ahogy láttam. -
AndrewBR
senior tag
válasz
mirci18 #4580 üzenetére
Pontosan.
Ebben az évben volt 3 GC-m eladásra, persze egyikhez sem volt táp.
Megszenvedtem az eladással, pont olyan emberek vették meg,
akiknek a gépe beadta az unalmast, így nekik tökéletes volt csak maga a gép.N64 is pangós + az ára elég gyenge. Snes viszont a plafonon.
-
mirci18
addikt
válasz
jambiyya #4581 üzenetére
Nálam is nehéz mert az a sok kiegészítő úgy hívogat a megannyi általa adható új élmény miatt.
Na a puskát már tegnap berendeltem meg egy dupla töltőt akkumulátorokkal a wii mote-hoz.
Következő 2 féle kormány lessz.
Meg persze időnként játékok.
Egy biztos mire megunom a wii-t vagy 2 éven belül váltok wii u-ra addigra lessz annyi kiegészítőm mint senki másnak. -
mirci18
addikt
válasz
RepeatSector #4575 üzenetére
Ahogy én néztem 7 k környékén indulnak a gépek.
De ennél a gépnél hatványozottan igaz minnél több játék van hozzá annál olcsóbb.
Nem egyszer volt már 10-11 k környékén ilyen gép egy karral 10 játékkal.
Annyiért meg ingyen van.Metroidra visszatérve azt olvastam a grafikán javítottak a wii-s kiadásra.
Akkor mégse történt ez meg? -
mirci18
addikt
válasz
Mister_X #4574 üzenetére
A trilogy lemezzel ez a gondom ugyanis elmondtad hogy megkapta az új irányítást amit olvastam is de szerintem ennél a játéknál inkább meghagyhatták volna az eredeti irányítást.
Tegnap is Wawe race-t használtam de persze sok olyan játék van ami jó volt gamecube-on.
A lényeg az hogy mi értelme annak hogy vegyek egy gamecube-ot hogyha a wii alapból tudja azt.
Két gép felesleges.
Egyébként én is imádtam a formáját.
Kevés az olyan konzol ami ennyire megosztotta a társadalmat a formája miatt.
Ennél jobban csak az N64. -
-
Mister_X
nagyúr
válasz
mirci18 #4570 üzenetére
"...esetleg Battalion Wars, MGS: The Twin Snakes, Resident Evil remake-ek és Baten Kaitos, de ezek réteg/nagyon rare címek." - hol itt a probléma? Tetszőleges aláhúzandó (réteg/rare)
Trilogyban a Prime és Echoes megkapta a Corruption irányítását. GameCube vétele (szerintem) azért lehet ajánlott, mert 1) cuki gépezet 2) mindent jobb eredeti helyen futtatni (még a megjelenéskor voltak helyenként framrerate problémák jópár címnél GC-módban, ezt nem tudom, hogy frissítés javította-e).
De persze én most egy babakék fektetett Wii-re licitálok, aztán ha Wave Racelni támad kedvem, veszek bagóért egy GC-t.
-
mirci18
addikt
válasz
jambiyya #4568 üzenetére
Elég ha megnézed a játék borítóját:
Need for Speed NitroJátszottam már vele nunchuk wii mote duóval.
De ahogy látom múködik csak wii mote-al is.
Sőt megkockáztatom minden autós játék működik csak wii mote-al giroszkóp irányítással. -
mirci18
addikt
válasz
Mister_X #4540 üzenetére
A gamecube a maga korában egy nagyon jó konzol volt.
Nincs igazad mert a remake játék nem ugyan olyan amilyen az eredeti.
A folytatás sem lessz olyan mint az eredeti.
Mario Sunshine nincs csak Gc-n és ez neked miért réteg cím?
Wawe race nincs csak gc-n.
A Metroid prime-ban az irányítás nem eredeti így érdemes beszerezni gc-re.Szóval ajánlott beszerezni egy gc kompatibilis gépet.
Arról nem is beszélve hogy ha ilyen gépet veszel akkor sok olyan wii-s játék van amiben használhatsz gamecube kontrollert és azért valljuk be ez jobban kézreáll mint a wii sima kontrollerei. -
moli.hu
őstag
válasz
jambiyya #4568 üzenetére
marmint arra gondoltal, hogy iranyithato-e giroszkoppal.
nem tudom, de megint nem tudjuk, hogy melyik nfs-re gondolsz. keress ra youtube-on arra, hogy need for speed mittomen epizod wii gameplay controls es klikkelj egy olyan videora, aminek az elonezeti kepen latszik az ember keze, es nezd meg, hogy iranyit. belenezel 8 ilyen videoba, ha egyiken sincs giroszkopos, akkor valoszinu nem giroszkopos. -
moli.hu
őstag
válasz
jambiyya #4561 üzenetére
"""-a karthoz használt kormány hazsnálható más autós játékokhoz is (pl. nfs)?"""
mivel az csak egy passziv (eletronika nelkuli) muanyagdarab, ezert mindegyik jatekkal hasznalhato, meg a wii sportsszal peldaul golfozashoz vagy boxhoz is.
"""mivel 10 és 8 évesek a gyerekek, horrorjátékot nem szeretnék"""
nagyon helyes. ajanlom ezt az oldalt, ahol minden wii-s jateknak meg tudod nezni a besorolasat.
es akkor a szuresi felteteleidnek megfeleloen legalabb 2 jatekos, mozgasos, 8 eveseknek valo jo jatekok:
+--------------------------------------------------+------+----------+---------+---------+---------+
| nev | rat | single | multi | split | turn |
+--------------------------------------------------+------+----------+---------+---------+---------+
| Boom Blox Bash Party | 3 | coop_2 | multi_4 | NULL | turn_4 |
| Excite Truck | 7 | single | NULL | split_2 | NULL |
| FlingSmash | 3 | coop_2 | NULL | NULL | NULL |
| Grand Slam Tennis | 3 | NULL | multi_2 | split_4 | NULL |
| Just Dance 4 - Special Edition | 3 | NULL | multi_4 | NULL | NULL |
| Let's Tap | 3 | single | multi_4 | split_4 | turn_4 |
| Little League World Series Baseball 2008 | 3 | NULL | multi_2 | NULL | turn_4 |
| Marbles! Balance Challenge | 3 | NULL | NULL | split_4 | NULL |
| Mario Kart Wii | 3 | NULL | NULL | split_4 | NULL |
| Mario Party 9 | 3 | NULL | multi_4 | split_4 | turn_4 |
| Rayman Raving Rabbids - TV Party | 7 | single | multi_8 | NULL | turn_8 |
| Shaun White Snowboarding - World Stage | 3 | coop_4 | NULL | split_4 | turn_4 |
| Sonic and Sega All-Stars Racing | 7 | single | NULL | split_4 | NULL |
| Super Monkey Ball - Banana Blitz | 7 | single | multi_4 | split_4 | turn_4 |
| Tiger Woods PGA Tour 12 - Masters | 3 | coop_4 | multi_4 | NULL | turn_4 |
| WarioWare - Smooth Moves | 7 | single | NULL | split_2 | turn_12 |
| Wii Fit Plus | 3 | single | NULL | split_2 | turn_12 |
| Wii Music | 3 | single | multi_4 | NULL | turn_4 |
| Wii Party | 3 | coop_2 | multi_4 | split_4 | turn_4 |
| Wii Play | 3 | single | multi_2 | split_2 | NULL |
| Wii Play - Motion | 7 | coop_4 | multi_4 | split_2 | turn_4 |
| Wii Sports | 7 | single | multi_2 | split_4 | turn_4 |
| Wii Sports Resort | 7 | coop_2 | multi_4 | split_2 | turn_4 |
oszlopok: rat=korhatar, single=singleplayer&kooperativ, multi=egyideju,egyvilagu kompetitiv, split=keposztott kompetitiv, turn=egymas utan jovo korokre osztott kompetitiv -
humi1
tag
Az én családomban még a következő játékok is porondon voltak:
-grand slam tennis
-super mario london olympics
-don king boxingEzek után este nem lesz gond az alvással azt garantálom!
-
AndrewBR
senior tag
Amúgy kinek mi a top 5 játéka?
-
jambiyya
őstag
válasz
moli.hu #4556 üzenetére
köszi a választ,
a force unleashed első része meg is van már, nagyon állat (bár még csak én próbáltam egyedül)
fura, mert a western heroes gameplay tetszett, de az értékelése meg elég vacakigazából olyan játékokat szeretnék, amiket lehet ketten játszani, és mozogni kell hozzá (sport resort és mario kart, amiket kinéztem)
két kérdésem lenne is ide:
-mario kartot lehet egyszerre ketten is játszani? ilyenkor osztott képernyőn megy?
-a karthoz használt kormány hazsnálható más autós játékokhoz is (pl. nfs)?egyébként az egyik wiimote nem mp-s, illetve nincs még kormányom (és persze DVD sem)
mivel 10 és 8 évesek a gyerekek, horrorjátékot nem szeretnék (vagyis szeretnék, de a nejem nem), így már a codot sem mertem bevállalni (tudom, ahhoz meg zapper kell)
-
Mister_X
nagyúr
Akkor jó, megnyugodtam. Elkezdtem eBay-en licitálni, egy fekete öhm... GC-mentes Wii-t néztem ki: két Remote Plus, New Super Mario Bros., Metroid Prime 3: Corruption, Metroid: Other M, Twilight Princess és Skyward Sword. Még 60$-nál járok, lassan utolérem a posta díját
30k fölé nem mennék. Hazai gépre is licitálok, de az még olyan árban van, hogy felül fognak rám licitálni.
-
Mister_X
nagyúr
A GC-mentes Wii-k mellé, amiket fekve reklámoztak (pl. babakék Mario & Sonic verzió), azokhoz Remote Plus járt?
-
moli.hu
őstag
válasz
jambiyya #4541 üzenetére
konkretabban hogy szeretnel maszkalni/lovoldozni?
-first person
-third person
-on-rails
-kulon gondoltad a kettot, tehat vagy maszkalos vagy lovoldozos
?kompetitiv multi is jo?
szerk:
'""találtam jó áron western heroest és star warst, val'szeg ezek lesznek a következő ajándékok a gyereknek
esetleg van aki ismeri ezeket? tényleg lehet többen is játszani, és jók is?"""de megis ezek kozul melyik star warst?
a western hero ertekelese.
egyebkent ha tudni akarsz egy jatekrol, nagyon ajanlott a gamerankings, a metacritic pontszamok megnezese, majd a youtubeon rakeresni a jatek teljes nevere utanairva a gameplay szot. -
RepeatSector
senior tag
-
Mister_X
nagyúr
Hát aki GameCube játékokkal akar játszani, az vegyen GC-t, szerintem
Amúgy is van valami elragadó a kis lila kockában, én is imádtam, holott csak Time Splitters 2-3, Metroid Prime, Killer7, Burnout 2, Splinter Cell 2 volt mellé. Ezek közül a Time Splitters az, ami miatt ma is vennék gépet, mert Twilight Princess van Wii-re is, Wind Wakernek HD változata U-ra, Metroid Prime-nak meg gyűjteménye/újradolgozása Wii-re.
-
t256
őstag
válasz
Mister_X #4540 üzenetére
Számomra a Resident Evil Remake és a Resident Evil 0 miatt megéri. Tudod, ízlések és pofonok, én nagy rajongója vagyok a Resident Evilnek, lásd az arcképem.
A Twin Snakes még ritkább és drágább. Ha a PS1 irányításához vagy szokva, akkor lehet lesznek problémáid. Nehéz átszokni és az eredeti Metal Gear Solid szvsz a legjobb a sorozatban.
Ha ezek a játékok lennének PS2-re, akkor számomra értelmét vesztené a GC.Jó játékok még rá a Super Mario Sunshine, Luigi's Mansion, Metroid Prime 1-2. Hirtelen ennyi jut eszembe. Vannak még multiplatform játékok, mint Dragonball Z Budokai 2.
Super Smash Bros nekem sosem tetszett.
Vannak még méreg drága Zelda Collectors Edition, Zelda Ocarina Of Time / Master Quest, Mega Man és Fire Emblem játékok. Ikaruga is van, habár az inkább Dreamcast-en tarolt.A Gamecube Nintendo fanatikusoknak kötelező. Nekem is elfér a gyűjteményemben, habár a kontrollere olyan, hogy fél óra után pihennem kell. Jobb, mint az N64-é, de nekem nem kényelmes. Playstation kontrollerekhez vagyok szokva, ami valljuk be nagyon kényelmes.
-
profchaos
tag
Sziasztok!
Az a gondom van, hogy most vásároltam egy Wii-t és nincs a TV-men olyan benet, amivel össze tudnám csatlakoztatni!
Ezek a bemenetek vannak a TV-n: (meg persze hdmi...)
Milyen átalakítót kellene vennem? Ez jó lenne?:
Vagy inkább valami kompozit átalakítót, vagy mit???
Nincs nagyon időm utánajárni, nagyon örülnék, ha tudnátok segíteni!!! Köszönöm előre is!!!
-
jambiyya
őstag
Van olyan játék, ami lövöldözős/mászkálós, története van, és ketten lehet játszani (cooperatív mód, vagy valami ilyesmi)? Köszi.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
tariattila #4538 üzenetére
Mi az, ami GC-n olyan nagy durranás volt, ami miatt kell a visszafelé kompatibilitás? Smash Bros. folytatás jött, Mario Kart folytatás jött, Metroid Prime Trilogy van, Pikminek is kaptak átiratot. Ami tényleg nincs, az a Wind Waker és a SM Sunshine... esetleg Battalion Wars, MGS: The Twin Snakes, Resident Evil remake-ek és Baten Kaitos, de ezek réteg/nagyon rare címek.
Mondjuk ha nem tudok vadászni kihagyhatatlan áron Wii U-t, akkor lehet én is GC kompatibilis gépet fogok szerezni, de lehet nem-kompatibilis Wii-t veszek (nem Minit).
-
g@bo
nagyúr
válasz
tariattila #4538 üzenetére
nem olyan rossz az a retro...
-
tariattila
veterán
válasz
moli.hu #4537 üzenetére
fölösleges lenne neki külön topik
wii-s fórumozóból is kevesen vannak PH szinten... miniből meg töredéke...
amúgy se lehet vele semmi extrát művelni tehát ráhúzható a sima wii fórumra...
ez kb olyan mint ha én a family editionommal akarnék külön trotyikot nyitnilehet eladom mert nem gamecube kompatible és vadászok régebbit...
úgy is a retro fele több mozgástér van mintsem várni a nagy U fejlesztéseket... -
sanyi0627
senior tag
KÖszi a válaszokat.
Akkor ezt egyenlőre kihagyom,nézelődök még. -
t256
őstag
válasz
sanyi0627 #4533 üzenetére
Szia!
Igazából a Mini egy kompaktabb, de kiherélt változat. Nincs rajta Gamecube controller és memóriakártya csatlakozó és sd kártya foglalat. Nem tudsz Gamecube játékokal játszani.
Nincsenek külön Wii mini játékok.Mindenki a hagyományos Wii-t ajánlja. A Gamecube játékok miatt megéri. Van köztük néhány gyöngyszem.
Újonnan 16000 Forintért viszont megéri az árát.
Szerk.: Csak eredeti játékokat visz.
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
Most szeretnék venni egy nintendo wii mini gépet.(tudom ez nem a mini topic,de a minis "kihalt")Lenne pár kérdésem.
Ez viszi a nintendo wii játékokat is,vagy ehhez van külön nintendo wii mini játékok?
És hogy ezek csak eredeti játékot visznek,vagy esetleg írott játékot is?
16k-t megér újonnan,garanciával?
Üdv és köszönöm a válaszokat. -
blst
tag
Hali!
Merem ajánlani ezt a kontrollert! Igaz a nunchuck-ot még nem próbáltam ki de maga a wiimote kíválóan helyettesíti a gyárit, nem okoz hátrányt a gyárihoz képest (wii party, mario party, wii sport resort tesztelve)
-
mirci18
addikt
válasz
Mister_X #4527 üzenetére
Én se tudom mennyire fogom majd hasznosítani a zappert meg a kormányokat de egy próbát megér.
Érdekes a wii mote nunchuk-ra hamar ráált a kezem aránylag még a need for speed is jól megy vele.
Egyébként ezek a dolgok meg egyénfüggők.
Mivel sok gamecube-os játékba azért fáradtam bele annó mert használhatatlan volt az irányítása a gyári joy-al.
Így mindíg úgy vagyok vele próba cseresznye.
Csak néztem videókat s ahogy láttam hosszútávon zapper nélkül lődözni fárasztó mivel föl kell tartani egy síkban a két kontrollert. -
-
mirci18
addikt
válasz
jambiyya #4520 üzenetére
A Super Mario Bros-hoz csak a wii mote kel amit nem mozgatsz.
A legtöbb játéknál annyi a mozgás amivel plusszt ad a wii hogy ráznod kell vagy mutogatnod a kontrolerrel.
Egyszerűbb mozgás.
Ha ennél komolyabb kell akkor válassz valami lövöldözőset amihez veszel puskát.
Vagy sportolj mert ott imitálnod kell a sportban levő mozgást. -
jambiyya
őstag
A super mario játékok (amiket annyian istenítenek) "mozgós" játékok, vagy a wiimote sima kontrollerként működik?
Mindenképp olyan játékot szeretnék, ami megmozgat. -
Mister_X
nagyúr
Üdv nép!
Gondoltam veszek egy Wii-t "tanulási célzattal", ami azt jelentené, hogy NTSC-J lemezekkel etetném. A gond ugye, hogy régiózárasak a gépek. A kérdésem csak annyi, hogy ezt fel lehet-e oldani? Az az érzésem, hogy ez sajnos már a fórum szabályzatait feszegető téma (bezzeg Jailbreakelni nem tilos és azt sem azért csinálják, hogy menjen iOS-en a flash player...). Az a baj, hogy egy NTSC-J gép szállítása alsó hangon több, mint maga a konzol, így nem riadnék vissza kisebb módosításoktól (Dreamcast esetén elég egy modchip vagy a lustábbaknak boot lemrz), de ott törjön el a kezem, amint be akarnék csúsztatni egy írt DVD-t a gépbe - de ez a veszély nem fenyeget, mert nincs DVD-íróm
-
megott
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, van egy fekete softolt WII-m, jól sejtem, hogy GC backupokat csak drive cserével tudok maradéktalanul futtatni? A gyári lemezeket tökéletesen viszi Disc channelben, a Backupokat nem olvassa be.
Válaszokat előre is köszönöm (akár priviben is)!
Megott -
jambiyya
őstag
a wiimote hangereje változtatható?
-
mirci18
addikt
válasz
jambiyya #4506 üzenetére
Pár napig az is érdekes főleg a többjátékos mód miatt meg amiatt hogy tesztelheted a fizikumodat kiszámolhatod hogy szerinte hány éves vagy.
De utána megunod és szükség lessz más féle élményekre.Mondjuk most sikerült vennem egy utángyártott balance boardot nagyon olcsón csak azt nem tudom jó e mert teszteletlen. Meg úton van Kínából a motion plus szenzor így új távlatokat nyithatok meg (evezés,kosárlabda,íjászat,repülés, szánkózás,síelés) sportolás terén.
Egy hét múlva rendelem a Wii zappert meg a sima és az álllványos kormányt remélem azok is ilyen jók lessznek majd játékélményben.
Még kacérkodom későbbre jetski kontrolerrel vagy éppen karddal de a legfontosabb legelősször a játékok beszerzése.
-
jambiyya
őstag
No, hát mi leragadtunk az alap wii sports tennis játéknál.
Ma mindenki ordít játék közben a tegnapi játék okozta izomláz miatt...
Nagyon állat!:
-
mirci18
addikt
válasz
jambiyya #4504 üzenetére
Attól függ.
Mert ha egy egyszeri wii tulaj lennél max plussz wii mote nunchuk-ot vennél és slussz passz.
De ha ki akarod használni a gépet maximálisan és minnél egyszerűbben akkor kell ugye az új videó kábel egy wii mote töltő különböző műanyag fegyverek és sport eszközök a feeling miatt.
Ráadásul van ugye balance board is ami megint csak emeli a játék élmény szintjét.
Én ezeket mind megveszem de úgy vagyok vele hogy ezzel biztosítani lehet azt hogy nem unom meg a gépet mint annó a legtöbb wii tulaj.Mert egy vadász játék vagy egy fegyveres játék izgalmasabb ha puskával játszom mint egy sima controlerrel.Sokan mondják hogy sokba kerül ez a konzol a sok kiegészítő miatt de én azt mondom a többi márka se olcsó max akkor ha megelégszel 1 kontrollerel.
De én ezekkel a kiadásokkal úgy vagyok hogy a nagy része használható lessz a wii u-n.
-
mirci18
addikt
válasz
AndrewBR #4502 üzenetére
Nekem most a kedvencem a Raving Rabbits Go home meg a Mario Kart .
Ha hazamentek a nyulak utána jön egy hosszabb idő amiben még ki kell játszanom a New super Mario Bros-t és a Mario Galaxy 1-2-őt csak nem tudom melyikkel kezdjem.
Na igen hiába van papíron 3000 parszáz mh-as elemem a wii mote hoz pár óra alatt így is leszívja.
Folyton cserélgetni az elemeket meg nincs kedvem úgy meg főleg hogy nem egyenletesen meríti le őket.
Meg aztán nem teszem tönkre az akkumulátor fedelet sem.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest