Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz
RepeatSector #4595 üzenetére
Én összevateráztam egy dobozos Saturn-t 9500 Forintért. Játékokat viszont nem találok hozzá.
Wii-hez Nekem semmi extra kiegészítőm nincs. Talán egy Zappert beszerzek a House Of The Dead 2&3 Returns miatt. Inkább a játékok beszerzésén ügyködöm most.
A PS2 tényleg nagyon megy. Most jöttem a Corvin Konzolból. Egy ifjú pár két játékot is vett és még alkudni is tudtak.
-
mirci18
addikt
válasz
RepeatSector #4595 üzenetére
5 k a szememben sok ennyit nem ér lévén mennyibe kerül egy konzol.
De vegyed nyugodtan annyiért.
A saturnban szerintem nem az játszik hogy jó konzol mert nem.
Az hogy ritka nincs belőle vagyis a Segából újabb kiadás.
Mivel ritka konzol sokat ér.
Egy igazi gyűjtőnek nem az a lényeg hogy a konzol kedvelt legyen hanem ritka.
Igaz ez egy játékra is.
Szerinted miért ér olyan sokat egy olyan Nintendo játék amiből annó 200 példány kelt el.
Nem azért mert szerették talán a világ legroszabb játéka volt de ritka és egy gyűjtőnek az a fontos.
Mert míg gyűjtőként vehetsz 10 nes-t vagy 10 snes-t annyi idő alatt míg ezeket megveszed max 3-4 saturn kerül elő.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest